Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haklısın canım..geçen gün arkadaşım dedi bana;senin bebek duruyo olsa 6 ayı bitmiş olacaktı diye..inanırmısın hiç böyle bişey düşünmemişim,o deyince bi tuhaf oldum..insanız ve tuhaf bi dayanıklılığımız var..büyüklerimizden çok duyarızya şu kadar doğurdum şu kadarda düşük yaptım diye..demekki hep olağan şeyler bunlar..bi gün inşallah kucağımız dolar..

merhaba kızlar. uzun zamandır girmiyordum internete. Allahım inşallah dualarınızı kabul eder. ben bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. oğlum olacakmış. serklaj ameliyatımı yapan doçent kız gibi görünüyor demişti. gerçi ozaman daha çok küçüktü. meğer oğlum olacakmış...

Karaman guzelim nasil sevindim anltamam kucuk oglusunu allah bagislasin cnm..ne guzel bi haber bu gunum aydinlandi...Kizlar MELDIYI aradim bende bi sesini duyayim istedim bi turlu ulasamadim malum saat farki yuzunden tryi aramam bile kisintili bir saat icinde oluyro neyse tekrar deneyecegim umarim iyidiri Meldicik...
Ben bugun 3.asilama icin ilaca basliyorum kontrole gittim sabah kist yok hersey yolunda ayni 1.ve 2.de oldugu gibi hep hersey yolunda ama tutan bisey yok neyse iste yine klomen yine yan etkiler vallaha icim sisti benim bu ilaclardan....2 aralik yumurta takibim var sonrasi allah kerim :)
aman oyleyim bu sefer eskisi kadar onemsemiyorum inanin...bu arada size birsey sormak istiyorum klomene baslayip regli bittikten sonra normal cinsel hayatimiz devam edebilir diymi kizlar ben 1.de ve 2.de aman kocacim biraz uzak duralim dedim dedim durdum... dedim ya bu sefer hic sallamadigim icin kocamdan niye mahrum kalayim diye dusundum :)onerileriniz bekliyorum...
Persembe gunu buranin bayrami sukran gunu hani bu hindi yenen bayram :) neyse ben bu sukran gununde dogmamis melegimi beklerken dogmus ama annesiz babasiz kalmis hayata geriden baslayan kucuk bir melek, 2 yasindaki James'in christmas icin noel babadan istediklerini noel anne olarak gercekletiriyorum 2-3 gundur beni en cok mutlu eden olay bu....size tavsiyem bunu eger yapmiyrosaniz yapin insana inanilmaz bir mutluluk veriyor...paylasayim istedim....
sevgiyle kalin...

canm aşilaman hayırlı olsun, inşallah bu sefer olacak.. bu site değiştiğinden beri yazdığım her mesaj silindi, kendimş hayalet gibi hisediyorum- yoksa ben öldüm de farkında mı değilim? inşallah bu sefer silinmez. meldi için birkaç mesaj yazmıştım.. nedense meldi nin kimyasal gebeliğine inanansım gelmiyor çünkü net olarak yazmamıştı. bizxe test yapacağını söylediği günden birkaç gün önce yazmış olmadı kimyasal gebelik die. acaba değeri az buldu da moreli mi bozuldu? belki de artmıştır sonradan.. şu sıralar pek bir polyanayım..
bendeki panik hali gitti kızlar, olursa süper olur olmazsa yapacak bişey yok modundayım. eşim sen neden böylesin hayırdır bebekten vaz mı geçtin diyor, bu meselenin üzerine düşer oldu ben bırakınca. bakıyorum da arı sütü bal polen kaarışımını vitaminlerini ihmal etmez oldu, eskiden ben koşardım peşinde şunu iç bunu ye die. kaçan kovalanır misali şimdi etrafımda pervane hadi bebek yapalım modunda. hadi ben kaçtım, inşallah mesajım yine silinmezz

canım meldininki kimyasal oldu yine.
landrach aynı bende senin gibiyim bir garibim kendime inanamıyorum. daha kötü olmam lazım 2.kaybım oldu ama gariptirki daha iyiyim. yine istiyorum ama tüm anımı bebek düşünmekle geçirmiyorum. bebek görünce , hamile görünce üzülmüyorum. acaba bebeğim olacak mı olmayacak mı kaygılanmıyorum. şunu mu denesem bunu mu yapsam diye kafamı meşgul etmiyorum. ve en önemlisi uzun zamandır ağlamıyorum.
bu halimde normal değil biliyorum, hayırlısı artık.

KARAMAN;çok sevindim canım..sen benim bi anlamda umudum oldun.troidlerine baktırıyormusun?değerlerin nasıl?ben bi baktırayım dedim aynı hafta 3 farklı sonuç aldım,ne yapacağımı şaşırdım.endokrinde doçent bi doktor baktı,2,5 çıkmıştı tsh,iyi buldu ve öylede kaldı.bi daha baktırmaya korkuyorum..iyi bak oğluşuna:)
DEW;yeni tedavin hayırlı olsun canım..ilişki olayını sormuşsun,bence uzaklaşmanın bi anlamı yok,aksine ikinizide zorlamak olur bu durum..bu süreçte düzenini bozma bence.gerek yok..o 2 yaşındaki bebeğide benim için öp..aslında yapabilsek bizede iyi gelir böyle şeyler..ama kendi derdimin içine kafamı gömüyorum ben..yanlış ama yapamıyorum..senide takdir ettim canım.harikasın:)
LANDARC;aslında yapabilsek, hep o modda yaşasak ne güzel olur..
AREN;canım sen ne karar verdin?tedaviyi askıyamı alacaksın?benim komşumda senin gibi 2 kayıp yaşamış,dün anlattı hatta..ilki 3,5 aylıkmış,,ikincisi 8 haftalık..üçüncü kez gebe kaldığında doktor hemen heparin iğnelerine başlatmış.ve doğum sorunsuz olmuş..şimdi ikinci çocuğunu doğurdu.yani 4.gebeliği.gebe kaldığını anladığı gün heparine başlamışlar..senin gebe kalma sorunun yok,belki sende böyle bi çözüm bulursun..aklıma geldi,anlatayım dedim:)

meldi niye girmiyo?merak ettim iyice..dew cim konuşursan bize yaz,yada o yazsın..iyi olduğunu bilelim..

kızlar hepinize bi kalemde yazayım dedim..sayfaya arada bi bakıyorum,ama dün yazamadım.canım çok sıkkındı..ben aşılama için gonl-f kullanıyorum.en az dozda başlanmıştı,ilaç çok iyi gelmemiş dedi geçen kontrolde ve bi doz arttırdı.dün gittiğimde yine iyi cevap alamıyoruz ilaçtan dedi doktor..4 tane yumurtam varmış ama yeterli hızda büyüyemiyolarmış.boyutları hakkında bi fikrirm yok çünkü doktor çok açıklama yapmadan yine dozu arttırdı.cuma tekrar gideceğim.anlamdığım bişey var ilk aşılamamda yapılan ilacın dozu çok düşüktü ve sorunsuz gitmişti..şimdi verilen doz çok fazla ama işe yaramamış..ne oluyo,ah bi anlasam..yada anlayan biri bana anlatsa..doktorada çok kızgınım.işin ayrı bi boyutu..

Kizlar selam...aynen benimde bir cok mesajim silindi web sitesi guncelleindiginden beri gicik oldum bende, hani bir isin tam anlamiyla yapilmasi taraftariyim ben ya tam ya hic umarim site yetkilileri okuyordur...
Kizlar yasadiginiz her turlu duygu bendede var,eskiden icim titrerdi bir bebek gorudugmde hamiel kadin gordugumde simdi bakip geciyorum ayni 2 sene once cocuk dusunmezki halime geri dondum gece bu aralar disari cok cikiyoruz eglencenin dibine vurmus durumdayim yani :))) bu seferde boyle olsun ona dikkat buna dikkat yok sagan kuru yok ari sutu inanin simdi kafam cok rahat....
Gulem dedigin gibi normal hayatima devam edecegim dikkat filan edemicem bu sefer boyle :)
Gulemcim doktorlara bende kizginim cunku islerini yapiyorlar biz ne hissederiz hic dusunmuyorlar yani surekli olarak denem tahtasi gibi hissediyorum kendimi bu seferde olmadi hadi bakalim diger asilamada olacak mi?moralini bozma bozmamaya calis cunku onlardan baska guvenecegimiz kimse yok...

ne güzel,keşke benimde dışarıya çıkıp eğlenecek bi ortamım olsa..çok ihtiyacım var aslında..
doktorum iyi diye ün yapmış bi doktor ama çok yoğun..direk tüp bebek merkezinemi gitseydik diye düşünmeye başladık..hiç umudum yok..hemnde hiç......

kızlar bu yeni sayfalara alışamadım ben..mesajların yanında yazılış tarihleri yok?benmi göremiyorum ya...hiç iyi olmamış böle..

canlarım benim. hepinize desteğiniz için teşekkür ediyorum ayrı ayrı. değerim 23.01 çıktı test gününden iki gün önce yaptırdım ama yaptırdığım tarih 16. gündü yani millet 12. günde sonuç alıyor genelde ve dr umu aramadım bile ikinci aşılamada aynıydı. neyse pazartesi 10 a düştü. kimyasal yani.. dünde regli oldum yine düşük yaptım resmen parça geldi ve inanılmaz ağrım oldu. bir ay ara verildi. öbür ay napıcağımızı bu hafta gidicem ve bir ara konuşucaz özet bu.

Bana gelirsek, ilk günkü negatifin şoku üzüntüsü geçti ve yerini derin bir sızı ve korkuya bıraktı. ya bir daha çocuk ahibi olamassam..tüp çünkü ileri bir tedavi. aklım hep sizde ama garip bir şekilde bir kaç gün bu konudan uzak durmalıyım. çok etkilendim. iki gündür falan eşime sardım. söylenip duruyorum, sonrada onu çok mı sıkıyorum diye kaygılanmaya başlıyorum. karmakarışığım yani.
eşim benden uzaklaşır mı çocuğumuz olmazsa eksilirmiyiz heyecanımız azalaırmı mutsuz mu oluruz garip garip psikolojlere girdim..

o nedenle toparlanmaya çaılşıyorum.. kendime bir meşgale yaratmam lazım bu ara ..

dew canım seninle konuşmak ben de çok istiyorum. ulaşamazsan da aramayı düşünme inceliğin için teşekkür ediyorum ve aşılama olayına takılmayıp kendini kısıtlamamandan bence en doğru olanı...

gulem canım sana da bol şans diyorum. inşallah sağlıklı yumurtaların gelişir...moralini yüksek tut.. ben bunu başaramadım. bir daha ki sefere bunu başaracağım.

landarch cım gönlünden geçenlerin gerçek olmasını çok isterdim ama aalesef.

hepinizi seviyorum
sevgiler...

canım benim..seni çok merak ettik..biraz zaman tanı kendine..bedenin,ruhun biraz dinlensin..tekrar başlamak için enerjin olacak elbette..senin hormonal yada fizikii bi engelin yok çok şükür..napalım bizlerinde bu yolda dökülecek gözyaşı ve paramız varmış:) herşey kader kısmet..bigün bunları hiç yaşamamış gibi olursun..
eşine sarma hiç..siz eminim güzel bi yuvaya sahipsiniz..sadece ve sadece dua edebiliyorum..kendime ve sizlere..öpüldün canım..

MELDICIM senden haber almak beni mutlu etti denk getirip sesini duymak icin mutlaka arayacgaim guzelim..moralinin daha iyi olmasina sevindim...opuyorum guzelim..

merhaba kızlarr,
meldi cim daha iyi olmana cok sewindim. Allah bizi bu sekilde sınıyor, dayanma gücümüzü, sabrımızı.. eşim benzer uzaklaşır mı diye düşünüyorum diye yazmışsın, oraya takıldım biraz. hatta bu konuyu daha önce de ben düşünmüştüm ama tam aksi şekilde. biz eşimle 5 yıldır birbirimize çok alıştık, herşeyde ikimiz varız hep ama hep beraberiz, eğer çocuk olursa acaba aramiza birazcıkk mesafe girer mi şeklinde.. okadr çok böyle hikaye duydum ki belki onlarda etkilendim. ewli çiftler yıllarca bebek sahibi olmak için uğraşıyorlar ve sonunda bebişe kavuşunca yollarını ayırıyorlar gibi birsürü hikaye.. allah korusun, allah bizi saşirtmasın. mutlu huzurlu sağlıklı olalım da gerisi boşş..
ben bugün devlet hastanesine gittim, dahiliye doktoruna.. son zamanlarda ağız kuruluğu aşırı susama vardı şekerime baktırayım dedim. gitmişkende de doktora bebek istediğimizi de belirttim- kolesterol, detaylı tirod, kan sayımı v.s hepsine bakalm dedi. az çönce sonuçlarımı gösterdim doktor herşeyin çok iyi olduğunu söyledi. dedim bir şey tavsiye edermisiniz vitam falan folik asit kullanıyorum zaten dedim. doktor da kendinize bir nazar boncuğu alın böyle tahlil sonucları zor gorulur dedi. bende dedim ki nazar bocuğum var zaten COCUĞUM OLMUYOR dedim ve çıktım..

Landarch,tahlil sonuclarinin iyi olmasina sevindim ne guzel bak en azindan o anlamda hicbir engel yok cok sukur...ama insan bazen ona bile sevinemiyor diymi atiyorum troid ciksada hah sebebi buymus bak ondan olmuyormus diyesi geliyor cok garip bir his ama bende hersey yolunda diye duydugumda peki anormal olan ne diyesim geliyor....
BU arada kizlar bu ucuncu asilamam ve klomen bana bu defa cok dokundu yani nasil yan etki yasoyorum anlatamam..bas donmem var sersemlik seklinde,bazen bi bulanti geliyor,ve asiri bir bas agirisi garip oldum yaaa...kafam yastiktan kalkmiyor o kadar yani....2 gece kaldi bitmesine ilacin cok mutluyum bitcek olmasina...sizdede boyle etki yapti mi?

ne güzel:) hem yuvana hem bedenine MAŞALLAH:)

kızlar bugün kontrole gittim..pazartesi büyük ihtimalle işlem yapılacak..dew;bu seferde seninle gün sayacağız:)
İNŞALLAH GEBE KALIRIZ.

kendimi birkaç haftadır iyi hissediyordum. bugün yine eski depresif halime döndüm. KK ne inanın sizleri merak etmesem hiç girmeyeceğim. sizlerle bağım kopsun istemiyorum. onun için arada birde olsa birşeyler yazmaya çalışıyorum ki kopmayalım.
hiç yüzü gülen bir topik olmadı burası. sevinemedik doğru düzgün. inşallah gulem ve dew sizerle seviniriz.

benimde aşılamaya inancım yok..hastanede tanıştığım bi kadın bebeğini doktoruma getirmiş..sizin oğlunuz falan dedi doktor beye,sonradan öğrendim aşılamayla gebe kalmış.yaşıda baya vardı.. nasip işi o zaman bu iş dedim..istatiklere falanda inanmıyorum ben..olacaksa oluyo.çok karamsar başladım tedaviye,olsa bitse gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…