gulem canım artık daha iyiyim. farklı bir aksilik çıkmadığı sürece uzun bir süre doktor tedavi sayfasına ara vermeyi düşünüyorum. kendimce bitkisel birşeyler yaparım.
sen neden doğum kontrol hapı kullanıyorsun anlamadım. kistinmi gitmedi. yoksa tüpemi başaldın.
kızlar merhaba. bilgisaarla çk haşır neşir olmmak için çok yazamıyorum. benim cuma günü transferim yapıldı. 2. gün 4 hücreli 1. kalite imiş dr um kaliteli olduğu için çok heyecanlıydı. fakat ben tek embryo diye çok kaygılıyım. om düşünmemeye çalışıyorum. eşim yazık etfafımda pervane. yiyip içip yatıyorum. lütfen bama dua edin...
sevglier...
kızlar merhaba. bilgisaarla çk haşır neşir olmmak için çok yazamıyorum. benim cuma günü transferim yapıldı. 2. gün 4 hücreli 1. kalite imiş dr um kaliteli olduğu için çok heyecanlıydı. fakat ben tek embryo diye çok kaygılıyım. om düşünmemeye çalışıyorum. eşim yazık etfafımda pervane. yiyip içip yatıyorum. lütfen bama dua edin...
sevglier...
sevglier...
cnm benim tek olsun bizim olsun bosver öyle düşünme. rahat rahat sen bebişini yerleştirmeye bak. allahım inşallah sonuna kadar sağlıkla mutlulukla devam ettirir. dualarım seninle. iyi haberlerini dört gözle bekliyorum. cok öpüyorum cnm.
slm, ilk defa yazıyorum ama Meldi topiği açtığından beri büyük bir umut ve heyecanla sizleri ve gelişmeleri takip ediyorum.Özellikle Meldi'yi. Çünkü benim aşılamalarım hep birkaç gün önce oldu. İlk aşılamam Nisan ayında oldu.Üç negatif aşılamadan sonra fazla ara vermek istemedik ve tüp bebeğe geçtik. İkimizde de sorun yok, sebebi bilinmeyen infertilite yani. Ama her işte bir hayır vardır diye düşünüyoruz. Şimdi uzun protokolle başladık. Bu süreçte merak ettiğiniz, öğrenmek istediğiniz birşey olursa yazarım. Zaten bu amaçla kayıt oldum. Umarım hepimiz için hayırlısı olur, en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Alev hosgeldin aramiza...o zaman iyi dileklerimize seni de ekliyoruz umarim senin icin hayirlisi olur...
slm, ilk defa yazıyorum ama Meldi topiği açtığından beri büyük bir umut ve heyecanla sizleri ve gelişmeleri takip ediyorum.Özellikle Meldi'yi. Çünkü benim aşılamalarım hep birkaç gün önce oldu. İlk aşılamam Nisan ayında oldu.Üç negatif aşılamadan sonra fazla ara vermek istemedik ve tüp bebeğe geçtik. İkimizde de sorun yok, sebebi bilinmeyen infertilite yani. Ama her işte bir hayır vardır diye düşünüyoruz. Şimdi uzun protokolle başladık. Bu süreçte merak ettiğiniz, öğrenmek istediğiniz birşey olursa yazarım. Zaten bu amaçla kayıt oldum. Umarım hepimiz için hayırlısı olur, en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Hepinize teşekkür ederim kızlar. aren canım Adana'da başladım. Zaten Mersin'de henüz öyle bir imkan yok. Başkent Seyhan Hastanesinde. 6 gündür Lucrin kullanıyorum. bugün yarın adet olmayı bekliyorum. O zaman da Aşılamada olduğu gibi puregona başlıyacakmışım. Bekliyorum işte.
bubuşcum canım. çok tedirginim innılmaz karışığım...
cnm anlıyorum seni ama rahat olman çok önemli lütfen korkma inancını yüksek tut. bu tedirginliğini anlıyorum ama biliyosun bu işte önce rahatlık.
bende geçen ayki adetim bittiğinden bu tarafa kür uyguluyorum hani yaşlı bi teyzeye gidicem demişltim ya o gitmeden önce bunları kullanmamı söyledi. 1.hafta maydanoz sapı kaynatıp suyunu sabah akşam içiyorum bu arada kendinide bolca yemek lazım. 2.hafta kereviz sapı suyu sabah akşam kendinide ayrıca yiyorum. 3. hafta demleme soğan kabuğu suyu zaten sonra adet olucam adetin 1. ve 2. günü teyzeye gidicem bakacak allahın izniyle inş. sebep olur. bu içtiğim şeyler içimi temizleyecekmiş. gerçekten inanıyorum akıntım çoğaldı ve kasıklarımda inanılmaz kramplar oluşuyor. iştee bendende böyle.
kendine cok iyi bak test tarihin ne? hemen haber ver. öpüyorum cnm allah yar ve yardımcın olsun.
Kızlar herkesi bekleyelim derken bir türlü başlayamadık...Şimdi 9 kişiyiz. Toplam dua sayımız 4444 bunu 9 a böldüğümüzde tam sayı çıkmıyor o nedenle ben bu duadan 500 tane okuyacağım sizler 493 tane okuyacaksınız. Bitirme süresi ile ilgili zamana portak karar verelim en kısa sürede de bitirebiliriz, yeter ki okuyalım herkesin durumuna göre süreyi uzatabiliriz. Ben ramazan sonuna kadar bitirmeye çalışıcam. Araştırdım iş yuerinde oturuken de okuyabilirsiniz, abdestsiz okunabilir diyor. Sayıyı karıştımamak için internette salatı tefriciye programı varmış onuda kullanabiliriz.
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”
........................ .............
Duayı okumaya başlamadan önce 21 kere " Estağfurullah aziyme ve etübileyh" diyerek günahların affı istenir.Dilek için niyet edilir. (Tabi bunlar ilşk başlamada oluyor. Ondan sonra okumalrad besmele çekilip dua okunutyor )
DİLEK: " Yarabbi sana yalvarıyorum. Sevgil,i peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum. Ey çok sevdiğim peygamberim Muhammed aleyhisselem. Seni vesile ederk rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için duamı kabul etmeni istiyorum. Ya rabbi bu yüce Peygamberi sana şefaatçi eyle. oNUN HÜRMETİNE DUAMI KABUL ETSİN. AMİN. bUNU ÜÇ DEFA OKU. SONRA DUAYA BAŞLA.
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
kIZLAR BAŞLAMADAN YİNE HERKES GERÇEK ADINI YAZSINDA ONA GÖRE SÖYLİYELİM.. dİLEĞİN İÇERİSİNDE İSİMLEİMİZİ GEÇİREREK SÖYLİYECEĞİZ.
landarch, aren, kekecb, ben, bubuş, hamelnanur,hilye, dew 77, bubuş
Duanın birde toplanması oluyormuş onu hilye yapar..
ALLAH KABUL ETSİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?