Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba canlar herkese iyi hafta sonları. kimsecikler yok. dewcim ne yaptı acaba. inşallah ondan mutlu haber alırız. habersiz bırakma dew bizi lütfen.
bende regli olucam şiştim resmen. regli olunca dr u arayacağım bu ay dondurulmuşu koyacağız. bakalım. yine stres yine umut.

sevgiler.

Selam arkadaslar....Meldicim canim biliyorum merak ettiginizi benide dusundugunuzu hissediyorum tesekkur ediyorum... henuz regli olmadim gerci yarin asil gunum yarin olacak gibiyim karin agrilarim zaman zaman yogun sekilde oluyor sonra geciyor garip bu sefer agrilarim kuvvetli, sanirim kist durumum olustu az kaldi yarina en gec pazartesiye ogrenecegiz....
Canim dualarim seninle insallah bu topigin kurucusu olarak ilk olarak senden guzel haber almayi diliyorum boylece bu ugursuzlugu kirmis olacagiz....buna inaniyorum...
Gulemcim insallah kisa zamanda baglanir internet cok acma arayi emi?
sevgiler hepinize

selam kızlar iyi hafta sonları. ben öğlen regli oldum. acaipte sancılı oldu. benim önceden hiç byle olmazdı arada ağrım olurdu üşütünce falan. şimdi felket oluyor tedavilerin hediyesi oldu. her neyse drumu aradım yarın hastaneye gel bakalım konuşalım dedi. dondurulmuş için ilk adımı atıyoruz.

benden haberler bu kadar.

sevgiler..

geçen hafta arkadaşım bana bir mesaj atmış çok üzgün olduğumu bildiği bir anada ben de sizlerle paylaşmak istedim.
" ÜZÜLME" DER MEVLANA ..İSTEDİĞİN BİR ŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN YADA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR...

MEVLANA.

Ne guzel soylemis Mevlana gercekten harika...Meldicim hayirlisi olsun cnm insallah bu sefer hayirlisi ile olacak...
Bendeki durumlari soylemeye dilim varmiyor kirmizilari henuz tam gormesemde kahverengi akintim basladi 1 haftadir kendimi hazirlamanin yararlarini yasiyorum buyuk bir sarsinti icinde degilim en azindan birinci ve ikinci gibi olmadim...kocamlada oturduk konustuk olan oldu onumuze bakacagiz diye...bu ay bos birakmaya karar verdim eger herhangi bir tedaviye baslarsam ocak reglisinde baslamayi dusunuyorum...doktordan randevu alip gorusmeye gidecegiz olmama nedenleri neler olabilir tekrar esim icin sperm sayimi filan isteyeceklerini zaten en son asilamada dile getirmislerdi ben bu arada kurlere basladim esimde basladi belki yararini goruruz...iste benden son havadisler....Icime guzel seyler doguyor cok kisa bir zaman sonra bu grubun sanssizligi kirilacak ve arka arkaya bi suru hamilemiz olacak inaniyorum...
Destekleriniz icin hepinize tesekkur ederim....opucukler...

canım ne güzel. güçlü olmana çok sevindim. ama kahve rengi lekeler regliye dönmeyebilir bunu biliyorsun demi.

enteresan bir şekilde dibine kadar umutsuzluğu hem de senin gibi hepimiz için umutlu olabiliyorum ne garip bir duygu. aynı bünyede barınıyor.

ben de senden bir haber var mı diye girmiştim zaten. iyi omana sevindim. kürler derken ne uyguluorsun dew.

sevgiler..

Canim meldicim onlinesin goruyorum..iyiyim gercekten hic dusunmuyorum bile ..olumlu dusunmen cok guzel canimcim ama eminim regliye donecek...kurlerim kendim icin incir suyu kuru esim icin keci boynuzu suyu yapiyorum...sabahlari ac karnina yarim bardak aksamalri ac karnina yarim bardak iciyoruz...bakalim bir sonraki sperm testine kadar bir yarari olacak mi..canim kocaman opuyorum seni

kızlar iyi haftalar inşallah hepimize. iyi haberler alacağımız bir hafta olsun.

dew bende inş. bi müjde verirsin diyerek girdim ama olsun. yıkılmaman hazırlıklı olman cok güzel. rabbim en iyisini verir merak etme. sadece güven ve dua etmeye devam et. belkide öyle güzel bir zamanda gelecekki allahım sana çok şükür iyikide şimdi olmuş diyeceksin. günler neler getirir bilemeyiz.

meldi hadi bakalım ya allah deyip yeni bir serüvene daha başla bakalım. inş. o küçük dondurmadan şöyle çilekli mis kokulu güzel bir kız çıkar.rabbim yar ve yardımcın olsun. işlem yapılmadan önceki gün bütün kalbinle inanarak 313 tane ayete-l kürsü oku olurmu cnm. çok faydalı olduğuna inanıyorum.

kızlar bende yavaş yavaş heyecan yapmaya başladım. ne güzel dimi başkalarına bol keseden tavsiye vermek :)))
benimde 9 günüm kaldı. kasıklarımdaki ağrılar durulmadı ara ara kramplar giriyor. göğüs uçlarım kasınıyor hala.acımayada başladılar. bakalım mevlam neler eyler ne eylerse güzel eyler deyip bekliycez.
hepinizi öpüyorum.

merhaba kızlarr..
meldi cim yeni tedavin hayırlı olsun, bebişini kollarına alınca dondurmammm benm die sewersin onu
dew cim kahveregi leke geldi demişsin ama kırmızılar da geldi diyene dek ben umudumu yitirmiyorum, genelde hep sürpriz yapıyor yaramaz veletler
bubuş um heyecanlıyım diye yazmışsın ya.. inan ben senden çok heyecanlıyım 9 gün kaldı die okuyunca hemen takvime baktım sonra aaa benm tarihimle aynı gün kendimden ziyade sana umut bağlamışım. bendeki göğüs ağrısı aynen devam ediyor yatakta sağa sola dönemiyorum, eşim dalga geçio bide büyük olsalar neyapacaktın die.. benm bugün 23. günüm en erken 5 gün en geç 9 gün sonra

Kizlar destekleriniz icin tekrar tesekkurler..hala kahverengilerdeyim kirmizilar henuz yok ama sanirim ilacin etkileri bunlar zor geliyor reglim hayirlisi bakalim...
bubus ve landarch o zaman simdi size ve meldiye umut bagladim sizler icin dua edecegim hayirlisi insallah...
hepinize iyi haftalar...

Kizlarrr suan telefondan yazıyorum, ewdeym. Bugün 23. Gunüm olmasına rağmen pembe kanamam var. Adet gbi değil hiç ağrım yok belirti de yoktu, wc de sok oldum görünce. Tam da bu ay yumurtladım falan derken.. Bu kasr erken regl oldugumu hiç hatirlamiorm :2:

LANDARCH hayirdir insallah ne oldu acaba yaaa..bence hemen doktorunu ara yarin bir git gorun hersey yolundamiymis hayir hamileysen ve hani riskli bir kanama ise belki ignelerle durduruyorlar ve istirahatle bebegi tutuyorlar yani hamile olabilirsin bence...

Canm inşallah önemli birsey yoktur, hamileliğe pek ihtimal vermiyorum ama yumurtlama bozukluğu olmasa keske. Sen ne durumdasın ? Noolur kırmızılar yok de

Canm inşallah önemli birsey yoktur, hamileliğe pek ihtimal vermiyorum ama yumurtlama bozukluğu olmasa keske. Sen ne durumdasın ? Noolur kırmızılar yok de

aklina kotu seyler getirme lutfen ama mutlaka gorun doktora haber ver gidince olurmu?merak ederim...ben kirmizilari gordum malesef keske sana aksini yazabilseydim cnm....o gunlerde gelecek insallah hepimiz icin....eminim....

canlar landarch beni çok heyecanlandırdı. hamile iken yerleşme kanaması geliyormuş pembe. landarch bence hamilesin . ay çok heyecanlandım dewin dediği gibi dr unu aramalısın.

dewcim yeni umutlarla yine başladığımız yerdeyiz.bakalım inş. kürlerin faydasını görürsün canım bir topla kafanı ondan sonra yoluna devam edersin.
ama ben aşılamaya falan inanmıyorum. kendin dene preseed falan kullan kürleri yap, bence daha mantıklı.

bubuş senin için geri sayıcaz artık napalım. ne düzel demişsiniz. dondurmam diye sevmek ne hoş. ne bileyim ben bu tedaviye açıkcası yerine getirilmesi gereken bir süreç gibi bakıyorum çok umutlu değilim ama bakalım belki süpriz yapar ve yeni yıl bebeği gelir. bugün gittim dr muayene tahliller yapıldı.burun spreyi verdi. 31 aralığa kadar kullanıcam kontrol sonra bir 10-15 gün sonra tabi dondurmam sağlıklı çözülüp yaşamına devam ederse transfer. başka topiklerde bakıyorum 15 günde olup bitiyor benim dr herşeyi uzattığı gibi bunuda uzatıyor ve 20-25 gün gibi bir süreden bahsettiler. bilmiyorum valla ne hissedeceğimi allah yardımcımız olsun.neyse pozitif olucam umutluyum..

hepinizi öpüyorum. landarch bak sana söylüyorum senden müjde hissediyorum bilmiyorum ben heyecanlandım.

sevgiler..

Nerde bende o şans, esim disardaydi aradım anlattım durumu gelirken eczaneden test almış az önce yaptım ve tabikii tek çizgi çıktı. Kanama başlamadı ama yarına sokulur.doktora zaten gidecektim adet olunca yaklaşık 1 hafta erken geldi, keske güzel haber verebilseydim

günaydın kızlar

dew canım hayırlısı olsun. bence artık aşılama ile falan oyalanma biraz dinlen kendi haline bırak.
landrach şimdi sen ne yapacaksın tüpemi geçeceksin yoksa yine aşılama mı.
bende bekliyorum her en reglim gelebilir. dünden beri çok kötü kasık ve bel ağrım var gece uyuyamadım. sanki kasığım yırtılıyor garip bir ağrı hala da ağrıyor. gece uyuyamadım bel ve kasık ağrısından. sabah 5 ten beri ayaktayım. kendi kendime vücut dengemi bozdun bu aşılamalarla ilaçlarla. hamilelikte kistim oluşmuştu küçüldü ama hala duruyor inşallah o gecikme yapmaz.
bubuş bu ay umutlusun galiba inşallah güzel olur.

Kizlar selam,
arencim bende zaten oyle dusunuyorum aslamayi sildim kafamdan bu ay kismetse doktorumdan randevu alip bi gorusmeye gidecegim...hayirlisi...ilaclar benimde cok dengemi bozdu garip bir regli geciiriyorum 10 gun once agrilar basladi zaman zaman bicak saplanir gibiydi simdi zerre agri yok cokda yogun degil regli garip yani....Arencim insallah kendiliginden olacak bak gorursun....
ya bide aslinda size bu pressed denen sey nedir biraz inceledim ama kafam yatmadi bana biraz anlatirmisiniz nasil kullaniliyor ne ise yariyro filan?
Landarch gecmis olsun cnm dikkat et kendine lutfen...biraz toparlaninca mutlaka doktora gorun cnm...
opuldunuz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…