Kizlar tekrar selam,
Ilginc ama regli olmaya basladim belliydi zaten halimden ama yinede acaba diyordum ayni ilk asilamamda oldugu gibi 18-19 gun icinde ikinci kez regli oluyorum yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek...offf artik cok daraldim bu ilaclarda,yan etkilerinden kisterden kurlerden...vallaha bazen cok yorgun hissediyorum kendimi...
şu ph olayını eşime bir üroloji uzmanı söylemiş. sebepsiz infertilite de bazen vajinanın salgısından kaynaklanabiliyormuş, spermleri anında öldürebiliyormuş.. bununla ilgili bir test varmı acaba?
bende hipotiroid var ve yarım rahimliyim. yarım rahimli olmak hamile kalmaya engel değil ama hipotiroid çok etkilyor. yumurtalarım gelişmiyordu. hiç aşılama yaptırmadım. doktor aşılamaya karar verdi, ilaçlarımı aldım . aynı ay tiroid ilacı kullanmaya başladım. aşılamaya gerek kalmadan hamile kaldım tiroid ilacı sayesinde.karaman canım senın sorunun neydı neden cocugun olmuyodu ıkımızede aynı ıgneyı ve catlatma ıgnesını wermıs doktor merak ettım sen kac kere asılama yaptırdın
anladım canım cok sewındım senın adına tedavıler ınsanı cok yoruyo cunku kendıne cok dıkkat et bebegıne cok ıyı bak bızıde yalnız bırakma optum canımbende hipotiroid var ve yarım rahimliyim. yarım rahimli olmak hamile kalmaya engel değil ama hipotiroid çok etkilyor. yumurtalarım gelişmiyordu. hiç aşılama yaptırmadım. doktor aşılamaya karar verdi, ilaçlarımı aldım . aynı ay tiroid ilacı kullanmaya başladım. aşılamaya gerek kalmadan hamile kaldım tiroid ilacı sayesinde.
kızlar herkese selam. neler yapıyorsunuz. benim kist küçüldü ama tamamen kaybolmadı ama aspirasyon işleminden kurtuldum. eğer her şey yolunda giderse bu ayın 23 gibi transfer yapılıcak. hepinizi öpüyorum.
sevgiler..
yok yaaa bugün bana yazmak nasip olmayacak heralde, tam yazdım derken bişey oluyor sayfa kapanıyor. aynı şeyleri yazmaya cok üşeniyorum ama dew cim ohss i sormuşsn. genelde pco luların tüp bebek tedavilerinde oluyormuş, birden fazla sayıda yumurta gelişip kiste dönüşmesi ve aşırı hormon üretip vucutta ödem oluşuyor. gebelik oluşmuş arkadaşta çok şükür, gebelik hormonu kistleri küçültmüş o yüzden hastaneden taburcu olmuş. tedavi ile hamile, çok sewindim onun adına ama kendi adıma üzülüyorum neden bende klomen ile gebelik hiç oluşmadı diye. nette fertiliad die bir hap gördüm onu araştırıcam, tüp bebeğe kadar elimdeki tüm kozları kullanmak istiyorum.
meldi cim bu sefer olacak, olmalı.. gülemcim sen ne yaptın bu ay ovulasyon oldu demiştin, beklenmeyen adetin ne zaman?
bubuş sende yumurtlama günlerindesin artıkbol bol çalışıyorsunuz değilmi
bencede cnm imkanların el verdiği sürece herşeyi dene sonra duyduğunda ayy keşke bunuda yapsaydım demezsin. klomenle gebelik olusmadı diye üzülme bana acayip etki gösterdi dr lar hep derdi ikiz bile olabilir diye ama 1 tane bile olmadı kısmet bosver hayırlısı olsun.yok yaaa bugün bana yazmak nasip olmayacak heralde, tam yazdım derken bişey oluyor sayfa kapanıyor. aynı şeyleri yazmaya cok üşeniyorum ama dew cim ohss i sormuşsn. genelde pco luların tüp bebek tedavilerinde oluyormuş, birden fazla sayıda yumurta gelişip kiste dönüşmesi ve aşırı hormon üretip vucutta ödem oluşuyor. gebelik oluşmuş arkadaşta çok şükür, gebelik hormonu kistleri küçültmüş o yüzden hastaneden taburcu olmuş. tedavi ile hamile, çok sewindim onun adına ama kendi adıma üzülüyorum neden bende klomen ile gebelik hiç oluşmadı diye. nette fertiliad die bir hap gördüm onu araştırıcam, tüp bebeğe kadar elimdeki tüm kozları kullanmak istiyorum.
meldi cim bu sefer olacak, olmalı.. gülemcim sen ne yaptın bu ay ovulasyon oldu demiştin, beklenmeyen adetin ne zaman?
bubuş sende yumurtlama günlerindesin artıkbol bol çalışıyorsunuz değilmi
bencede cnm imkanların el verdiği sürece herşeyi dene sonra duyduğunda ayy keşke bunuda yapsaydım demezsin. klomenle gebelik olusmadı diye üzülme bana acayip etki gösterdi dr lar hep derdi ikiz bile olabilir diye ama 1 tane bile olmadı kısmet bosver hayırlısı olsun.
Merhaba arkadaşlar
Uzunzamandır girememiştim ani bi kararla tüp bebek için tedaviye başladım iyiki yapmışım boşuna zaman ve maddi kayıp yaşamış böylesi daha iyi oldu.Tahlillerim pozitif çıktı okadar negatif gördüm kü bunu benimseyemedim daha.İlk ultrasonun 21/01/2011 de inşallah sorun çıkmaz şu an tek korkum o bunu da atlatırsak Allahın izniyle güzel geçecek.....Darısı hepinize inşallahhhhhhhh
Merhaba arkadaşlar
Uzunzamandır girememiştim ani bi kararla tüp bebek için tedaviye başladım iyiki yapmışım boşuna zaman ve maddi kayıp yaşamış böylesi daha iyi oldu.Tahlillerim pozitif çıktı okadar negatif gördüm kü bunu benimseyemedim daha.İlk ultrasonun 21/01/2011 de inşallah sorun çıkmaz şu an tek korkum o bunu da atlatırsak Allahın izniyle güzel geçecek.....Darısı hepinize inşallahhhhhhhh
ewet canm hayırlısı değilmiş demekki. Dün bir arkadaşla konuştum gebe kalamamak tamamen piskoljik dedi, bazelarında tıbbı sebepler çıkıyor sanki ondan olmuyormuş gibi tedavi görüyorlar dedi. Tıbbı bir sebebi olmayanların işi daha kolay ama nedense piskoljik olarak hep olmayacak diye düşündükleri için olmuyor dedi. Geçmişe döndüm ve eskiden beri hep düşünürdüm ya çocuğum olmazsa diye..
Buarada ünv. den ew arkadaşım aradı az önce rüyasında beni görmüş, hamileymişim ama çok yeni olduğu için gizliyormuşum. Kayınvalidem de 3 gün önce rüyasında görmüş hamileymişim ve cinsiyetini hemen öğrenmişiz kızım olcakmış. Artık devlet meselesi haline geldi benm hamile kalamamam, bi olsa herkes rahatlayacakk.
Merhaba arkadaşlar
Tebriklerrrrrrr... işte bu yaa.. cok sewindim canm, maşallah, allah tamamını erdirsin. Meldi de transfer yaptırcak yakında, sırayla hepimiz muradımıza ereriz inşallah.. bende tüp bebek merkezlerini araştırıyorum, ilk baharda kısmetse düşünüyorum
ya süper bi haber bu..vallahi çok sevindim..sakın kendini yorma..bizim içinde moral oldun..Allah tamamına erdirsin canımm:)
landarch cım şu psikoloji olayı bencede doğru.. benim tabiatımda var;herşeyin kötü tarafını alırım kendime,hep sorunlarla karşılaşağımı düşünürüm ve öylede olur..hayatı nasıl düşünürsen öyle yaşıyosun..hiç cesaretli,pozitif olmayı başaramıyorum,napiim buda yaradılış..ama olsaydı bi çözümü keşke,bazen kendimden sıkılıyorum......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?