canım iyi olmaya çalışıyorum. garibim yani sanki hiç bunları ben yaşamamışım gibi. ama düşününcede içim acıyor nasıl 2.defa böyle birşey başıma geldi diye aklım almıyor.
inşallah bu sefer senden ve deww den iyi haberler alırız.
Karaman guzelim nasil sevindim anltamam kucuk oglusunu allah bagislasin cnm..ne guzel bi haber bu gunum aydinlandi...Kizlar MELDIYI aradim bende bi sesini duyayim istedim bi turlu ulasamadim malum saat farki yuzunden tryi aramam bile kisintili bir saat icinde oluyro neyse tekrar deneyecegim umarim iyidiri Meldicik...
Ben bugun 3.asilama icin ilaca basliyorum kontrole gittim sabah kist yok hersey yolunda ayni 1.ve 2.de oldugu gibi hep hersey yolunda ama tutan bisey yok neyse iste yine klomen yine yan etkiler vallaha icim sisti benim bu ilaclardan....2 aralik yumurta takibim var sonrasi allah kerim :)
aman oyleyim bu sefer eskisi kadar onemsemiyorum inanin...bu arada size birsey sormak istiyorum klomene baslayip regli bittikten sonra normal cinsel hayatimiz devam edebilir diymi kizlar ben 1.de ve 2.de aman kocacim biraz uzak duralim dedim dedim durdum... dedim ya bu sefer hic sallamadigim icin kocamdan niye mahrum kalayim diye dusundum :)onerileriniz bekliyorum...
Persembe gunu buranin bayrami sukran gunu hani bu hindi yenen bayram :) neyse ben bu sukran gununde dogmamis melegimi beklerken dogmus ama annesiz babasiz kalmis hayata geriden baslayan kucuk bir melek, 2 yasindaki James'in christmas icin noel babadan istediklerini noel anne olarak gercekletiriyorum 2-3 gundur beni en cok mutlu eden olay bu....size tavsiyem bunu eger yapmiyrosaniz yapin insana inanilmaz bir mutluluk veriyor...paylasayim istedim....
sevgiyle kalin...
canm aşilaman hayırlı olsun, inşallah bu sefer olacak.. bu site değiştiğinden beri yazdığım her mesaj silindi, kendimş hayalet gibi hisediyorum- yoksa ben öldüm de farkında mı değilim? inşallah bu sefer silinmez. meldi için birkaç mesaj yazmıştım.. nedense meldi nin kimyasal gebeliğine inanansım gelmiyor çünkü net olarak yazmamıştı. bizxe test yapacağını söylediği günden birkaç gün önce yazmış olmadı kimyasal gebelik die. acaba değeri az buldu da moreli mi bozuldu? belki de artmıştır sonradan.. şu sıralar pek bir polyanayım..
bendeki panik hali gitti kızlar, olursa süper olur olmazsa yapacak bişey yok modundayım. eşim sen neden böylesin hayırdır bebekten vaz mı geçtin diyor, bu meselenin üzerine düşer oldu ben bırakınca. bakıyorum da arı sütü bal polen kaarışımını vitaminlerini ihmal etmez oldu, eskiden ben koşardım peşinde şunu iç bunu ye die. kaçan kovalanır misali şimdi etrafımda pervane hadi bebek yapalım modunda. hadi ben kaçtım, inşallah mesajım yine silinmezz
Kizlar selam...aynen benimde bir cok mesajim silindi web sitesi guncelleindiginden beri gicik oldum bende, hani bir isin tam anlamiyla yapilmasi taraftariyim ben ya tam ya hic umarim site yetkilileri okuyordur...
Kizlar yasadiginiz her turlu duygu bendede var,eskiden icim titrerdi bir bebek gorudugmde hamiel kadin gordugumde simdi bakip geciyorum ayni 2 sene once cocuk dusunmezki halime geri dondum gece bu aralar disari cok cikiyoruz eglencenin dibine vurmus durumdayim yani :))) bu seferde boyle olsun ona dikkat buna dikkat yok sagan kuru yok ari sutu inanin simdi kafam cok rahat....
Gulem dedigin gibi normal hayatima devam edecegim dikkat filan edemicem bu sefer boyle :)
Gulemcim doktorlara bende kizginim cunku islerini yapiyorlar biz ne hissederiz hic dusunmuyorlar yani surekli olarak denem tahtasi gibi hissediyorum kendimi bu seferde olmadi hadi bakalim diger asilamada olacak mi?moralini bozma bozmamaya calis cunku onlardan baska guvenecegimiz kimse yok...
canlarım benim. hepinize desteğiniz için teşekkür ediyorum ayrı ayrı. değerim 23.01 çıktı test gününden iki gün önce yaptırdım ama yaptırdığım tarih 16. gündü yani millet 12. günde sonuç alıyor genelde ve dr umu aramadım bile ikinci aşılamada aynıydı. neyse pazartesi 10 a düştü. kimyasal yani.. dünde regli oldum yine düşük yaptım resmen parça geldi ve inanılmaz ağrım oldu. bir ay ara verildi. öbür ay napıcağımızı bu hafta gidicem ve bir ara konuşucaz özet bu.
Bana gelirsek, ilk günkü negatifin şoku üzüntüsü geçti ve yerini derin bir sızı ve korkuya bıraktı. ya bir daha çocuk ahibi olamassam..tüp çünkü ileri bir tedavi. aklım hep sizde ama garip bir şekilde bir kaç gün bu konudan uzak durmalıyım. çok etkilendim. iki gündür falan eşime sardım. söylenip duruyorum, sonrada onu çok mı sıkıyorum diye kaygılanmaya başlıyorum. karmakarışığım yani.
eşim benden uzaklaşır mı çocuğumuz olmazsa eksilirmiyiz heyecanımız azalaırmı mutsuz mu oluruz garip garip psikolojlere girdim..
o nedenle toparlanmaya çaılşıyorum.. kendime bir meşgale yaratmam lazım bu ara ..
dew canım seninle konuşmak ben de çok istiyorum. ulaşamazsan da aramayı düşünme inceliğin için teşekkür ediyorum ve aşılama olayına takılmayıp kendini kısıtlamamandan bence en doğru olanı...
gulem canım sana da bol şans diyorum. inşallah sağlıklı yumurtaların gelişir...moralini yüksek tut.. ben bunu başaramadım. bir daha ki sefere bunu başaracağım.
landarch cım gönlünden geçenlerin gerçek olmasını çok isterdim ama aalesef.
hepinizi seviyorum
sevgiler...
merhaba kızlarr,
meldi cim daha iyi olmana cok sewindim. Allah bizi bu sekilde sınıyor, dayanma gücümüzü, sabrımızı.. eşim benzer uzaklaşır mı diye düşünüyorum diye yazmışsın, oraya takıldım biraz. hatta bu konuyu daha önce de ben düşünmüştüm ama tam aksi şekilde. biz eşimle 5 yıldır birbirimize çok alıştık, herşeyde ikimiz varız hep ama hep beraberiz, eğer çocuk olursa acaba aramiza birazcıkk mesafe girer mi şeklinde.. okadr çok böyle hikaye duydum ki belki onlarda etkilendim. ewli çiftler yıllarca bebek sahibi olmak için uğraşıyorlar ve sonunda bebişe kavuşunca yollarını ayırıyorlar gibi birsürü hikaye.. allah korusun, allah bizi saşirtmasın. mutlu huzurlu sağlıklı olalım da gerisi boşş..
ben bugün devlet hastanesine gittim, dahiliye doktoruna.. son zamanlarda ağız kuruluğu aşırı susama vardı şekerime baktırayım dedim. gitmişkende de doktora bebek istediğimizi de belirttim- kolesterol, detaylı tirod, kan sayımı v.s hepsine bakalm dedi. az çönce sonuçlarımı gösterdim doktor herşeyin çok iyi olduğunu söyledi. dedim bir şey tavsiye edermisiniz vitam falan folik asit kullanıyorum zaten dedim. doktor da kendinize bir nazar boncuğu alın böyle tahlil sonucları zor gorulur dedi. bende dedim ki nazar bocuğum var zaten COCUĞUM OLMUYOR dedim ve çıktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?