Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım senin kadar üzüldüm inan ama yapacak birşey yok malesef nasipte ne varsa onu yaşıyoruz.Sabırlı ol allah yardımcın olsun

kızlar bu ara çok giremiyorum. çünkü dibe vurdum. tüp bebek çare gibi gözükürken birdenbire benim için umut olmaktan bile uzak oldu. karmalarışığım. kısa protokol uygulanıyor. yuurta rezervimde azalma varmış. birden bire olabilirmiş. fsh 15. şu ana kadar klomenle bile 3 yumurtam oluşurken . şu anada 3 yumurta var. dördüncüsü küçük arkadan geliyormuş. bunların kaliteli olması için allaha yalvarıyorum.geldiğim noktaya bakın. sanıyorum salı günü yumurtalar toplanacak. lütfen bana dua edin. çok ihtiacım var...
hiç fshın yükselip düştüğünü duydunuzmu. dr um zaman kaybetmeyelim bu olmazsa bir ay ara verip tektrar tüp yapıcaz diyor.
benden bu kadar..

aren lütfen üzülme. sen en azından gebe kalabiliyorsun olaya böyle bak...

canım geçen sene benim fsh 9 çıkmıştı bu sene mart ayı gibi 11 çıktı iyice moralim bozuldu ama ağustosta sanırım kendiliğinden 7 ye düşmüş..incir kürü gerçekten iyi geliyomuş lütfen dene

meldiciim benimde fsh ım 12...3 yıl önce bebek düşünmeye başladığımda 12 çıkmıştı ve kadın doğumcuya göstermiştim,bana gülmüştü ve benimde 12 ve bi oğlum var demişti..hatta geçen aylarda 2.yi doğurdu..neyse bu geçen zamanda benim fsh ım değişiklik gösterdi.normal çıktı yani..en son geçen ay adetimin 2.günü yine 12 çıkınca gittiğim doktor aşılama kararı verdi zaten.ama muayene bulguların ve rezervlerin iyi,endometriozisli olduğun için tedaviye başlayacağız dedi.ilaçlar için heyete girdim heyetteki 3 prof fsh 12 yi görünce bana acele etmen lazım falan dediler ve çok üzüldüm.onlarada bu değişik sonuçları sordum;bana fsh değşiklik gösterebilir,yani senin 12 olan sonucun bazen iyi değerlere düşer ama bu düşüş değil,12 ye yükselişi baz alırız biz,o yüzden acele etmen lazım dediler.sana moral veremiyorum ama ilk gittiğim doktorda bayandı ve fsh ı 12 iken 2 çocuk doğurdu.stresten etkilendiğini savunuyo benim iş yerimdeki doktorlar bu arada...benim aşılama zamanında ilaçlarla bile 1 tane yumurtam oluşmuş(asistan demişti,arkadan gelenlerde var küçük ama işe yarar 1 tane demişti)..ama geçen ay bende 2 tane yumurta kendiliğinden büyüdü.senin şimdi yumurtan az falan değil..bırak sayıyı,..kaliteli olsunlar ve bunlara takılıp tedavinin etkilenmesine izin verme..

AREN cim once sana yazayim istedim uzuldum cnm ama goreceksin bak olacak hepimizin cocuklari olacak sabir diyerek bugunleri atlatacagiz insallah....
MELDIcim ne oluyor arkadasim bu ne moral bozuklugu sen cok guclu bir kadinsin ben tanidim seni bendeki biraktigin imaj boyle o yuzden bir silkelen ve olumlu dusun lutfen aramizda bu topigin kurucusu olarak kisa zaman icerisinde bize bu guzel haberi ilk sen vereceksin, ben buna cani gonulden inaniyorum lutfen sende inan icindeki gucu hatirla ve izin ver seni o guc yonetsin....
Opuyorum kizlar

arencim üzülme diyeceğim ama biliyorum üzülmemek elde değil. kendini fazla yıpratma. ben de ilk bebeğimi kaybettiğimde haftalarca ağlamıştım. şimdi keşke o kadar yıpratmasaydım kendimi diyorum. Allah yardımcın olsun. düşük yaptığımda doktorum niye üzülüyorsun. asıl kendiliğinden hamile kalabiliyorsun sevinmen lazım demişti. o zaman doktora kızmıştım dalga mı geçiyor diye. şimdi ne kadar haklı olduğunu anlıyorum. ve aynı şeyi ben de sana söylüyorum. eminim bir kaç ay sonra kendiliğinden yeniden hamile kalacaksın.

merhaba kızlar.. aren cim bitti derken gebeliğin sonlandı mı? kendini biraz toparlayınca gel konuşalım beraberce bunu da atlarırız.
meldi cim sen tüp bebeğe başlıyorum dediğinde sana demiştim ki stres yapma sakın die. bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başladığımda cok stresliydim yüksek dozda iğnelere rağmen yumurtalar büyümemişti ve tedaviyi iptal etmiştik. daha sonra klomenle mayıs ayında ilk aşilamam gerçekleşt. klomenle bile 2 tane yumurtam olmuştu. canm yumurta sayısından ziyade kalite önemli. fsh a gelince de bende farklı lab. da farklı çıkmıştı sonuçlar. 12 iken başla lab. 3.5 , diğerinde de 5 çıkmıştı. yumurta rezervinin azalmasından şüpeleniliyorsa başka testler de yapmak lazım diyor doktorum

canım benim bitanem çok sağol desteğin için. eğer bunda olmazsa bende aynen dediklerini yaptırmayı düşünüyorum. dr um benle şu an bunları konuşmuyor. şimdi buna konsantre ol diyor. bugün son kontrolüm vardı. 4 yumurta var. çraşamba toplanacak.ne olur kaliteli olsun diye allaha yalvaryorum. lütfen bana dua edin. bu aşamadan dönmeyeyim.

arenicm inşallah iyisindir...

canım benim çok teşekkür ederim desteğin için. çarşamba günü yumurtalar toplanacak. tüp bebek yaptırınca olma ihtimali yüksek falan derken burada bile kaosa girdim birden bire bir umutsuzluk tablosuyla karşı karşya kaldım. sanki dünya başıma yıkıldı. tavsiyene uyup incir yiyorum. inş. işe yarayacak.

sevgiler..

merhaba kızlar
iyi olmaya çalışıyorum bir iyiyim bir kriz geliyro hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. şu an iyiyken size bir merhaba diyeyim dedim.

yarın meldi için önemli birgün hepimiz onun için bugün dua edelimde kaliteli olsun yumurtaları.

canım benim ...temiz kalpli kalpli arkadaşım sana ve diğer kızlara desteğiiz için teşekküeler. evet yarın benim için çok ama çok önemli dualarınızı bekliyorum. çünkü çok ihtiyacım var...

sevgiler...

kızlar kimsecikler girmemiş. birazdan hastaneye gidiyorum. yumurtalar toplanacak. inanılmaz heyecanlıyım....

cnm benim nasıl üzüldüm bilemezsin. baydırda giremiyordum ya hepiniz aklımdasınız. işyerinde yerim değişti bilgisayar ayarım falan yeni halloldu. hemen girdim. hayırlısı olsun cnm hamile kalabilmen bile cok güzel. bak bize yıllardır uğraşıyoruz testte pozitif çizgisi nedir onu bile bilmiyoruz. cok yıpratma kendini.sonrasında pişman olursun keşke o kadar kendimi parçalamasaydım diye. şansın yüksek bunu düşün. rabbimin verdiği her şerde bi hayır vardır unutma. dualarım seninle cnm.

kızlar kimsecikler girmemiş. birazdan hastaneye gidiyorum. yumurtalar toplanacak. inanılmaz heyecanlıyım....

cnm benim nasılsın. hadi bakalım hayırlı olsun inş. sağlıklı ikizlerin olur. bi seferde 2 tane birden kucağını doldurursun. allahım sen meldi arkadasımızın yanında ol. herşey yolunda gitsin.bize güzel haberler versin.

iyi haberlerini bekliyoruz cnm allah kolaylık versin.öptm

Meldicim simdi uyandim saat farki olayi tabi hemen nete geldim varmi bi haber diye sanirim su aralar doktordasin dualarim seninle tabiyki insallah harika haberlerle geleceksin...tum kalbimle buna inaniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…