bak ne güzel canım rabbim bizim böyle günah işlememize izin vermiyor aldırarark günaha girecek biz onun sınavında şükrederek sevaba giriyoruz sonrada onun vereceği ödülle mutlu olacağız.....Canım benim
insanın kendini eksik hissetmesi çok zor , yeterli hissedememesi çok zor,pcoluyum ve kilom başıma bela oldu , hormon iğlerinden bana kalan kilolar ...
ama biliyorum hepsi biticek inşallah
Canım bilmiyorum ikisinin farkı ne ?
insanın kendini eksik hissetmesi çok zor , yeterli hissedememesi çok zor,pcoluyum ve kilom başıma bela oldu , hormon iğlerinden bana kalan kilolar ...
ama biliyorum hepsi biticek inşallah
NRY30 ne kadar sevindin anlatamam ben Meldinin bu gurubun ilk hmilesi olacagini dusunuyordum ama bu grounuse gore ikincisi olacak insallah onun icinde sana sevindigimiz gibi sevinecegiz...
Insallah sonuna kadar sorunuz saglikli bir hamilelik gecirirsin guzelim,..dualarimiz seninle ve karnindaki minik icin...
Kekcb hepimiz ayni duygulardan geciyoruz kendini yipratma ama tabi insanin icinde elinde degil neden ya neden biz burda geberiyoruz cocuk diye baskalari hamile kaliyor birde aldiriyor biri bizimle dalgami geciyro diyesim geliyor..ama hayat iste...bizimde gececek bu duygularimi cocugumuzu kucagimiza alinca daha saglikli dusunecegimize eminim...
Landarch iyiyapmissin rapor isini tamamla guzelim hersey elinin altinda olsun karar verdigin zaman birde bu prosedurlerle ugrasmamis olursun...
Meldicim cnm insallah senden de kis abir sure sonra alacagiz guzel haberleri eminim ben guzelim....her an duamdasin...pressed icin fasa fiso gibi bisey dedi istersne kullan zarari yok ama biraz sisirme bir durum dedi yani bana birakti ama soguttu beni o ayri...
Gulemcim uzun zaman sonra senden haber almak guzel kocanla ayri dusmenize uzuldum kiyamam kolay degildir eminim...
Kizlar dun girmedim KKya ne cok yazisma olmus cok memnun oldum...herkesin iyi olmasina haber aldigima sevindim....
Selam arencim :)
canm ben bazen keşke pcolu olsaydım yada tiroidim olsaydı derken buluyorum kendimi sonra allahım sen bilirsin diyerek kendimi telkin ediyorum. çünkü sağımda solumda pco lu ve hipotiroidli olup tedavi görüp hemen hamile kalan okadr kişi var ki. bunlar sadece vesile.. herşeyin vakti var,vakti gelince olacak.. yoksa pco, tiroid, endo, rezerv azlığı, tıkanıklık hepsi BAHANEEE.. internet sitelerinde ideal kiloda olmaktan da bahzediliyor. ben kendimi bildim bileli hep ideal kilomdayım, spor yapıyıorum, hiçbir kötü alışkanlığım yok,günde en az 8 saat uyurum, iyi beslenmeye calışıyorum. netteki kriterlere göre benm hemen hamile kalmam lazım. oturduğum semtin varoşlarında kadınlar eni ile boyu bir, kış günü yalınayak geziyorlar, allah bilir belki hiç jinekolog yüzü görmemişler ama göbüşlerinden bebek eksik olmuyor. bence bizim sorunumuz; 1) çok kafaya takmak , 2) doğal yoldan hamile kalabileceğimize inanmıyoruz , 3) stresli kişiliğe sahip olmamız
kızlar size son 6 aylık periyotlarımız yazmak istiyorum, şaştım kaldım tedavilere başlayana kadr ben adet olduğumdan beri 26 günde bir adet olurum, ama tedavilere başladıktan sonra; 23, 28, 33, 35, 26, 30, 30, 31 ( aralıktan mayısa kadar). şimdi ben 25. gündeyim bu periyotlara göre daha adetime kaç gün var?
canm ben bazen keşke pcolu olsaydım yada tiroidim olsaydı derken buluyorum kendimi sonra allahım sen bilirsin diyerek kendimi telkin ediyorum. çünkü sağımda solumda pco lu ve hipotiroidli olup tedavi görüp hemen hamile kalan okadr kişi var ki. bunlar sadece vesile.. herşeyin vakti var,vakti gelince olacak.. yoksa pco, tiroid, endo, rezerv azlığı, tıkanıklık hepsi BAHANEEE.. internet sitelerinde ideal kiloda olmaktan da bahzediliyor. ben kendimi bildim bileli hep ideal kilomdayım, spor yapıyıorum, hiçbir kötü alışkanlığım yok,günde en az 8 saat uyurum, iyi beslenmeye calışıyorum. netteki kriterlere göre benm hemen hamile kalmam lazım. oturduğum semtin varoşlarında kadınlar eni ile boyu bir, kış günü yalınayak geziyorlar, allah bilir belki hiç jinekolog yüzü görmemişler ama göbüşlerinden bebek eksik olmuyor. bence bizim sorunumuz; 1) çok kafaya takmak , 2) doğal yoldan hamile kalabileceğimize inanmıyoruz , 3) stresli kişiliğe sahip olmamız
Merhaba arkadaşlar
Uzunzamandır girememiştim ani bi kararla tüp bebek için tedaviye başladım iyiki yapmışım boşuna zaman ve maddi kayıp yaşamış böylesi daha iyi oldu.Tahlillerim pozitif çıktı okadar negatif gördüm kü bunu benimseyemedim daha.İlk ultrasonun 21/01/2011 de inşallah sorun çıkmaz şu an tek korkum o bunu da atlatırsak Allahın izniyle güzel geçecek.....Darısı hepinize inşallahhhhhhhh
Merhaba arkadaşlar
Uzunzamandır girememiştim ani bi kararla tüp bebek için tedaviye başladım iyiki yapmışım boşuna zaman ve maddi kayıp yaşamış böylesi daha iyi oldu.Tahlillerim pozitif çıktı okadar negatif gördüm kü bunu benimseyemedim daha.İlk ultrasonun 21/01/2011 de inşallah sorun çıkmaz şu an tek korkum o bunu da atlatırsak Allahın izniyle güzel geçecek.....Darısı hepinize inşallahhhhhhhh
kızlar ne güzel topiğimize neşe geldi :) arkadaşımızın güzel haberi umut oldu bize
Kızlar gecen gun bir sitede form doldurmuştum, hemen geri döndüler bahçeci kliniğinden bir doktoru bağladılar. uzun uzun konuştuk, davet etti merkezlerine. sgk ile anlaşmaları yokmuş 4000 tl tedavi ücreti ilaçlar extra dedi, size 1000 tl lik ilac yeter biz düşük dozlarla başlarız ve kullanılan ilacın özelliği az dozla iyi sonuç elde edilmesi dedi. sesi güven verici rahatlatıcıydı doktorun acıkcası merkezi gidip görmek istiyorum, memorial, maya ve bahçeci bunlardan biri olcak gbi
kızlar yaaaa offf kötüyüm , yanlış düşünüyorum belki ama anlatacak kimse yok , sizede anlatmasam kafayı yicem.
Yanında çalışan asistanım var , benden 1 yaş küçük , oda benim gibi pco lu 8 yıllık evli 4-5 yıl uğraşmış hamiş kalmak için 2 düşükden sonra allah bağışlasın 2,5 yaşında oğluşu var ve bügün hamiş olduğunu öğrendim öğle yemeğinde söyledi , onun adına çok sevindim gerçekten çok mutlu oldum çok zor yollardan geçmiş , ama maddi imkansızlıklardan dolayı aldırıcak herhalde offff , allahım günah yazma neden demek istemiyorum , sadece boğazımda kocaman bir düğüm oldu yutkunamıyorum , bunun sınav olduğuna inanıyorum , ne olur bana kızmayın hissettiklerimden dolayı kafam karıştı , kendi adıma çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?