Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

insanın kendini eksik hissetmesi çok zor , yeterli hissedememesi çok zor,pcoluyum ve kilom başıma bela oldu , hormon iğlerinden bana kalan kilolar ...

ama biliyorum hepsi biticek inşallah

insanın kendini eksik hissetmesi çok zor , yeterli hissedememesi çok zor,pcoluyum ve kilom başıma bela oldu , hormon iğlerinden bana kalan kilolar ...

Hepimiz aynıyız canım sabır biraz ne olur inancımız itikatımızı kaybetmeden olacak allahın izniyle bu eksiklik deyil böyle düşünme kafanı da biraz boşalt çok dolmuşsun kendine bukadar yüklenme çok büyütüyorsun onun içinde çok üzülüyorsun başka yönlerden bakmaya çalış olaya biliyorum seni çok iyi anlıyorum çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve destek olmak rahatlatmak istiyorum

canm ben bazen keşke pcolu olsaydım yada tiroidim olsaydı derken buluyorum kendimi sonra allahım sen bilirsin diyerek kendimi telkin ediyorum. çünkü sağımda solumda pco lu ve hipotiroidli olup tedavi görüp hemen hamile kalan okadr kişi var ki. bunlar sadece vesile.. herşeyin vakti var,vakti gelince olacak.. yoksa pco, tiroid, endo, rezerv azlığı, tıkanıklık hepsi BAHANEEE.. internet sitelerinde ideal kiloda olmaktan da bahzediliyor. ben kendimi bildim bileli hep ideal kilomdayım, spor yapıyıorum, hiçbir kötü alışkanlığım yok,günde en az 8 saat uyurum, iyi beslenmeye calışıyorum. netteki kriterlere göre benm hemen hamile kalmam lazım. oturduğum semtin varoşlarında kadınlar eni ile boyu bir, kış günü yalınayak geziyorlar, allah bilir belki hiç jinekolog yüzü görmemişler ama göbüşlerinden bebek eksik olmuyor. bence bizim sorunumuz; 1) çok kafaya takmak , 2) doğal yoldan hamile kalabileceğimize inanmıyoruz , 3) stresli kişiliğe sahip olmamız

NRY30 ne kadar sevindin anlatamam ben Meldinin bu gurubun ilk hmilesi olacagini dusunuyordum ama bu grounuse gore ikincisi olacak insallah onun icinde sana sevindigimiz gibi sevinecegiz...
Insallah sonuna kadar sorunuz saglikli bir hamilelik gecirirsin guzelim,..dualarimiz seninle ve karnindaki minik icin...

Kekcb hepimiz ayni duygulardan geciyoruz kendini yipratma ama tabi insanin icinde elinde degil neden ya neden biz burda geberiyoruz cocuk diye baskalari hamile kaliyor birde aldiriyor biri bizimle dalgami geciyro diyesim geliyor..ama hayat iste...bizimde gececek bu duygularimi cocugumuzu kucagimiza alinca daha saglikli dusunecegimize eminim...
Landarch iyiyapmissin rapor isini tamamla guzelim hersey elinin altinda olsun karar verdigin zaman birde bu prosedurlerle ugrasmamis olursun...
Meldicim cnm insallah senden de kis abir sure sonra alacagiz guzel haberleri eminim ben guzelim....her an duamdasin...pressed icin fasa fiso gibi bisey dedi istersne kullan zarari yok ama biraz sisirme bir durum dedi yani bana birakti ama soguttu beni o ayri...
Gulemcim uzun zaman sonra senden haber almak guzel kocanla ayri dusmenize uzuldum kiyamam kolay degildir eminim...

Kizlar dun girmedim KKya ne cok yazisma olmus cok memnun oldum...herkesin iyi olmasina haber aldigima sevindim....

Sağol canım hepimiz için sırayla sevinicez şu an yakın meldi gözüküyor hadi bakalım

kızlar size son 6 aylık periyotlarımız yazmak istiyorum, şaştım kaldım tedavilere başlayana kadr ben adet olduğumdan beri 26 günde bir adet olurum, ama tedavilere başladıktan sonra; 23, 28, 33, 35, 26, 30, 30, 31 ( aralıktan mayısa kadar). şimdi ben 25. gündeyim bu periyotlara göre daha adetime kaç gün var?

canım aynen katılıyorum sıralamış olduğun sorunlarımıza , ikinci gittiğim dr a normal yolla hamile kalamazıyım demişdim oda çok zor demişdi , ondan sonra bende bu ön yargı oluştu ben normal yolla hamiş kalamıcam dice ket vurut duruyorum kendime ,bu nedenle yumurta takibi yapıyorum nede başka birşey

Ayni sorun bendede var ne zaman yumrutluyorum bir saonrki reglim subat 10 civari mi yoksa eski tarihimde mi olcak kafam arap sacina dondu...

soyle bri baktim senin tarihlerinede ortalamasini almak en dogrusu mesela 30 gunde bir olacakmissin gibi dusun bence sanki oyle gibi geldi bana...

bende sana katılıyorum canım ama ınsanın elınde degıl kafaya takmamak tamam baska bısey dıye dusunucem dıye sartlandırıyosn kendını bes dakıka sonra yıne aynı olmuyooo bıraz gamsız olmak lazım ben cok asırı duygusalım bıde cevrede cok onemlı devamlı sorular senden ılllede cevap bekleyen ınsanlar bızı daha cok yıpratıyo

gozun aydın canım ben yenı uyelerdenım cok sevındım allah saglılı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın kendıne cok dıkkat et hep duyuyorum tup bebek te devamlı dınlenmek gerekırmıs bebıse ıyı bak kolay bulunmuyo o cok kıymetlı

gozun aydın canım ben yenı uyelerdenım cok sevındım allah saglılı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın kendıne cok dıkkat et hep duyuyorum tup bebek te devamlı dınlenmek gerekırmıs bebıse ıyı bak kolay bulunmuyo o cok kıymetlı:

bende bugun kontrole gıttım kızlar ıkı yumurta olusmus bu sefer bırı 14mm bırı 12 mmdoktor bu sefer erken crwap werdın tedavıye dedı ıkı gun daha ıgne c.tesı yıne kontrol buyuk ıhtımal onumuzdekı hafta asılama bakalım bu sefer ne beklıyo benı dua edın arkadaslar bıraz erken olucak ama yoruldum artık

fiyat iyi gibi alsında..ben antalyada yaptıracağım ama fiyatı konuşmadık,aslında bi konuşsam iyi olacak..fakülteye gitmemeye kararlıyım.rapor işide çok zor geliyo,nasıl yapacağım bilmiyorum..

canım benim hiç yadırgama kendini..sen neysen bizlerde öyleyiz,senin aklına ne geliyosa bizlerde aynı düşünüyoruz..kimsenin mutluluğunda gözümüz yok elbette ama cezalandırıldığımı düşünüyorum çoğu zaman..kayıtsız şartsız inanan insanlarız ama insanız nihayet...kendimi elbet bi gün olacak diye avutmuyorumda artık..avutamıyorum..işin açığı olmama ihtimalini sindirmiş durumdayım..hastalığımdan dolayı..ama banada sebebi yok deselerdi umudum hiç tükenmezdi....

dediğin doğru canım,olacaksa oluyo,bende kesinlikle buna inananlardanım..ben hem endo hemde troidle uğraştığım için bunlardan kaynaklanan sıkıntılarlada boğuşuyorum,yani bunlar sadece gebeliğe engel olmakla kalmıyo,endo ağrılarla,troidde depresyonla hissettiriyo kendini..panik halinde tedaviye karar veriyoruz,zamana bırakmak gibi bi lüksüm yok......ama yapım stresli benim,hepsininde beni bulmasına tesadüf olarak bakamıyorum...çekiyorum kendime....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…