Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dew cnm sağol inşallah sebebim budur. rabbim öyle yada böyle emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.

GULEM test günün gelmeden üzme kendini. çokda umutlanma. herşeye hazırlıklı ol seni çok iyi anlıyorum 2 kere aşılama yaptırdım yaşadığım umudu ve umutsuzluğu anlatmöanın tarifi yok. sen dirayetli olmaya çalış cnm.dualarım seninle.

çok sağol canım;ama ağrılarım ve adet öncesi sıkıntılarım iyice netleşti..aşılamadan beri sol kasığımda ağrı vardı,ve hep kist olabileceğini düşündüm.şimdi biraz baktım nette;aşılamadan sonra kisti olanlar erken adet olmuş..benim zaten kürtaj zamanını saymazsam yazdan beri adetlerim 4 gün falan erken oluyo..yani bu gece değilsede yarın kesin:)
gülüyorum artık..tüp bebeğe geçeriz diyodum ama maddi anlamda pek mümkün görünmüyo..Allahım artık ol dese....ne kadar sokağa atılan,istenmediği için aldırılan bebek var..niye diye sorgulamaktan kendimi alamıyorum.birde nasıl bi sosyal güvence anlayışı var memlekette şaşıyorum...yolunmadığımız doktorda kalmadı civarda..çok yoruldum canım ya...

Gulem haklisin ya bende seninle ayni duygudayim aslinda belkide senin gibi bastan olmadigini dusunmek belki o zaman daha az uzuluruz ne bileyim...Ya kizlar size ne dicem bastan beri okuyup duruyorum ama 4 aralikta asilama oldu tam hangi gun test yaparsan sonucu gorebilirim sizce?cunku ben negatif yada pozitifi gormezsem reglim gecikcek mi diye heves yapmaktan beynimle reglimi geciktiriyorum!!!o yuzden sizce kan yada idrar hangisi cabuk sonuc verir ne zaman baktirmam dogru?:96:

haklısın cnm bu şartlar hepimizi daha cok strese sokuyor. devletin güvencesinden yararlanmaya kalksan rezil oluyosun. özele gidiyim desen hem güvenemiyosun hemde para yetmiyor. ülkenin şartları belli ne kazanıyoruzki ne harcayalım. özellerde sağolsun bikaç kere gidelim diye bizi yanlış yönlendiriyorlar. artık bu bebek işi lükse girecek bu gidişle.
cnm maddi anlamda toparlanana kadar stresinide azalt bu arada kafandan atmaya çalış. hem vücudun toparlanır hemde rahatlarsın hem bu arada bakarsın belki kendiliğinden gelir ben cok gördüm örneğini bi tanıdığım 7 sene boyunca hiç hamile kalmadı tüp bebek yaptırsı olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı 3 aylıkken düşürdü sonra tekrar hamile kaldı şimdi doğum yapmak üzere. allahtan hep hayırlısını dile cnm bizde olsak dr da olsa bi yerde gücümüz yetmiyor. allahtan başka çare yok. rabbim görsün hepimizi.

cnm bence ayın 15 inde yani 11. gün kandan baktır belli olur. bu arada sende stres yapma dediğin gibi adetin olacaksada gecikmesin.

canım burada işlem gününüde sayarak 14.gün kanda beta hcg baktırtıyolar..çok sabredemezsen 12.-13.günlerde baktır,çıkar.bubuş ta 11.gün demiş bak,erkende belli oluyo demekki..baktır bencede.Allah korusun ama olmazsada sürecin etkilenmez..

öyle canım..hayırlısı olsun tabii..maddi olarak bari yıpratmasa.bütçe yapmaktan eşimde bende sıkıldık..napalım,bizde bunlara harcayalım diyoruz.olsunda..Allah daha büyük dert vermesin..

bu arada adetim olmadı,bugün 11.gün ve karın ağrılarım devam ediyo..olacak gibiyim.off......neyse görüşürüz kızlar..

bu arada adetim olmadı,bugün 11.gün ve karın ağrılarım devam ediyo..olacak gibiyim.off......neyse görüşürüz kızlar..

cnm ağrılarını cok takip etme. aşılama tuhaf bişey insana hem hamileymişsin gibi hemde değilmişsin gibi hissettiriyor. ilaçların etkiisnden heryerin şiş ağrı falan ama adet belirtileride öyle. o yüzden lütfen 3 gün daha kendini oyalayacak bişeyler bul. stres yapmadan geçirmeye çalış rabbim yardımcın olsun. inş. şeytanın bacağını dew le sen kıracaksınız.:87:

aynı fikirdeyim bende, belirtilere takılmamak lazım.. veee içimden bir his dew le gülem yeni yıla hamiş olarak gircekler diyooor. hatta sonrasında bizde onlara katılacakmışız gibi geliyoooor.. polyanna oldum beeen

Kizlar herkese selam...dun erisim yoktu KK'ne o yuzden yazamadim bugun goruyorum ki yine yenilemeler var KK'de :) bir turlu bitmedi bu calismalar neyse umariz artik bu son degisikliktir...

Takmiyorum,ilgilenmiyorum yada umidim yok diyorum ama bugun kendimi biraz dinledim de bence hala icimde umut var acabami diye sorarken buldum kendimi?!!!gercekten dediginiz gibi bu asilama garip is hem hamile gibi hissediyorsun hem degilmis gibi..
ben suna karar verdim ki reglim gecikirse eger anlayacagim ondan once hicbir belirtiyi anlayacagimi sanmiyorum burda bir arkadasim henuz ogrendi hamile oldugunu 15 kasimda evlilik yildonumlerinde hamile kaldigini dusunuyor 1 aralikta test yapmis reglisi 2 gun gecikmis ve cok silik bir cizgi gormus sonra ben 2 gun daha bekleyeyim demis beklemis ve o zaman tam net cift cizgiyi gormus peki regli gecikmeden once hic bir belirti hissettin mi dedim ne gogus buyumesi, ne agrisi,ne yumurtlaikta sizi nede yerlesme kanamasi hcbirsey yasamamis yani ben artik erken belirti aramamaya karar verdim kizlar...ne zaman regli gecikcek o zaman baktircaz baska care yok diye dusunuyorum....
hepinizin benim ve GULEM icin dua etmeniz beni cok guclu kiliyor tesekkur ediyorum hepinize...

canım yazdıklarına katılıyorum bu portalı uzun zamandır hep takip ediyorum kadınların yazdıklarını filan okuyorum ama belirti olanda hamile olmuyor belirti olmayanda hamile olmuyor ve ya olur filan.karmakarışık bi döngü ..umutlanmak motifisyon iyi güzel ama hüsran oluyor.aşılamada bi gariplik var evet insan kendini hem hamile gibi hem degil gibi olur garip bişey.ama ben 1 gebelik geçirdim normal yoldan gebe kalmıştım ama düşükle sonuçlandı o gebelimde sadece balık yapmıştı annemler o biraz midemi bulandırmıştı adetimede 1 kaç gün vardı ve birkaç damla kahverengi leke vardı onun harici başka bişey hissetmedim 2 ay filan daha sonrada kaybettim.şimdide 3 yıllık bir deneme safasından sonra aşılama yaptırdım buğün 6.günüm ve belim agrısada kasıklarımda batmalar olsada psikolojik oldugunu düşünerek kendimi her 2 durumada hazırlamaya çalışıyorum.çünkü sonunda hüsran yaşamaktansa kötüyee şartlandırıp oldugu zamanki mutluluk bence daha büyük ve güzel.allah isteyen herkese versin ve dualarınızı esirgemeyim benle birlikte herkese versin düşmanıma bile..

aşilaman hayırlı olsun canm, inşallah bebeğin seninledir.. gülem ve dew için nefesimizi tutmuştuk artık senin için de dua edicez.. aramıza hoşgeldin..

kekecb başka bir topic te sana rastlamıştım, adetin birkaç gün gecikmişti, hadi bize güzel bir haber ver

sihirli aşılaman hayırlı olsun. inşallah olumlu olur.

dew, gulem klasik olacak ama herkesin dediği gibi belirtilere takılmayın. benim adetim biteli 7-8 gün oldu. şu an gözlerimi kapatasam düşünsem size on tane belirti sayarım. psikolojik. herkesde olacak diye birşey yok. olsa da zaten adet belirtisinden farklı olmaz bu aşamada. benim 2 hamileliğimdede hiç olmamıştı adet belirtisi bile olmadı onun için ne zaman biryerlerim ağrısa adet olacakmışım gibi olsa kendimde belirti bulsam yine olmadı diyorum.

bubuşum dediğin yere gitmekle iyi etmişsin hiçbirşey olmasada insanı psikolojik olarak manevi yönden rahatlatıyor böyle şeyler. bana da demişlerdi biri var yumurta sabunla birşeyler yapıyormuş bel boşluğu olurmuş o hamileliği engelelrmiş onu gidermek için falan gitmeyi düşünüyordum ama o ay hamile kaldım. psikolojik olarak rahatlamaya da çok ihtiyacımız var.

canlar ne güzel kaynatmışsınız. aren yazınaca dank etti sekiz aydır bir tane hamilemiz yok. inş. dew gulem güzel haber verir aradan süpriz ler çıkar inşallah.
gulem ve dew ne kadar kaldı test gününe. çok merak ediyorum. hamile kalan lütfen şöyle yazsın

hamileyimmmmmmmmmmmmmm. en büyük hayalim bu oldu. dew sen yazmadan ara ama beni. dün bir arkadaşım geldi kuantumla ilgilenmeye başlamış. dün başımın eti yedi pozitif ol ol ol . bende dünden beri polyanna gibi oldum. şimdi olumlu düşünelim. olumsuz olursa ozaman üzülürüz.

bubuşçum seni özlemişim. inş. sende mutlu haberini veririsin. ondan sonra heralde sırayla senin teyzeye gitmeye başlarız.

landarch sen ne yapmayı planlıyorsun.

arencim le sürekli telefonla görüşüyoruz .çok güzel bir dostluğumuz oldu. her gelişmede arıyorum onu. telefonun ucunda beni en az benim kadar anlayan birinin olduğunu bilmek çok iyi geliyor.

iyi ki bu siteyi ve sizleri bulmuşum.

sevgiler..

SIHIRLI aramiza hosgeldin seninle ayni gun yaptirmisiz asilamayi sanirim gecen hafta cumartesi ayin 4de yaptirdim ben bugun benimde 6.gunum....oncelikle insallah insallah guzel haberler aliriz senden de ayni gunlerde yapacagiz testimizi. ay cok heyecanli bir durum...hayirlisi hepimiz icin...
Belirtiler konusunda hepiniz yazmissiniz aynen katiliyorum bence de su asamada belirti hissediyorum demek biraz abartili bir yaklasim olur...

MELDIM soz hamileysem eger aynen o sekilde hamileyimmm diye yazacagim insallah bir gun en kisa zamanda hepimiz yazabiliriz bunu....
opuldunuz sekerler iyi hafta sonlari...

iyi hafta sonları . bugün dewim gelmiş sadece.

ben soğan suyu yapıyorum 3 gün sonra kür bitiyor. su gibi akıntım var bugün reglimin 19. günü . normalde bu tarihte akıntı olmazdı. acaba soğan suyundan mı. beni sağlıklı birşey yaptığım için olumlu etkiedi psikolojik olarak. inş. işe de yarar.

sevgiler..

kızlar eski hallerimize dönmüşüz,muhabbet süper valla..özlemişim:)
benim bu gün 12.günüm bitti sanırım..çok umutsuz başladım ya,ne gün saydım nede kendime dikkat ettim..var gücümle iş yapıyorum,deli gibi yordum kendimi bu hafta.hayatımda biraz değişiklik oldu.iş değiştiriyorum:) dew ve benim için dualarınızı yürekten hissediyırum.ne mutlu bana sizleri buldum:)
dew ve meldi yüzyüze geldiniz,keşke hep beraber toplanabilsek..ne kaynatırız ama..
bi arkadaşım ilk kez tüp bebek yaptırdı ve tuttu.o kadar dua ettimki onun için..
bende test yapmayı düşünmüyorum.15.güne kadar..bugün ağrım falan yok.hiç bişey yok..hakkımızda hayırlısı diyebiliyorum.hepinize iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…