hayırdır inşalah.
geçen bende garip rüya gördüm. eşim ölmüş ama biryandanda ölmemiş, onu nereye gömsek diye düşünüyoruz adanayamı izmiremi, yazarken bile tüylerim diken diken oluyor. çok korkunç bir histi.insan rüyada bile hissediyor.
kızlar tüp bebekte eğer yumurta rezervinde ve yumurtlamanda sorun yoksa uzun protokol uygulanıyor.
eğer sorun varsa kısa protokol uygulanıyor. bence size uzun prptokol uygulanır. adetin 3.günü bakılır rezerv iyiyse doğum kontrol hapına, 21.günde yumurtlamayı baskılayıcı lucrine başlanıyor. tekrar adet oluncada 2.gün falan yumurta geliştirici iğnelere başlanıyor. sonrası kısa protokolle aynı zaten.
canım ya bende bişey anlamadım şimdi:))) sanırım bende yanlış anladım bu işi.bende ovülasyon sorunu var.yani kendiliğimden olduğumu hiç hatırlamıyorum;hamile kaldığım ayda bi ay önceki aşılama ilaçlarının etkisiyle ovülasyon oldum bence..zaten 21.gün progesteronum hep düşük olurdu benim.zaten fsh yüksek..başlayınca öğreneceğiz.senin kafanı karıştırmiim ben:))
kizlar selam,
hilye duayi sormus ya ben tamamlayamadim kizlar ya hilyecim ben 200de kaldim senden okumanu rica etsem cok mu yaip olur?inanin zamanim olmadi malum izmirdeyim yogun geciyor es dost akraba..
landarch cnm sakin sakin sIkilma erkekler inanilmaz duz tipler biliyorsun ve senin icin onemli bir durumu hafife alabiliyorlar sana agir gelen bir laf onun icin siradan olur sakin uzme kendini...biz boyle tartismalarla cok yumurtlama gunleri kacirdik....
Selam ben aranıza yeni katıldım bugün 9. Günüm çok merak ediyorum sonucu? bütün yazışmalarınızı okudum ne güzel dostluk kurmuşsunuz bende katılmak istedim
Selam ben aranıza yeni katıldım bugün 9. Günüm çok merak ediyorum sonucu? bütün yazışmalarınızı okudum ne güzel dostluk kurmuşsunuz bende katılmak istedim
hoşgeldin,katıl tabii:) hayırlı olsun..bencede son güne kadar bekle..hikayenide yaz bize..
herkese iyi akşamlarr..ben iyiyim meldicim:) buluşamadık bugün.
Landarchcim iyiyim cnm izmir harika hersey yolunda izmirde bugun meldicim aradi onunl ainsallah ya sali yada cuma gorusecegiz...cok sekersin meldicim ya vallaha :)) ama isin komik tarafi meldi ile snaki kirk yildir arkadasiz oyle samimiyiz yani saka gibi :)
bu arada guleceksiniz ama ben bugun kan testi yaotim ne alaka diyeceksiniz birkac gundur bitkinim kasiklarimda epey agri vardi birde reglim cok cok kisa nerdeyse 1,5 gun surmustu kayinvalidem tutturdu gel su poliklinikte kan verelim dedi verdim bu gece tabi negatif neyse herkesin ici rahatlamis oldu :)))
kızlar nehabersiniz.
HİKAYEM AYNI SAYILIR 7 SENEM BİTECEK HİÇ HAMİLE KALMADIM EKİMİN 6 SINDA İLK AŞILAMAMI YAPTIRDIM BEKLİYORUM. BEN 9 GÜN BOYUNCA ADET OLACAKMIŞ GİBİ SANCI ÇEKTİM ARA ARA AĞRIYOR KASIKLARIM BİLMİYORUM BELKİDE PSİKOLOJİKTİR. :sm_confused::sm_confused:
reyhancım onlinesın ne güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?