Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm.nasılsınız?ben adet oldum bu gün.öğleden sonra doktora gideceğim.aşılama başlayacağız bi terslik olmazsa..endokrinden iyi bi doktor buldum kendime..dün kontrol tahlillerim yapıldı ve troidler normal çıktı.3 hastane 3 farklı sonuç..neyse; doktor normal herşey dedi..
bu arada aren nerde hakikaten?inşallah iyidir..

gulemcim sevindim tiroidlerin normal çıkmasına. keşke benimkiler de normal çıksa... 12. haftanın içindeyim şimdi. areni de çok merak ettim kontrolden sonra hiç görünmedi. inşallah kötü bir şey yoktur.

karaman normal dediğim değer 2,5
geçen hafta başka bi hastanede 7,20 ve 5,50 çıktı..ilacımı aynı içeceğim..bugün adet oldum,aşılama için gittim,2 tane kist oluşmuş,doğum k. hapı verdi.1 ay sonraya kaldı yani.ilk muayenede 2 yumurtan var,çok güzel demişti..o ymurtalar kist olmuş.ovülasyon olmayınca...doktorları anlayamıyorum.o iki yumurtayı takip edip çatlatabilirdi.illaki paraya doyacaklar..çok canım sıkkın bu gün..her seferinde yoluma bişey çıkıyo.bıktım......

gulem canım sen zor şeyler atllatın. bunu da atlatırsın inş. aşılamada kararlısın galiba. ben tüpe dönersin diye düşünmüştüm. neyse moralini bozma.

areni çok merak ediyorum. iyi kötü hiç bir şey yazmıyor. umarım iyidir..

karaman ne güzel 12 hafta olmuş daha dün gibi. sen troidlerini takama. ben bir sürü troid hastası olup hamilelik geçirmiş kişi tanıyorum. en azında yakın çevremde 3-4 kişi var.ilacın var tedavin var. kontrol altındasın.

kızlar merhaba. inşallah oluklu başlıyorum. bugün regli oldum. histeroskopi sonrası 1 hafta kanamam olmasına rağmen bu operasyonda adet gecikmesi yaşanmasına rağmen olmadı. çok mutluyum. ilk defa regli olduğuma çok mutlu oldum.çünkü bir an önce tedaviye başlayacağım. evet kızlar tüpe başlıyorum. inşallah allah yardım eder ve işim rast gider. dr umu aradım. pazartesi 3. günü gel dedi. dosyanı açalım. kan testlerin yapılsın usg bakalım ve tedaviye karar verelim dedi. çok heyecanlıyım. ilk aşılamada yaşadığım heyecandan daha fazla. sonucun hüsran olduğunu düşünemiyorum bile heralde hüsran olurum. bu sefer pozitif olmaya çalışacağım. olmazsa o zaman düşünürüz artık. karmakarışık şeyler yazdım farkındaysanız . aklım ve kalbimde öyle. ne hissedeceğimi bilemiyorum çünkü.neyse çok uzattım. allah hepimizin yardımcısı olsun.

hayırlı olsun canım şimdiden...inşallah sonuç olumlu olur..haklısın pozitif olmak lazım,başarıyla atlatırsın inşallah..

hayırlı olsun canım şimdiden...inşallah sonuç olumlu olur..haklısın pozitif olmak lazım,başarıyla atlatırsın inşallah..

teşekkürler canım inşallah. bakalım pazartesiyi iple çekiyorum.bir sorun çıkmaz inş. uzun mu kısa mı olucak en fazla onu merak ediyorum.beni bekleyen süreç ne diye.

gulem bugün falcıya gittim. daha önce de gitmiştim. yine beni şaşırrttı. kızım senin çocuğun mu olmuyor dedi. evet dedim. tamam dedi bir koşuşturman başlıyor. çocuğun olucak, oğlun olucaak ve çok uğurlu gelicek size dedi.
inş. gerçekleşir diyorum.

sevgiler..

bende merak ediyorum..bu kış bu işleri hızlandıracağım,aşılamada pek umudum yok,olmazsa tüp bebek yaptıracağım hemen..
şu falcına bendende bahsetsene :))) fal sana sıkı motivasyon sağlayacak o zaman:)
hayırlısı canım..

bende cuma gitmiştim ya doktora adetim başladı diye,ya o günden beri doğru dürüst gelmiyo,leke leke resmen..kürtajdan sonra yapışıklık olursa adet miktarı azalır diye duydum,aklım gitti yaa..ağladım korkudan...neyse bugün doktorumu aradım.korkma,muayene bulguların gayet normladi dedi..bilmiyorum artık inşallah dediği gibidir..

Allah yardımcın olsun konu her neyse ama sabrına hidayetine güvendiyim insanlardan birisin inşallah her şey yoluna girer

amin canım inşallah bu defa hepimiz daha iyi şeyleri paylaşırız

inşallah canım 21-22 eylülde yaptırdım bakalım ne olacak ama ilk kez yaptırıyormuş gibi oldum[/QUOTE]

canm aşilamamı yaptırdın 21 eylülde? ee sonuc belli olması lazım deilmi

meldi canm yeni bir yola girdin inşallah herşey güzel gecer ki buna inanıyorum.. arenden sonra sende bize umut olursun.. düşünsenize aren kendiliğinden hamile kaldı ve tadavilere ara verenler için bir umut.. meldi de tüple hamile kalınca tüp bebeğe başlayacaklara umut..

benimde adetime sayılı günler var.. bu ay ovulasyon olduğu için göğüslerime deil dokununca sağa sola dönerken bile acıyor. allahtan adet başlayınca ağrılar da gidiyor.

inşallah canım 21-22 eylülde yaptırdım bakalım ne olacak ama ilk kez yaptırıyormuş gibi oldum

canm aşilamamı yaptırdın 21 eylülde? ee sonuc belli olması lazım deilmi[/QUOTE]

canım yanlış yazmışım ekim olacak iyice şaşırdımbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…