Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de asilama olayina inancim kalmadi ama 3.yapmazsam icimde kalirdi o yuzden yapiyorum ilaclarda zaten mahvetti bu sefer....
GUlem pazartesi mi yapilacak asilaman kismetse?benimde persembe yumurta takibi sanirim Cumartesi de asilamam olacak...
Aren lutfen arada bir bile olsa mutlaka merhaba demeye gel buyuk bir bag oldu gercekten...
kizlar iyi hafta sonlari hepinize

haklısın canım.bende doktor 1 kere daha deneyelim dediği için yaptırıyorum.işin açığı maddi anlamda da boşuna para döküyoorum diye üzülüyorum.dün kontrole gittik yine.bu gece çatlatma iğnemi yapacağım.salı sabah yapılacak.aramızda 3 gün var:) hayırlısı canım..

Gulemcim,

Yarin icin sana bol sans diliyorum insallah bu sefer emekler bosa cikmaz....dualarim seninle...

gulemcim yarın dualarım seninle inşallah bu sefer olur ve emeklerin umutların boşa gitmez. dualarım seninle...

sevgier..

sağolun canım arkadaşlarım:) aşılama yapıldı.bi terslik yok..hayırlısı olsun diyebiliyorum,bende hepimiz için dua ediyorum..öptüm sizi..

Gulemcim iyi sorunsuz bir asilama yasamana sevindimd arisi basima.Yarin yumurta kontorolum var buyuk olasilikla yarin(persembe) aksam ignemi yapacagim cumarteside asilama kismetse.Bendeki son durum budur.
Opuldunuz,

Kizlar doktordan simdi geldim 3 yumurtam olmus 22mm kadar hepsi catlamaya hazir ve nazirlar :) bu aksam 21:00 gibi yapacagim catlatma ignemi Cumartesi 9da doktorda olacagiz kismetse...
dualarinizi bekliyorum...hepinize sevgiler

dew,sağol canım..aşılama sırasında doktorum çok başarılı oldu,dua et mutlaka dedi:) ediyorumda ne biliim umutlanamıyorum ben.troid konusunda korkularım var..önceki aşılamamda ilacımın dozu bu kadar fazla değildi,ve işlemden adetime kadar hiç bir ağrı yada hassasiyet hissetmemiştim..şimdi ise özellikle sol kasığım ara ara çok acıyo..
inşallah arka arkaya pozitif sonucu alırız canım..şimdiden bol şans..

birde benim işlem öğlen yapıldı.doktorum gece mutlaka ilişki dedi..sakın unutma dedi:) doktorun bişey demezse aklında bulunsun:)

Gulemcim bende sordum bu sefer israrla evet kesinlikle banada iliski dedi ayni gece degil ertesi gun dedi ok dedim ..hayirlisi yaaa Gulemcim her ikimiz icinde..tabi hepimiz icinde....

merhaba kızlar.. gulemcim aşılaman hayırlı uğurlu olsun. bolbol dua et, dinlen ve rahat ol...allah yazmış olsun naşşallah. dew cim de cumartesi olucakmış. canım arkadaşım inşallah senin de olumlu geçer . ne güzel üç yumurta oluşmuş belki ikizler üçüzler bile gelebilir.
artık lütfen biriniz hatta ikniz ve tabii hepimiz güzel haberlerle geliriz.

bol şans dew.. dualarım seninle.

sevgiler..

Kizlar size bisey sorcam ya bende dun aksamdan beri dokuntuler oldu vucudumda sanki alerji gibi kasiniyor sizd ehic boyle birsey olmusmuydu asilama tedavisi sirasinda...hani ilaclarin yan etkisimi acaba diye huzursuz oldum.

sağol canım.işlemden sonra 1,5 saat kadar yatırdılar..sonrasında dinlendim diyemem.işim yoktu aslında,izinliydim,ama niyeyse ben yatamıyorum evde..baya baya iş yaptım evde..şimdide umutsuzluktan sanırım hiç oralı bile değilim..gün içinde nadir hatırlıyorum desem yeri..sanırım bilinçaltım negatife hazırlıyo kendini..yinede olsa ne güzel olur diyorum arada..sen naptın?ne yapacaksın?şu sayfadan gebelik takiplerine terfi edelim hep beraber:) özletme kendini.arada sohbet edelim..

Kizlar size bisey sorcam ya bende dun aksamdan beri dokuntuler oldu vucudumda sanki alerji gibi kasiniyor sizd ehic boyle birsey olmusmuydu asilama tedavisi sirasinda...hani ilaclarin yan etkisimi acaba diye huzursuz oldum.

canım bilmiyorum hiç başıma gelmedi.geçenkiyle aynı değilmi ilaçların?değiştiyse ilaçtan olabilir..belkide yediğin bişeyden olmuştur..ama yinede doktoruna sor..

gulemcim inşallah aşılaman hayırlı olur. tiroidlerime 1,5 aydır baktırmıyorum. en son tsh 0.03 çıkmıştı. ilaca devam ediyorum. haftaya bir tahlil yaptıracağım. bakalım ne durumdayım.

gulemcim inşallah aşılaman hayırlı olur. tiroidlerime 1,5 aydır baktırmıyorum. en son tsh 0.03 çıkmıştı. ilaca devam ediyorum. haftaya bir tahlil yaptıracağım. bakalım ne durumdayım.

sağol canım..yaşadığım için biliyorum aşılama şansı az,ama olmaz dediğin zaman doğal yolla oluyo..aşılaması tutanlara zaten olacağı varmış diye bakmaya başladım..bende yarın gidicem troidlerime baktırmaya..bulduğum endokrin uzmanı devlet hastanesinde ama benim ilk tahlillerim tıpta bakılmıştı..hastaneler arasında çok fark çıkıyo.bende buna takıldım.sen devlet hastanesinemi gidiyosun?

Kizalar selam..iyi pazarlar asilamam dun yapildi..zaten hic umudum yoktu birde esimin sperm sayimi iyi cikmadi yikama islemi sonrasi hareketlilik normalden dusuk cikti ama doktorun dedigine gore hareketli sayisida iyiymis ama diger 2 asilama gibi degilmis :)banada gulme geldi tabi, ilk iki asilamada iyiyken bile tutmadi simdi ne demeye yapiyoruz asilamayi?!!Ama o kadar ilac ictim o kadar eziyet cektim bu hormon haplarindan birde asilamayi yaptirmamak olmaz diye yaptirdim, zerre umidim yok...gayet olmamis gibi muamele ediyorum kendime ve onumuzdeki maclara bakalim diyorum....saglicakla kalin...

canım benim aşılman hayırlı uğuru olsun. nasıl olsa yapıldı olumsuz bakma. ama bu işler hiç belli olmuyor.problem olmayan olmuyor, problem varken oluyor. enteresn bir şey . o nedenle bu işin mantığı falan yok. olumsuz düşünme..kendine dikkat et...

canım,geçmiş olsun,,,bu işler şans işi,bundan emin oldum ben..o yüzden sayıymış,hareketmiş takılma..benim eşimin krugere göre değirlerinde morfoloji sorunu vardı..aşılamamın yapıldığı hastanedeki embriyolog değerleriniz iyi dedi..bizde morfolojiyi sorduk.biz dünya sağlık örgütü kriterlerine göre sayım yaparız,krugere falan takılmayın dedi.gayet normal dedi..aman ne biliim ben.geçen senede korkutmuşlardı başka hastanede..bi kış spermleri bozuk diye ağlamıştım:))))))))))))))nerelere geldik...
sende düşünme,herşey olacağına varıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…