kızlar günaydınn hepinize..
benim 6 günüm kaldı. ara sıra düşününce heyecanlanıyorum sonra diyorumki kaç aylar boyunca heyecanlandım hep boşa çıktı şimdide ya olmadıysa. hakkımızda hayırlısı dimi. sabır dileyip allahtan bekliyoruz.
canm yaa ben çok ama çok umutluyum senden. bak adet olman gereken gün 5 tane idrarda gebelik testi al ve her sabah yap, benm bu ay ki planım buydu ama maalesef erkenden adet oldum
kızlarr bu sabah doktora gittim zaten normalde de adet olunca gidecektim ama bu sefer baya erken oldu. endişelendiğimi söyledim normalde hiç 23. günde adet olmadım dedim. adetin devam ediyormu dedi, kısa süren bir kanama olsaydı durum farklı olurdu dedi. uştrasonla baktı ve çatlamamış bir yumurta var dedi. ben bu kadr kaliteli bir yumurta daha görmedim dedi, hatta sanki bebek inceler gibi dakikalarca inceledi hücreleri çok muntazam falan filan yumurtayı baya övdü.. ee dedim çatlamayn yumurtanın bana ne faydası var.. normalde yapılmayan bir şey yapıcaz sana dedi, klomen kullanacaksın dedi. sakın prspektüsü okuma internette araşatırma oralarda kist oluşur falan yazar ama ben seni yıllardır biliyorum bu yumurta klomen sayesinde çatlayacak dedi. bu yumurtayı kaybetmelim dedi. eşim de beni şikayet etti, sürekli ateş ölçüyorum die.. 5 ocakta gel zaten hormolara da bakarız ozaman çıkar ortsaya progesteron ateşini ölçmene gerek yok dedi.
size de ilginç geldi dimi çatlmayan yumurta varken klomen vermesi ama doktorum bana okadr güven veriyor ki sanki zehir iç dese içerim gbi gelio
canm yaa ben çok ama çok umutluyum senden. bak adet olman gereken gün 5 tane idrarda gebelik testi al ve her sabah yap, benm bu ay ki planım buydu ama maalesef erkenden adet oldum
kızlarr bu sabah doktora gittim zaten normalde de adet olunca gidecektim ama bu sefer baya erken oldu. endişelendiğimi söyledim normalde hiç 23. günde adet olmadım dedim. adetin devam ediyormu dedi, kısa süren bir kanama olsaydı durum farklı olurdu dedi. uştrasonla baktı ve çatlamamış bir yumurta var dedi. ben bu kadr kaliteli bir yumurta daha görmedim dedi, hatta sanki bebek inceler gibi dakikalarca inceledi hücreleri çok muntazam falan filan yumurtayı baya övdü.. ee dedim çatlamayn yumurtanın bana ne faydası var.. normalde yapılmayan bir şey yapıcaz sana dedi, klomen kullanacaksın dedi. sakın prspektüsü okuma internette araşatırma oralarda kist oluşur falan yazar ama ben seni yıllardır biliyorum bu yumurta klomen sayesinde çatlayacak dedi. bu yumurtayı kaybetmelim dedi. eşim de beni şikayet etti, sürekli ateş ölçüyorum die.. 5 ocakta gel zaten hormolara da bakarız ozaman çıkar ortsaya progesteron ateşini ölçmene gerek yok dedi.
size de ilginç geldi dimi çatlmayan yumurta varken klomen vermesi ama doktorum bana okadr güven veriyor ki sanki zehir iç dese içerim gbi gelio
kızlar günaydınn hepinize..
benim 6 günüm kaldı. ara sıra düşününce heyecanlanıyorum sonra diyorumki kaç aylar boyunca heyecanlandım hep boşa çıktı şimdide ya olmadıysa. hakkımızda hayırlısı dimi. sabır dileyip allahtan bekliyoruz.
LANDARCH senin olayi okuyunca kendimi dusundum acaba bendede oyel birsey olailri mi diye?beni bu dusunceye iten sebep ise rahimimda ve yurmutaliklarimdaki sizlama regli bitmesine ragmen hala sizi devam ediyor ve bugun yumrutlama testi yapacagim belkide benimde saglikli catlamayan bir yumrutam var...yani yanlis anlamdiysam regli olsan bile hala catlamamis heran catlamaya hazir yumurtalarimiz olabiliyor dogru anladim diymi?
gelirsen hatta bana yazarsan sevinirim....
Canm olabilir tabiki, adetim biter bitmez hamile kaldım diyenler belki böle. Benm ilk aşılamamdan sonra vardı catlamayan bitane, o zamn belki yumurtayı kayda deger bulmdgi için ilac vermişti orgametril adında ama yine tembihlemisti çalışın die. En iyisi takip etmeden her donem sıkı çalışmak.. Canm bide bende de çok rahim ve kasık ağrısı var. Goguslerm hala sis
Aynen kasiklarim rahim kisimlarimda surekli rahatsilik var hatta hani yumurtlama gunlerimde oldugum gibiyim akintim var ayrica goguslerim silikon takilmis gibi :) demek ayni durumdayiz ben kist mi oldu acaba dedim ama bu sende olan da olabilir....peki calisalim bakalim :)thx cvp icin
kızlar sıze kısaca hıkayemı anlatıyım ben hıc regl olmadım hep ılacla olum bır bucuk yıllık evlıyım benım yumurtalıklarım neredeyse yok denılıcek kadar kucuk rahım de oyle bana hep cok zor dedı doktorlar ama ona ragmen umıtsızde olsa asılamaya basladık we yaptırdım yumurtam en son on dort mm olmustu on altı aralıkta asılama yatırdım bugun on gun oldu bakalım ne olucak arkadaslar allah hepımıze hayırlısı neyse onu wersıncok ıstıyorum coook
Nedemek canm yaa bizi birbirmzdn başka anlayan olmaz. Bizdeki bu ovlsyn belirtileri catlamayan yumurtanın hala hormon salgilamsindn kaynaklniyor olablr. Bubus tan güzel haber almak istiyorm, çok fazla umut bağladım ona, bize sözü var o sıfaci kadını getircek bizemeldi nin dondurma tatlısı Gelsin bide bubustan sonra.. Aren, dew , ben derken herkes hamile olsa
Kizlar selam,
Burda persembe cuma tatildik christmas noel tatili bizde 1-2 gunldugune kuzeye dogru ciktik iyi oldu kafa dagittim ...reglim cok yogun gecti ve yumrutaliklarimda degil rahim kismimda cok agri oldu bu kez farkliydi reglim belki ilaclardan bilemiyorum...
Kafam cok karisik aslinda esim iki uc gundur bir tane daha asilama deneyelim diye tutturuyor bense istemiyorum istegim doktora gidip gorusmek bakalim o ne onerecek...bu arada ari sutude icmeye basladi esim resmen sperm harketliligi artsin diye abarttik benimde incir kuru devam tabi belki bir mucize olur belli mi olur ?:)
BUBUS inan bende heyecanlandim simdi dualarimiz seninle canim...
LANDARCH cok ilginc bir olay klomen icmen bendede kist oldugunda doktor iyiki bakmisiz klomen icseydin patlardi demisti...senin doktorununki de cok farkli bir bakis acisi hosuma gitti vallaha..hayirlisi guzelim insallah...
AREN sende durumlar nedir?
MENDIM canim nasil keyfin?
Kızlar günaydın , evet uzun zaman oldu yazmayalı, arencim dediğin gibi sizi merak ettiğimden dolayı hemen hemen hergün girip okuyorum ama yazmıyordum , yazamamam kendimle ilgili , belkide kendimle ilgili bişey düşünmek istemememden dalayı yazmıyorum.
kendimden bahsedecek olursam ne yaptığımla ilgili olarak en son zaten temmuz ayından buyana 2 aşılmamda sonra dr gitmeyi bıraktım ,6 aydan beri hiçbir dr gitmedim ,kendimei tıoparlamak için ayırdım , toparlayabildimmi , evet daha iyiyim şimdi , kendimi üzmemeye , ağlamamaya karar vermişdim ve bu şekilde de olmaya başlamışdı ama sıkıntılarım kendisini başka şekilde gösterdi, kurban bayramından 1 hft önce vucüdumda akşamları olmak üzere kaşıntılar başladı , gün ieçrisinde hiçbirşey yoktu ama akşam olunca deliker gibi kaşınıyordum , saba oluncada eser kalmıyordu kaşınan yerlerden , dr gittim üritiker olmuş dedi , ilaç verdi ama olda işe yaramadı başka dr gittim , çok fazla stres yapmışsın , çok içene atmışsın , kayafa takmışssın dedi ama ben bunları hiç farkında olmadan bilinç alıtına atmışım demekki , ben kendimi herşeyden uzaklaştığımı düşünürken vucüdum , bu şekilde savunmakta bulmuş kendini ,şimdi iyiyim allaha şükür.
Bebiş konusundada son 3-4 aydın hep düzeliydi reglilerim ama buay tam 14 gün geçikti inat ettim 8 gün test yapmadım ama yaptığımda tek çizgi sağolsun yanlız bırakmadı, bikaç gün sonra yine yaptım yine tek çizgi , 14 gün sonunda hastalandım , ama bu sefer garip bir şekilde reglim 3 gün sürdü ve ani bir şekilde 3günde tamamen bitti , daha önce temizlenmem 5-6 günü bulurdu ve renglim bittiğinden bu ayna başağrısı ve tansiyon düşüklüğü yaşıyorum ,akılıma üstüne görme gibi bişey olurmu diye düşündüm ama bu benim tamamen hayal gücüm böyle bişeyin olması imkansız geliyor açıkcası.
Çok uzattı ya kusura bakmayım ne kadar dolmuşum böyle, sonuç olarak hayırlısıyla 1 ayda yeni bir dr gidecem , aile dr tavsiyesi üzerine hayırlısı bakalım ne diyecek.
olur mu?
Kızlar hepinizi çok seviyorum , sizler bir çok kişiye göre çok güçlü insanlasınız , gerçekten yaşamayan bilmiyor , insanlar 1 kez hayalkırıklığı yaşayınca herşeyden vazgeçiyorlar ama sizler herseferinde daha güçlü , daha kararlı bir şekilde yola devam ediyorsunuz .Allahım hepinizin güzel yüreğine göre versen inşallah.
kızlar hepinzi kocaman kocaman öpüyorum:124:
çok uzun olmuş yaaaa
inşallah pozitifi görürsün canım.
bende bugün hastalandım. halbuki bu ay iyi çalıştığımızı düşünüyordum. kısmet değilmiş.
sağol cnm allah razı olsun. ne güzel kısada olsa değişiklik olmus. rahatlamak çok önemli. eşinede sanada bol hareketli günler cnm. öptm.Kizlar selam,
Burda persembe cuma tatildik christmas noel tatili bizde 1-2 gunldugune kuzeye dogru ciktik iyi oldu kafa dagittim ...reglim cok yogun gecti ve yumrutaliklarimda degil rahim kismimda cok agri oldu bu kez farkliydi reglim belki ilaclardan bilemiyorum...
Kafam cok karisik aslinda esim iki uc gundur bir tane daha asilama deneyelim diye tutturuyor bense istemiyorum istegim doktora gidip gorusmek bakalim o ne onerecek...bu arada ari sutude icmeye basladi esim resmen sperm harketliligi artsin diye abarttik benimde incir kuru devam tabi belki bir mucize olur belli mi olur ?:)
BUBUS inan bende heyecanlandim simdi dualarimiz seninle canim...
LANDARCH cok ilginc bir olay klomen icmen bendede kist oldugunda doktor iyiki bakmisiz klomen icseydin patlardi demisti...senin doktorununki de cok farkli bir bakis acisi hosuma gitti vallaha..hayirlisi guzelim insallah...
AREN sende durumlar nedir?
MENDIM canim nasil keyfin?
Nedemek canm yaa bizi birbirmzdn başka anlayan olmaz. Bizdeki bu ovlsyn belirtileri catlamayan yumurtanın hala hormon salgilamsindn kaynaklniyor olablr. Bubus tan güzel haber almak istiyorm, çok fazla umut bağladım ona, bize sözü var o sıfaci kadını getircek bizemeldi nin dondurma tatlısı Gelsin bide bubustan sonra.. Aren, dew , ben derken herkes hamile olsa
canm özlettin kendini uzun zaman olmuştu yazmayalı. yazını okurken heyecanlandım acaba devamında hamileyim yazıyormu diyerek hızlı hızlı okudum. canm sabredicez yapcak bişey yok, bir gün bizim de yüzümüz gülecek eminim.. ara sıra uğra bişeyler yaz
bubuş nerdesin yaa aklım hep sende, nefesimi tuttum bekliyorum
ayyy hadi inşallah, canm ovulasyon tarihinden 14 gün geçtiyse idrar testlerine başlayabilirsin gerci idrarda çıkmayabiliyor hemen ama en azından çıkarsa erkenden öğrenmiş olursun. ben kesinlikle gebeliğin erkenden tespit edilmesinden yanayım çünkü gerektiğinde iğnelerle destek veriliyor sonrada gerisi allahtan..
inşallah güzel haberini alıcam eminimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?