Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı olsun aşılaman. inşallah güzel haberlerini de alırız buradan.

canım randevum salı günü. çok heyecanlıyım ve korkuyorum. bana göre 7. haftam birmek üzere ama değerlerime göre 6.haftam bitecek. salı randevum.
görsem hamilelik nasıl gidecek anlayacağım. ne sevinebildim ne birşey. hep bir tedirginik var. herşeyden nem kapıyorum. birgün çok ağrım oluyor ona takıyorum. birgün olmuyor acaba bir sorunmu var olmadı diyorum. hiç midem bulanmıyor. kokulardan rahatsız olmuyorum. genelde istenmeyen birşeydir ve ben geçen hamileliğimd eçok çektim bulantıdan ama inanki şimdi keşke bulansa diyorum. şimdi 2 gündür göğüsümün dolgunluğu gitti. neden gitti. sorunmu var hormon salgısımı durdu. meldiciğimm ya kafayı yiyeceğim. coraspine başladım. bebeği görürsek heparin iğnesine başlayacağım.progestana başladım.
birde dün kötü bir rüyaa gördüm kanamam başlamış ama koyu bir yeşil renkte sonra siyaha yakın kırmızıya dönüyor. moralsiz kalktım.

Son düzenleme:
arencim sakin ol ne olur. kaygı ve stres hormanal yapını etkileyebilir.
orada bir inşa çalışması var şimdi. vücudundan gelen her sesin, hissin yada ağrının iyi mi kötümü olduğunu bilemezsin ki.
sakin ol ve herşeyi Allah-ü Tealaya bırak.

Reyhancım Düzce de nerede yaşıyorsun, aşilamanı hangi doktor yapti? benm eşim düzceli çok sık gideriz.. kayınvalidem kalıcı konutlarda oturuyor

haklısın canım. kendime kızıyorum bir yandan böyle yaptığım için ama 1 tane olumsuzluk geçince insan korkuyor işte elimde olmuyor.
hayırlısı olsun. elimden geldiğince dua etmeye çalışıyorum.

Aren cim, karnının büyüdüğünü, kendine hamile kıyafetleri aldığını hayal et bol bol. Bebek alışverişi yaptığını düşün, odasını hazırladığınızı.. Sonra kollarinda o minicik bedeni hisset, aklina olumsuz dusunceler geldigi zaman sessiz bir koseye cekil ve bunları hayal et..

Kızlar eşim doktordan sperm sayısını ve kalitesini arttıracak besin takviyesi istemiş. doktor da korean ginseg adında bir bitkisel takviye bir de aces+zn adında bir vitamin hapı vermiş. İnşallah faydasını görürüz..

ah canım artık hayal etmeye bile korkar oldum. gelecekle ilgili hiç konuşmak istemiyorum. konuşunca hayal edince sanki birşeyler bozulacak gibi geliyor.

canım sen eşine keçi boynuzu falan yapmadınmı hiç. bu ciddi anlamda iyi geliyor. tüp bebek yaptıran arkadışımın eşinin eline doktor keçioynuzu kürünün anlatıldığı kağıdı vermişti. düşün yani tüp bebek doktoru bunu veren.

Reyhancım Düzce de nerede yaşıyorsun, aşilamanı hangi doktor yapti? benm eşim düzceli çok sık gideriz.. kayınvalidem kalıcı konutlarda oturuyor

a ne güzel bende konutlardayım aşılamamı adapazarında adatıpta yaptırdım ayşe aytoz doktorumun adı

canım salıya az kaldı,valla biz bile heyecanlanıyoruz,inşallah sağlıkla kucağına alacakasın..kendini dinlemekte haklısın,ama güzel olacak sonuçlar korkma..ama heparine neden başlıyosunuz anlayamadım..

hayırlı olsun reyhancım;inşallah pozitif sonucu alırsın,az kalmış sonuca..

arencim icini ferah tut hersey guzel olacak eminim...bu arada biz bugun meldi ile konustuk sali gunu bulusuyoruz :))

kızlar iyi geceler..

arencim muayene gününü heyecanla ekliyoruz. inş. herşey yolunda gider sende rahatlarsın...

kızlar biz salı günü dew le yüzyüze görüşücez. telefonda ki konuşmamızı bir görseniz çok enteresan. heyecanlanıyorum valla, seni merak ediyorum dew..salı günü sen hem erol hocayla da görüşmüş olcaksın bakalım neler diyecek..

aren canım keçi boynuzu üründen bahsetmişsin. bana nasıl yapıldığını yazarmısın

arencim icini ferah tut hersey guzel olacak eminim...bu arada biz bugun meldi ile konustuk sali gunu bulusuyoruz :))

offffffff yaaaaaaaaaaaa sizleri çok kıskandım. böyle kendimi yakın hissettiğim kişileri tanımayı çok isterdim.
meldi yakın zamanda olmasada mutlaka izmire gelme durumum olur, eşimin ailesi orada yazın gelecektim olmadı. onun için en azından denle görüşme imkanım olur.
hepinizi çok merak ediyorummmmmmmm.

canım bende hafif düzeyde kan pıhtılaşması var. önlem amaçlı düşük düzeyde hamilelik boyunca karından vurulacağım. bebeği görelim başlatacak doktor. şimdilik coraspin içiyorum..

aren canım keçi boynuzu üründen bahsetmişsin. bana nasıl yapıldığını yazarmısın

canım 6-7 tane keçi boynuzunu kırarark kaynayan yarım litre suya atıyorsun 3-5 dk kaynadıktan sonra kapatıyorsun. 20 dk falan dinlendiriyorsun. sonra içinden parçacıkalrı çıkartıyorsun. yarısını sabah aç karnına yarısını akşam yatarken içiyorsun. 1 hafta boyunca böyle sabah akşam içiliyor.bir haftadan sonra 3 ay boyunca sadece akşamları yatarken yapıp 1 su bardağı eşin içiyor.
bu kürün ciddi anlamda faydasını gören var. istersen bir araştır internetten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…