evet derler ya zamansız gül bile açmaz diye. dur bakalım bizim güller ne zaman açacak.
hayırlı zamanda sağlıkla mutlulukla eşlerimizle birlik beraberlik içindeyken gelsinler inş.
merhaba kızlarr.. sizi bilmem ama 2010 yılı benm acımdan pek parlak gecmedi.. çok şükür ailem, sewdiklerim, arkadaşlarım sağ salim ve yanımdalar. tam gecen yıl bu zamanlar acaba bizimde bir bebeğimiz olsa mı ki diye rahat davranmaya başlamıştık, ben sanmıştım ki 2011 e bebeğimle gireceğim ama olmadı.. inşallah hepimiz bu yıl bebeklerimize kavuşuruz ve tabiki ailemiz arkadaşlarımız ve tüm sewdiklerimizle beraber sağlıklı ve mutlu olarak..
HEPİNİZİN YENİ YILINI KUTLUYORUM, SİZİ SEWİYORUM..
slm landach sonunda cevrım ıcı bırını gordum sıtede
canm yazını görmeden çıkmışım, genelde kimse olmadığı için bende yazıp çıkıyorum hemen, iyi senelerr..
dev cnm napıyorsun uzun zamandır görüşemiyoruz bi yazayım dedim teyze olacagından haberin varmı bakalım
kızlar asılama yapılalı 17.gun dun benden koyu kahve bısey geldı sol taraftada agrı oldu bugunde aynı sey gelıyo anlamadım yarın kan tahlılım war ama ben hastlanıcam gıbııı
Canim hayirlisi olsun belki regli kanamasi degildir biliyorsun cok fazla seyler okuyoruz bu anlamda...yarin insallah guzel haberler alirsin...hayirlisi olsun...
evet canim ya haberim var sana baska bir topikte yazdim sanirim gormedin nasil sevindim nasil anlatamamcunku az yazismadik temmuz topiginde ve o topikte kadersiz bir topikti sen yuzumuzu guldurdun...yanlis bilmiyorsam pressed kullandin dogal yollarla oldu diymi?
nasil gidiyor hamilelik?umarim hersey sonuna kadar yolunda gider...darisi basimiza...
ınsallah canım ya daha hastalanmadım zaten ara ara dewam eden kahwe lekelere dewam bosluklarda agrıda war belımdede ALLAHIM yalwarıyorum bu duyguyu hepımıze nasıp etsın
amin canımm dualarım hep sizinle rabbime hep dua ediyorum benim yüzümü güldürdü insaallah olmayanlarında güldürsün.cnm ewet preseed vesile oldu denedinmi hiç tavsiye ediyorum canım bence dene vakit kaybetmeden.bebişimizi büyütüyoruz teyzesi iiyiz çok şükür yaramaz bi durum yok ayın 19da muayenemiz var 2 li test felan yapılacak heralde tam bilmiyorum ama insaallah.
sen neler yapıyorsun tedavi görüyormusun yada hangi aşamadasın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?