iyi hafta sonları . bugün dewim gelmiş sadece.
ben soğan suyu yapıyorum 3 gün sonra kür bitiyor. su gibi akıntım var bugün reglimin 19. günü . normalde bu tarihte akıntı olmazdı. acaba soğan suyundan mı. beni sağlıklı birşey yaptığım için olumlu etkiedi psikolojik olarak. inş. işe de yarar.
sevgiler..
GULEMCIM diger topikleri dolasirken asagidaki yaziyi gordum ve kendimize pay cikarttim insallah bizimde boyle olur.
adet olmam gereken güne 1 hafta kala tüm belirtilerim başladı kasık ağrım sivilcelerim göğsümde hassasiyet hiç şüphelenmedim. çünkü ha hastalandım ha hastalanacaktım ama olmadı benim 27 günde bir düzenli olan adetim 2 gün gecikti. o zaman içime bir kurt düştü hemen eczaneye koştum markasını hatırlamıyorum ama hassas bir idrar testi aldım. üzerinde adetin geciktiği ilk gün bile sonuç verir yazıyordu ve çok net bir 2. çizgi çıktı.
Ama benim kasık ağrılarım hastalanacakmışım gibi devam ediyordu. 2 gün sonra doktora gittim ve kan testi yaptırdım pozitifti doktor adet görecekmiş gibi kasık ağrısının gebelik belirtisi olduğunu söledi. 1 sonraki haftada ikiz annesi olacağımı öğrendim. plansız gebe kaldım ama çok mutluyum onların minik kalp atışlarını duymak bile her şeye bedel. umarım sizlerde en kısa zamanda hamile kalırsınız ve paylaşırsınız.
canım ben adet oldum bugün..işelmin 13.günü..ağrım sızım yok..doktoru aradım 12.gün test yaptırdınmı,değerin kaç çıktı dedi.bende söylememiştiniz.baktırmadım dedim.baktırmam gerekiyormuş,ama söylemedi..neyse 1 ay ara verelim bi dahaki adetinde gel dedi.tüp bebek yapalım demişti zaten..ama ben yaza bırakcam galiba.para biriktirmek lazım:) inşallah seninki tutar canım..güzel bi haber ver bize..
sihirli aşılaman hayırlı olsun. inşallah olumlu olur.
dew, gulem klasik olacak ama herkesin dediği gibi belirtilere takılmayın. benim adetim biteli 7-8 gün oldu. şu an gözlerimi kapatasam düşünsem size on tane belirti sayarım. psikolojik. herkesde olacak diye birşey yok. olsa da zaten adet belirtisinden farklı olmaz bu aşamada. benim 2 hamileliğimdede hiç olmamıştı adet belirtisi bile olmadı onun için ne zaman biryerlerim ağrısa adet olacakmışım gibi olsa kendimde belirti bulsam yine olmadı diyorum.
bubuşum dediğin yere gitmekle iyi etmişsin hiçbirşey olmasada insanı psikolojik olarak manevi yönden rahatlatıyor böyle şeyler. bana da demişlerdi biri var yumurta sabunla birşeyler yapıyormuş bel boşluğu olurmuş o hamileliği engelelrmiş onu gidermek için falan gitmeyi düşünüyordum ama o ay hamile kaldım. psikolojik olarak rahatlamaya da çok ihtiyacımız var.
canlar ne güzel kaynatmışsınız. aren yazınaca dank etti sekiz aydır bir tane hamilemiz yok. inş. dew gulem güzel haber verir aradan süpriz ler çıkar inşallah.
gulem ve dew ne kadar kaldı test gününe. çok merak ediyorum. hamile kalan lütfen şöyle yazsın
hamileyimmmmmmmmmmmmmm. en büyük hayalim bu oldu. dew sen yazmadan ara ama beni. dün bir arkadaşım geldi kuantumla ilgilenmeye başlamış. dün başımın eti yedi pozitif ol ol ol . bende dünden beri polyanna gibi oldum. şimdi olumlu düşünelim. olumsuz olursa ozaman üzülürüz.
bubuşçum seni özlemişim. inş. sende mutlu haberini veririsin. ondan sonra heralde sırayla senin teyzeye gitmeye başlarız.
landarch sen ne yapmayı planlıyorsun.
arencim le sürekli telefonla görüşüyoruz .çok güzel bir dostluğumuz oldu. her gelişmede arıyorum onu. telefonun ucunda beni en az benim kadar anlayan birinin olduğunu bilmek çok iyi geliyor.
iyi ki bu siteyi ve sizleri bulmuşum.
sevgiler..
sihirli aşılaman hayırlı olsun. inşallah olumlu olur.
dew, gulem klasik olacak ama herkesin dediği gibi belirtilere takılmayın. benim adetim biteli 7-8 gün oldu. şu an gözlerimi kapatasam düşünsem size on tane belirti sayarım. psikolojik. herkesde olacak diye birşey yok. olsa da zaten adet belirtisinden farklı olmaz bu aşamada. benim 2 hamileliğimdede hiç olmamıştı adet belirtisi bile olmadı onun için ne zaman biryerlerim ağrısa adet olacakmışım gibi olsa kendimde belirti bulsam yine olmadı diyorum.
bubuşum dediğin yere gitmekle iyi etmişsin hiçbirşey olmasada insanı psikolojik olarak manevi yönden rahatlatıyor böyle şeyler. bana da demişlerdi biri var yumurta sabunla birşeyler yapıyormuş bel boşluğu olurmuş o hamileliği engelelrmiş onu gidermek için falan gitmeyi düşünüyordum ama o ay hamile kaldım. psikolojik olarak rahatlamaya da çok ihtiyacımız var.
canım ben adet oldum bugün..işelmin 13.günü..ağrım sızım yok..doktoru aradım 12.gün test yaptırdınmı,değerin kaç çıktı dedi.bende söylememiştiniz.baktırmadım dedim.baktırmam gerekiyormuş,ama söylemedi..neyse 1 ay ara verelim bi dahaki adetinde gel dedi.tüp bebek yapalım demişti zaten..ama ben yaza bırakcam galiba.para biriktirmek lazım:) inşallah seninki tutar canım..güzel bi haber ver bize..
cnm benim üzülme allahın dediği olur. kıs*****de varsa o mutlaka seni bulur. rabbim görsün içindeki yıkıntıları başka kimsenin görmesi işe yaramaz.
bu dr lar varya insanı hasta ederler. lafa bak 12. gün test yaptırdınmı hıhı yaptırdım çünkü önceki gün rüyamda görmüştüm. parayı alıp işlemi yapana kadar ilgili davranıyorlar sonra hiç sormuyorlar bile.
benim ilk yaptırdığım aşılamada düşün progestan içiyorum oda yine benim söylememle. 14. gün olmuş adet olmadım öğlen gittim kan verdim. akşam üstü sonucu aldım. kocaman bir 0 dr un yanına gittim bana diyoki adet oldunmu olmadın biraz daha bekle ya neyi bekliycem 0 diyorum 0 dedim. progestan içiyorum acaba o yüzden olmamış olabilirmiyim. hıı onu bırak bakalım ne olacak dedi. ben tabi 2 saate kalmadı adet oldum.
yani diyeceğim oki biz onlara güveniyoruz herşeyi biliyorlar diye ama bizler daha bilgilyiz aslında.
sorma..eşimle işlem sonrası konuştuk,dedim hatta,test gününü söylemediler dedim,eşimde öncekinden bildiğimiz gibi 14.gün geçsin,sonra yaparsın dedi.iyi dedik çıktık:) öğrendik nasılsa..dün telefonda söylemediniz dokotr bey dedim,işlemi ben yaptım,ben mutlaka söylerim dedi.bişey demedim artık.hıhı ben umuttum o zaman dedim.napiim adamla telefonda bunumu tartışayım:)
zor be bubuşcum..gözyaşı dökmeninde bi sonu,faydası yok..nasıl bi işmiş anlamadım..alıştık baksana..eşimin teyzesininde hiç çocuğu olmamış.tanıştığımızdan beri hep acıdım kadına.eşim anlatır;çok ağlardı bize hediyeler verirken vs.. vs..kim bilir belki bende onun gibi yaşlancam..naparım..
dün bi arkadaşım aradı,gebeliğini öğrenmiş..daha yeni düşüüyolardı..benim durumumu bilmiyo bu arada..sesi nasıl heycanlı,imrendim,ama kıskanmadım...hangi birini kıskanayım:)))))
selam kızlar.
nasılsınız? bakmayın birşeyler yazmadığıma sizi düzenli bir şekilde takip etmeye çalıyorum aslında...
yeni aşılamalarımız var hayırlı olur inşallah, sabırla ve umutla bekliyoruz sizleri.
malum hayal kırıklıklarımız da eksik değil ama onlarada içimizi yaksada alışıyoruz galiba...
yeni arkadaşlarımız var hoşgeldiniz bu yolda bir nefer daha. üstelik hepimiz umut yolcusuyuz.
bana gelince bir değişiklik yok herşey aynı.
selam ve dua ile
hilyecim döndüğüne çok sevindim. seni çok merk ettik. arada iki satır da olsa yaz lütfen. neler yapıyorsun hiç bahsetmemişsin. sen hangi aşamadasın. sen hep destek veren oldun. ama sen yaşadıklarını anlatmıyorsun.
dua okumuştuk bliyorsun o dua okundu ama toplanmadı kaldı. ben çok huzursuzum. napmak lazım bilgi verirsen çok sevinirim. senitanımıyorum ama çok ama çok pozitif ve verici olduğunu hissediyorum nedense. neyse bizi habersiz bırakma.
dewim sende felaket tellalı gibi illa regli olucam kırmızılar diye olumsuzu çağırma lütfen. bir kere regli belirtisi hamile iken de hiisediliyor bir çok kadında. tutmamış olabilir ama nedeni bu değil. daha dur. ben hala umutluyum senden. gulemciğe çok ama çok üzüldüm. inş. yine bebği ona kendiliğnden gelir. tabii bizlerede. hepimize..
dew sana nacizane tavsiyem eğer bu aşılamada olmazsa bence aşılama ile vakit kaybetme derim..
iyi düşün...
sewgiler..
Kizlar selam,Hepinize mutlu bir hafat diliyorum..bugun ise gitmedim evde uzun zamandir yapmak istedigim tadilat vardi onun basindayim..kahvemi yudumlarken sizlere yazayim dedim...Gulemcim inan uzuntun hala icimde en kisa zaman yuzumuz gulsun arkadasim hepimzi icin dilegim budur...
Kizlar benimde kirmizilari gormeme az kaldi tipki Gulemcim gibi...hakli olarak bir sonraki adimimi dusunmeden edemiyorum...keci boynuzu pekmezi icmeye basladi esim ve spermlerin kalitesini arttiran aru sutu burdkai adi royal jelly siparisi verdik onu kullanmaya baslayacak 1 ay sonra sperm sayimi yaptiralim diyorum bakalim bir artis varmi?eger normalden daha fazla bir artis varsa normal yolla bir ay denesem sonrada eger olmazsa bir kez daha asilama mi yaptirsam yoksa direkt tup bebegemi yonelsem cok kararsizim?biraz oneriye ihtiyacim var ne dersiniz?
meldicim dua konusunda arkadaşlardan okuyamayanlar bana bildirsin demiştim sadece bir kişi söyledi başka kimse birşey demeyince bende oturup tamamını (4444) yeniden okudum. ayrıca sizin okuduklarınız içinde yaklaşık 1000 tane daha üstüne ekleyip eksikleriyle
de olsa kabul etmesi için Allah' a dua ettim. huzursuz olacak birşey kalmadı yani kaygılanma..
" anlatmak"
kusura bakmayasın ne olur. benim üzgün olduğum zamanlarda dilime set çekilir. ailevi bazı sıkıntılarım vardı. onları aşmaya çalışıyorum. aşılamaya ara verdik. bekliyoruz anlayacağın....
selam ve dua ile
canm şimdiden yelkenleri suya indirmişsin, ufacik ta olsa bir ümit yok mu gercekten içinde yoksa şimdiden kendini negatife alıştırmaya mı çalışıyorsun üzülmemek için. canm senin bu 3. aşilaman mıydı? eğer 3. aşilama ise ve bu da negatif olursa benimle aynı durumda olacaksın. ben tüp bebek için cok erken diyorum. korunmasız 2 yıldan sonra eğer gebelik olmazsa o zaman tamam. bence benim gibi akışına bırak, stres falan kalmıo çünkü aşilamada cidden merak şüphe kuşku belirti derken stres oluyoruz
bencede cnm sen çok yıkılmamak için kendini kötüye alıştırıyorsun. bi bakıma iyi ama çokda üzme kendini. test günün ne zamandı cnm?LANDARCHCIM vallaha belkide bir sekilde cok uzulmeyeyim diye kendimi korumaya aliyorum bu sekilde bilmiyorum ama icimde zerre umit yok az cok vucudumu taniyorum daha onceki asilamalardada hemen anlasmitim simdide eminim tutmadigina bildigin regli sancilarim var hatta erken bile gelecek gibi reglim...tup bebek icin yas olarak 33 oldugum icin erken degilmis gibi geliyor ama bir yandanda tup bebekte cogul gebelik olasiligi cok yuksek oldugu icin korkuyorum biliyorsun yurt disinda yasiyorum ve bana yardimci olacak kimsem yok burda tamam annem kayinvalimde gelirler elbet ama hep benimle yasayacak halleri yok ya belki sizlere bencilce gelebilir ama burda bunu tecrube eden cok arkadasim var cok zorlaniyorlar diceksiniz simdi hamile kaldinda birde bunlarimi dusunuyorsun diye ama dusunmek zorundayim sonucta...oyle iste karisigim... ama herzaman soyle soyluyorum allah bana iki cocuk gondermek istiyorsa umarim ben bu endislerimle bunu geri tepmiyorumdur....
karisigim yani anlayacagin....
meldicim dua konusunda arkadaşlardan okuyamayanlar bana bildirsin demiştim sadece bir kişi söyledi başka kimse birşey demeyince bende oturup tamamını (4444) yeniden okudum. ayrıca sizin okuduklarınız içinde yaklaşık 1000 tane daha üstüne ekleyip eksikleriyle
de olsa kabul etmesi için Allah' a dua ettim. huzursuz olacak birşey kalmadı yani kaygılanma..
" anlatmak"
kusura bakmayasın ne olur. benim üzgün olduğum zamanlarda dilime set çekilir. ailevi bazı sıkıntılarım vardı. onları aşmaya çalışıyorum. aşılamaya ara verdik. bekliyoruz anlayacağın....
selam ve dua ile
Hilye81 cok tesekkurler bizim tamamlayamadigimiz dualar icin agzina saglik...gercekten icimi cok huzurusz ediyordu....allah razi olsun
hilyecim allah razı olsun dualar için. rabbim azımızı çoğa saysın.
sorunlarında umarım kısa zamanda hayırla sonuclanır. bakarsın bu arada kendiliğinden gelir bebişin.
cnm paylaşmak istediğin ne olursa olsun hepimiz burdayız. kendine iyi bak.allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?