günaydın kızlar..bugün daha iyiyim..dün doldum doldum,size yazdım.valla bi size geçiyo nazım:)
hergün,hatta dakika dakika değişiyo ruh halim..en sonunda yaşayıp göreceğim olacakları dedim...ve toparladım kendimi..endişe kadar kötü bişey yok..kendimi parçalasamda olacağa çare yokmuş.dün ilaçlarımı soruk eczaneye,daha önceki aşılamada da oradan almıştık..(ilaçlarımın bize düşen miktarı 600 lira).....kadın direk karnıma baktı,ben hamile bekliyodum sizi dedi:) sağolsun bide dua ediverdi:) o anda bi bey katıldı muhabbete..doktorunuz kim falan..kendi eşide endometriozisliymiş..4 tane düşük yaşamış ve şimdi 4,5 aylık hamile dedi..doktorumuzda aynıymış..hayırlısı dedim..olacaksa oluyo zaten..
canım 110 değil yanlış yazmışım. 1100 olması gerekiyordu. 745 çıktı.
:CüvCüv:
gülemcim ruh halimiz çok değişken dimi :) ben şu sıralar çok iyiyim ama güven olmuyor bi anda değişebiliyorum. canm sen iğnelere başladın mı yoksa bir sonraki periyodunda mı başlayacaksın? belli mi olur belki bir sürpriz daha olur :CüvCüv:
selam kızlar. nasılsınız? kaçak bir takipçiniz geri geldi.
arencim çok sevindim. Rabbim hayırlarla tamımına erdirsin. mutlulukla kucağına alırsın inşallah.
meldicim geçmiş olsun. sorunsuz ve kolay bir operasyon geçirmen için dua edeceğim.
gulemcim üzülme ne olur. kainatın her zerresinde her saniye mucizeler oluyor. ben yumurtanız neredeyse kalmamış denilen bir hanımın hamile kaldığını biliyorum. bilimsel veriler bazen herşeyi bilmeye yetmez... unutmayalım ki biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varır... umut ve sabır insana umulmadık güzellikler getirir.... selam ve dua ile
selam kızlar. nasılsınız? kaçak bir takipçiniz geri geldi.
arencim çok sevindim. Rabbim hayırlarla tamımına erdirsin. mutlulukla kucağına alırsın inşallah.
meldicim geçmiş olsun. sorunsuz ve kolay bir operasyon geçirmen için dua edeceğim.
gulemcim üzülme ne olur. kainatın her zerresinde her saniye mucizeler oluyor. ben yumurtanız neredeyse kalmamış denilen bir hanımın hamile kaldığını biliyorum. bilimsel veriler bazen herşeyi bilmeye yetmez... unutmayalım ki biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varır... umut ve sabır insana umulmadık güzellikler getirir.... selam ve dua ile
yapmam gerekeni olacaktı..... yanlış yazmışım
canım sakın moralini bozma. adet olmadın, hcg değerin de artıyor daha ne üzülüyorsun. adet tarihin de 10-11 gün geçti sanırım.değerin biraz yavaş artıyor ama zaten kimyasal gebelik olsa kesinlikle 700'lere çıkmazdı. Sen içini ferah tut.kızlar moralim çok bozuk bugün değerimin en az 110 falan olması alzımdı 745 çıkmış. doktoru aradım bekleyeceğiz. stres yapma herzaman kitaplardaki gibi artmaz dedi. ama çok kötüyüm.
gulem senin tiroid konusunda bilgin var. benim daha önce antikorlarıma bakılmamıştı. geçen hafta endokrine gittim sonuçları daha yeni aldım. ancak op.tesi doktora göstereceğim. Anti TPO 0,24 çıktı. 1-5,61 arasında olmalıymış. biraz düşük. Ama Anti Tg 66,97 en fazla 4,11 olmalıymış benimkisi oldukça yüksek. tsh 0,03 bayağı düşük t4 ise normal. Sanırım bu hashimato tiroidini gösteriyor. endişelenmeye başladım. Allah'ım 10. haftaya kadar gelmişken bebeğimi inşallah kaybetmem.
slm kizlar aranizda beni nickten taniyan arkadaslar var meldi basta olmak uzre mayis ayi sayfasinin ilk acildigi haftalarda girip cikiyordum artik 4 .5 ay oncesi sanirim oluyor.tecrubelerin paylasildigi bir alan oldugu icin yeniden girdim eger bi motivasyon olursa ne mutlu bana...3 asilama ile negativ sonuc elde ettim sorunlar varmi yokmu ,stresmi,kadermi derken bir bucuk senenin verdigi yorgunlukla yinede bir umutla baska bir doktora bas vurdum yurt disindayim ve burda islemler turkiyedeki gibi bir iki ayda yada bir haftada hop diye yapilmiyor uc aydir yeni doktorda tahliler ve kontroller yaptirdik esimle sil bastan yani ve sonuc esimle bende iliski esnasinda gel git yapan infeksion bulundubu sperm sayisini ve kalitesini etkiliyor bendede ayni sekilde olumsuz yonden etkiliyor tedavi ise uc ay suruyor uzun lafin kisasi belki sorunlar dusundugunuz kadar büyük degil yada ufak bi degisiklik korkmadan.. cok gel gitler yasadik doktoru degistirirken ama simdide gecen bir seneye ve 3 asilamanin stresine aciyorum bol bol sabir diliyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?