Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben size maceramı anlatıcam ama birazdan yeniden giricem.

bu arada dew canım mesajını adım teşekkür ederim. iş le ilgili çok fazla telefon aldığım için dinlenebilmek için telefonumu kapattım.

önümüzdeki hafta haberleşiriz.

kızlar biz dew le telefonda görüştük. görseniz sanki çok tanıdık ve eski bir dostum var sanki telefonun ucunda. çok sıcak, samimi. burada çok şeyi aşmışız en özel şeylerimizi paylaşıyoruz.enteresan bir duygu.

biz dew dönmeden görüşücez inaşallah. yazarız size neler yaptığımızı. birgün inş. herkesele yüzyüze görüşebiliriz. yapabiliriz belki birgün.

canlar çarşamba günü benimi aldırdım, sonra hazır raporluyken regli sonrası günlerim de tuttu ve dr la görüştük ve dünde histeroskopi mi yaptırdım. üst üste biraz yıprandım iraz zorlandım ama kafam rahatladı herşey yolunda.

birazdan girip detayları yazıcam.

sevgiler...

bekliyoruz meldiiiii......

bende sabah doktora gittim. yeni bir oluşum görünüyor ama kese falan daha net olarak yok. doktor sorun yok şimdilik dedi. ama sıkıntılıyım beklemedeyim.

arencim hamilemisin canım????????çok sevindik hepimiz..gelde anlat bakalım neler oldu:))

canım hamileyim ama geç döllenmemidir anlamadım herşey çok yavaş ilerliyor. daha keseyi göremedik. normalde görünmesi lazım dı ama dr bhcg ye göre normal görünmemsi diyor bekliyorum.

canım hamileyim ama geç döllenmemidir anlamadım herşey çok yavaş ilerliyor. daha keseyi göremedik. normalde görünmesi lazım dı ama dr bhcg ye göre normal görünmemsi diyor bekliyorum.

hadi hayırlısı..bi ara uğrada bizim kızlarada anlar,umutol bizimkilere..kaç haftalık hamilesin?6-7 haftaya kadar görülür merak etme tatlım.

hadi hayırlısı..bi ara uğrada bizim kızlarada anlar,umutol bizimkilere..kaç haftalık hamilesin?6-7 haftaya kadar görülür merak etme tatlım.

sen hangi topiktesin canım. benim hikayem garip. geçen sene iyi giden normal yolla kalınmış bir hamileliğim vardı ama 4 ay sonra sorun çıktı sonlandırıldı. 2 negatif aşılama. sonraki ay adet gecikince gittim ve 4 tane kist. kistlerden kurtulup tüp bebeğe başlamaya çalışırken hamile kaldığımı öğrendim. dr un kistler için verdiği doğum kontrol hapını kullanmadım. regl olmak için verdiğini kullandım. sonra regl olunca gittim 1 kistim kalmıştı. o ay tekrar adetim gecikti. dr bir tane kist var ondandır dedi yine ilaç verdi regl olayım diye. şüphelendim sadece 1 tane içtim evde test yaptım baktım pozitif. doktoru aradım yarın hemen gel dedi. kanda da çıktı. 2 gün sonra yine 2 kat arttı ama sonra artması gerektiği kadar artmadı. daha keseyi göremedik. kese benzeri bir karartı gördü. yeni oluşum dedi. sat a göre çktan görünmeliydi ama dr sata göre değilde bhcgye göre değerlendirme yaptı. normal bekleyeceğiz dedi. korkuyorum ama sabretmekten başka birşey elimden gelmiyor. hayırlısı bekliyorum.

2010un umutlu savaşçıları canım..bence hamilesin,gerçekden sürpriz olmuş..sabırsızlıkla bekliyorumcnm,dualarım seninle..

canlar çarşamba günü benimi aldırdım. lokal olduğu için çok korktum hissedicem diye, neyse bir şekilde atlattım. sonra reglim geçen perşembe olmuştu. dr ardım hazır raporluyken histeroskopiyi yapalım diye. çünkü his. reglinin bitiminden en geç 3-4 gün sonra yapılması gerekiyormuş benimde cuma günü 8. günümdü. söyledim çrş günüde benimi aldırdım sorun olurmu diye hayır olmaz dedi. neyse cuma günü 11 de gittim aç karnına genel anesteziyle oldum saat 1 de girdim 2 de çıkmışım. herşey temi çıktı hiç bir problem yok dedi. en azından bundan sonra yoluma emin adımlarala devam edicem. tüm tetkikerim yapıldı, rahim filmi, histeroskopi, eşimin tetkikleri hiç birinde sorun yok. ya sonraki reglide yada bir sonrakinde iş durumuma göre ayarlayacağım. reglinin 1. günü beni ara dedi doktorum. tüpe başlıyoruz yani. sadece şey çoktı rakim ağzı kaslarında bir gecşeklik varmış. bu hamile kalmaya engel değil dedi, sadece eğer hamile kalırsan 3. aydan sonra dikiş atıcaz dedi. düşük tehlikesi olabilir diye. ameliyatı yapmışken rahimden parça aldık dedi. rutin bir işlemmiş. et benim de patolojiye gitti, rahim parçasıda ikisinin de sonucu prşembe günü belli olucak.

bir şekilde aklımdaki tüm sorulardan kurtuldum. budan sonra başlıyacğız. acaba diyorum bir ay kendimz denesek olmazsa öbür ay mı tüpe başlasak. az önce internette birkaç yerde histeroskopiden sonra doğl yolla hamile kalma şansı rtıyor diye okudum. gerçi o bi sorunu olan varsa ameliyatla giderilmiştir ve o yüzen olmuştur diye düşünüyorum ama bilmiyorum..

iki gündür kanamam var .. normalmiş.
yzaıları okumadan hızlı hızlı yazıyorum bazı harflari yutuyorum falan umraım anlaşılıyordur.

canım çok geçmiş olsun. sevindim birşey çıkmamasına. insan neyapacağına neye karar vereceğine şaşırıyor işte böyle. bir hemen başlayım diyorsun sonra bir yanında biraz daha mı beklesem diyor . kendini nasıl huzurlu rahat hissedeceksen ona karar ver. öpüyorum seni.

sağol canım biraz da olsun içim rahatladı. p.tesi doktora göstereceğim sonuçları.

aren artık için rahat etsin. bence seninkisi geç döllenme. o yüzden yavaş ilerliyor hcg. belki bugün 1000'li değerlere ulaşmıştır. doktorun gördüğü de kesedir. 1 haftaya kalmadan keseyi görürsün. senin bebiş biraz nazlı olacak herhalde bak şimdiden nazlanıyor görünmemek için...

meldi bizim duaları sonlandıramadık. kim bitiridi kim neyaptı. bubuş ve hamelnanurdan zaten hiç ses yok.

sağol canım biraz da olsun içim rahatladı. p.tesi doktora göstereceğim sonuçları.

canım bi işe yaradıysa anlattıklarım,rica ederim:) sen içini rahat tut..bebeğini strese sokma.sonuçlardanda haberdar edersen bende senden bişeyler öğrenmiş olurum.doktoruna iyice sor,kafanda soru işareti kalmasın..

meldi,canım çok geçmiş olsun..iyi yapmışsın,hepsi aradan çıkmış.aklına takılacak bişey olmadan süreci daha rahat geçirirsin..temiz sonuçlarınlada iyice rahatlarsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…