Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben bu sabah çok kötüyüm :((
ağlamaktan gözlerim şişti, ofisteyim ve bir müşteri gelirse beni bu halde görürse rezil olucam..

dün eşimle biraz tartıştık ve birbirimize küstük, önemli bir mevzu deil ama olur bizde böle didişmeler. ben erkenden uyudum dolayısıyla barışamadık ama niyetim uzun süre küs kalmak değildi.. kitap okurken uyumuşum işte. sabah ben banyodayken eşim yatağı toplamış.. hoşuma gitti.. sandımk ki bu bir barışma işareti.. arabaya binince yanağına bir öpücük kondurdum.. bana şöle bir döndü ve dedi ki;
çocuk için mi barışıyorsun benimle? başımdan aşağı kaynar sular indi.. yumurtlama günlerinde olduğumu biliyor.. arabadan inince bulutlu havada gözlük taktım gözyaaşlarım belli olmasın diye..
kızlar ben artık eskisi gibi olamam eşimle, hayatımda duyduğum en ağır sözdü bu

az önce smear testi sonucunu aldım, iltihap varmış. görünce çok korktum doktorumu aradım ilac yazıcam dedi, bişey yok sadece iltihap dedi.. ama ben yine de endişeliyim, neden olur ki iltihap? bu muaneler aşilamalar bence yaptı ne dersinizi?

canım hemen öyle düşünme. onlar senin hassasiyetini anlayacak yapıda değiller. hepimiz eşlerimziden zaman zaman bu tarz şeyler işitmişizdir. emin ol o söylediğinin seni bu kadar kırmış olabileceğinin bile farkında değildir. onların yapısı farklı. biz daha özverili olmak zorunda kalıyoruz malesef.

günaydıınn. kızlar cok özledim sizi..
ama girer girmez landarch senin msjını okuyunca üzüldüm.
ama hiç canını sıkma tatlım erkek diyosunda daha ne diyosun. dünyanın en düz mantık yaratıkları. söylediği sözün nereye gittiğini bile anlamamıltır emin ol. aynı şeyleri benimkide yapıyor. artık ben ciddiye bile almıyorum. sen kendini düşün boşver.
şu andaki amacımız çocuk evet onun için barışıyorum de o düşünsün.
öpüyorum seni..

arencim şimdi ağzım açık senin yazdıklarını takip ediyordum. hamileymişsin. yuppiii sonunda bi haber aldık hiç kalbini bozma. rabbim sağ salim tosun bir evlat versin kucağına inş. ayyyy cok sevindimmm..
benim işlerim o kadar arttıki hiç fırsatım olmuyor ama artık yaratıcam cok özledim çü
nkü sizleri..
tebrikler cnm iyi haberlerini bekliyoruz dualrım seninle.

bubuş hoşgeldin, özledik valla seni..
yazdıkalrınız gercekten çok mantıklı ama çok kırıldım çoook
bubuş eweeet artk bir hamilemiz var, hemde doğal yoldan.. hepimize umut oldu

bubuş hoşgeldin, özledik valla seni..
yazdıkalrınız gercekten çok mantıklı ama çok kırıldım çoook
bubuş eweeet artk bir hamilemiz var, hemde doğal yoldan.. hepimize umut oldu

bende sizi çok özledim valla. acayip eksiklik oluyıor sizlerle konusmamak. çünkü normal hayatımda sizler kadar bu konuyu acık acık samimi bi şekilde konustugum kimse yok.
konuşsamda yüzeysel.

valla arene müthiş sevindim cok şükür demekki olabiliyormuş kızlar.

bende yumurtlama günlerindeyim. adetim gayet düzenli (maaşallah) 2 gün geriye atarak oluyor bakalım sağolsun hiç sekmeden. test yapmaya bile fırsat bırakmıyor yani. eşimle artık sunu ye bunu ye diye ugrasmıyorum artık. sizlerden de istemeden uzak kalınca bayağı bi boşladım bu işi. allaha havale ettim doğrusu.hayırlısı bakalım.

ama şimdi bi arkadasımın yaslı halası var sehir dısında ona gidicem. annesinden el almış biri eskiden tüp falan yoktu o zamanlar dr lar care bulamayınca annesine getirilermiş hamile kalsın bi bak diye. şimdi bende o teyzeye gidicem. ay sonu adet olunca.
cok yakınım bir ablam var onun ablası bu niyetim için istihareye yattı. çok güzel hayırlı görmüş.bakalım sebep olur belkide. allah büyük. işte böyle son durum.

benim yasadıgım yerde de böle bir kadın varmış, yeni ewlenen ve ewlendikten 3 ay sonra hamile kalan 38 yaşında bir abla var o demişti seni götüreyim diye.. önce ben biraz sallladım daha sonra ben heveslenince bu sefer ablanın karnı iyice büyüdü gidemedik. benimde aklımda hala, sanki onu da denedikten sonra huzura ericem gbi gelio

[

canım teşekkür ederim. şimdi benim kafamı karıştıran konu bu zaten. bende araştırdım . dr um bana reglinin 1. günü ra dedi. bu hesaba göre benim yumurta baskılamamı ne zaman yapıcak. ondan sonraki döngüyü mü bekleyeceğim bu seferde anlamadım.

canım kafan karışmasın..bence sana kısa protokol uygulanacak..1.gün ara demiş ya..adetliyken ilaçlara başlayak doktorun bence.aşılamadaki gibi bi takvim yani..ok:)

landarch;canım aren ve bubuşla tammmamenn aynı fikirdeyim.ben yaşlanıp gitcem sen bööle filinta gibi kalcan derim eşime,sırf bu kaygısızlığı yüzünden.kaygısızlıkta demiyimde ince fikir yok canım onlarda..sana ne demiş,lafın ucu nereye gider,sen ne anlarsın demezler,lafı söyler hiiç gerisini düşünmezler.bende ovülasyon tetsleri yaparım,ağlarım yırtar atarım;e ağlama artık der,maç izlemeye devam eder.valla:) yani bi benim çocuğum değilki olmayan..yapabilsem onu örnek alırdım kendime ve ona benzemeye çalışırdım..

bende eşimi ölmüş gördüm kızlar rüyamda..daha doğrusu birden fazla kişiyi ölüyo görüyorum.çok kötü kalktım..birde bi bebek emziriyorum rüyamda,kocaman bi kız çocuğunu..emerken sütün çok acı diyo bana.ağlıyorum.....

bubuş canım özlemişiz seni.
sağol canım böyle süpriz oldu.
daha sık gel özletme.

hayırdır inşalah.
geçen bende garip rüya gördüm. eşim ölmüş ama biryandanda ölmemiş, onu nereye gömsek diye düşünüyoruz adanayamı izmiremi, yazarken bile tüylerim diken diken oluyor. çok korkunç bir histi.insan rüyada bile hissediyor.

selam kızlar.

bubuş hoş gelidinn. sen yokken bir hamilemiz daha oldu. bende büyük ihtimalle önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyorum

gulemcim. kısa ptrotokol uygulamaya nasıl karar verdi peki dr. daha önce sormuştum bana hangisi uygulnır diye . o şimdi belli olmaz demişti. ayrıca arştırdığım kadarıyla kısa daha ileri yaşlarda veya yumutlama problemi olanlarda daha çok tercih ediliyor. benim yumurtlma gibi bir sorunum yokki. ben aşılamaları bile hapla oldum ve hep çok iyi cevap veriyor dedi doktorum. bu ne şiimdi. dediğin gibi ya kısa uygulayacak ama bu çok sağlıklı gelmedi bana. yada bir ayımı daha yiyecek. bilmiyorum. ilk dega dr umla ilgili kafam karıştı.

landarch seni anlıyorum canım. ama bende kızlar haklı diyeceğim. hepimiz bu veya buna benzer şeyleri yaşıyoruz. onlar bizim kadar hassas değiller.bu kadar sorunun içinde bir de buna takılma.

aern cim kontrolünü merakla bekliyorum. kendin daha iyi hissetmene sevindim.

hilyecim tekrar hoşgeldin. özlüyoruz.

öğüldünüz...

kızlar tüp bebekte eğer yumurta rezervinde ve yumurtlamanda sorun yoksa uzun protokol uygulanıyor.
eğer sorun varsa kısa protokol uygulanıyor. bence size uzun prptokol uygulanır. adetin 3.günü bakılır rezerv iyiyse doğum kontrol hapına, 21.günde yumurtlamayı baskılayıcı lucrine başlanıyor. tekrar adet oluncada 2.gün falan yumurta geliştirici iğnelere başlanıyor. sonrası kısa protokolle aynı zaten.

canım ya bende bişey anlamadım şimdi:))) sanırım bende yanlış anladım bu işi.bende ovülasyon sorunu var.yani kendiliğimden olduğumu hiç hatırlamıyorum;hamile kaldığım ayda bi ay önceki aşılama ilaçlarının etkisiyle ovülasyon oldum bence..zaten 21.gün progesteronum hep düşük olurdu benim.zaten fsh yüksek..başlayınca öğreneceğiz.senin kafanı karıştırmiim ben:))

evet canım,kötü uyandım,bi baktım eşim işe gitmiş.aradım hemen,sesini duyayım diye:) ömürleri uzamıştır diyelim...de..şu emzirme rüyasını sürekli görüyorum.ya göğsümden süt gelmiyo,ya benim olmayan bi çocuk emziriyo oluyorum..psikolji işte..nasıl etkileniyorum anlayın...
şu aşılama iğnelerine bi başlasamda sürece girsem.onu bile beklemek gerdi beni..bugün tam 14.gün adetimin.doktor yumurtanda var gelişmekte olan falan demişti.ama o yumurta bende çatlamıyoki...benim acilen tüp bebek yaptırmam gerekiyodu sanki......of.of..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…