Benim de asilama olayina inancim kalmadi ama 3.yapmazsam icimde kalirdi o yuzden yapiyorum ilaclarda zaten mahvetti bu sefer....
GUlem pazartesi mi yapilacak asilaman kismetse?benimde persembe yumurta takibi sanirim Cumartesi de asilamam olacak...
Aren lutfen arada bir bile olsa mutlaka merhaba demeye gel buyuk bir bag oldu gercekten...
kizlar iyi hafta sonlari hepinize
haklısın canım.bende doktor 1 kere daha deneyelim dediği için yaptırıyorum.işin açığı maddi anlamda da boşuna para döküyoorum diye üzülüyorum.dün kontrole gittik yine.bu gece çatlatma iğnemi yapacağım.salı sabah yapılacak.aramızda 3 gün var:) hayırlısı canım..
merhaba kızlar.. gulemcim aşılaman hayırlı uğurlu olsun. bolbol dua et, dinlen ve rahat ol...allah yazmış olsun naşşallah. dew cim de cumartesi olucakmış. canım arkadaşım inşallah senin de olumlu geçer . ne güzel üç yumurta oluşmuş belki ikizler üçüzler bile gelebilir.
artık lütfen biriniz hatta ikniz ve tabii hepimiz güzel haberlerle geliriz.
bol şans dew.. dualarım seninle.
sevgiler..
Kizlar size bisey sorcam ya bende dun aksamdan beri dokuntuler oldu vucudumda sanki alerji gibi kasiniyor sizd ehic boyle birsey olmusmuydu asilama tedavisi sirasinda...hani ilaclarin yan etkisimi acaba diye huzursuz oldum.
gulemcim inşallah aşılaman hayırlı olur. tiroidlerime 1,5 aydır baktırmıyorum. en son tsh 0.03 çıkmıştı. ilaca devam ediyorum. haftaya bir tahlil yaptıracağım. bakalım ne durumdayım.
Kizalar selam..iyi pazarlar asilamam dun yapildi..zaten hic umudum yoktu birde esimin sperm sayimi iyi cikmadi yikama islemi sonrasi hareketlilik normalden dusuk cikti ama doktorun dedigine gore hareketli sayisida iyiymis ama diger 2 asilama gibi degilmis :)banada gulme geldi tabi, ilk iki asilamada iyiyken bile tutmadi simdi ne demeye yapiyoruz asilamayi?!!Ama o kadar ilac ictim o kadar eziyet cektim bu hormon haplarindan birde asilamayi yaptirmamak olmaz diye yaptirdim, zerre umidim yok...gayet olmamis gibi muamele ediyorum kendime ve onumuzdeki maclara bakalim diyorum....saglicakla kalin...
Kizalar selam..iyi pazarlar asilamam dun yapildi..zaten hic umudum yoktu birde esimin sperm sayimi iyi cikmadi yikama islemi sonrasi hareketlilik normalden dusuk cikti ama doktorun dedigine gore hareketli sayisida iyiymis ama diger 2 asilama gibi degilmis :)banada gulme geldi tabi, ilk iki asilamada iyiyken bile tutmadi simdi ne demeye yapiyoruz asilamayi?!!Ama o kadar ilac ictim o kadar eziyet cektim bu hormon haplarindan birde asilamayi yaptirmamak olmaz diye yaptirdim, zerre umidim yok...gayet olmamis gibi muamele ediyorum kendime ve onumuzdeki maclara bakalim diyorum....saglicakla kalin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?