offffffff yaaaaaaaaaaaa sizleri çok kıskandım. böyle kendimi yakın hissettiğim kişileri tanımayı çok isterdim.
meldi yakın zamanda olmasada mutlaka izmire gelme durumum olur, eşimin ailesi orada yazın gelecektim olmadı. onun için en azından denle görüşme imkanım olur.
hepinizi çok merak ediyorummmmmmmm.
arkadaşlar merhaba.....
ben girmeyeli değişiklikler olmuş okuduğum kadarıyla ama bende daha bir değişiklik yok malesef bu ay aşılama deneyeceğiz bugün kontrole gideceğim.Yeniden başlayacağım aylar sonra çok heyecanlandım.
kızlar. bugün çok kötüyüm.ruh halim perişan. hayatımda yolunda gitmeyen şeyler var.dayanma gücüm gittikçe azalıyor. takatim kalmadı artık. kimseyi görmek kimseyle konuşmak istemiyorum. isyan etmeden bu ruh halinden çıkmam için dua edin bana ne olur....selam ve dua ile
arkadaşlar merhaba.....
ben girmeyeli değişiklikler olmuş okuduğum kadarıyla ama bende daha bir değişiklik yok malesef bu ay aşılama deneyeceğiz bugün kontrole gideceğim.Yeniden başlayacağım aylar sonra çok heyecanlandım.
arencim inan sanki salı günü benim randevum varmış gibi heyecanlandım. ben eminim her şey yolunda gisecek. keseyi görüp mutlu ibr şekilde eve döneceksin. içini ferah tut. benim şu anda 11. haftam ama bebek bir hafta geriden geliyor. geç döllenmelerde böyle olurmuş. ağrılara bulantılara fazla takılma. benim ağrım sadece bir kaç gün oldu. bulantılarım da bayağı geç başladı. kişiden kişiye değişiyor. her şey gönlünce olsun canım...
günyadın kızlar .. herkese iyi tatiller...
kızlar. bugün çok kötüyüm.ruh halim perişan. hayatımda yolunda gitmeyen şeyler var.dayanma gücüm gittikçe azalıyor. takatim kalmadı artık. kimseyi görmek kimseyle konuşmak istemiyorum. isyan etmeden bu ruh halinden çıkmam için dua edin bana ne olur....selam ve dua ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?