kızlar ben bu sabah çok kötüyüm :((
ağlamaktan gözlerim şişti, ofisteyim ve bir müşteri gelirse beni bu halde görürse rezil olucam..
dün eşimle biraz tartıştık ve birbirimize küstük, önemli bir mevzu deil ama olur bizde böle didişmeler. ben erkenden uyudum dolayısıyla barışamadık ama niyetim uzun süre küs kalmak değildi.. kitap okurken uyumuşum işte. sabah ben banyodayken eşim yatağı toplamış.. hoşuma gitti.. sandımk ki bu bir barışma işareti.. arabaya binince yanağına bir öpücük kondurdum.. bana şöle bir döndü ve dedi ki;
çocuk için mi barışıyorsun benimle? başımdan aşağı kaynar sular indi.. yumurtlama günlerinde olduğumu biliyor.. arabadan inince bulutlu havada gözlük taktım gözyaaşlarım belli olmasın diye..
kızlar ben artık eskisi gibi olamam eşimle, hayatımda duyduğum en ağır sözdü bu
kızlar ben bu sabah çok kötüyüm :((
ağlamaktan gözlerim şişti, ofisteyim ve bir müşteri gelirse beni bu halde görürse rezil olucam..
dün eşimle biraz tartıştık ve birbirimize küstük, önemli bir mevzu deil ama olur bizde böle didişmeler. ben erkenden uyudum dolayısıyla barışamadık ama niyetim uzun süre küs kalmak değildi.. kitap okurken uyumuşum işte. sabah ben banyodayken eşim yatağı toplamış.. hoşuma gitti.. sandımk ki bu bir barışma işareti.. arabaya binince yanağına bir öpücük kondurdum.. bana şöle bir döndü ve dedi ki;
çocuk için mi barışıyorsun benimle? başımdan aşağı kaynar sular indi.. yumurtlama günlerinde olduğumu biliyor.. arabadan inince bulutlu havada gözlük taktım gözyaaşlarım belli olmasın diye..
kızlar ben artık eskisi gibi olamam eşimle, hayatımda duyduğum en ağır sözdü bu
günaydın kızlar
meldi , dew kıskandım sizleri. keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık.
dün doktora gittim.en sonki değerimi sordu. ne zaman baktırmışrın dedi. muayene etmedi. haftaya p.tesi,salıya randevu al dedi. folik, progestan, coraspin verdi. ama bugün daha iyi hissediyroum kendimi.
diğer kızlardan hiç haber yok. bubuş, hamelnanur,kekeç.
okuduğumuz dualarımızı neyapacağız. öyle yarım kalamsı hzuursuz ediyor beni. hani birleştirilecekti.
bubuş hoşgeldin, özledik valla seni..
yazdıkalrınız gercekten çok mantıklı ama çok kırıldım çoook
bubuş eweeet artk bir hamilemiz var, hemde doğal yoldan.. hepimize umut oldu
arencim şimdi ağzım açık senin yazdıklarını takip ediyordum. hamileymişsin. yuppiii sonunda bi haber aldık hiç kalbini bozma. rabbim sağ salim tosun bir evlat versin kucağına inş. ayyyy cok sevindimmm..
benim işlerim o kadar arttıki hiç fırsatım olmuyor ama artık yaratıcam cok özledim çü
nkü sizleri..
tebrikler cnm iyi haberlerini bekliyoruz dualrım seninle.
bende eşimi ölmüş gördüm kızlar rüyamda..daha doğrusu birden fazla kişiyi ölüyo görüyorum.çok kötü kalktım..birde bi bebek emziriyorum rüyamda,kocaman bi kız çocuğunu..emerken sütün çok acı diyo bana.ağlıyorum.....
selam kızlar.
bubuş hoş gelidinn. sen yokken bir hamilemiz daha oldu. bende büyük ihtimalle önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyorum
gulemcim. kısa ptrotokol uygulamaya nasıl karar verdi peki dr. daha önce sormuştum bana hangisi uygulnır diye . o şimdi belli olmaz demişti. ayrıca arştırdığım kadarıyla kısa daha ileri yaşlarda veya yumutlama problemi olanlarda daha çok tercih ediliyor. benim yumurtlma gibi bir sorunum yokki. ben aşılamaları bile hapla oldum ve hep çok iyi cevap veriyor dedi doktorum. bu ne şiimdi. dediğin gibi ya kısa uygulayacak ama bu çok sağlıklı gelmedi bana. yada bir ayımı daha yiyecek. bilmiyorum. ilk dega dr umla ilgili kafam karıştı.
landarch seni anlıyorum canım. ama bende kızlar haklı diyeceğim. hepimiz bu veya buna benzer şeyleri yaşıyoruz. onlar bizim kadar hassas değiller.bu kadar sorunun içinde bir de buna takılma.
aern cim kontrolünü merakla bekliyorum. kendin daha iyi hissetmene sevindim.
hilyecim tekrar hoşgeldin. özlüyoruz.
öğüldünüz...
hayırdır inşalah.
geçen bende garip rüya gördüm. eşim ölmüş ama biryandanda ölmemiş, onu nereye gömsek diye düşünüyoruz adanayamı izmiremi, yazarken bile tüylerim diken diken oluyor. çok korkunç bir histi.insan rüyada bile hissediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?