geçen hafta arkadaşım bana bir mesaj atmış çok üzgün olduğumu bildiği bir anada ben de sizlerle paylaşmak istedim.
" ÜZÜLME" DER MEVLANA ..İSTEDİĞİN BİR ŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN YADA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR...
MEVLANA.
Ne guzel soylemis Mevlana gercekten harika...Meldicim hayirlisi olsun cnm insallah bu sefer hayirlisi ile olacak...
Bendeki durumlari soylemeye dilim varmiyor kirmizilari henuz tam gormesemde kahverengi akintim basladi 1 haftadir kendimi hazirlamanin yararlarini yasiyorum buyuk bir sarsinti icinde degilim en azindan birinci ve ikinci gibi olmadim...kocamlada oturduk konustuk olan oldu onumuze bakacagiz diye...bu ay bos birakmaya karar verdim eger herhangi bir tedaviye baslarsam ocak reglisinde baslamayi dusunuyorum...doktordan randevu alip gorusmeye gidecegiz olmama nedenleri neler olabilir tekrar esim icin sperm sayimi filan isteyeceklerini zaten en son asilamada dile getirmislerdi ben bu arada kurlere basladim esimde basladi belki yararini goruruz...iste benden son havadisler....Icime guzel seyler doguyor cok kisa bir zaman sonra bu grubun sanssizligi kirilacak ve arka arkaya bi suru hamilemiz olacak inaniyorum...
Destekleriniz icin hepinize tesekkur ederim....opucukler...
canım ne güzel. güçlü olmana çok sevindim. ama kahve rengi lekeler regliye dönmeyebilir bunu biliyorsun demi.
enteresan bir şekilde dibine kadar umutsuzluğu hem de senin gibi hepimiz için umutlu olabiliyorum ne garip bir duygu. aynı bünyede barınıyor.
ben de senden bir haber var mı diye girmiştim zaten. iyi omana sevindim. kürler derken ne uyguluorsun dew.
sevgiler..
Kizlarrr suan telefondan yazıyorum, ewdeym. Bugün 23. Gunüm olmasına rağmen pembe kanamam var. Adet gbi değil hiç ağrım yok belirti de yoktu, wc de sok oldum görünce. Tam da bu ay yumurtladım falan derken.. Bu kasr erken regl oldugumu hiç hatirlamiorm :2:
LANDARCH hayirdir insallah ne oldu acaba yaaa..bence hemen doktorunu ara yarin bir git gorun hersey yolundamiymis hayir hamileysen ve hani riskli bir kanama ise belki ignelerle durduruyorlar ve istirahatle bebegi tutuyorlar yani hamile olabilirsin bence...
Canm inşallah önemli birsey yoktur, hamileliğe pek ihtimal vermiyorum ama yumurtlama bozukluğu olmasa keske. Sen ne durumdasın ? Noolur kırmızılar yok de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?