Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar merhaba.....
ben girmeyeli değişiklikler olmuş okuduğum kadarıyla ama bende daha bir değişiklik yok malesef bu ay aşılama deneyeceğiz bugün kontrole gideceğim.Yeniden başlayacağım aylar sonra çok heyecanlandım.

canım bende seni tnımayı çok istiyorum. mutlaka izmire geldiğinde görüşücez. kendine iyi bak kür tarifi için de çok teşekkür ediyorum. internetten araştırıcam

ben içmiyeceğim de mi bunu sadece eşim içicek. tüpe başlamadan şartları daha elverişli hale getirip başarı oranını arttırabilecek şeyleri deneyim bari diyorum. yapmam gereken çok şey var ama ben çok ihmalkarım. şimdi balık yağı içmeye başladım.

varsa başka önerisi olan yazarsa sevinirim.

nry merhaba canım. tedavin hayırlı olsun. herkes de terkrar bir hareketlenme başladı. hepimiz için hayırlısı..

sevgiler...

arencim inan sanki salı günü benim randevum varmış gibi heyecanlandım. ben eminim her şey yolunda gisecek. keseyi görüp mutlu ibr şekilde eve döneceksin. içini ferah tut. benim şu anda 11. haftam ama bebek bir hafta geriden geliyor. geç döllenmelerde böyle olurmuş. ağrılara bulantılara fazla takılma. benim ağrım sadece bir kaç gün oldu. bulantılarım da bayağı geç başladı. kişiden kişiye değişiyor. her şey gönlünce olsun canım...

kızlar. bugün çok kötüyüm.ruh halim perişan. hayatımda yolunda gitmeyen şeyler var.dayanma gücüm gittikçe azalıyor. takatim kalmadı artık. kimseyi görmek kimseyle konuşmak istemiyorum. isyan etmeden bu ruh halinden çıkmam için dua edin bana ne olur....selam ve dua ile

canım umarım önemli birşey yoktur. ..ben sana dua edicem. işallah allah kabul eder.

canım iyi olmana sevindim. merak etmiştik seni. inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın.

canım sağol hep beni rahatlatıyorsun.

günyadın kızlar .. herkese iyi tatiller...

sana da iyi tatiller canım.

meldi artık etkisi oldu mu tesadüf mü oldu bilmiyorum ama 2 dönem üst üste soğan kürü yapmıştım kistlerim için, rahmi temizliyo derler artık onun faydası oldumu bilmiorum.

canım umarım herşey yoluna girer en kısa zamanda. keşke yardımımız dokunabilse. dualarımız seninle.

iyi geceler..bende anca uğrayabildim..yarın görüşürüz artık:)

Son düzenleme:
kızlarr nerdesiniz yaa...ben bugün adetimin 21.günü gittim kan verdim.progesteronum 5,63 çıkmış
ovülasyon olmamış yani..olsa şaşardım......neyse troidlerimede baktırdım...tsh ım hala yüksek..bende anne olurmuyum acaba?????yine depresif özlem oldum(

iyi geceler kızlr. neredesiniz. bugün topiğimiz sahipsiz kalmış birtek gulemcim girmiş.

iyi geceler kızlar. bu aralar ıssısız. ben 2 gün şehir dışına gidiyorum iş için .yazamam merak etmeyin. umarım aren güzel haberlerle gelir.
bugün dew cimle buluştuk. çok güzeldi. yüzyüze görüşmek çok güzel bir duygu. çok samimi çok içten çok tatlısın. kırk yıllık dost gibi biribirimizi benimsemişiz. görüşmemizi bilahere anlatıcam. eve çok geç geldim. şimdi valiz hazılıcam..

sevgiler. kendinize iyi bakın..

Kizlar selam baktim pek sesiniz solugunuz cikmamis...Aren sali gunuydu kontrolun nasil oldun?nasil gecti kontrolun?
Sali aksam uzeri meldicigimle beraberdik dedigin gibi gercekten kirki yillika rkadas gibiydik ben eve gitmek zorundaydim o yuzden gecemzi erken bitti ama o kadar cok konusulacak konu vardiki cuperdi..meldicim duygularimzi karsilikli canim cok icten ve sekersin.... bu arada ben bugun erol bey;e gittim telefon acacagim sana ayrintili konusuruz...soyle ozetleyebilirim hersey yolunda dedi 2 asilama da tutmamasi olabilecek birsey klomen ile tedavi dogru karar demek ki tedaviye cevap alabiliyorlar klomen ile dedi yumurtaliklarimida rahimimide gayet iyi buldu...3.asilamayi mutlaka yaptir dedi durum boyle yani...hepinizi opuyorum meldicim telefonlasalim

merhaba kızlar
areni merak ettim baktım ama bi haber yok ne yaptı acaba çok merak ettim inşallah iyi haberlerle gerli

kızlar yaa kimseler yok. nerelerdesiniz. ben de iş seyahatindeydim. çok yorgunum baakayım kızlara dedim ama kimseler yok. areni ben de çok merak ediyorum..

deww canım çok sevindim detayları konuşalım mutlaka. yarın telefonlaşırız. öpüyorum seni.

iyi akşamlar hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…