meldicim dua konusunda arkadaşlardan okuyamayanlar bana bildirsin demiştim sadece bir kişi söyledi başka kimse birşey demeyince bende oturup tamamını (4444) yeniden okudum. ayrıca sizin okuduklarınız içinde yaklaşık 1000 tane daha üstüne ekleyip eksikleriyle
de olsa kabul etmesi için Allah' a dua ettim. huzursuz olacak birşey kalmadı yani kaygılanma..
" anlatmak"
kusura bakmayasın ne olur. benim üzgün olduğum zamanlarda dilime set çekilir. ailevi bazı sıkıntılarım vardı. onları aşmaya çalışıyorum. aşılamaya ara verdik. bekliyoruz anlayacağın....
selam ve dua ile
canım ben adet oldum bugün..işelmin 13.günü..ağrım sızım yok..doktoru aradım 12.gün test yaptırdınmı,değerin kaç çıktı dedi.bende söylememiştiniz.baktırmadım dedim.baktırmam gerekiyormuş,ama söylemedi..neyse 1 ay ara verelim bi dahaki adetinde gel dedi.tüp bebek yapalım demişti zaten..ama ben yaza bırakcam galiba.para biriktirmek lazım:) inşallah seninki tutar canım..güzel bi haber ver bize..
meldicim dua konusunda arkadaşlardan okuyamayanlar bana bildirsin demiştim sadece bir kişi söyledi başka kimse birşey demeyince bende oturup tamamını (4444) yeniden okudum. ayrıca sizin okuduklarınız içinde yaklaşık 1000 tane daha üstüne ekleyip eksikleriyle
de olsa kabul etmesi için Allah' a dua ettim. huzursuz olacak birşey kalmadı yani kaygılanma..
" anlatmak"
kusura bakmayasın ne olur. benim üzgün olduğum zamanlarda dilime set çekilir. ailevi bazı sıkıntılarım vardı. onları aşmaya çalışıyorum. aşılamaya ara verdik. bekliyoruz anlayacağın....
selam ve dua ile
Kizlar selam,Hepinize mutlu bir hafat diliyorum..bugun ise gitmedim evde uzun zamandir yapmak istedigim tadilat vardi onun basindayim..kahvemi yudumlarken sizlere yazayim dedim...Gulemcim inan uzuntun hala icimde en kisa zaman yuzumuz gulsun arkadasim hepimzi icin dilegim budur...
Kizlar benimde kirmizilari gormeme az kaldi tipki Gulemcim gibi...hakli olarak bir sonraki adimimi dusunmeden edemiyorum...keci boynuzu pekmezi icmeye basladi esim ve spermlerin kalitesini arttiran aru sutu burdkai adi royal jelly siparisi verdik onu kullanmaya baslayacak 1 ay sonra sperm sayimi yaptiralim diyorum bakalim bir artis varmi?eger normalden daha fazla bir artis varsa normal yolla bir ay denesem sonrada eger olmazsa bir kez daha asilama mi yaptirsam yoksa direkt tup bebegemi yonelsem cok kararsizim?biraz oneriye ihtiyacim var ne dersiniz?
ne demek cnm ben bi başarıya ulaşayım inş. başkalarınada sebep olurum. benim duyduğum kadarıyla önceden çoğu kişi bu yöntemleri kullanıyordu. bi sakıncası olsaydı şimdiye kadar çoktaan unutulmuş olurdu. bu ay 13. günümde yumurtladım öncesi ve sonrasını değerlendirdik ayın 29 u adet günüm bakalım ne olacak. allahtan tek dileğim kendiliğinden sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olması.merhaba kızlar;
DEW; canım kendini olmayacak diye hazırlayıpta negatifi çekme kendine..gün sayma,dinleme kendini..inşallah tutar canım..belli olmuyo bu işler.2 kere tutmadı 3.de tutmaz gibi bi mantığa girme hiç.ha olmazsa diye fikrimiz sormuşsun,33 yaş bence sınırda..yani senin durumunda(rezervler açısından falan..)bi sıkıntı yoksa eğer bence 1 yıl kadar bekle derim tüp için..şunuda belirteyim evet erkekler için vitaminler kullanılıyo ama sperm 10 tane bile olsa gebelik oluşabiliyo.kadında bitiyo yani bence iş:) ben bekle derim..kendiliğinden gelmeyecek diye bişey yok,aslında hepimiz için bu böyle..
bubuşcum;sana biraz zaman veriyorum:) gebe kalırsan hemen geliyorum sana,artık teyzeye götürürmüsün,teyzeyimi çağırırsın bilmem:)) iyi yaptın bencede..bişeyler yaşamışlarki yapıyolar..inşallahh kendiliğinden olacak..
hilye;canım hoşgeldin,arada yaz..merak ettik seni:)
landarch;sen nasılsın canım?
ben iyiyim.test falan yaptırmadım:) doktor 1 ay sonra gel dedi ama bizim net bi planımız yok artık..tamamen duygusal:)))))öpüyorum hepinizi..
ne demek cnm ben bi başarıya ulaşayım inş. başkalarınada sebep olurum. benim duyduğum kadarıyla önceden çoğu kişi bu yöntemleri kullanıyordu. bi sakıncası olsaydı şimdiye kadar çoktaan unutulmuş olurdu. bu ay 13. günümde yumurtladım öncesi ve sonrasını değerlendirdik ayın 29 u adet günüm bakalım ne olacak. allahtan tek dileğim kendiliğinden sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olması.
canm bu ay seninle aynı günlerde adet olmamayı bekliicez demekki :) yumurtladığını nasıl tespit ettin, benm baya kafam karıştı bu ay.. 10. günümde seffaf yapışkan o akıntı geldi.. normalden 3 gün erken geldi acaba diyorum erken mi yumurtladım yoksa akıntı mı erkenden geldi. aslında ovulasyon gününe cok takılmıyorum cunku ilişki gun aşırı bizde. ovulasyon olsun da hangi gün olduğu mühim deil.
inşallah olmayız cnm. benim belirtilerim 10. günde falan başlıyor. kasıklarım şişiyor üşütmüşüm gibi ve cok ağrı oluyor.hafif sarı renkli bi akıntım oluyor. yumurtlama olduğu günde ağrım iyice şiddetleniyor sonra ağrı azalmaya başladıktan sonra yumurtanın beyazı gibi şeffaf akıntım oluyor. bu ay 13. gündü hemen hemen bu günlerde gerçekleşiyor. ben özellikle o güne ve sonrasındaki 3 güne dikkat ediyorum.
bakalım dediğin gibi aman yumurtlamada bi sorun olmasında ne zaman olduğu önemli değil.
hilye;canım hoşgeldin,arada yaz..merak ettik seni:).
hilye canım senden haber almak güzel birşey. sizi bilmiyorum ama ben gerçektende haber alamayınca merak ediyorum szileri. hiçbir haber kaynağımız yok tek bağımız burası çünkü .
canm benm bügün 18. günüm, sabah göğüslerimin ağrısı ile uyandım adetime daha 10 gün var.. acaba memelerde ağrı şişme olduğunda yumumrtlama çoktan gercekleşmiş mi oluyor? yoksa tam yumurtlama günümde olduğum için mi ağrıyor? yumurta akı kıvamındaki akıntı 10. gün gelmişti, bu akıntı yumurtlamadan hemen önce mi geliyor yoksa yumurtlamanın yaklaştığına mı işaret?
senin akıntın 10. gün geldiyse o gün yumurta çatlamış tüplere doğru yolculuğu başlamış oluyor devam eden 3 gün hamilelik için en yüksek olan günler. 18. gün göğüslerindeki ağrı progestan hormonundan kaynaklanıyor. 21. gün pik yaptığı gündür. dr isterya hani 21. gün progestan değeri diye. o değer sağlıkllı yumurtladığımızın kanıtı 35 veya üstünde çıktığında genelde hamileliğe işarettir. değer 10 ve üzeride ise kaliteli yumurtlama belirtisi. inşallah hamile kalmışsındırda göğüs ağrıların ondan başlamıştır.
canm ne güzel açıklamışsın. inşallahhh canm şeytanın bacağını bi kırabilsek.. bu göğüs ağrıları bende eskiden pek olmazdı yada ben farketmiyordum diicem ama farkedilmeyecek gbi deil.. yaklaşık 6 aydır yaani aşilamadan itibaren var.. periyodum eskiden 25 idi ama son 6 aydır 30 civarlarında, bi yerde okumuştum periyodun uzaması hamileliğe işaretmiş eli kulağında demekki
canm ben kendimden ziyade bu ay senden çook ama çook umutluyum, aslında dew den de umutluyum, sesi çıkmıo onunda.. dew nerelerdesiiin
senin akıntın 10. gün geldiyse o gün yumurta çatlamış tüplere doğru yolculuğu başlamış oluyor devam eden 3 gün hamilelik için en yüksek olan günler. 18. gün göğüslerindeki ağrı progestan hormonundan kaynaklanıyor. 21. gün pik yaptığı gündür. dr isterya hani 21. gün progestan değeri diye. o değer sağlıkllı yumurtladığımızın kanıtı 35 veya üstünde çıktığında genelde hamileliğe işarettir. değer 10 ve üzeride ise kaliteli yumurtlama belirtisi. inşallah hamile kalmışsındırda göğüs ağrıların ondan başlamıştır.
kızlar ben vücüdumu sizler kadar tanımadığımı fark ettim. bubuş ne kadar güzel ifade etmişsin. ben sadece bu ay sanırım soğan suyu içtiğim için akıntım normalden biraz daha fazla oldu ve o dikkatimi çekti.
ayrıca azaltsamda hala sigara içiyorum. günde 5-6 tane ye düşürdüm ama içiyorum. bir taraftan da korkuyorum..
sevgiler..
dewcim inş. hafta sonu güzel haberelerle gelirsin.
artık biri gelsin lütfen..
:83:
BUBUS gercekten harika aciklamissin...bende her ay o akinti 14.gunde olur ama 3 asilamamda da asilama gunu o akinti bende olmuyor sizcede garip degil mi? bazen yumurtalarimin catlatma ignesi ile bile catlamadigini dusunuyorum...
boşver tanıma arkadasım tanıdıkça takıyosun kafaya bişeyleri. o yüzden bırak herşey kendi kendine ilerlesin. ben aşılama yaptırmaya giderken dr sasırıp kalıyodu hep yaa asistanlar senin kadar bilmiyolar biliyomusun acayip rahatım bu yüzden sen zaten benim yapacaklarımı önceden biliyosun diye ama gel gelelimki aşılamalar tutmadı. eşimin değerleri benim yumurta durumum falan dr aslında aşılamaya bile gerek yok ama neyse yapalım demişti. bu değerlerle ikiz bile olur diyordu.. amaaan ne düşüneceğimi şaşırdım artık bilmemek daha iyi ama emin ol cnm.kızlar ben vücüdumu sizler kadar tanımadığımı fark ettim. bubuş ne kadar güzel ifade etmişsin. ben sadece bu ay sanırım soğan suyu içtiğim için akıntım normalden biraz daha fazla oldu ve o dikkatimi çekti.
ayrıca azaltsamda hala sigara içiyorum. günde 5-6 tane ye düşürdüm ama içiyorum. bir taraftan da korkuyorum..
sevgiler..
dewcim inş. hafta sonu güzel haberelerle gelirsin.
artık biri gelsin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?