Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sevindim iyi olmana..doktor işine ara ver,hatta bitkisel kürlerle bile kafanı yorma arencim..onlarla uğraşmak bile etkiliyo bizleri..sen eşinle aynı yerde olmaya bak:) ciddi söylüyorum:)
bende 2 tane kist vardıya onun için doğum k.h.vermişti..6 tane falan kaldı.bayramda adet olcam..iğnelere başlayacağız.bi tane aşılama sonra tüp bebek dedi,yani son aşılama şansım..

kızlar merhaba. bilgisaarla çk haşır neşir olmmak için çok yazamıyorum. benim cuma günü transferim yapıldı. 2. gün 4 hücreli 1. kalite imiş dr um kaliteli olduğu için çok heyecanlıydı. fakat ben tek embryo diye çok kaygılıyım. om düşünmemeye çalışıyorum. eşim yazık etfafımda pervane. yiyip içip yatıyorum. lütfen bama dua edin...

sevglier...

canım senin adına çok çok sevidim , inan çok heyecanlandım , sakın kaygı ve benzeri duygular taşıma sadece dinlen güzel şeyler düşün ,inşallah hayırlı güzel haberide alıcaksın inanıyorum , dualarımız seninle

canım düşünme sayısını....kucağına almak nasip olur inşallah..raporlumu olacaksın test gününe kadar?dinlen,arada yazarsın..

merhaba kızlar bir kaç gündür giremedim. dinleniyorum bu aralar. sizlerden de güzel haberler bekliyorum. Allah yardımcınız olsun...

Meldi canim cok sevindim dualarim seninle canim hafta sonu full disardaydim cumhurtiyet balsou duzenledik onun telasi vardi ama guzel haberlerini almak cok cok mutlu etti beni...gorceksin bak kisa bir sure sonra bebisimiz ben burdayim diye haber verecek bize...

cnm benim tek olsun bizim olsun bosver öyle düşünme. rahat rahat sen bebişini yerleştirmeye bak. allahım inşallah sonuna kadar sağlıkla mutlulukla devam ettirir. dualarım seninle. iyi haberlerini dört gözle bekliyorum. cok öpüyorum cnm.

slm, ilk defa yazıyorum ama Meldi topiği açtığından beri büyük bir umut ve heyecanla sizleri ve gelişmeleri takip ediyorum.Özellikle Meldi'yi. Çünkü benim aşılamalarım hep birkaç gün önce oldu. İlk aşılamam Nisan ayında oldu.Üç negatif aşılamadan sonra fazla ara vermek istemedik ve tüp bebeğe geçtik. İkimizde de sorun yok, sebebi bilinmeyen infertilite yani. Ama her işte bir hayır vardır diye düşünüyoruz. Şimdi uzun protokolle başladık. Bu süreçte merak ettiğiniz, öğrenmek istediğiniz birşey olursa yazarım. Zaten bu amaçla kayıt oldum. Umarım hepimiz için hayırlısı olur, en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Alev hosgeldin aramiza...o zaman iyi dileklerimize seni de ekliyoruz umarim senin icin hayirlisi olur...

bubuşcum canım. çok tedirginim innılmaz karışığım...

canım hş geldin aramıza ben bu aralar çok giremiyorum. inşallah sonucunu alırsın.

Alev hosgeldin aramiza...o zaman iyi dileklerimize seni de ekliyoruz umarim senin icin hayirlisi olur...

canım arkadaşım ben çok karşık duygular içindeyim. naoıcam bilemiyorum. bu tek embryo meselesi var. ama beni asıl geren şu önveceden sorun olmadıktan sonra birinde tutumazsa 2. tutar gibi bir rahatlığım vardı. fakat tedavinin başında yşadığım korku beni çok sarstı, sonrasından çok korkuyorum.....

seninde tedavin hayırlı olsun. tüp bebeğe hangi merkezde başladın. adana mı mersinde mi.

alev inşallah senden güzel haberler alırız. ben şu sebepsiz infertiliteye akıl erdiremiyorum. olmuyorsa mutlaka bir sebebi vardır ama bence henüz tıp bunu çözemedi. beni de bir süre sebepsiz infertilite diye oyaladılar ama meğer tiroid problemim varmış. umarım ilkinde bebişine kavuşursun....

Hepinize teşekkür ederim kızlar. aren canım Adana'da başladım. Zaten Mersin'de henüz öyle bir imkan yok. Başkent Seyhan Hastanesinde. 6 gündür Lucrin kullanıyorum. bugün yarın adet olmayı bekliyorum. O zaman da Aşılamada olduğu gibi puregona başlıyacakmışım. Bekliyorum işte.

tüp bebek merkezlerinin altında adana seyhanda tüp bebek ayptıracaklar topiği var. oraya bakarsan orada başlayan başka arkadaşlarda var.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...han-baskente-tup-bebek-yaptiracaklar-222.html

meldi canım yasa gereği mi tek embriyo yerleştirildi? bu konuyu doktorumla konuşamadım. Umarım iyi haberlerini alırız. senin için çok heyecanlıyım. Lütfen olumsuz şeyler düşünme, bebeğine odaklan.

Canim meldicim karisik olacak bir durum henuz yok sende birazcik sabir ve kendini dinleme lutfen bak goreceksin tek embriyo,kisa protokol,umutsuzluk bu sorunlar kisa bir sure sonra geride kalacak...icini ferah tut lutfen...

Bu arada Buyuk Atamizi bugun anmadan gecmek istemedim...cocuklarimiz olacak insallah ve Atamizin kurdugu bu guzel ulkede buyuyecegiz onlari....

kızlar hepinize güzel desteğiniz için teşekküür ederim. bu seferde çok mu hareket ediyorum diye panik başladı. millet yerinen kalkmadn yatıyormuş. biraz öncede tağa uzanırken ters bir hereket yaptım düşer gibi oldum sanki karın boşluğuma birey oldu. bilmiyorum allah yardımcımız olsun. kızlar bu dua işi ne oldu. okuyamayan var mı ortadakaldı ben tedirgin oluyrum...kim ne kadar kaldıysa belirtsinde bir çözüm ulmaya çalışalım...

sevgiler

..............................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…