gülem, dew aşilamanız hayırlı olsun.. inşallah bu sefer şeytanın bacağını kırarız. size dua ediyorum.. kızlar benm çevremde hamileler hızla çoğalıyor hemen hemen her gün birinin hamile olduğu haberini alıyorum. ya eskiden ben ilgilenmediğim için ole gelmiodu ama artık sanki hiç bebek düşünmeyenler bile bize nispet bebek yapıyor gibi geliyor.. hele de benm yüzüme bakıp ta inşallah olur biz daha düşünmüyoruz birkaç yıl gecsin hele bi diyen ve büyük ihtimal aynı günün akşamında sevişip 15 gün sonra ben hamileyim demezler mi.....allah büyük illa ki bir gün bana da nasip eder deyip geçiyorum. bazı kişiler de sağ olsunlar bana doktor isimleri veriyorlar. sanki maharet dotkorlarda ellerinde sihirli bir deynek var da dokununc ahemen bebek oluyor. bizde herhangi bir problem yok o yüzden doktor değiştirmemin bir anlamı yok diyorum ama nafile.. filancanın olmuodu ama şu doktora gidince hemöen hamile kaldı şeklinde örnekler, örnekler, örnekler..
ben ise bu ağır tahriklere rağmen hala sakin ruh halimi koruyorum, panik halimden eser yok.. adet günüm yaklaşırken marketten paket paket pedler alırken eşim yoksa sen gizli gizli korunuyormusun diyor :) daha neler artık o kadar sıyırmadım diyorum.
arkadaşım aynı zamanda iş ortağım birkaç ay sonra ewlenecek, akıntı problemi var ve benden onu benm doktoruma götürmemi rica etti. onun muanesinden sonra doktorum ne var ne yok sizde dedi. dedim aşilamalardan sonra 3 regl gecti beklemedeyiz dedim. ocakta adeet olunca bi gel bakalm dedi, hemen vazgeçmeyelim takibe devam edelim dedi. biraz huzursuz oldum ama.. galiba hazirana kadr ara vermek beni durumdan uzaklaştırmış.. aşilama defterini kapatmıştık ama sanırım yumurta takibine başliicaz. bu sefer kimseye söylemeyi düşünmüyorum. hazirana kadr sonuç alınmaz ise çok gizli bir şekilde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. tatile gidiyoruz diye çıkıp, ankarada anatolia daa yaptirmak istiyorum.
Allah bazen bana aciyor heralde çevremdeki bütün çocukların en yaramaz hallerini karşıma çıkarıyor. izlediğim filmlerde hep hayırsız ewlat profili oluyor ve ben diyorum ki Allahım tamam sen işini bilirsin, bana en hayırlı zamanda, en hayırlı ewladı ver SEN BÜYÜKSÜN
meldi nasılsın canım?
gülem, dew aşilamanız hayırlı olsun.. inşallah bu sefer şeytanın bacağını kırarız. size dua ediyorum.. kızlar benm çevremde hamileler hızla çoğalıyor hemen hemen her gün birinin hamile olduğu haberini alıyorum. ya eskiden ben ilgilenmediğim için ole gelmiodu ama artık sanki hiç bebek düşünmeyenler bile bize nispet bebek yapıyor gibi geliyor.. hele de benm yüzüme bakıp ta inşallah olur biz daha düşünmüyoruz birkaç yıl gecsin hele bi diyen ve büyük ihtimal aynı günün akşamında sevişip 15 gün sonra ben hamileyim demezler mi.....allah büyük illa ki bir gün bana da nasip eder deyip geçiyorum. bazı kişiler de sağ olsunlar bana doktor isimleri veriyorlar. sanki maharet dotkorlarda ellerinde sihirli bir deynek var da dokununc ahemen bebek oluyor. bizde herhangi bir problem yok o yüzden doktor değiştirmemin bir anlamı yok diyorum ama nafile.. filancanın olmuodu ama şu doktora gidince hemöen hamile kaldı şeklinde örnekler, örnekler, örnekler..
ben ise bu ağır tahriklere rağmen hala sakin ruh halimi koruyorum, panik halimden eser yok.. adet günüm yaklaşırken marketten paket paket pedler alırken eşim yoksa sen gizli gizli korunuyormusun diyor :) daha neler artık o kadar sıyırmadım diyorum.
arkadaşım aynı zamanda iş ortağım birkaç ay sonra ewlenecek, akıntı problemi var ve benden onu benm doktoruma götürmemi rica etti. onun muanesinden sonra doktorum ne var ne yok sizde dedi. dedim aşilamalardan sonra 3 regl gecti beklemedeyiz dedim. ocakta adeet olunca bi gel bakalm dedi, hemen vazgeçmeyelim takibe devam edelim dedi. biraz huzursuz oldum ama.. galiba hazirana kadr ara vermek beni durumdan uzaklaştırmış.. aşilama defterini kapatmıştık ama sanırım yumurta takibine başliicaz. bu sefer kimseye söylemeyi düşünmüyorum. hazirana kadr sonuç alınmaz ise çok gizli bir şekilde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. tatile gidiyoruz diye çıkıp, ankarada anatolia daa yaptirmak istiyorum.
Allah bazen bana aciyor heralde çevremdeki bütün çocukların en yaramaz hallerini karşıma çıkarıyor. izlediğim filmlerde hep hayırsız ewlat profili oluyor ve ben diyorum ki Allahım tamam sen işini bilirsin, bana en hayırlı zamanda, en hayırlı ewladı ver SEN BÜYÜKSÜN
landrach sen istanbulda dğilmisin. istanbulda o kadar merkez varken neden ankarayı tercih ediyorsun senin için zor olmayacak mı gel git, o bile insanı gerer tedavi sürecinde. anatolya iyi bir merkez ama istanbuldan buraya gelecek kadar diğer merkezlerden de çok farkı olduğunu düşünmüyorum. orada hem kuzenim hemde arkadaşım tüp bebek yaptırdı. şimdi 2.denemeleri için başka merkez bakıyorlar.
ewet canm isanbulda daha iyi merkezler var haklsın aslında. Karar verdiğimiz zaman dediğin gibi istanbulda bir yer bakarız. anatolia yı da doktorum önerdi sanırım orda çok güvendiği bir arkadaşı mı varmış ne.. inşallah gerek kalmaz.. canm sen hamile kalabiliyorsun o yüzden stres ve takıntı yapma, hatta hamile kaldığın ay ne yaptıysan aynısını yapmaya calışş hatta bize de sölee.. az önce wc de yumurtlama akıntısına rastladım yine ama bugün adetimin 10. günü şaşırdım kaldım. gecen ay 12. gelmişti ondan onceki ay 14.gün gelmişti. sanırım düzensiz yumurtluyorum. hamile kalan herkese yapışmış durumdayım. gün aşırı mı yaptınız her gün mü? ilişkiden sonra bi süre yattın mı bacaklarıı havaya kaldırdın mı? hamilelerim baya bi ketum hatta celişkili ifadeler veriyorlar ama ben onları köşeye sıkıştırınca baya tüyolar aldım. kısaca anlatayım; kısa sürede başarı sağlayanların çoğu adetleri biter bitmez gün aşırı ilişkiye girmişler yumurtlama günlerine kadr. tahmini yumurtlama günlerinden 3 gün önce her gün ilişkiye devam etmişler taa ki riskli günler bitene kadar. yumurtlama sonrası adet gelene kadar da gün aşırıya devam. görüyorsunuz ki baya bir istikrar var. araştırmaya devam
merhaba kızlar
girmeyim diyorum KK ne ama sizide merak etmekten kendimi alamıyorum. sizden haber almayınca bir eksiklik hissediyorum aklım kalıyor. KK ne girdiğimde güzel bir haber alınca, hamile haberleri duyunca açık söyleyim içim gidiyor tabii ki onlar adına seviniyorum çünkü onlarda benim gibi uzun zamandır bir bekleyiş içindeler, benden daha çok zor durumda olupta hamile olanlar var ama içimin bir yanı onlar için sevinirken bir yanıda acıyor kendim için. kötü birşey okuyuncada kendime uyarlıyorum acaba bende de böyle bir sorun olabilir mi diye. anlayacağınız iyi duyduğumda kötü duyduğumda yani herşey takıntı yapıyor.
sinir oluyorum şu topikte hiçbirimizin yüzü doğru düzgün gülmedi. mayıs ayından beri hemen hemen 8 ay geçmiş birimiz mutlu olamadık. inşallah gulem ve dewle şeytanın bacağını kıracağız.
kızlar burada NRY30 diye bir arkadaş vardıya o da tüp bebeğe başlamış başka bir topikte gördüm.
birde bubuşu, hilyeyi, kekeçi ve hamelnanuru çok merak ediyorum.
bir meldi,gulem, dew,landrach ve ben kaldık buralarda.
Herkese selam kizlar,herkesler yazmsi ne guzel sevindim sizlerden haber aldigima...BUBUS cok ilignc geldi bana yaptigin sey yani ilk defa boyle birsey duyuyorum cok sasirdim....umarim inancin bosa cikmaz ve en kisa zamanda hamilelik haberini verirsin....
ARENCIM sendede haber almak guzel bende oyle biraz hamilelik hamile haberleri uzak durayim diyorum ama sizlerle yazismazsam o gun bisey eksik yapmisim gibi geliyor su icmek gibi bisey oldu :)
Bu arada kizlar gecen gun yazmistim belki gormussunuzdur alerji oldum diye 3-4 gundur vitamin aliyordum folik acid a-azye hersyin oldugu bir multi vitamindi sanirim onun icinde biseyler bana fazla geldi ilaci keseli beri alerji yok....ben de diyorum ki sirf folik acid mi icsem acaba?Sizler bisey iciyormusunuz onerdiginiz bir folik acid var mi?
cnm benim ben buralardayım ama cok vakit ayıramıyorum okuyup sizlerden haberleri alıp tekrar cıkıyorum.
genel müdür asistanlığına geçtim bayağı yoğun o yüzden yazamıyorum sık sık ama artık söz zaman ayırııcam.
arencim ve meldicim sakın umutsuzluğa kapılmayın. hiç belli olmaz bu işler yüce allahım bi kapı açarki siz bile inanamazsınız. sizin yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. benimde üniversitede ev arkadaşım yani kardeşim gibi olmustu bebeği var şimdi 3 aylık sadece doğum yaptığında hastaneye gittim. ondada ağladım zaten tutamadım kendimi bazen çok ezik hissediyorum ama ne yapıyım. 3 aydır evine gidemedim bi türlü ayağım gitmiyor. cokda ayıp oldu biliyorum ama oda durumumu biliyor anlar heralde.
benim son durumumda şöyle. dr a falan gitmiyorum. adetlerim tıkır tıkır oluyor sağolsun. hanii bi ara bahsetmiştim arkadasımın halası var yaşlı kadın annesinden el almış. gidenlerin çoğu boş dönmemiş. rahim tam yerinde olmuyormuş bayanların çoğunda heleki dr ların sorun yok dediklerinde. kadın işte onu düzeltiyor gitmeyi düşünüyorum demiştim. ben bu ay adet olduğumda gözümü kapadım allaha sığındım ve gittim hemde başka şehirde düşünebiliyomusunuz çılgınlığımı tanımadığım bir yer bilmediğim bi şehir ben tek başıma düştüm yollara allah bin kere razı olsun o kadar rahat ettirdilerki beni. hiç pişman olmadım. neyse teyzecim ilk gittiğim gün aç karnına karnımdan baktı tam rahim üzerinden sol tarafımda ağrı oluştu bastırınca bana dediki sol tarafına kaymış. ve bunu bana daha önce kadın dr söylemişti ama bi zararı olmaz diye tekrar konu bile yapmadı. neyse göbeğim düşüktü. falan 2 gün sabah akşam teyzenin müthiş el gücüyle ve dualarıyla yerine geldi çok ağrım oldu dişlerimi sıktım ama çok şükür dayandım. şimdi iyiyim karnımın etleri acıdı resmen ama geçti çok şükür. hemde manevi olarakda cok rahatladım. hep aklımdaydı gidersem bu iş hallolacak diye gidemedikçe kendimi suçlu hissediyordum . çok inanarak gittim. cok yakın arkadasımın ablasınada rica ettim gitmeden bu niyetime istihareye yatarmısın diye. oda cok güzel gördü bembeyaz gördü bulunduğu yeri inş. sebep olur.
işte böyleee bendeki son durum. hepinizi özledim öpüyorum cok.:90:
canm seni burda görmek ne güzell, özlemişim..
canm yazını okuyunca bende hatırladım bi akadaşım beni de götürcekti bir kadına ama hala fırsat bulamadım. hatta aklımda geliyor ara sıra herşeyi yaptım bi o kadına gitmeği başaramadım die.. inşallah sonucunu görürsün hatta ben şimdiden olmuş gözüyle bakıyorum çünkü seni rahatlatmış bu olay. en önemlisi bu zaten.. benm gideceğim kadın da şehir dışında, bu ay sonu adet olunca bende gideyim aslında
dew cim bende biaralar elevit adında bir vitamin kullanmıştım ama doktorum sadece solgarın folik asitini iç dedi, beslenme bozukluğu olanlara vitamin veriyoruz o da hamile kalınca demişti.
gülemcim kırmızıları görene kadr ümitsizliğe kapılma, kalbim sizinle
canm benm gideceğim kadın da annesinden el almış, acaba aynı kişi mi ki? Bolu ya aykın bir köy benm gideceğim yer. Senin yazından sonra arkadaşımı aradım dedim şu ziyareti gercekleştirelim, heveslendim bende.. arkadaşım ona giderek hamile kaldı ve 6 aylık oğlu var şuanda. kadın arkadaşıma da rahmini düzelttim demiş, bu ay hamile kalıacaksın demiş ve gercekten de o ay hamile kaldı. nasip bakalm görücez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?