günaydın kızlarr..
landarch inş o güzel yumurtan sağlıklı bir bebişe dönüşür arkadasım.dualarım seninle.
meldi cnm yazdıklarını okudum hakkımızda hayırlısı cnm ama kistin kendiliğinden gitmesi cok güzel bence. dr tabi daha iyisini bilir. yeni yılda ardarda patlama yapıcaz buna inanıyorum.
karaman cnm nasıl geçiyor hamişliğin iyimisin ilk zamanlardaki belirtilerini yaz bizede fikir verir.sağlıkla kucağına alman dileğiyle cnm.
dew cnm strese girme regl olcammı olmıycammı diye. stresde cok düzeni bozuyor. yumurtlamada da dediğin gibi anlaşılan her zaman çalışmak gerekiyor ama bayan olarak her gün insan istemiyor hemde görev haline gelince çocuk fikrini kafandan nasıl atabilrisinki. inş. en kısa zamanda gelir bebişlerde bizde biraz dinleniriz. :))
bende pazar gününden beri soğan suyu içiyorum sabah akşam adetten sonra hafif kahverengi akıntım hiç kesilmedi. soğanın içi temizlediğine birkez daha inandım. gün içindede aslanpençesi içiyorum bir fincan rahmi bebeğe hazırlıyormuş. o gittiğim teyzeylede tel la görüştüm hiç üzülme kızım olacak ben sana demiştim bu ay olmazsa üzülme 3 ay içindede olur diye. bakalım hayırlısı artık her ay yeni bişey deniyoruz sebebimizi buluruz inş. bir an önce. öpüyorum hepinizi
şaştım kaldım, artık neye inanacağıma karar veremiyorum.. progesteron değerim 0.5 çıkmış, doktorum bu çok düşük yumurtan ultrasonda çok iyi gözüküyor ama demekki kaliteli değil dedi. çok üzüldümmm.. artık tüp bebek düşünün dedi. ben artık size yapacak bişey bulamıyorum dedi. ikinizde de bir problem yok ama nedense yumurta ile sperm biraraya gelemiyor dedi. doktordan çıkınca baya ağladım, hatta şuan bile ağlıyorum.. aslında ne bekliyordum ki progesteron yüksek çıksa noolcak sanki şıp die hamile kalıcam. eşim tüp için erken diyor, daha otuz bile olmadın diyor ama ben ilkbaharda istiyorum
canm benm ewet bende anlayamadım progesteron neden bukadr düşük çıktı. doktora dedim her yerde 21. gün bakıldığı yazıo ben daha 16.gündeyim belki artıcak. ama en azından 5 in üstünde olması gerekirdi dedi, bu aydan aya değişir zaten dedi bi ay kaliteli yumurtlarsın bi ay kalitesiz olur üzülcek bişey değil dedi. Tüp bebek yapın, ben sizi görünce çok üzülüyorum dedi,hiç hamile kalamaz die düşündüklerim hamile kaldı ama siz her ay böle buraya gelince üzülüyorum dedi. aslında ben halimden memnundum üzüldüğüm falan yoktu taaa ki doktorum da tüp yapın diyene kadr. canm yaşım otuz değil ama 29 bide herkesin bünyesi farklı o yüzden nekadr erken yaptırırsam okadr şan artar die düşünüyorum. memorial de çalışan bir arkadaşım var ona mail attım benm için fiyat sorucak. ilkbahara kadr maddi manevi kendimi hazırlamak istiyorum, inşallah o zamana kadr kendiliğinden olur
evt cnm bende aynı seyy yasıyorum senle ikimizn değerleri iyi cocuk olcak sayıda var zaten doktorda bize aynısını dedi peki sen asılama denedinmi cnm bi yazarmısn bana bende en etkili ilacları kullandım genede yok ben savarona üzülme olur insalah bende ağladım cok hemde ama rabbim ol demedikcede olmuyor be güzelim ya dualarım senle cvp verirsen sevinirim
Olur olur sen hic merak etme evet her ay supe rkaliteli yumurtalarimiz olaydi o zaman dunyanin dengeside olmazdi ortalik hamile kadindan gecilmezdi heralde diymi ?:))) dedigin gibi ne kadar erken o kadar iyi tabi ama hani aman acele edeyim onumuzdeki aya yaptirayim durumun soz konusu degil daha 30 bile degilsin...insallah fiyatlar abartili degildir...bende bu cuma ogrenecegim fiyatlari bakalim ne kadarmis burda tup bebek olaylari...hepimiz icin hayirlisi guzelim...
SAVARONA aramiza hosgeldin senin icinde hayirlisi olsun....
ya bne yine göremiyorum. ne oldu anlamıyorum..mesajımı kabul etmiyor. sayfaları güncellemiyor. bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum..kk da mı sorun var..
şaştım kaldım, artık neye inanacağıma karar veremiyorum.. progesteron değerim 0.5 çıkmış, doktorum bu çok düşük yumurtan ultrasonda çok iyi gözüküyor ama demekki kaliteli değil dedi. çok üzüldümmm.. artık tüp bebek düşünün dedi. ben artık size yapacak bişey bulamıyorum dedi. ikinizde de bir problem yok ama nedense yumurta ile sperm biraraya gelemiyor dedi. doktordan çıkınca baya ağladım, hatta şuan bile ağlıyorum.. aslında ne bekliyordum ki progesteron yüksek çıksa noolcak sanki şıp die hamile kalıcam. eşim tüp için erken diyor, daha otuz bile olmadın diyor ama ben ilkbaharda istiyorum
canım ya senin doktorun biraz değişik ya. o zaman neden 21.gün bakıyorlar. birde şunu da unutma ne usg ile nede testlerle yumurta kalitesi anlaşılmaz. yumurta kalitesi sadece tüp bebekte anlaşılıyor. onun dışındaki şeylerle sadece tahmin ediyorlar o kadar. sen moralini bozma.
lm bubuss yazdıklarıma cvp veririsen sevinirim yazdıklarını okudum bişe dikkatimi cekti cnm o kadın dedğin ev kadınmı onu bi solermisin bana bende giitim cünkü rahmi kaldırıyormus sendemi ole bişe yaptın yani rahim ters dönmüş isa düzeltiyormus ters ise sprmler dısarı cıkıyormus rahme yatişmiyormus ters ise anladınmı bana da yazarsan sevinirim o kadın dedğim kadınmı acaba?
canım keşke yakın yerlerde yaşıyor olsak. aylardır buzdolabımda aşılama için puregon ve ovitrelle öylece duruyor. ben aşılama için almıştım ama kullanamadan doğal yoldan hamile kaldım. bir sürü para verdik ilaçlara ama boş boş duruyorlar. keşke çeevremde aşılama yaptıracak birileri olsa da versem.
kızlar ben ovulasyon mikroskobu almaya karar verdim, aynı zamanda da preseed kullanmak istiyorum. gün aşırı ilişkiye dikkat ediyorum ama en azından ovulasyon gününü bilmek istiyorum. bide l-arginine içeren bir multivitamin varmış folic plus bitince onu almak istiyorum.
Landarch pressed bende kullanmak istiyorum nasil kullanildigina dair bilgim yok bebegim01 var temmuz ayi topgidinden pressed kullanarak hamile kaldi gecen gun yazmisti kesin bende alacagim...
cnm günaydın,
preseed i bi ara çok arastırdım. aldimda 1 ay kullandım ama sonra çok takip etmedim. kısaca bildiklerimi aktarıyım size.
preseedin yanında ovulasyon ve gebelik testleri gönderiyorlar. tahmini yumurtlama tarihine yakın olan günden 3 gün önce falan testi yapmaya başlıyosun. mesela adetinle birlikte 10 gün sayıp başlanabilir.garanti olması için hemde yumurtlamasını bilmeyenler için. gün içinde hiç sıvı içmeden 4 saat idrarını tutup bir temiz kaba yapıyosun. ovulasyon testini 10 saniye çizgisine kadar batırıp çıkardıktan sonra düz bir zemine bırakıyosun 5 sak sonra rengine bakıp karar veriliyor. hergün yeni bir test çubuğu böyle yapıldığında yumurtlama gününe yaklaştıkça ikinci çizgi gitgide koyulaşmaya başlıyor. ben sırasıyla bir yerde arka arkaya koyup rengin gidişatını izlemiştim yumurtlama güününde renk eşitlendiğinde 24 saat içinde yumurtlayacağın anlamına geliyor. o gün dahil 3 gün ilişki öneriliyor. preseedin içinde tüpler var şırınganın daha genişi. 3 ml çizgisine kadar jel çekiliyor tüpe yatar vaziyette ilişkiden 10-15 dak önce jel vajınadan içeri sıkılıyor. dağılması için biraz beklenip sonra ilişki oluyor. vajinanın içi spermleri öldürecek kadar asitli bir ortam. ph derecesi yüksek. bu jel vajınada asit düzenleyici oluyor. spermlerin tüplere daha rahat ulaşmasını sağlıyor.
işte böyle inşallah faydalı olmusumdur. dr ada sormustum ayrıca hiçbir yan etkisi yok rahatlıkla kullanabilirsin bizler çok eskiden bu işlemi sirkeli suyla yapıyorduk biliyomusun demişti bana.
cnm günaydın,
preseed i bi ara çok arastırdım. aldimda 1 ay kullandım ama sonra çok takip etmedim. kısaca bildiklerimi aktarıyım size.
preseedin yanında ovulasyon ve gebelik testleri gönderiyorlar. tahmini yumurtlama tarihine yakın olan günden 3 gün önce falan testi yapmaya başlıyosun. mesela adetinle birlikte 10 gün sayıp başlanabilir.garanti olması için hemde yumurtlamasını bilmeyenler için. gün içinde hiç sıvı içmeden 4 saat idrarını tutup bir temiz kaba yapıyosun. ovulasyon testini 10 saniye çizgisine kadar batırıp çıkardıktan sonra düz bir zemine bırakıyosun 5 sak sonra rengine bakıp karar veriliyor. hergün yeni bir test çubuğu böyle yapıldığında yumurtlama gününe yaklaştıkça ikinci çizgi gitgide koyulaşmaya başlıyor. ben sırasıyla bir yerde arka arkaya koyup rengin gidişatını izlemiştim yumurtlama güününde renk eşitlendiğinde 24 saat içinde yumurtlayacağın anlamına geliyor. o gün dahil 3 gün ilişki öneriliyor. preseedin içinde tüpler var şırınganın daha genişi. 3 ml çizgisine kadar jel çekiliyor tüpe yatar vaziyette ilişkiden 10-15 dak önce jel vajınadan içeri sıkılıyor. dağılması için biraz beklenip sonra ilişki oluyor. vajinanın içi spermleri öldürecek kadar asitli bir ortam. ph derecesi yüksek. bu jel vajınada asit düzenleyici oluyor. spermlerin tüplere daha rahat ulaşmasını sağlıyor.
işte böyle inşallah faydalı olmusumdur. dr ada sormustum ayrıca hiçbir yan etkisi yok rahatlıkla kullanabilirsin bizler çok eskiden bu işlemi sirkeli suyla yapıyorduk biliyomusun demişti bana.
gayet faydal bilgiler vermissin sagol cnm..ovulasyon testini genelde hep uyguluyorum zaten ama pressed hic kullanmadim ben bugun doktoruma sorayim bakalim belki recete ile satiliyordur burda sistem bir garip recetesiz birsey almak imkansiz...hic olmadik ilaclar recete ile satili burda...
bu arada benim ovulasyon testleri bile kafayi yedi bu ay hic yumurtlama gostermediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?