hayırlı olsun aşılaman. inşallah güzel haberlerini de alırız buradan.Hakkımda kısa bir bilgi vereyim yukarıdada söylediğim gibi 27 yaşındayım adet düzensizliğim vardı önceden beri 2005 te sol yumurtalığımda ikiz kist çıktı ama ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden eridi.bir çok doktora gittim eşimde çift taraflı varikosel çıktı ameliyat oldu. Bazı doktorlar sorun yok dedi bazıları denk gelmemiştir dedi. En son aşılamaya karar verdik ve bugün 9. Günüm bekliyorumm.
hayırlı olsun aşılaman. inşallah güzel haberlerini de alırız buradan.
canlar herkese iyi akşamlar. bizim iş yerinde bazı yerler engellendi, giremiyorum bu siteye ya öğlenleri çıldırıyorum sizden haber alamayınca. özlüyorum resmen..
öncelikle arencim nasılsın hamişim. nasıl gidiyor, dr a ne zaman gidiceksin, şimdi kaç haftasın, bizraz bilgi ver hayatım..
aramıza yeni bir arkadaşımız katılmış hoşgelddin reyhancım. hikayeni merakla bekliyorum..
gulemcim evet sen benden sonra girmişsin. nasılsın, ne kadar var şimdi tedaviye başlamana. ben çatlıyorum zaman geçmiyor resmen her dk. internetten uzun protokol kısa protokol arştırıp duruyorum.daha kanamam a bitmedi az da olsa geliyor.
sabahta gidip dikişlerimi aldırdım.
dewcimm canım sen de çok ama çok tatlısın. merakla ve heycanla bekliyorum buluşacağımız günü. gerçekten sanki 40 yılık dostuz. demek ki burada çok şeyi aşmışız. ben buna bağlıyorum.
landarch bitanem hiç düşünme yumurta takip etme düşünmemeye çalış. hatırlıormusun ben bir ayşe armanını yazısını bulmuştum. tedavi öncesi beklem sürecinde gelen hamileliği.
sen nasılsa şu anda tedviye falan başlamıyorsun, bari bunu dene..
hepinizi öpüyorum..
sevgiler..
Hakkımda kısa bir bilgi vereyim yukarıdada söylediğim gibi 27 yaşındayım adet düzensizliğim vardı önceden beri 2005 te sol yumurtalığımda ikiz kist çıktı ama ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden eridi.bir çok doktora gittim eşimde çift taraflı varikosel çıktı ameliyat oldu. Bazı doktorlar sorun yok dedi bazıları denk gelmemiştir dedi. En son aşılamaya karar verdik ve bugün 9. Günüm bekliyorumm.
arencim sakin ol ne olur. kaygı ve stres hormanal yapını etkileyebilir.
orada bir inşa çalışması var şimdi. vücudundan gelen her sesin, hissin yada ağrının iyi mi kötümü olduğunu bilemezsin ki.
sakin ol ve herşeyi Allah-ü Tealaya bırak.
Aren cim, karnının büyüdüğünü, kendine hamile kıyafetleri aldığını hayal et bol bol. Bebek alışverişi yaptığını düşün, odasını hazırladığınızı.. Sonra kollarinda o minicik bedeni hisset, aklina olumsuz dusunceler geldigi zaman sessiz bir koseye cekil ve bunları hayal et..
Kızlar eşim doktordan sperm sayısını ve kalitesini arttıracak besin takviyesi istemiş. doktor da korean ginseg adında bir bitkisel takviye bir de aces+zn adında bir vitamin hapı vermiş. İnşallah faydasını görürüz..
Reyhancım Düzce de nerede yaşıyorsun, aşilamanı hangi doktor yapti? benm eşim düzceli çok sık gideriz.. kayınvalidem kalıcı konutlarda oturuyor
canım randevum salı günü. çok heyecanlıyım ve korkuyorum. bana göre 7. haftam birmek üzere ama değerlerime göre 6.haftam bitecek. salı randevum.
görsem hamilelik nasıl gidecek anlayacağım. ne sevinebildim ne birşey. hep bir tedirginik var. herşeyden nem kapıyorum. birgün çok ağrım oluyor ona takıyorum. birgün olmuyor acaba bir sorunmu var olmadı diyorum. hiç midem bulanmıyor. kokulardan rahatsız olmuyorum. genelde istenmeyen birşeydir ve ben geçen hamileliğimd eçok çektim bulantıdan ama inanki şimdi keşke bulansa diyorum. şimdi 2 gündür göğüsümün dolgunluğu gitti. neden gitti. sorunmu var hormon salgısımı durdu. meldiciğimm ya kafayı yiyeceğim. coraspine başladım. bebeği görürsek heparin iğnesine başlayacağım.progestana başladım.
birde dün kötü bir rüyaa gördüm kanamam başlamış ama koyu bir yeşil renkte sonra siyaha yakın kırmızıya dönüyor. moralsiz kalktım.
Hakkımda kısa bir bilgi vereyim yukarıdada söylediğim gibi 27 yaşındayım adet düzensizliğim vardı önceden beri 2005 te sol yumurtalığımda ikiz kist çıktı ama ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden eridi.bir çok doktora gittim eşimde çift taraflı varikosel çıktı ameliyat oldu. Bazı doktorlar sorun yok dedi bazıları denk gelmemiştir dedi. En son aşılamaya karar verdik ve bugün 9. Günüm bekliyorumm.
hayırlı olsun reyhancım;inşallah pozitif sonucu alırsın,az kalmış sonuca..
arencim icini ferah tut hersey guzel olacak eminim...bu arada biz bugun meldi ile konustuk sali gunu bulusuyoruz :))
kızlar iyi geceler..
arencim muayene gününü heyecanla ekliyoruz. inş. herşey yolunda gider sende rahatlarsın...
kızlar biz salı günü dew le yüzyüze görüşücez. telefonda ki konuşmamızı bir görseniz çok enteresan. heyecanlanıyorum valla, seni merak ediyorum dew..salı günü sen hem erol hocayla da görüşmüş olcaksın bakalım neler diyecek..
canım salıya az kaldı,valla biz bile heyecanlanıyoruz,inşallah sağlıkla kucağına alacakasın..kendini dinlemekte haklısın,ama güzel olacak sonuçlar korkma..ama heparine neden başlıyosunuz anlayamadım..
aren canım keçi boynuzu üründen bahsetmişsin. bana nasıl yapıldığını yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?