Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar. dün denizlş'ye doç. başak yıldırım'a gitmiştim serklaj işini n'apalım diye. hemen beni ameliyata aldı ve serklaj işlemi yapıldı. dün gece hastanede kaldım. çok şükür ben de iyiyim bebiş de iyi. yalnız az önce hafif pembe bir akıntım geldi. endişelendim bir anda. biraz sonra burdaki doktoruma gidip bebişe bir baktıracağım her şey yolunda mı diye. içim rahat etsin.

karaman hadi hayirlisi olsun arkadasim anladigim kadariyla o kadarda basit bir islem egil belki ufak bir kanam olmasi dogal sakin uzuntu yapma ama dinlen mutlaka ve doktora gidersen bizi haberdar et...bebegin ve sen allaha emanet olun dualarim sizinle..
MEldi yi cok merak ettim bugun arayacagim onu belki evdedir dinleniyordur eger haber alirsam size yazarim...

canım geçmiş olsn dediğin şeyin ne olduğunu tam bilmiyodum netten baktım rahim ağzında yetmezlik mi var yanlış mı anlamışım..senin bebiş kaç haftalık.ben de 8 haftalıok hamişim de sürekli kanama oluyo bende de mi öle bişe var acaba

sevgili dostlarım hepinize desteğiniz için çok teşekkür edrim. yazılarınızı okuyunca kendimi iyi hissettim. dün sabah gittim öğlen 2 gibi aldılar. uyandığımda inanılmaz bir sanıyla kıvranıyordum. ağlaya ağlaya uyandım zaten. burada hep bu işlein basit olduğunu okumuştum.neyse benim zor olduu ağrı kesici yaptılar s. bir süre sonra drumla erol hoca geldi. dew canım sen tanıyosun. 4 yumurtadan içi toplanmış. içi boş değil dediler. yrın haber vericez döllenip döllenmediğini dediler. bugün sabah 10 da aradılar . 3 yumurtadan ikisi döllenmiş. buna bie inanılmaz sevindim. allahım hang noktaya geldim bakarmısınınız donduruacak yumurtam bile yok. neyse dokdor dediki 3 yumurtadan isisinin döllenmesi iyi bir oran dedi. hastanede tanıştığımız bir kız vardı üstelik benden 4 yaş büyük.5 yumurtası toplndı maşallah. telefonlarımızı almıştık sabah aradı beni . onun bir tane döllenmiş. yaını iple çekiyorum şimdide bölünmesini bekliyoruz.

nefret ediyorum şu yasadan ikisi konsa belki şansım daha fazla olur ama bir transfer yapılıcak.
işte böyle hergün yeni bir heyecan ve yeni bir bekleyiş sürüyor ondan sonra transfer bekleme heyecanı başlayacak..

hepiniz teşekkürler..dew canım ben de seninle konuşmak çok istiyorm bu saat farkı meselesinden bende aramadım, kestiremedim. mutalaka konuşuruz seninle. hepinizzi seviyorum.

sevgiler. dualarınızı eksik etmeyin...

Meldicim haberler harika bugun seni aradim evde yoktun sanirim isteyken aradim seni ..tekrar aramay calisacagim olmadi hafta sonu ararim evdeyken...ama verdigin haberler gayet iyi yarinda bak gorceksin bolunmus olacak ve transferin basarili ile tamamlanacak buna eminim....dualarim seninle insallah hayirlisi guzelim....inan icim rahatladi bugun...

merhaba kızlar..bende müsait olamadım bi türlü..
karaman;iyi olmanıza sevinidm canım,atlattın bi anda sıkıntıyı..çok geçmiş olsun..
meldi;çok heycanlandım ya..inşallahhhhh bebeğin tutunur sana..inallahhhh...
aren nasıl acaba...
dew;sende döndün dimi evine..aşılama yaptıracaksın dimi?

ben doğum kontrol hapımın bitmesini bekliyorum..7 tane kaldı..hepsini içiveresim geliyo:) sabır kalmadı valla..

Gulemcim, evet ucuncu asilamayi dusunuyorum cunku Agustos grubunda bir kiz var FANU adinda o 3.asilamada hamile kaldi hatta degeri oldukca yuksek cikmis sanirim ikiz hamilelik yasiyor.Icime umut oldu demek ki 3.de olma olasiligi var.Bakalim Kasim ayi icerisinde olacak heralde ucuncu asilamam.

uzun zaman oldu bizde seni merak etmiştik.
canım herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum. ona çok inanıyorum. o ay tüp bebeğe başlamaya karar vermiştik regl olmayı bekliyordum ama hamile olduğumu öğrendim. diyorum belki daha zamanı var ve kısmetim demekki tüp bebekte değilmişki hamile olduğumu öğrenince tüp bebek işi kısmet olmadı. ne bileyim işte insan artık daha çabuk toparlanabilmek için herşeyden olumlu birşey çıkartmaya çalışıyor.
inşallah meldi şeytanın bacağını kırar da arkasından biz geliriz.

gulem canım artık daha iyiyim. farklı bir aksilik çıkmadığı sürece uzun bir süre doktor tedavi sayfasına ara vermeyi düşünüyorum. kendimce bitkisel birşeyler yaparım.
sen neden doğum kontrol hapı kullanıyorsun anlamadım. kistinmi gitmedi. yoksa tüpemi başaldın.

tabii ki yaptır 3.aşılamada kalan çok var. sen klomenlemi oluyordun yoksa iğnemi kullanıyordun.

evet cnm uzun zaman oldu. bu arada ben dr ile ilgili hiçbişey yapmadım. başka bir yöndeyim su anda bakalım. :)
cnm dediğin gibi hayır var tabiki herşeyde ve her şerde. allahım ol demeyince ne yapsak olmuyor. umudumuzu yitirmememiz lazım biliyosun. inanmak başarmanın yarısıdır.

başka bir sitede bir yazı okudum. kadının yaşı genç evleniyor önce korunuyor. sonra olsun diye başlıyor calısmalara ilk ay kesin oldu diyor bakıyor regli geliyor derken 3 ay derken 6 ay ve dr un yolunu tutuyor. herşey normal cıkıyor eşinden test isteniyor. adamda 1 milyon sperm hareket morfoloji herşey cok düşük. sonra hemn tüp diyor dr tabi. o arada 1-2 ay içinde kadın bitkisel ne varsa yediriyor içiriyor. sonra bi test daha 300,000 ama harekette falan artış oluyor ama yetersiz. tüp yapılıyor. transfer sonuç pozitif ama 10 gün sonra değeri düşmeye başlamış. ve kimyasal gebelik.

bunu okuduğumda allahım dedim sen hayırlısını ver. önce sevindirip sonra üzme yarabbim.
beterin beteri var. sen hamile kalabildiğin için bile şükretmelisin bizlere göre baktığında.
rabbim inş. sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat verecektir emin ol. şükret sakın isyan etme.
inş. meldi bize moral verecek. rabbim hepimizin sırayla yüzümüzü güldürsün.

cnm inş. transfer edilen minişin sana sımsıkı tutunur. ve bize halaylar cektirir burda. bol bol dinlen tatlım . haber aldıkcada yaz cok merak ediyoruz.öptm

canım ben de 3. aşılamada hamile kaldım ...yaptırırken hiç umudum yotu ama mevlam verince veriyo

canım sen ne diyosun tabi neler var bizim yatıp kalkıp şükretmemiz lazım..eşinde azospermi olanlar topiğine bi bakın..eşelerinin hiç spermi yok bi tane bile yok allah korusun allah sabır versin..erkekte ameliyatla sperm arıyolar testislerinde.bi kaç tane sperm bulunursa bile umut oluyomuş..onlara da dua edelim

sağol canım. bende henüz servikal yetmezlik yoktu ama ben yarım rahimliyim. düşük ve erken doğum riskine karşı doktorum önlem aldı. 13+5 haftalık hamileyim. eğer kanaman çoksa Allah korusun düşük tehdidi olabilir. ama daha 8. haftada servikal yetmezlik olmaz sanırım ama emin değilim. kanaman için herhangi bir ilaç kullanıyor musun?

geçmiş olsun karaman. o bizim yani buranın ilk bebeği olacak onun için iyi bak. kanamada işlemden dolayı olabilir. endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum.

ARENcim moralinin biraz daha duzelmis olmasina sevindim cnm...ben dah once 2 kerede klomen ile asilama oldum nedense burda igen ile yapmiyorlar acaba doktora bi sorsam mi acaba?hani ukalalik olur diye ses cikaramiyorum...
HAYALBAZ dogru sende ucuncu asilama ile hamile kaldin dogru ya ay darisi basima insallah...

kızlar dün meldinin transferi olmuş. sayı az diye çok bekletmemişler. ama kalite iyiymiş ve 1 tane yerleştirmişler 1 tane dondurmuşlar. inşallah güzel haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…