Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
e

canım hiç kendinden sıkılma hemen hepimiz aynı durumdayız olumsuzluklarla karşılaşa karılaşa böyle olduk ama bak bazen umudun bittiği yerde güzel haberlerde geliyor.

sevgiler.

doğru söylüyorsun canım.çok kolay gebe kalıp sorunsuzca doğum yapan arkadaşlarım var ve hepside yapı olarak çok pozitif,çok rahat insanlar....bende öyle olmaya çalışıyorum:))))))
senin transferin ne zaman?dondurulmuş falan deme..boşuna icat etmemişler dondurma işlemini..başarılı olmasaydı bu kadarda rabet etmezdi doktorlar..çilekli dondurman tutacak inşallah:)))))))

seni merak etmiştik bir topikte mayaya gittiğini söylemiştin. galiba orada yaptırdın. bir daha haber alamadık senden. çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

Son düzenleme:

gulem canım hoşgeldin özledim seni. umarım iyisindir canım. yaza kadar en azından kafanı toparlarsın. eşinle bu uzaklık ne kadar sürecek. senin tayinin falan mı çıktı.

canım benim çok sevindim , allah tamamına erdirsin inşallah , bol bol dinlen , yüce rabbin herkezin muradını versin inşallah , sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

tüp olayını o kadar büyütüyoruzki dediğin gibi belkide bütün sıkıntıların sonu belkide sende olduğu gibi mucizenin , mutluluğun başlangıcı olucak bizim için , evet kesinlikle pozitif düşünmek , olumlu olmak.

ben bu aralar yeni hamiş olanların topiğini okurken buluyorum kendimi , herhalde güzel şeyler okumak o heyecanı hissetmek için , sanki ben yeni hamişliğimi öğrenmiş gibi oluyor , onlar için seviniyorum ama eminim hepimizin sırası gelicek inşallah.

kızlar hepinizi sevgiyle öpüyorum

Amin canım çok teşekkür ederim Ankaradaysan Maya yı öneririm.Hepimiz için sonu hayırlı ve mutlu olsun inşallah

İnşallah hiç düşünme canım olacak sa oluyor.Aşılamalardan sonra okadar alışmışım ki negatiflere bunda hiç düşünmedim 4-5 gün izin aldım ve hiç kalkmadan yattım sadece bol bol uyudum tv izledim tatildeymişim gibi sende öyle yap tahlil vermeye giderken bile nasıl olsa yok ama verelim diye gittik ama inanıyorum sırada ki sensin Rabbim yardımcın olsun

seni merak etmiştik bir topikte mayaya gittiğini söylemiştin. galiba orada yaptırdın. bir daha haber alamadık senden. çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

Sağol canım ben sizlerin yazdıklarını vakit buldukça okuyordum ama yazamadım evet mayada yaptırdım.Amin canım inşallah hep birlikte yaşayalım

ayyy cok tebrikler... allah tamamına erdirir inş. cnm valla cok iyi yapmıssın darısı bizlere olsun inş. sırayla arkandan geliriz. maya dan biraz bahsedermisin cnm bende orayı düşünüyorum biraz daha bekledikten sonra. haberdar et bizi gelişmelerden.

Herşeyin zamanı var canım o zaman dolunca oluyor allahın izniyle inşallah sonuda hayırlı olur son aşılamamdan sonra buraya pek giremedim aslında okumakta istemedim çok merak etmeme rağmen bu bile iyi geldi çünkü birimiz üzülünce hepimizin içi yanıyor ve iyice umutsuzlaşıyoruz.Sonunç er yada geç mutlu son olacak hepimiz için.Olmayacak diye bir şey yok çok şükür hiç birimizin çözülemeycek problemide yok Allahtan umut kesilmez.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah....

Ayağımı sürüdüm ben hepiniz geleceksiniz sırayla arkamdam :)Kararlıyım umutluyum

Canım bize daha önce gittiğimiz hastanede hiç bir sorununuz yok denmişti sperm tahlili zekai tahirde yaptırmıştık Lina dada işlemlere devam etmiştik burada bizden tekrar sperm analizi istemedi 2 aşılama denedim olmayın ca araştırdım maya ya gitmeye karar verdim.
Osman Hoca hemen beni muayene etti eşimden tahlil istedi diğer tarafı kesinlikle kabul etmem yanlış yapıyorlar dedi ertesi gün de eşim tahlil verdi şekil bozukluğu çıktı yani normal yoldan %2 şans yok gibi tüp bebek yapıcaksınız dedi ve bende hemen başladım hiç düşünmedim.
Hastane ve çalışanlar çok iyi istediğin saatte istediğin kişiye ulaşıyosun işlem sırası,ne yapacağın belli onun için de bir karmaşa yok.İşlemler öyle korkulacak işlemler deyil bence bir randevu al ilk görüşmeni yap zaten senin muayenenden ücret alınmıyor sperm analizi için 100tl ödedik
Başka sormak istedikleriniz olursa seve seve anlatırım

gulem canım hoşgeldin özledim seni. umarım iyisindir canım. yaza kadar en azından kafanı toparlarsın. eşinle bu uzaklık ne kadar sürecek. senin tayinin falan mı çıktı.

hoşbulduk canım,valla bende sizleri özledim,çokta merak ettim...iyiyim canım..endişeliyim hastalığım hemen tekrarlarsa diye...bayaa bi panik olduk,ama tüp bebek merkezindeki doktor acele etme haziranda yaparız dedi..
evet canım benim tayinim çıktı,yaz tatilim var artık:) öğretmenliğe geçtim..seneye şubatta tayin olcam eşimin yanına...napalım katlanacağız,hafta sonları görüşebiliyoruz eşimle:)) sana üzülüverirken bende ayrı kaldım kocamdan:)) olsun napalım,sağlık olsun..sen naptın?sizde bi arada değilsiniz dimi hala? denemeleri nasıl denk getirebiliyosun,? sen doğal yöntemlerin dışına çıkma artık,illaki sağlıklı bi gebelik nasip olur inşallahhhhhhhhhh:)

kızlar ne güzel topiğimize neşe geldi :) arkadaşımızın güzel haberi umut oldu bize
Kızlar gecen gun bir sitede form doldurmuştum, hemen geri döndüler bahçeci kliniğinden bir doktoru bağladılar. uzun uzun konuştuk, davet etti merkezlerine. sgk ile anlaşmaları yokmuş 4000 tl tedavi ücreti ilaçlar extra dedi, size 1000 tl lik ilac yeter biz düşük dozlarla başlarız ve kullanılan ilacın özelliği az dozla iyi sonuç elde edilmesi dedi. sesi güven verici rahatlatıcıydı doktorun acıkcası merkezi gidip görmek istiyorum, memorial, maya ve bahçeci bunlardan biri olcak gbi

kızlar yaaaa offf kötüyüm , yanlış düşünüyorum belki ama anlatacak kimse yok , sizede anlatmasam kafayı yicem.
Yanında çalışan asistanım var , benden 1 yaş küçük , oda benim gibi pco lu 8 yıllık evli 4-5 yıl uğraşmış hamiş kalmak için 2 düşükden sonra allah bağışlasın 2,5 yaşında oğluşu var ve bügün hamiş olduğunu öğrendim öğle yemeğinde söyledi , onun adına çok sevindim gerçekten çok mutlu oldum çok zor yollardan geçmiş , ama maddi imkansızlıklardan dolayı aldırıcak herhalde offff , allahım günah yazma neden demek istemiyorum , sadece boğazımda kocaman bir düğüm oldu yutkunamıyorum , bunun sınav olduğuna inanıyorum , ne olur bana kızmayın hissettiklerimden dolayı kafam karıştı , kendi adıma çok üzgünüm

ayyy cnm zaten sorma sorununuz yok dedikçe ben uyuz oluyorum zaten sorun yoksa neden olmuyor o zaman belliki var bişey ama ne???
mayanın metini duydum bayağı bende heralde karar verirsem orayı düşünürüm. nasıl gidiyor peki bişeyler hissediyomusun ne biliyim belirti falan varmı?
aramızdan biri kavusacak sonunda bebişine acayip mutlu oldum.

Sağol canım ben sizlerin yazdıklarını vakit buldukça okuyordum ama yazamadım evet mayada yaptırdım.Amin canım inşallah hep birlikte yaşayalım

canım bende mayaya gittim osman hoca ile görüştüm. muayene oldum. bayağı ilgilendi. nerde yaptıracağım konusunda kararsızımm. HŞ klinik, Anatolia ve maya arasında gidip geliyorum. sana kısa protokol mü uzun protokol mü yapıldı.

bak ne güzel canım rabbim bizim böyle günah işlememize izin vermiyor aldırarark günaha girecek biz onun sınavında şükrederek sevaba giriyoruz sonrada onun vereceği ödülle mutlu olacağız.....Canım benim

belirti olarak inanılmaz uyku hali ve iştah maşallah bu gidişle 100kg olurum
İnşallah canım sorun çıkmazsa

Canım bilmiyorum ikisinin farkı ne ?

canm seni çok iyi anlıyorum, sana kızmak ne haddimize... biz çok hassasız, kızabiliriz, kıskanabiliriz bunlar cok doğal. arkadaşların da dediği gbi bu bizim sınavımız, başarıyla gecicez inşallah..
az önce aşilamaların yapıldığına dair bir belge istedim doktorumdan, rapor çıkartmaya karar verdim. en azından ilaç masraflarım düşer. taksim de bir merkz varmış sgk ile anlaşması olan bir de kredi kartına 12 ay taksit yapıyormuş bir de onlarla görüşürüm
Aren cim ben ankarada olsam anatolia a giderdim gbi gelio, doktorum orayı çok övüyor sanırım bir arkadaşı ordaymış. ama maya hakkında da daha hiç olumsuz bir şey duymadım, hatta aksine çok iyi die duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…