slm kızlar ne yazıkkı sıze ıyı haberler weremıyorum dun oglene dogru hastalandım doktor ultrasonda baktı rahım agzında kalınlasma war bu ya gebelık yada kendılıgınden adet gormene ısaret dedı kesın sonuc kanda bellı olur dedı ama kanda negatıf ben bılıyodum zaten neyse cok fazla uzulmedım cunku az cok tahmın ettım boyle olucanı yarın ıkıncı asılamaya baslıycaz tabı doktorum rapor yazarsa ssk olmama ragmen ıgnelerı parayla aldım gecen sefer 1500 lıra sadece ıgneler tuttu sızde mı boyle aldınız arkadaslar
kızlar benm aklımda birkaç soru işareti var, çarşamba doktora gittiğim zaman hepsini sormayı düşünüyorum. ama ondan önce size sormak istiyorum. şimdi şu meşhur yumurtlama akıntısı bende normalde hep 14. ile 16. günlerde geliyordu ( son 4-5 aydır ), gecen ay 10. günde geldi olabilir belki şaşmıştır dedim geçtim ama hoop 13 gün sonra adet oldum şokk oldum otuzgunde bir olan adetim yirmiüçüncü günde geldi. Neyse adetim bitti klomen kullanırken bu sefer 9. günde geldi o akıntı hemde bol bol geldi. Şimdi ben artık erken mi yumurtluyorum? Doktor beni adetin 16. günü çağırdı yumurtalara bakmak için ama bendeki akıntı 9. gün geldi bi bakarmış doktor yumurta falan yok offff kafam karıştı
evet kızlar. hepinizi özledi. hafta sonu giriyorum okuyorum yazı yok ben yazıyorum çıkmıyor neyse ya ben de ya da sitede bir problem vardı. neyse. hzl ne yaptı acaba. inş. olumlu sonuç alır bizim yüzümüzü bugüne kadar güldürmeyen topic ona şans getirir.
onun dışında değişikliğimiz yok. bebeğim hamileymiş çok sevindim. aralarada uğrada bize moral olsun. dewcim ben pressedi iki defa denedim.olmadı bende ama bence kullanmada bir sakınca yok. denememiş olursun en azından.
ben cuma günü kontrole gittim ve hayatımda ilk defa birşeyle daka karşılaştım kist oluşmuş. neyse dr anormal bir durum değil dedi. sanıyorum dondurulmuş tedavisinde sık rastlanan bir durummuş.yumurtlamayı baskılıyorlar ya. neyse dün kahverengi kahve telvesi gibi akıntım oldu. şaşırdım.
sabajh kalktığımda ise regli oldum. oysa reglim biteli haha bir hafta olmuştu. 15 günde tekrar regli oldum. dew sanıyorum seninde böyle olmuştu. dr aradım tedavim yarım kalıcak diye . yok dedi ben bu durumdan çok memnunum çünkü çarşamba günü kisti aspire edicekti. vücüdn bu şekilde atmıştır aspireye gerek kalmayacak dedi bilmiyorum sevineyim mi.
hergün yeni birşeyle karşılaşıyorum..bakalım. hepinizi özledim. sevgier.
LANDARCH bizim seninle yasadiklarimiz cok ortusuyor ...dunden beri tecrube ettigim birsey paylasmak icin geldim bugun bir baktim sende yumrutalam konusunu yazmissin sasirdim kaldim...bu yumrutlama konusunda benim bu ay kafam arapsacina dondu..reglim 20sinde basladi 24unde bitti ve hatirliyromusun ben yazmistim sizlere regliden 3-4 gun sonra yumurtlama belirtilerim baslamisti ama tabi ben yumrutlamam imkansiz ilaclardan dedim ve yumrutalama testi yapmadim neyse kendi hespalarima gore gecen persembe basladim yapmaya testi yok dune kadar hergun yaptim yok ve analdim ki yumurtlamam olmus bitmis bu ne perhiz bu ne lahana tursusu simdi gelde cik isin icinden...
Bence senin adetin 23gune dusmesi ilaclardan yani hepimizin oyle bence ilaclar duzenimizi alt ust etti simdi inanamayacaksiniz ama her an regli olabilirm belirtiler o yonde benim de kafam oldu arapsaci....
evet kızlar. hepinizi özledi. hafta sonu giriyorum okuyorum yazı yok ben yazıyorum çıkmıyor neyse ya ben de ya da sitede bir problem vardı. neyse. hzl ne yaptı acaba. inş. olumlu sonuç alır bizim yüzümüzü bugüne kadar güldürmeyen topic ona şans getirir.
onun dışında değişikliğimiz yok. bebeğim hamileymiş çok sevindim. aralarada uğrada bize moral olsun. dewcim ben pressedi iki defa denedim.olmadı bende ama bence kullanmada bir sakınca yok. denememiş olursun en azından.
ben cuma günü kontrole gittim ve hayatımda ilk defa birşeyle daka karşılaştım kist oluşmuş. neyse dr anormal bir durum değil dedi. sanıyorum dondurulmuş tedavisinde sık rastlanan bir durummuş.yumurtlamayı baskılıyorlar ya. neyse dün kahverengi kahve telvesi gibi akıntım oldu. şaşırdım.
sabajh kalktığımda ise regli oldum. oysa reglim biteli haha bir hafta olmuştu. 15 günde tekrar regli oldum. dew sanıyorum seninde böyle olmuştu. dr aradım tedavim yarım kalıcak diye . yok dedi ben bu durumdan çok memnunum çünkü çarşamba günü kisti aspire edicekti. vücüdn bu şekilde atmıştır aspireye gerek kalmayacak dedi bilmiyorum sevineyim mi.
hergün yeni birşeyle karşılaşıyorum..bakalım. hepinizi özledim. sevgier.
canım keşke yakın yerlerde yaşıyor olsak. aylardır buzdolabımda aşılama için puregon ve ovitrelle öylece duruyor. ben aşılama için almıştım ama kullanamadan doğal yoldan hamile kaldım. bir sürü para verdik ilaçlara ama boş boş duruyorlar. keşke çeevremde aşılama yaptıracak birileri olsa da versem.slm kızlar ne yazıkkı sıze ıyı haberler weremıyorum dun oglene dogru hastalandım doktor ultrasonda baktı rahım agzında kalınlasma war bu ya gebelık yada kendılıgınden adet gormene ısaret dedı kesın sonuc kanda bellı olur dedı ama kanda negatıf ben bılıyodum zaten neyse cok fazla uzulmedım cunku az cok tahmın ettım boyle olucanı yarın ıkıncı asılamaya baslıycaz tabı doktorum rapor yazarsa ssk olmama ragmen ıgnelerı parayla aldım gecen sefer 1500 lıra sadece ıgneler tuttu sızde mı boyle aldınız arkadaslar
şaştım kaldım, artık neye inanacağıma karar veremiyorum.. progesteron değerim 0.5 çıkmış, doktorum bu çok düşük yumurtan ultrasonda çok iyi gözüküyor ama demekki kaliteli değil dedi. çok üzüldümmm.. artık tüp bebek düşünün dedi. ben artık size yapacak bişey bulamıyorum dedi. ikinizde de bir problem yok ama nedense yumurta ile sperm biraraya gelemiyor dedi. doktordan çıkınca baya ağladım, hatta şuan bile ağlıyorum.. aslında ne bekliyordum ki progesteron yüksek çıksa noolcak sanki şıp die hamile kalıcam. eşim tüp için erken diyor, daha otuz bile olmadın diyor ama ben ilkbaharda istiyorum
slm kızlar ne yazıkkı sıze ıyı haberler weremıyorum dun oglene dogru hastalandım doktor ultrasonda baktı rahım agzında kalınlasma war bu ya gebelık yada kendılıgınden adet gormene ısaret dedı kesın sonuc kanda bellı olur dedı ama kanda negatıf ben bılıyodum zaten neyse cok fazla uzulmedım cunku az cok tahmın ettım boyle olucanı yarın ıkıncı asılamaya baslıycaz tabı doktorum rapor yazarsa ssk olmama ragmen ıgnelerı parayla aldım gecen sefer 1500 lıra sadece ıgneler tuttu sızde mı boyle aldınız arkadaslar
Ay ben hic anlamiyorum bu vucutlarimizi ilk yazdigin mesajda birden fazla yumurtam var demistin ama progesteron degerin dusuk ...lutfen kendini yipratma cnm ya dedigin gibi yuksek ciksa kut dye hamile kalacaginin garantisi yok ki o yuzden uzulme madem yasin daha 30 degil bende esine katiliyorum acele etme..bak ben 33 yasindayim hala yapsam mi acaba yapmasam mi diye dusunurken buluyorum kendimi ki yakinda 34 olacagim yani o yuzden kendini uzecek birsey goremiyorum ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?