Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:CüvCüv:

gülemcim ruh halimiz çok değişken dimi :) ben şu sıralar çok iyiyim ama güven olmuyor bi anda değişebiliyorum. canm sen iğnelere başladın mı yoksa bir sonraki periyodunda mı başlayacaksın? belli mi olur belki bir sürpriz daha olur :CüvCüv:

canım 110 değil yanlış yazmışım. 1100 olması gerekiyordu. 745 çıktı.

aren bu şekilde olabiliyo diye biliyorum..illaki tam 2 ye katlayacak diye bişey yok..yani belirli bi hizadan sonra ikiye katlama olayı azalıyo..doktora sormuştum ben hep 2 katı ve daha fazlasınımı bekleyeceğiz diye..adam güldü bana..belirli bi seviyeden sonra katlanma olmaz demişti.profösördü doktor..kalbini bozma bence..üzüldüğümüz,stresimiz yanımıza kalıyo sonra..

selam kızlar. nasılsınız? kaçak bir takipçiniz geri geldi.
arencim çok sevindim. Rabbim hayırlarla tamımına erdirsin. mutlulukla kucağına alırsın inşallah.
meldicim geçmiş olsun. sorunsuz ve kolay bir operasyon geçirmen için dua edeceğim.

gulemcim üzülme ne olur. kainatın her zerresinde her saniye mucizeler oluyor. ben yumurtanız neredeyse kalmamış denilen bir hanımın hamile kaldığını biliyorum. bilimsel veriler bazen herşeyi bilmeye yetmez... unutmayalım ki biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varır... umut ve sabır insana umulmadık güzellikler getirir.... selam ve dua ile

canım sorma..kendimi o kadar yoruyorumki..uykudan bile yorgun kalkar oldum..gözlerim hep şiş:) şu diğer hastalıklarım olmasa belki kendimden umudum olacak,ama sanki hastalıklarım imkan vermeyecek...kendimi 50 yaşımı geçik hissediyorum..sana fsh olayını söyleyecektim sahi; heyetteki proflara sordum.benim de daha önce fsh bi yüksek çıktı,sonra hep 5 çıktı,niye değişik çıkıyo dedim..bende size bunu anlatmaya çalışıyorum;arada bi bu değerlere çıkış gösterir,düşük çıkması değil,yüksek çıktığındaki değer önemlidir bizim için dedi..bu yüzden acele etmelisiniz dedi..aynı 25 i gibi adet olcam,ilkgün ilaçlarını da al gel dedi doktor.iğnelere o zaman başlanacak..ahh canım nerdeeeeee....eşimde diyo dün;ilaçları adetin olsun o zaman alalaım.niye dedim,e bellimi olur diyo.aslında olması gerekende o çünkü 600 milyon para vereceğiz.az değil..ama umut yok bende....

hilye cim hoşgeldin:) arada yokla tabii..bak güzel haberler arenden.
içimden güzel şeyler geçirmeye başladığım anda hastanelerden ağlayarak dönüyorum.onlarsızda olmuyo,dediklerini yapmaktan başka çare yok..bende dediğin gibi herşey olacağına varır deyip duruyorum içimden..toparlanıp toparlanıp yıkılmaktan yoruldum...sürekli dua ediyorum,hepimiz için..sende dualarını eksik etme canım..

sağol canım ama ben tam sevinemedim. değerim iyi artmamış bekliyorum.

kızlar dualarımızı bitirdikte hilye toplayacaktı. bubuş,hamelnanurdanda ses yok.

hilye toplayacaktı derken ben birşey mi kaçırdım....??? bana oku dediğiniz sayıyı okudum sonrada bayramdan sonra ki hafta cumu günü duasını yaptım. o aralar pek bakamadım internete birşey mi kaçırdımmm bana bir anlatın yahuuuu

üstüme rahmet yağsın eyvahedigeldismile yoksa ba abir görev verdinizde benim haberim mi yok...mafoldumben

arencim.. şimdi çıkmam lazım derse gireceğim ama bana yapmama gerekeni anlatasın olur mu ? selam ve dua ile

yapmam gerekeni olacaktı..... yanlış yazmışım

hilye canım, şimdi paylaştığımız gibi duayı okuduk. bazı arkadaşlardan haberim yok ama bazılarımız bitirdik. onlarda giridği zaman bilgi verirse.
bu duanın toplanması lazımmış meldi o zaman demişti en bilgilimiz hilye toplamayı o yapar olmazsa diye.

kızlar moralim çok bozuk bugün değerimin en az 110 falan olması alzımdı 745 çıkmış. doktoru aradım bekleyeceğiz. stres yapma herzaman kitaplardaki gibi artmaz dedi. ama çok kötüyüm.
canım sakın moralini bozma. adet olmadın, hcg değerin de artıyor daha ne üzülüyorsun. adet tarihin de 10-11 gün geçti sanırım.değerin biraz yavaş artıyor ama zaten kimyasal gebelik olsa kesinlikle 700'lere çıkmazdı. Sen içini ferah tut.

gulem senin tiroid konusunda bilgin var. benim daha önce antikorlarıma bakılmamıştı. geçen hafta endokrine gittim sonuçları daha yeni aldım. ancak op.tesi doktora göstereceğim. Anti TPO 0,24 çıktı. 1-5,61 arasında olmalıymış. biraz düşük. Ama Anti Tg 66,97 en fazla 4,11 olmalıymış benimkisi oldukça yüksek. tsh 0,03 bayağı düşük t4 ise normal. Sanırım bu hashimato tiroidini gösteriyor. endişelenmeye başladım. Allah'ım 10. haftaya kadar gelmişken bebeğimi inşallah kaybetmem.

canım bende 3 aylık kontroleüme gittiğimde tsh ım;0,89(0,34-5,6) antiTPO;416(0-35) anti tg 3,07(0-1) çıktı.parantez içindekiler normal değerler.her hastanenin değiştiği için onlarıda yazdım,kıyaslaman açısından.ultrasona girdim,nodül yok,ama troid bezin küçülmüş dediler.sonuçları gören doktor değerlerin iyi,ilacını aynı düzenle iç dedi.ve altına haşimato yazdı..bu tahlillerden 11 gün sonra devlet hastanesinde tsh ım;7,20 çıktı.antikorlar için bende endişelenmiştim,endokrindeki haşimato teşhisi yazan doktor;antikorlar sürekli değişkenlik gösterir,her seferinde bakılmaz zaten,endişe etme demişti..en son aşılamaya karar veren doçen kadın doğumcuyada bu endişelerimi söyledim,o da antikorlar için aynı şeyi söyledi,tsh değerindeki değişiklik içinse;tsh 24 saat içindede farklılıklar gösterir,korkma dedi..
şimdi;ben bu işten pek bişey anlamamakla beraber bunların içinde en çok t3-t4e önem veriyolar.senin değerlerin bana göre normal,ama tsh ın düşük..ama ilaç ayarlamanı yapan doktorun daha net konuşur tabikii..bebeğin için endişe etme,yüksek olunca hipotroidi olduğumuzdan gebelikte o zaman önemsiyolar..şuda var,gebeyken troid hormonlarındada değişiklik olabilir.pek yardımcı olamadım biliyorum ama en azından bence bebeğin için herşey yolunda:)

slm kizlar aranizda beni nickten taniyan arkadaslar var meldi basta olmak uzre mayis ayi sayfasinin ilk acildigi haftalarda girip cikiyordum artik 4 .5 ay oncesi sanirim oluyor.tecrubelerin paylasildigi bir alan oldugu icin yeniden girdim eger bi motivasyon olursa ne mutlu bana...3 asilama ile negativ sonuc elde ettim sorunlar varmi yokmu ,stresmi,kadermi derken bir bucuk senenin verdigi yorgunlukla yinede bir umutla baska bir doktora bas vurdum yurt disindayim ve burda islemler turkiyedeki gibi bir iki ayda yada bir haftada hop diye yapilmiyor uc aydir yeni doktorda tahliler ve kontroller yaptirdik esimle sil bastan yani ve sonuc esimle bende iliski esnasinda gel git yapan infeksion bulundubu sperm sayisini ve kalitesini etkiliyor bendede ayni sekilde olumsuz yonden etkiliyor tedavi ise uc ay suruyor uzun lafin kisasi belki sorunlar dusundugunuz kadar büyük degil yada ufak bi degisiklik korkmadan.. cok gel gitler yasadik doktoru degistirirken ama simdide gecen bir seneye ve 3 asilamanin stresine aciyorum bol bol sabir diliyorum kizlar

hatırlıyorum seni tabii ki. herşeye yeniden başlamışsın inşalah en kısa zamanda sonuç alırsın. arada gel haber ver kendinden.

arencim hamilemisin canım????????çok sevindik hepimiz..gelde anlat bakalım neler oldu:))

kızlarr ben geldim evime. daha 1 saat oldu hemen size bir baakyım dedim. herkesler gelmiş. kaçak hilye gelmiş.özgemert , karaman herkes gelmiş.
arenim artık rahatlada bir coşalım bebğimize sevinelim.

gulem içini rahat tut sendaha birkaç ay öncedoğla yolla hamile kaldın ve yaşın çok geç moralini bozmadan yola devam.

landarch sen de arada olsa gelinşallah hazirana kadar kendiliğinden kalırsın. bak arene bir iki ay sonra tüp bebeğe başlıyacaktı. .

hilyecim çok özlettin. hoş geldin. dua meselesine gelince hemen hemen herkes bitirdi. birkaç kızdan haber gelicek. ben bu duanın sonunda birinin toparladığını duymuştum ve bununiçiçnde içimizdeki en uygun kişi sendin yazmıştım ama görmedin heralde. herkesten haber gelince bu duayı hepimiz adına toplarsan sevinirim.

ozgmrt seni tabiki hatırladım. biz paylaşımlara devam ediyoruz.aile gibi olduk birisi birkaç gün kaybolsa huzursuzlanıyoruz. buradaki insnlara karşı acaip bir sorumluluk hissediyorum.

karaman bebişin. hamile kalıp ortadan kaybolmayan vefalı arkadaşımız. genelde diğer topiklerde haimle kalanlar hamilelikle ilgili topiklere kaçıp bir daha dönmüyorar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…