Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sız neden aksamları hıc gırmıyosunuz yaaa benım bı arkadasımda pko vardı bes yıllık evlıydı bugun hamıle oldugunu ogrendım cok sewındım sankı ben hamıleymısım gıbı

kızlar ben bu ara çok giremiyorum beni merak etmeyin. yarın 2. kontrolüm var ve sigarayı yine abarttım.

neyse. herkesin yeni yılını kutluyorum.2011 bizlere bir bebek getirsin ve arayışlarımız son bulsun. hepinizin gönlünden ne geçiyorsa gerçekleşsin. allah sağlık mutluluk huzur versin.

YENİ YIL YENİ UMUTLAR.

SEVGİLER..

Kizlar selam,

MELDICIM bende seni merak ediyordum lutfen kendine dikkat et guzelim...

kizlar hepimize 2011 yili basta saglik getirsin ama hepimiz icin dilegim kucaklarimiz dolsun....

Hepinizi kocaman opuyorum, Mutlu Yillar Olsun...

merhaba kızlarr.. sizi bilmem ama 2010 yılı benm acımdan pek parlak gecmedi.. çok şükür ailem, sewdiklerim, arkadaşlarım sağ salim ve yanımdalar. tam gecen yıl bu zamanlar acaba bizimde bir bebeğimiz olsa mı ki diye rahat davranmaya başlamıştık, ben sanmıştım ki 2011 e bebeğimle gireceğim ama olmadı.. inşallah hepimiz bu yıl bebeklerimize kavuşuruz ve tabiki ailemiz arkadaşlarımız ve tüm sewdiklerimizle beraber sağlıklı ve mutlu olarak..

HEPİNİZİN YENİ YILINI KUTLUYORUM, SİZİ SEWİYORUM..

slm landach sonunda cevrım ıcı bırını gordum sıtede

Kızlar 2011 yılında bütün özlemimiz son bulsun. Rabbim annelik babalık sevincini bizlerede yaşatsın inş. Herşey gönlünüzce olsun. Yeni bir yıl ümitlerimizde yeni. Seneye bu zamanlar kucağımızda bebişlerimiz olur inş.
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. Mutlu yıllarrrr:)))

herkese sevgilerrrrrrrrr...mutlu yıllar.........inşallah bu yıl kucaklarımız dolar..
geçmişi okudum hızlıca..bi değişiklik yok,ama sağ salimsiniz buna sevindim.bende internetsizim.bi 10 gün falan daha sürecek bu durum.fırsatı bulunca hemen k.k. yı açtım:)
bende aşılamadan sonraki ikinci adetimi bekliyorum.gebe kaldığım zamanki gibi akıntım ve ovülasyon belirtilerim oldu bu ay..yani ilaçların bi sonraki ayda etkisinin devam ettiğini ikinci kez onaylamış oldum..biliyosunuz ben normalde ovülasyon belirtleri bilmem..neyse çalıştık sayılır.çokta fırsatımız olamadı:) hatta 3-4 gündür soğuk algınlığı ilaçları içiyorum,arada aklıma geliyo ama inanın olmayışına o kadar alışmışımki;yatak döşek yatamam diyorum ve ilaçları yutuyorum valla.şu sıcak suda eriyenlerden çok içtim,doktor arkadaşım var onunla konuştuk,sakın dedi..en ufacık bi ihtimal bile olsa asıl o tür ilaçlar çok zararlı........neyse dedim ya içtim artık...sizleri özledim valla..kaynatın bakalım ben yokken..ama bi daha açtığımda biriniz müjde verin artıkkkkkk..kendinize iyi bakın.öpüyorum sizi..

canm yazını görmeden çıkmışım, genelde kimse olmadığı için bende yazıp çıkıyorum hemen, iyi senelerr..

onemli degıl canım senınde yenı yılın kutlu olsun allah hepımıze herseyın en hayırlısını nasıp etsın 16.gunu de bıtırdım bakalım ne olucak test almak ıstemıyorum ama ümidimide yıtırmek ıstemıyorum ısım bıraz agır benım bır yandanda ogrensem sonucu ona gore tedbıralsam dıyorum karısık duygular boyle beklemek hem cok yorucu hemde cok umutlandırıcı

kizlar kizlar,
2011 in ilk mesajini yaziyorum sanirim :) ne mutlu bana...umarim hepiniz harika bir yilbasi gecesi gecirmissinizdir...bizimki harikaydi bol bol gobek attik :)
benim sol yurmutaligim 2-3 gundur acayip derecede sizliyor sanirim kist filan oldu yine ..asagida ne olup bitiyor bilmiyorum ama calismalara devam ediyoruz...hayirlisi bakalim...
Gulem ozlemisiz seni daha sIK gelmeye calis...
Tekrar hepinize harika bir 2011 diliyorum....

dev cnm napıyorsun uzun zamandır görüşemiyoruz bi yazayım dedim teyze olacagından haberin varmı bakalım

dev cnm napıyorsun uzun zamandır görüşemiyoruz bi yazayım dedim teyze olacagından haberin varmı bakalım

evet canim ya haberim var sana baska bir topikte yazdim sanirim gormedin nasil sevindim nasil anlatamam cunku az yazismadik temmuz topiginde ve o topikte kadersiz bir topikti sen yuzumuzu guldurdun...yanlis bilmiyorsam pressed kullandin dogal yollarla oldu diymi?
nasil gidiyor hamilelik?umarim hersey sonuna kadar yolunda gider...darisi basimiza...

kızlar asılama yapılalı 17.gun dun benden koyu kahve bısey geldı sol taraftada agrı oldu bugunde aynı sey gelıyo anlamadım yarın kan tahlılım war ama ben hastlanıcam gıbııı

kızlar asılama yapılalı 17.gun dun benden koyu kahve bısey geldı sol taraftada agrı oldu bugunde aynı sey gelıyo anlamadım yarın kan tahlılım war ama ben hastlanıcam gıbııı

Canim hayirlisi olsun belki regli kanamasi degildir biliyorsun cok fazla seyler okuyoruz bu anlamda...yarin insallah guzel haberler alirsin...hayirlisi olsun...

Canim hayirlisi olsun belki regli kanamasi degildir biliyorsun cok fazla seyler okuyoruz bu anlamda...yarin insallah guzel haberler alirsin...hayirlisi olsun...

ınsallah canım ya daha hastalanmadım zaten ara ara dewam eden kahwe lekelere dewam bosluklarda agrıda war belımdede ALLAHIM yalwarıyorum bu duyguyu hepımıze nasıp etsın

merhabalar kızlar
umarım 2011 hepimiz için hayırlı bir yıl olur. şanslı gelir. hepinizi öpüyorum. sevgiler...

amin canımm dualarım hep sizinle rabbime hep dua ediyorum benim yüzümü güldürdü insaallah olmayanlarında güldürsün.cnm ewet preseed vesile oldu denedinmi hiç tavsiye ediyorum canım bence dene vakit kaybetmeden.bebişimizi büyütüyoruz teyzesi iiyiz çok şükür yaramaz bi durum yok ayın 19da muayenemiz var 2 li test felan yapılacak heralde tam bilmiyorum ama insaallah.
sen neler yapıyorsun tedavi görüyormusun yada hangi aşamadasın cnm

ınsallah canım ya daha hastalanmadım zaten ara ara dewam eden kahwe lekelere dewam bosluklarda agrıda war belımdede ALLAHIM yalwarıyorum bu duyguyu hepımıze nasıp etsın

canm sanırım yerleşme kanaması bu, çünkü eğer adet olsaydı lekelenmeden hemen sonra adet kanı gelir. Bu topic sana uğurlu geldi :) ayyy inşallah hamilesindir. Kan testini bugün mü yaptırıyorsun, vakit kaybetmeden bize sonucu bildir, çok heyecanlandım şimdi

Bebegimp01 ne guzel haberler ya masallah sana ve bebise annesi :) pressed hic kullanmadik bu topikte kullanan varmi bilmiyorum ben daha cok diger topiklerde gormustum kullananlari ben kendime not ettim gidip alacagim cunku denenmis birsey ve ozellikle sonucu guzel olan birsey kullanmak isterim...3.asilamami aralikta oldum ve olmadi bundan sonra sanirim tup bebege gececegim ama cuma kismetse doktor randevum var bakalim doktorumuz ne onerecek ona gore ya ocakta yada subatta yapacagim gibi gorunuyor...bizler icin dua et olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…