canım senin kadar üzüldüm inan ama yapacak birşey yok malesef nasipte ne varsa onu yaşıyoruz.Sabırlı ol allah yardımcın olsunkızlar hepinize teşekkürler
kesem geç büyüyor ama benim umudum hiç yok çünkü bhcg yaptırdı doktor çok düşük çıktı. artık geç döllenme falan ihtimali yok. 2700 küsür çıktı. doktorda şaşırdı. bu değerde kesenin bu boyutta olmaması gerekirdi daha küçük olmalıydı demekki bhcg düşemeye başlıyor dedi. kanamamda yok. her ihtimale karşı haftaya kadar bekleyelim dedi. belki kendisi düşer kendisi düşmezsede malesef kürtaj. moralim anlatamayacağım kadar bozuk. ağlama krizlerine giriyorum tek kaldığım her an.
nasip olmayınca olmuyor işte.
kızlar bu ara çok giremiyorum. çünkü dibe vurdum. tüp bebek çare gibi gözükürken birdenbire benim için umut olmaktan bile uzak oldu. karmalarışığım. kısa protokol uygulanıyor. yuurta rezervimde azalma varmış. birden bire olabilirmiş. fsh 15. şu ana kadar klomenle bile 3 yumurtam oluşurken . şu anada 3 yumurta var. dördüncüsü küçük arkadan geliyormuş. bunların kaliteli olması için allaha yalvarıyorum.geldiğim noktaya bakın. sanıyorum salı günü yumurtalar toplanacak. lütfen bana dua edin. çok ihtiacım var...
hiç fshın yükselip düştüğünü duydunuzmu. dr um zaman kaybetmeyelim bu olmazsa bir ay ara verip tektrar tüp yapıcaz diyor.
benden bu kadar..
aren lütfen üzülme. sen en azından gebe kalabiliyorsun olaya böyle bak...
kızlar bu ara çok giremiyorum. çünkü dibe vurdum. tüp bebek çare gibi gözükürken birdenbire benim için umut olmaktan bile uzak oldu. karmalarışığım. kısa protokol uygulanıyor. yuurta rezervimde azalma varmış. birden bire olabilirmiş. fsh 15. şu ana kadar klomenle bile 3 yumurtam oluşurken . şu anada 3 yumurta var. dördüncüsü küçük arkadan geliyormuş. bunların kaliteli olması için allaha yalvarıyorum.geldiğim noktaya bakın. sanıyorum salı günü yumurtalar toplanacak. lütfen bana dua edin. çok ihtiacım var...
hiç fshın yükselip düştüğünü duydunuzmu. dr um zaman kaybetmeyelim bu olmazsa bir ay ara verip tektrar tüp yapıcaz diyor.
benden bu kadar..
aren lütfen üzülme. sen en azından gebe kalabiliyorsun olaya böyle bak...
merhaba kızlar.. aren cim bitti derken gebeliğin sonlandı mı? kendini biraz toparlayınca gel konuşalım beraberce bunu da atlarırız.
meldi cim sen tüp bebeğe başlıyorum dediğinde sana demiştim ki stres yapma sakın die. bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başladığımda cok stresliydim yüksek dozda iğnelere rağmen yumurtalar büyümemişti ve tedaviyi iptal etmiştik. daha sonra klomenle mayıs ayında ilk aşilamam gerçekleşt. klomenle bile 2 tane yumurtam olmuştu. canm yumurta sayısından ziyade kalite önemli. fsh a gelince de bende farklı lab. da farklı çıkmıştı sonuçlar. 12 iken başla lab. 3.5 , diğerinde de 5 çıkmıştı. yumurta rezervinin azalmasından şüpeleniliyorsa başka testler de yapmak lazım diyor doktorum
canım geçen sene benim fsh 9 çıkmıştı bu sene mart ayı gibi 11 çıktı iyice moralim bozuldu ama ağustosta sanırım kendiliğinden 7 ye düşmüş..incir kürü gerçekten iyi geliyomuş lütfen dene
merhaba kızlar
iyi olmaya çalışıyorum bir iyiyim bir kriz geliyro hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. şu an iyiyken size bir merhaba diyeyim dedim.
yarın meldi için önemli birgün hepimiz onun için bugün dua edelimde kaliteli olsun yumurtaları.
kızlar kimsecikler girmemiş. birazdan hastaneye gidiyorum. yumurtalar toplanacak. inanılmaz heyecanlıyım....
kızlar hepinize teşekkürler
kesem geç büyüyor ama benim umudum hiç yok çünkü bhcg yaptırdı doktor çok düşük çıktı. artık geç döllenme falan ihtimali yok. 2700 küsür çıktı. doktorda şaşırdı. bu değerde kesenin bu boyutta olmaması gerekirdi daha küçük olmalıydı demekki bhcg düşemeye başlıyor dedi. kanamamda yok. her ihtimale karşı haftaya kadar bekleyelim dedi. belki kendisi düşer kendisi düşmezsede malesef kürtaj. moralim anlatamayacağım kadar bozuk. ağlama krizlerine giriyorum tek kaldığım her an.
nasip olmayınca olmuyor işte.
kızlar kimsecikler girmemiş. birazdan hastaneye gidiyorum. yumurtalar toplanacak. inanılmaz heyecanlıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?