Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayatım eşinin ömrü uzamış.ama rüya bile olsa çok kötü oluyor insan.bende dün gece ablamın orda iğrenç bir kız var . onu gördüm. neyse bugün ablamla telefonda kouştuk o kız canını sıkmış onu anlattı resmen malum oldu bana. o kızı belki hayaımda ilk defa rüymda gördüm.

eğer böyle olursa benim iş ikinci aya da sarkar. bende bayram tatilinden yararlanırım diyordum.kötü oldu çünkü benim yıl sonunda işlerim acaip yoğunlaşıyor. napıcam bilemiyorum. şimdiden tasası başladı.

canım moralini bozmak istemem ama eğer aşılamaya başlamadıysan tüpü düşün derim. çünkü ben aşılamaya olan inancımı yitirdim.
inşallah hayırlısı olsun..

kizlar selam,

hilye duayi sormus ya ben tamamlayamadim kizlar ya hilyecim ben 200de kaldim senden okumanu rica etsem cok mu yaip olur? inanin zamanim olmadi malum izmirdeyim yogun geciyor es dost akraba..
landarch cnm sakin sakin sIkilma erkekler inanilmaz duz tipler biliyorsun ve senin icin onemli bir durumu hafife alabiliyorlar sana agir gelen bir laf onun icin siradan olur sakin uzme kendini...biz boyle tartismalarla cok yumurtlama gunleri kacirdik....

haklısın canm.. kendimi üzmiicem artk, bu konuda nekadr hassas oldugumu bildiği halde sırf canımı acıtmak için söylediğine eminim. ben normalde fazla çocuk sewmem ama eşim deli olur yolda görs cevirio sewmek için.. ben sırf o çok istiyor die kendimi birsüre moda sokmak için uğraştım, 1 yıldır da ben çok istiyorum ya busefer o pek bir rahatladı.. çok pişman olacak yapacaklarım karşısında..

sen nasılsın, izmir ne güzeldir şimdi..

selam kızlar. bugün kimsecikler uğramamış..

nasılsınız. andarchım umarım daha iyisindir.

Landarchcim iyiyim cnm izmir harika hersey yolunda izmirde bugun meldicim aradi onunl ainsallah ya sali yada cuma gorusecegiz...cok sekersin meldicim ya vallaha :)) ama isin komik tarafi meldi ile snaki kirk yildir arkadasiz oyle samimiyiz yani saka gibi :)

bu arada guleceksiniz ama ben bugun kan testi yaotim ne alaka diyeceksiniz birkac gundur bitkinim kasiklarimda epey agri vardi birde reglim cok cok kisa nerdeyse 1,5 gun surmustu kayinvalidem tutturdu gel su poliklinikte kan verelim dedi verdim bu gece tabi negatif neyse herkesin ici rahatlamis oldu :)))

Selam ben aranıza yeni katıldım bugün 9. Günüm çok merak ediyorum sonucu? bütün yazışmalarınızı okudum ne güzel dostluk kurmuşsunuz bende katılmak istedim

Son düzenleme:
Selam ben aranıza yeni katıldım bugün 9. Günüm çok merak ediyorum sonucu? bütün yazışmalarınızı okudum ne güzel dostluk kurmuşsunuz bende katılmak istedim

hoşgeldin canım. aşılamanda hayırlı olsun.
bu aralar herkes yoğun çok fazla giremiyoruz ama her geldiğimizde kısa da olsa yazarız.

hayırlı olsun aşilaman, inşallah güzel haberler verirsin bize. ama sabret biraz erkenden test yapma.

arencim nasılsın? bebiş nasıl, kendini hisettirmeye ben burdayım demeye başladı mı? bulantı falan..

kızlar yumurtlama akıntısı yumurtlamadan önce mi geliyor yoksa sonra mı?fisfisfis
bugün adetin 16. günü.. son üç aydır yumurtlama akıntısını görüyorum, sanırım bu iyi birşey

hoşgeldin,katıl tabii:) hayırlı olsun..bencede son güne kadar bekle..hikayenide yaz bize..

kızlar yumurtlama akıntısı yumurtlamadan önce mi geliyor yoksa sonra mı?fisfisfis
bugün adetin 16. günü.. son üç aydır yumurtlama akıntısını görüyorum, sanırım bu iyi birşey[/QUOTE]

ayyyy ne güzell..hamile kaldığımda bende 16.günümdü ve o akıntı gelmişti..bi daha yaşamadım o hissi.çok üzülüyorum..iyi değerlendirin derim ben:)

hoşgeldin,katıl tabii:) hayırlı olsun..bencede son güne kadar bekle..hikayenide yaz bize..

HİKAYEM AYNI SAYILIR 7 SENEM BİTECEK HİÇ HAMİLE KALMADIM EKİMİN 6 SINDA İLK AŞILAMAMI YAPTIRDIM BEKLİYORUM. BEN 9 GÜN BOYUNCA ADET OLACAKMIŞ GİBİ SANCI ÇEKTİM ARA ARA AĞRIYOR KASIKLARIM BİLMİYORUM BELKİDE PSİKOLOJİKTİR. :sm_confused::sm_confused:

canlar herkese iyi akşamlar. bizim iş yerinde bazı yerler engellendi, giremiyorum bu siteye ya öğlenleri çıldırıyorum sizden haber alamayınca. özlüyorum resmen..

herkese iyi akşamlarr..ben iyiyim meldicim:) buluşamadık bugün.

kızlar nehabersiniz.

öncelikle arencim nasılsın hamişim. nasıl gidiyor, dr a ne zaman gidiceksin, şimdi kaç haftasın, bizraz bilgi ver hayatım..

aramıza yeni bir arkadaşımız katılmış hoşgelddin reyhancım. hikayeni merakla bekliyorum..

gulemcim evet sen benden sonra girmişsin. nasılsın, ne kadar var şimdi tedaviye başlamana. ben çatlıyorum zaman geçmiyor resmen her dk. internetten uzun protokol kısa protokol arştırıp duruyorum.daha kanamam a bitmedi az da olsa geliyor.
sabahta gidip dikişlerimi aldırdım.

dewcimm canım sen de çok ama çok tatlısın. merakla ve heycanla bekliyorum buluşacağımız günü. gerçekten sanki 40 yılık dostuz. demek ki burada çok şeyi aşmışız. ben buna bağlıyorum.

landarch bitanem hiç düşünme yumurta takip etme düşünmemeye çalış. hatırlıormusun ben bir ayşe armanını yazısını bulmuştum. tedavi öncesi beklem sürecinde gelen hamileliği.
sen nasılsa şu anda tedviye falan başlamıyorsun, bari bunu dene..

hepinizi öpüyorum..

sevgiler..

reyhancım merhaba..bizden sana tavsiye sakın kendini çok fazla dinleme , erkenden test yapma ve rahat olmaya çalış..

kaç yaşındasın, sorununuz ne bunları soruyoruz. nerede yaptırdın tedavini.

inşallah emeklerin boşa gitmez. hayırlısı olsun canım.

reyhancım onlinesın ne güzel..

evet bazı doktor olur diyor bazısıda denk gelmemiştir diyor benim adet düzensizliğim vardı 23 eylülde regl oldum 6 sında aşılamam yapıldı biri 8 biri 16 biri 22 ebatlarında yumurtam büyümüştü.bugün 9. Günüm hiç birşey hissetmiyorum ne çok umut bağlıyorum nede karamsarlığa kapılıyorum sonuca göre hareket edicem kendimi motive etmekte herşeyde bir hayır vardır dimi olmuyorsa vardır bir sebebi tabikide çok istiyoruz o kadar ne söylediğini bilmeyen insanlar varki 8sorun sendemi eşindemi?) ne fark ederki sanki tedavi edecek olmuyor sonuçta yok çocuğu olmayan gelin senmiydin
* gibi acınası bakışlar artık takmıyorum bile.

Son düzenleme:
Hakkımda kısa bir bilgi vereyim yukarıdada söylediğim gibi 27 yaşındayım adet düzensizliğim vardı önceden beri 2005 te sol yumurtalığımda ikiz kist çıktı ama ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden eridi.bir çok doktora gittim eşimde çift taraflı varikosel çıktı ameliyat oldu. Bazı doktorlar sorun yok dedi bazıları denk gelmemiştir dedi. En son aşılamaya karar verdik ve bugün 9. Günüm bekliyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…