Kizlar selam,
Meldicim bak bayramda girdi araya bol bol dinlen sakin yorma kendini benime ltim varya tum bebek sonrasi 3 hafta kipirdamadan yatti aman deyim guzelim sakin gitme bir yerlere...
Bu arada kizlar burda bayram yok tabi tatil filan degiliz ...bende simdiden hepinizin bayramini kutluyorum...sevdiklerinize saglikli,mutlu hayirli bayramlar olsun hepinize...
kızlaaaaaar merhaba aranıza yeni katıldım bende geçen salı aşılama oldum size bir sorum var aşılamadan kaç gün sonra hergün birlikte olmak gerekiyor?ben bilmiyorum yardımcı olursanız devinirim
canım hayırlı olsun inşallah iyi haberlerinide alıcaz.uzun zamandır giremedim benim de canım çok sıkkındı aşılama yine tutmayınca dr değiştirdim şimdiye kadar sorun yok diye bekledim ama Maya da tahlillerde sorun çıktı ve tüp bebek şart dendi şimdi bende senin kadar heyecanlıyım aralıkta başlıycaz ilaçlara başladık bakalımsevgili dostlarım hepinize desteğiniz için çok teşekkür edrim. yazılarınızı okuyunca kendimi iyi hissettim. dün sabah gittim öğlen 2 gibi aldılar. uyandığımda inanılmaz bir sanıyla kıvranıyordum. ağlaya ağlaya uyandım zaten. burada hep bu işlein basit olduğunu okumuştum.neyse benim zor olduu ağrı kesici yaptılar s. bir süre sonra drumla erol hoca geldi. dew canım sen tanıyosun. 4 yumurtadan içi toplanmış. içi boş değil dediler. yrın haber vericez döllenip döllenmediğini dediler. bugün sabah 10 da aradılar . 3 yumurtadan ikisi döllenmiş. buna bie inanılmaz sevindim. allahım hang noktaya geldim bakarmısınınız donduruacak yumurtam bile yok. neyse dokdor dediki 3 yumurtadan isisinin döllenmesi iyi bir oran dedi. hastanede tanıştığımız bir kız vardı üstelik benden 4 yaş büyük.5 yumurtası toplndı maşallah. telefonlarımızı almıştık sabah aradı beni . onun bir tane döllenmiş. yaını iple çekiyorum şimdide bölünmesini bekliyoruz.
nefret ediyorum şu yasadan ikisi konsa belki şansım daha fazla olur ama bir transfer yapılıcak.
işte böyle hergün yeni bir heyecan ve yeni bir bekleyiş sürüyor ondan sonra transfer bekleme heyecanı başlayacak..
hepiniz teşekkürler..dew canım ben de seninle konuşmak çok istiyorm bu saat farkı meselesinden bende aramadım, kestiremedim. mutalaka konuşuruz seninle. hepinizzi seviyorum.
sevgiler. dualarınızı eksik etmeyin...
canım hayırlı olsun inşallah iyi haberlerinide alıcaz.uzun zamandır giremedim benim de canım çok sıkkındı aşılama yine tutmayınca dr değiştirdim şimdiye kadar sorun yok diye bekledim ama Maya da tahlillerde sorun çıktı ve tüp bebek şart dendi şimdi bende senin kadar heyecanlıyım aralıkta başlıycaz ilaçlara başladık bakalım
merhaba canım hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın.
bende maya ile görüştüm birkaç defa. en son cuma günü görüştüm işte düşük olunca daha yeni bana biraz beklememi söylediler. bakalım hayırlısı.
canım sende diğer doktorların fark edemediği ne sorun çıktı ki. biliyorsun meldi de de öyle oldu. 3.gün normal kontrolüne gitti uzun protokol diye bekliyordu kısa protokolle hemen aniden başladı. insan artık neye kime güveneceğini aşşırıyor.
Kizlar selam,
Arencim sanirim senin dedigin gibi pek kimsenin cani herkesin her daim yazacka birseyi olmayinca sadece arkadasalrdan haber almak icin gelip gidiyorlar...
Ben de Cuma doktorumu aradim ucuncu asilama icin bekliyorum dedi Kasim sonu tahmini 25 civari regli olacagim kismetse hersey yolundaysa olacak ...bu sefer inanin zerre heyecanim yok yine o berbat hormon haplarini icecegim diye kasiliyorum onun disinda ay olurmu olmazmi heyecanim yok acikcasi...hayirlisi diyorum o kadar...ayin 25i buranin sukran bayrami tatili o yuzden endislendim asilama yaparlarmi diye ama doktor 24/7 burdayiz dedi bizi ara regli olunca dedi.
Opuyorum size iyi tatiller sekerler...
amin canım inşallah hayırlı olur hepimiz için.Sperm analizini zekai tahirde yaptırmıştık orda da her şey süper gösteriyordu mayada yeniden yaptırdık birşeyler çok düşükmüş normal yada aşılamayla tuma şansı %2 miş boşuna okadar emek para verdim en önemliside okadar hayal kırıklığı yaşadım.
güvenim kalmadı benim de sadece şansımı deniyorum başka yapacak hiç bir şeyim yok çünkü......
Kizlar selam,
Arencim sanirim senin dedigin gibi pek kimsenin cani herkesin her daim yazacka birseyi olmayinca sadece arkadasalrdan haber almak icin gelip gidiyorlar...
Ben de Cuma doktorumu aradim ucuncu asilama icin bekliyorum dedi Kasim sonu tahmini 25 civari regli olacagim kismetse hersey yolundaysa olacak ...bu sefer inanin zerre heyecanim yok yine o berbat hormon haplarini icecegim diye kasiliyorum onun disinda ay olurmu olmazmi heyecanim yok acikcasi...hayirlisi diyorum o kadar...ayin 25i buranin sukran bayrami tatili o yuzden endislendim asilama yaparlarmi diye ama doktor 24/7 burdayiz dedi bizi ara regli olunca dedi.
Opuyorum size iyi tatiller sekerler...
herkese merhaba..bende giremedim,bayramı bitirdik,bi bakayım dedim..
meldi;kendini toparlayınca tekrar denersin.bu bi kerelik bi şans değil unutma..üzülmemek elde değil ama en az zararla çıkmayı öğrendik hepimiz..sen güçlüsün..tekrar konuşuruz bol bol..
nry30;canım eşinin morfoloji sıkıntısını öğrendiniz sanırım,arende benim gibi düşünmüş..benim eşimdede %3 morfoloji..ama ben yumurtladığım ilk ay doğal yolla gebe kalmıştım..yani inan bana hiç bi anlamı yok o rakamların..hiç kafanı yorma.sperm varsa normaldede aşılamadada şansın var canım..
dew;seninde yeni tedavin hayırlı olsun canımm..güzel haberler verirsin inşallah..
aren;sen nasılsın canım..biraz daha toparlanmışsındır inşallah...
bende;
aşılama iğnelerime başladım..5 gündür kullanıyorum..bu gün gittim kontrole..3 tane yumurtam varmış ama biraz az büyümüş dedi ve dozu arttırdı..rahim kalınlığımda biraz az demişti,valla sormadım bile napılacak bunun için diye.olacağına varacak gene herşey..bende üstüme düşen görevi yapacağım o kadar..izleyip göreceğiz..daha sık uğrarım artık:) sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?