Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese selam iyi haftalar olsun...yilin son haftasi 2010'da devirdik saka gibi....
HZL83 aramiza hosgeldin...iyi haberlerini bekliyoruz insallah...
Meldicim 15-20 tane inciri kayanayn suya attim 6-7 dakika kaynattim ve kapattim sabah yarim bardak aksam yarim bardak iciyorum...esim ise keci boynuzu pekmezi ve ari sutu iciyor sabah aksam birer kasik ...keci boynuzlarini annem postaya verdi onlari bekliyorum gelir gelmez onlarida icmeye baslayacagiz sanirim degerler tavana vuracak bizim :))) insallah...

BUBUS nasil heyecanliyim senin icin anlatamam umarim bize bu guzel haberi verirsin en kisa zamanda inan havalara ucacagim....

LANDARCH canim nasil son durumlar?klomen icmeye devam mi?

KEKCB sanirim bu sanki takmiyormusuz zannetim kafamizin arkasina ittiklerimi bir sekilde vudcuttan cikiyor bendede oldu alerji gecen ay her yerim 10 dakika icinde kabarip tekrar kayboliyordu kasinti delirtiecek boyuttaydi 3 gun icinde gecti cok sukur ama bunlarin hepi psikolojimizle ilgili umarim tekrarlamaz alerjin ve en kisa zaman hamile haberini aliriz...

günaydın kızlar
dew77 canım aynen dediğin gibi , bide artık bebek mevzusu olunca ağlayamıyorum , donuklaştım sanki ,kendime hakim olduğumu böyle daha iyi olduğunu düşünüyordum ama yanılmışım aslında kendimi kandırıyormuşum.
canım inşallah kürler işe yarıcak , senden güzel haberleri alıcaz.

Bubuş merakla senden gelicek haberi bekliyorum, yaşamış olduğun olayla ilgili bende bişeyler duymuşdum , inşallah işe yaradı , bebişin seninle.

İNŞALLAH 2011 YILI HEPİMİZ İÇİN , BÜTÜN BEBEK İSTEYENLER İÇİN GÜZEL BİR YIL OLUR RABBİM İNŞALLAH HERKEZİN DUASINI KABUL EDER ,ALLAHIM KİMSEYİ EVLAD İLE SINAMASIN ...

günaydın cnm özledik seni. herşeyden uzaklaşınca sanki düşünmüyormus bu konunun üstünü kapattık gibi gelsede bilinçaltı herşeyi öyle bir kaydediyorki hiç ummadığımız bir yerde karşımıza cıkıyor. rabbim bunların üstesinden gelmek için yardım etsin hepimize.
cnm bende artık yarını atlatırsam umutlanıcam. şu an için heran adet olacakmısım gibi düşünüyorum.
dün bişey okudum nette sizlerin bilgisi varmı bu konuda adet öncesi kuru olunur akıntı olmaz deniyor. eğer hamilelik varsa daha ıslak akıntılı olunuyormuş. ben hiç dikkat etmemiştim buna.

düşününce karnımın içine kadar gıdıklanıyorum sanki heyecandan sonra diyorumki ya yoksa umutlanmayım bos yere. uffff cok karısığım kızlar.

LANDARCH canim nasil son durumlar?klomen icmeye devam mi?

ewet canm klomen kullanıyorum haftaya carşamba kontrolum var, hayırlısı bakalm. sen nasılsın canm?

buarada bubuş ewet dediğin doğru normalde adet öncesi kuru günlerdir, eğer çok fazla akıntın varsa bu gebelik işareti olabilir

canım benim bu son reglimden önce reglimin 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası çok fazla akıntım vardı, hatta akıntılarım jel gibiydi hani diyoruzya yumurtlayacağımız zaman akıntı oluyor ona çok benziyordu daha beyaz dı ve uzuyordu, oda kafamı çok karıştırmıştı , şimdi karnımın altında kasıklarımda garip ağrılar giriyor anlam veremiyorum hayırlısı bakalım ne çokıcak altından

sağol canım benim , bende sürekli sizi burdan takip ediyorum,hiç olumsuz düşünme , yarın olsun hayırlısıyla mutlu haberivericeksin inşallah

hadi bakalım senin hazine gibi saklı kalmış yumurtan bebişe dönüşür inş.

cnm çok fazla diyemem belki ama akıntım var dün biraz kahveye dönük bir akıntıydı bugün rengi daha sarıya dönük. günlük ped kullandığım için daha iyi takip ediyorum akıntının rengini oranını. ama kuru değilim ondan eminim. bugünde ara ara adetim gelecekmiş gibi ağrılarım olmaya başladı karnımın alt kısmında henüz bişey yok ama ah su yarını bir atlatsaydım hayırlısıyla.

sağol canım benim , bende sürekli sizi burdan takip ediyorum,hiç olumsuz düşünme , yarın olsun hayırlısıyla mutlu haberivericeksin inşallah
inş cnm dualarınızı eksik etmeyin lütfen adet olacakmısım gibi bazen ağrılarım geçiyor olmam diye düşünüyorum. offf off..

KIZLAR SELAM,

LANDARCHCIM ben iyiyim dun doktorumu aradim asilamamin tutmadigini bildirdim ayrica onunla yuz yuze gorusmek istedigimi 7 ocakta gidecegiz gorusmeye esimle birlikte o zaman kadar kurlere devam ediyoruz belki tekrar sperm sayimi yapilirsa guzel oranlar olsun diye :)
Ya bende bir gariplik var goguslerim sanki silikonlu gibi oldu (biraz iricedir benim gugusler )sutyensiz bile bomba gibiler agri yok ama acayip siskinler,ayrica cok cok fazla akintim var sanki yumrutlama donemi akintilari bu arada yumurtlama testi yapiyrum ama yumurtlama gozukmuyor yani kafam arapsacnian dondu....hani sizlerde akinti olayini konusmussunuz hamile degilim regli yeni bitti yumurtlama henuz yok e peki nedir bu akintinin sebebi?:)
BUBSU frouma grierken bugun senin yazdigini gorunce henuz okumadan absladim duaya lutfen regli oldum deme sakin sakin ve baktim ki yok regli ve acayip sevindim hadi yarabbim insallah yarinida atlattik mi belkide yenu yila girmedem sevince bogacaksin bizi...ay hadi hayirlisi.....

cnm selam çok teşekkür ederim duaların için. allah razı olsun.
bence dr una gidince akıntını anlat ve kültür testi yapılsın mantar vb. bişey olabilir şayet öyle isede gebeliğe engelolur biliyosun değilmi? korkulacak bişey değildir ama baktırmakta yarar var.

cnm yaaa sorma ben cok fene durumdayım bazen diyorumki hiçbir belirtim yok elle tutulur yine olmamıstır sonra hamile bayanların yazdıklarını etrafta anlatılanları dinliyorum bakıyorum zaten hiç kimse cok net belirti söylemiyor o zaman bir heyecan kaplıyor içimi. sonra diyorumki ya yoksa umutlanmayım bosuna. geçen ay tamda bu sabaha karşı adet olmuştum. şimdilik bişey yok ara ara ağrılarım oluyor beklemekten başka çarem yok rabbim bu sefer sevindirir inş.

günaydın kızlarr..
bubuş büyük gün bugün demekkk :) hadi bakalm inşallah
buarada benm adet günüm dündü normalde, çok ilginç gelio yaa klomen yarın bitio resmen. daha neler görücez bakalm.

Kızlar evet bugün büyük gündü ama malesef adet oldum.
Kısmet ne yapalım.
Zaten o gittiğim teyze demişti. Bu ay olmazsa moralini bozma 2. 3. Aydada olur. Sen benim tavsiye ettiğim şeylere devam et diye.
Bakalım nasip kısmet hadi bakalım sıra sizlerde. öpüyorum hepinizi. Desteğiniz için çok teşekkürler.

canm hayırlısı olsun, ewet kadının dediği illa bu ay olcak die bişey yok. Morelini bozma, bebişler ısrarlara dayanamayıp gelecekler sırayla eminim

canım benim sabırla beklemeye devam ,bizimde müjde verdiğimiz günlerimiz gelicek inşallah.
üzmek yok , yola devam....
tavsiye ettiği şeyler derken özel olmazsa behsedebilrmisin?

canım uzulme sakın allah buyuk ben fazla gıremıyoruM calıstıgım ıcın benımde bugun 13. gooun bıttı benımde arada karnımın alt kısmına bıcak saplanır ggbı bı agrı gırıyo belımde agrı var sag boslugumda arada agrı oluyo bıde mıdemde bı yanma oluyo bunlar neden oluyo bılmıyorm asılamadan kac gun sonra ıdrarda bellı olur cunku ben normalde ılacsız regl olamıyorum gunum gelıp gecsede hamıle olup olmadıgımı anlayamam

Canim moralimizi bozmuyoruz ve sabir demeye devam ediyoruz hepimizin yaptigi gibi...lutfen icini ferah tut...bizim bebeklerinde bir zamani var oyle degilmi?

yaprak dokumunu izledim simdi ay icim cikti yemin ederim....1 yillik aglamisimdir heralde....

yok üzülmedim çok zaten demiştim ya cok net belirtileirm yok olmayacak bu ayda diye hazırlıklıydım yani. cnm 1 gün daha bekle sonra hassas testlerden al yap belirtilere takılma her belirtiyi yasasan bile olmayabi,liyor çünkü o kadar aynıki herşey ayırt etmek cok zor. hadi bakalım uğur getir topiğimize inş.

canm hayırlısı olsun, ewet kadının dediği illa bu ay olcak die bişey yok. Morelini bozma, bebişler ısrarlara dayanamayıp gelecekler sırayla eminim
evet cnm hayırlısı inş. yeni yılda sırayla patlama olur bakarsın.

canım benim sabırla beklemeye devam ,bizimde müjde verdiğimiz günlerimiz gelicek inşallah.
üzmek yok , yola devam....
tavsiye ettiği şeyler derken özel olmazsa behsedebilrmisin?
üzülmek değilde düşünüyorum da daha ne yapabilirizki. dr sa dr ebeyse ebe otsa ot herşeyi yapıyoruz demekki biz istediğimizde değil rabbim istediğinde gelecek. sabır sabır
bi ara kafamda toparlayım yazarım cnm.

Canim moralimizi bozmuyoruz ve sabir demeye devam ediyoruz hepimizin yaptigi gibi...lutfen icini ferah tut...bizim bebeklerinde bir zamani var oyle degilmi?
bozmadımcnm bozsam neye yarar kendimi yıpratmaktan başka. bugünden itibaren soğan suyuna başlayım diyorum aslanpençesi vardı birde onuda içeyim öyle öyle kaç ay geçircez daha bakalım.

canım bubuşum , bende ona kanaat getirdim , zamanı gelmeyince ne yaparsan yap olmuyormuş , rabbim ol diyecek ki olucak , biz tabiki elimizden geleni yapıyoruz neyin vesile olacağı belli olmaz ama inanıyorumki zamanı gelince herşey güzel olucak , sağlıkla güzel olsun , geç olsun güç olmasın.

evet derler ya zamansız gül bile açmaz diye. dur bakalım bizim güller ne zaman açacak.
hayırlı zamanda sağlıkla mutlulukla eşlerimizle birlik beraberlik içindeyken gelsinler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…