Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

lm bubuss yazdıklarıma cvp veririsen sevinirim yazdıklarını okudum bişe dikkatimi cekti cnm o kadın dedğin ev kadınmı onu bi solermisin bana bende giitim cünkü rahmi kaldırıyormus sendemi ole bişe yaptın yani rahim ters dönmüş isa düzeltiyormus ters ise sprmler dısarı cıkıyormus rahme yatişmiyormus ters ise anladınmı bana da yazarsan sevinirim o kadın dedğim kadınmı acaba?

evt cnm bende aynı seyy yasıyorum senle ikimizn değerleri iyi cocuk olcak sayıda var zaten doktorda bize aynısını dedi peki sen asılama denedinmi cnm bi yazarmısn bana bende en etkili ilacları kullandım genede yok ben savarona üzülme olur insalah bende ağladım cok hemde ama rabbim ol demedikcede olmuyor be güzelim ya dualarım senle cvp verirsen sevinirim

Olur olur sen hic merak etme evet her ay supe rkaliteli yumurtalarimiz olaydi o zaman dunyanin dengeside olmazdi ortalik hamile kadindan gecilmezdi heralde diymi ?:))) dedigin gibi ne kadar erken o kadar iyi tabi ama hani aman acele edeyim onumuzdeki aya yaptirayim durumun soz konusu degil daha 30 bile degilsin...insallah fiyatlar abartili degildir...bende bu cuma ogrenecegim fiyatlari bakalim ne kadarmis burda tup bebek olaylari...hepimiz icin hayirlisi guzelim...

SAVARONA aramiza hosgeldin senin icinde hayirlisi olsun....

canm ben ilk aşilamamı mayıs ayında yaptırdım ikincisini temmuzda üçüncüyü de eylül de yaptırdım ama tutmadı hiçbirinde. doktor bir sebep bulamadı, bende bubuş un bahsettiği şifacı bir kadına gidicem inşallah bu ay sonu adet olunca.. hep erteliyordum ama bu sefer kararlıyım en azından tüp bebek ten birkaç ay önce bunu da denemek istiyorum. biz 4.5 yıllık ewliyiz son bir yıldır istiyoruz, rabbim nasip eder inşallah

canm benm çok saol inan burda sizinle dertleşmek bana inanılmaz iyi geliyor, iyiki varsınız. canm bence teknoloji olarak avrupa buraya göre daha ileride, inşallah fiyatlarda makuldur

ya bne yine göremiyorum. ne oldu anlamıyorum..mesajımı kabul etmiyor. sayfaları güncellemiyor. bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum..kk da mı sorun var..

ya bne yine göremiyorum. ne oldu anlamıyorum..mesajımı kabul etmiyor. sayfaları güncellemiyor. bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum..kk da mı sorun var..

Tatlim bende sorun yok hersey yolunda gorunuyor sen bir mail at KK ya belki cozum bulurlar..anlamadim yani..
opuyorum cnm

canım ya senin doktorun biraz değişik ya. o zaman neden 21.gün bakıyorlar. birde şunu da unutma ne usg ile nede testlerle yumurta kalitesi anlaşılmaz. yumurta kalitesi sadece tüp bebekte anlaşılıyor. onun dışındaki şeylerle sadece tahmin ediyorlar o kadar. sen moralini bozma.

canm ewet doktorum gercekten ilginç biri, artk bizi tüp bebeğe yönlendirdiği için anca hamile kalırsam bidaha ona gidicem. canm ben memorial ile görüşücem sanırım ama ilkbahara anca, bu arada biraz işlerime asılmak istiyorum para biriktirmem lazım. sen ne durumdasın canm?

kadın dediğim aslında ebe gibi biri ama tam öylede değil isimlendiremiyorum aslında. arkadasımın akrabası yaşlı bir teyze 1 ay önce adet olunca ona gittim göbeğimde düşüktü onu düzeltti aynı zamanda rahim kaymış onu yerine getirdi sola doğru kaymıstı bana bir dr önceden söylemişti ama hiçbir etkisi yok demişti o yüzden takmamıştım ama teyze olurmu yumurtayla sperm birleşemiyo yerinde olmayınca dedi el almış bu teyze kendi annesinden annesi hayattayken dr lar bile hastalarını getirirmiş zamanında eskiden bu kadar tıp ilerlemişti tabi ne varsa eskilerde var ben çok inanıyorum onların şifasına.

şu andada soğan suyu içiyorum temizlensin diye. bakalım neler olacak görücez hep birlikte..

kızlar ben ovulasyon mikroskobu almaya karar verdim, aynı zamanda da preseed kullanmak istiyorum. gün aşırı ilişkiye dikkat ediyorum ama en azından ovulasyon gününü bilmek istiyorum. bide l-arginine içeren bir multivitamin varmış folic plus bitince onu almak istiyorum.

keske canım bugun aldım doktor sonunda cıkardı raporu uc kutu puregon 600 yazı bakalım ne olucak

Landarch pressed bende kullanmak istiyorum nasil kullanildigina dair bilgim yok bebegim01 var temmuz ayi topgidinden pressed kullanarak hamile kaldi gecen gun yazmisti kesin bende alacagim...

Kizlar tekrar selam,

Ilginc ama regli olmaya basladim belliydi zaten halimden ama yinede acaba diyordum ayni ilk asilamamda oldugu gibi 18-19 gun icinde ikinci kez regli oluyorum yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek...offf artik cok daraldim bu ilaclarda,yan etkilerinden kisterden kurlerden...vallaha bazen cok yorgun hissediyorum kendimi...

Landarch pressed bende kullanmak istiyorum nasil kullanildigina dair bilgim yok bebegim01 var temmuz ayi topgidinden pressed kullanarak hamile kaldi gecen gun yazmisti kesin bende alacagim...

cnm günaydın,
preseed i bi ara çok arastırdım. aldimda 1 ay kullandım ama sonra çok takip etmedim. kısaca bildiklerimi aktarıyım size.
preseedin yanında ovulasyon ve gebelik testleri gönderiyorlar. tahmini yumurtlama tarihine yakın olan günden 3 gün önce falan testi yapmaya başlıyosun. mesela adetinle birlikte 10 gün sayıp başlanabilir.garanti olması için hemde yumurtlamasını bilmeyenler için. gün içinde hiç sıvı içmeden 4 saat idrarını tutup bir temiz kaba yapıyosun. ovulasyon testini 10 saniye çizgisine kadar batırıp çıkardıktan sonra düz bir zemine bırakıyosun 5 sak sonra rengine bakıp karar veriliyor. hergün yeni bir test çubuğu böyle yapıldığında yumurtlama gününe yaklaştıkça ikinci çizgi gitgide koyulaşmaya başlıyor. ben sırasıyla bir yerde arka arkaya koyup rengin gidişatını izlemiştim yumurtlama güününde renk eşitlendiğinde 24 saat içinde yumurtlayacağın anlamına geliyor. o gün dahil 3 gün ilişki öneriliyor. preseedin içinde tüpler var şırınganın daha genişi. 3 ml çizgisine kadar jel çekiliyor tüpe yatar vaziyette ilişkiden 10-15 dak önce jel vajınadan içeri sıkılıyor. dağılması için biraz beklenip sonra ilişki oluyor. vajinanın içi spermleri öldürecek kadar asitli bir ortam. ph derecesi yüksek. bu jel vajınada asit düzenleyici oluyor. spermlerin tüplere daha rahat ulaşmasını sağlıyor.

işte böyle inşallah faydalı olmusumdur. dr ada sormustum ayrıca hiçbir yan etkisi yok rahatlıkla kullanabilirsin bizler çok eskiden bu işlemi sirkeli suyla yapıyorduk biliyomusun demişti bana.

Son düzenleme:

şu ph olayını eşime bir üroloji uzmanı söylemiş. sebepsiz infertilite de bazen vajinanın salgısından kaynaklanabiliyormuş, spermleri anında öldürebiliyormuş.. bununla ilgili bir test varmı acaba?

gayet faydal bilgiler vermissin sagol cnm..ovulasyon testini genelde hep uyguluyorum zaten ama pressed hic kullanmadim ben bugun doktoruma sorayim bakalim belki recete ile satiliyordur burda sistem bir garip recetesiz birsey almak imkansiz...hic olmadik ilaclar recete ile satili burda...
bu arada benim ovulasyon testleri bile kafayi yedi bu ay hic yumurtlama gostermediler...

canm benm bir arkadaşım var onarda uzun bir süreden beri bebek istiyorlarmış belli bir süre olmayınca doktora gitmişler doktor her ay adetin 21. günü progesterona baktırmış ve hep 2 nin altında çıkmış. ben duyunca aa demek yumurtlama bozukluğu var ee tedavi uygulamadı mı die sorunca hayır dedi. doktor çok ta önemli değil bu sadece bir tahmin şekli dir sen adet görüyorsan demekki yumurtlama var demiş. çok ilginç geldi belki de o testler falan tam anlamıyla belirleyici değil

günaydın kızlarrr..
çok ilginç bir tesadüf oldu dün en son yukarıdaki mesajı yazdıktan sonra eşimle ewe giderken o arkadaşımızın eşine rastladık, karısı hastanede imiş, klomen yüzünden ohhs olmuş bir süre hastanede yatacakmış ama aynı zamanda hamileymişşşş :)) eşim de hayıflanıyor bi onlar bide başka bir çift kalmıştı bizim gbi bebeği olamayan sıra nezaman bize gelecek die bekliicez bakalm bıkmadan usanmadan bir gün bizim de yüzümüz gülecek elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…