slm.nasılsınız?ben adet oldum bu gün.öğleden sonra doktora gideceğim.aşılama başlayacağız bi terslik olmazsa..endokrinden iyi bi doktor buldum kendime..dün kontrol tahlillerim yapıldı ve troidler normal çıktı.3 hastane 3 farklı sonuç..neyse; doktor normal herşey dedi..
bu arada aren nerde hakikaten?inşallah iyidir..
gulemcim sevindim tiroidlerin normal çıkmasına. keşke benimkiler de normal çıksa... 12. haftanın içindeyim şimdi. areni de çok merak ettim kontrolden sonra hiç görünmedi. inşallah kötü bir şey yoktur.
karaman normal dediğim değer 2,5
geçen hafta başka bi hastanede 7,20 ve 5,50 çıktı..ilacımı aynı içeceğim..bugün adet oldum,aşılama için gittim,2 tane kist oluşmuş,doğum k. hapı verdi.1 ay sonraya kaldı yani.ilk muayenede 2 yumurtan var,çok güzel demişti..o ymurtalar kist olmuş.ovülasyon olmayınca...doktorları anlayamıyorum.o iki yumurtayı takip edip çatlatabilirdi.illaki paraya doyacaklar..çok canım sıkkın bu gün..her seferinde yoluma bişey çıkıyo.bıktım......
gulem canım sen zor şeyler atllatın. bunu da atlatırsın inş. aşılamada kararlısın galiba. ben tüpe dönersin diye düşünmüştüm. neyse moralini bozma.
inşallah canım..sağol..aşılamaya karar verdi doktor.artık müdahale etmicem..ama 1 ay d.kont.hapı kullanmak çok zoruma gitti..napalım,diş sıkmayı öğrendik..
gulem canım sen zor şeyler atllatın. bunu da atlatırsın inş. aşılamada kararlısın galiba. ben tüpe dönersin diye düşünmüştüm. neyse moralini bozma.
inşallah canım..sağol..aşılamaya karar verdi doktor.artık müdahale etmicem..ama 1 ay d.kont.hapı kullanmak çok zoruma gitti..napalım,diş sıkmayı öğrendik..
evet canım . hayatta herkesin payına bir şeyler düşüyor. yapıcak bir şey yok, uğraşıcaz.
senin yaşın kaçtı gulem. benim aklımda 29 gibi kalmış.
evet canım . hayatta herkesin payına bir şeyler düşüyor. yapıcak bir şey yok, uğraşıcaz.
senin yaşın kaçtı gulem. benim aklımda 29 gibi kalmış.
haklısın,sabrımın sonu yokmuş,öğrenmiş oldum bunu...
evet canım 29 yaşındayım ben..ama benim durumum acele etmemi gerektiriyormuş.bu yüzden kaygılarım...
birde dün adetim başlamıştı ama bikaç saat sürdü diyebilirim..gerisi yok..ne oluyo bi anlasam...
kızlar merhaba. inşallah oluklu başlıyorum. bugün regli oldum. histeroskopi sonrası 1 hafta kanamam olmasına rağmen bu operasyonda adet gecikmesi yaşanmasına rağmen olmadı. çok mutluyum. ilk defa regli olduğuma çok mutlu oldum.çünkü bir an önce tedaviye başlayacağım. evet kızlar tüpe başlıyorum. inşallah allah yardım eder ve işim rast gider. dr umu aradım. pazartesi 3. günü gel dedi. dosyanı açalım. kan testlerin yapılsın usg bakalım ve tedaviye karar verelim dedi. çok heyecanlıyım. ilk aşılamada yaşadığım heyecandan daha fazla. sonucun hüsran olduğunu düşünemiyorum bile heralde hüsran olurum. bu sefer pozitif olmaya çalışacağım. olmazsa o zaman düşünürüz artık. karmakarışık şeyler yazdım farkındaysanız . aklım ve kalbimde öyle. ne hissedeceğimi bilemiyorum çünkü.neyse çok uzattım. allah hepimizin yardımcısı olsun.
hayırlı olsun canım şimdiden...inşallah sonuç olumlu olur..haklısın pozitif olmak lazım,başarıyla atlatırsın inşallah..
teşekkürler canım inşallah. bakalım pazartesiyi iple çekiyorum.bir sorun çıkmaz inş. uzun mu kısa mı olucak en fazla onu merak ediyorum.beni bekleyen süreç ne diye.
gulem bugün falcıya gittim. daha önce de gitmiştim. yine beni şaşırrttı. kızım senin çocuğun mu olmuyor dedi. evet dedim. tamam dedi bir koşuşturman başlıyor. çocuğun olucak, oğlun olucaak ve çok uğurlu gelicek size dedi.
inş. gerçekleşir diyorum.
sevgiler..
canım iyi olmana sevindim. merak etmiştik seni. inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın.[/QU
inşallah canım 21-22 eylülde yaptırdım bakalım ne olacak ama ilk kez yaptırıyormuş gibi oldum
kızlar. bugün çok kötüyüm.ruh halim perişan. hayatımda yolunda gitmeyen şeyler var.dayanma gücüm gittikçe azalıyor. takatim kalmadı artık. kimseyi görmek kimseyle konuşmak istemiyorum. isyan etmeden bu ruh halinden çıkmam için dua edin bana ne olur....selam ve dua ile
amin canım inşallah bu defa hepimiz daha iyi şeyleri paylaşırızcanım bende seni tnımayı çok istiyorum. mutlaka izmire geldiğinde görüşücez. kendine iyi bak kür tarifi için de çok teşekkür ediyorum. internetten araştırıcam
ben içmiyeceğim de mi bunu sadece eşim içicek. tüpe başlamadan şartları daha elverişli hale getirip başarı oranını arttırabilecek şeyleri deneyim bari diyorum. yapmam gereken çok şey var ama ben çok ihmalkarım. şimdi balık yağı içmeye başladım.
varsa başka önerisi olan yazarsa sevinirim.
nry merhaba canım. tedavin hayırlı olsun. herkes de terkrar bir hareketlenme başladı. hepimiz için hayırlısı..
sevgiler...
inşallah canım 21-22 eylülde yaptırdım bakalım ne olacak ama ilk kez yaptırıyormuş gibi oldum
canım iyi olmana sevindim. merak etmiştik seni. inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın.[/QU
meldi canm yeni bir yola girdin inşallah herşey güzel gecer ki buna inanıyorum.. arenden sonra sende bize umut olursun.. düşünsenize aren kendiliğinden hamile kaldı ve tadavilere ara verenler için bir umut.. meldi de tüple hamile kalınca tüp bebeğe başlayacaklara umut..
benimde adetime sayılı günler var.. bu ay ovulasyon olduğu için göğüslerime deil dokununca sağa sola dönerken bile acıyor. allahtan adet başlayınca ağrılar da gidiyor.
kızlar erkese merhabalar. landarchın dediği gibi bugün yeni bir yola çıktım. inaşallah herkese ve içinde bana hayırlı olsun.bugün reglimin 3. günüydü. benden kan alındı dosyam açıldı, kan sonuçlarıma bakıldı dr usg yaptı. sonra histeroskopide rahimden parça alınmıştı, pataoloji sonucum hepsini aldı. ve dr kısa protokolle başlıyoruz yumurta rezervin amamn aman çok çok da iyi değil dedi. tabi bunu yazdığım gibi söylemedi ama özeti bu. tabi ben dumur oldum. inanılmaz demorilize oldum. 300 lük gonal f ile başladık. öbeğimden yapıldı . 3 gün kullanıcam. perşembe günü tekrar kandan bakılıcak ilaçların dozajı ayarlanacak.datayları size çarşamba günü yazarım . yarın iş için fethiyeye gidicem sabah 7 de yola çokıcaz.gecede geç geliriz. ben de kendimi toplayım. haberleşiriz.
kızlar erkese merhabalar. landarchın dediği gibi bugün yeni bir yola çıktım. inaşallah herkese ve içinde bana hayırlı olsun.bugün reglimin 3. günüydü. benden kan alındı dosyam açıldı, kan sonuçlarıma bakıldı dr usg yaptı. sonra histeroskopide rahimden parça alınmıştı, pataoloji sonucum hepsini aldı. ve dr kısa protokolle başlıyoruz yumurta rezervin amamn aman çok çok da iyi değil dedi. tabi bunu yazdığım gibi söylemedi ama özeti bu. tabi ben dumur oldum. inanılmaz demorilize oldum. 300 lük gonal f ile başladık. öbeğimden yapıldı . 3 gün kullanıcam. perşembe günü tekrar kandan bakılıcak ilaçların dozajı ayarlanacak.datayları size çarşamba günü yazarım . yarın iş için fethiyeye gidicem sabah 7 de yola çokıcaz.gecede geç geliriz. ben de kendimi toplayım. haberleşiriz.
canm hayırlı olsun, hatta şimdiden tebrik edicem seni alkisalkisalkis morelini hep yüksek tut. demorilize olacak birşey yok doktorlar rakamlara göre konuşur..hadi güzel haberlerini bekliyoruz. kendini fazla yorma güzel beslen yumoşlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?