Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi hayırlı olsun..inşallah bida denemelere gerek kalmaz..inşallah tutar...

kızlar ne güzel topiğimiz şenlenmiş. ne kadar ihtiyacımız var mış iyi bir habere. benim için ne kadar umut dolu güzel şeyler yazmışsınız. dew, gulem, nry, landarch hepiniz. canlarım beni yüreklendirdiğiniz için motive ettiğiniz için çok teşekkür ederim. bunları duymaya çok ihtiyacım var.

inşaallah bir gün hepimiz mutlu haberlerle coşalım. iyiki sizleri buldum. çok mutluyum.

sevgiler..

Sağol canım darısı hepinize inşallahhhhh.İşteyim çok dinlenemiyorum ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum

Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı sonuçlanır

selam kızlar...hafta sonunu bitirdik..nasılsınız;????
meldi transfer günün bellimi???????

slm kızlar bugun catlatma ıgnemı yaptırdım yarın asılama yapılıcak ınsallah bu sefer olur cok ıstıyorum gecen sefer normal bı akıntım vardı bu sefer koyu kahve oluyo ne degıstı bılmıyorum kullandıgım hersey aynı meldı senın ne zaman trsnsfer ben sana ve hepınıze dua edıyorum gorusuruz kızlar

HZL83 Oncelikle aramiza hosgeldin...ve tabiyki yarin dualarimiz seninle...insallah senin icin ve dogmamis bebegin icin en iyisi olsun...
Benim hic ama hic keyfim yok bu aralar reglim bitti hergun yumurtlama testi yapiyorum sanki yumurtlamam yarin filan olacak cok ilginc ama kesinlikle tamamen alt kisimlarim sapitmis durumda...hicbirsey kontorulumde degil fena halde buna moralim bozuluyor sanirim..neyse en iyisi sizinde icinizi kiymayayim :)

Meldim canim umarim keyfin yerindedir yaz bize transfer gununu o gun bir sinerji olusturalim senin icin dualarimiz birlessin...

Herkese mutlu guzel bir hafta diliyorum...

iyi haftalar kızlarr..
günaydın hepinize.umarım iyisinizdir. ben feci uykusuzum.
eşim cuma günü şehir dışına gitti göreve. benimde cumartesi ve pazar arka arkaya iki gün yumurtlama akıntım geldi. neyseki bugün döndü henüz görüşemesekde belki sonunda yakalarız dimi. yoksa geçmi kaldık. bende dün kayınvalidemde kaldım. eşimde yolda diye gözüme uyku girmedi. bu ayıda kacırdık galiba..hayırlısı bakalım. bu kadarıda tesadüf değildir heralde..

kızlar merhabaa..
hzl83 canm aşilaman oldu yada olmak üzere, hayırlı olsun inşallah bebişine kavuşursun.. bol bol dinlen birkaç gün.

dew cim bende artık vucudumu tanıyamaz oldum, eskiden de böle miydi yoksa ben ilgiliyim diye mi böle bilemiyorum. güğüslerim ayrı havada zaten şiş ve ağrılı, arada rahim de ben burdayım diyoo :)

bubuş cum yumurtlama akıntısını bosver her gün bebek olabilir.. içini ferah tut adete kadar her gün değerli bence..

pazar günü annemlerin ewinde temizlik vardı, o kadr ağır kaldırdım ki resmen öldüm.. akşam bi aklıma geldi ben hala adet olmadım, bi ihtimal hamile olsam yandım.. ama bu ay progesteronun düşük çıkması yüzünden hiç umudum yoktu. çarşamba günü rapor işlemleri ile uğraşıcam, o zamana kadr adet olmazsam ne olur ne olmaz die test yapmayı düşünüyorm.

meldi cim nerdesin?

canım günaydın ,
ne kadar şanslısınki yumurtlama akıntını görebiliyorsun , ben son 1 kaç aydan beri belkide daha fazla ne ne akıntı ne başka birşey rastlamadım , bi geçen ay hastalanma tarihimden 2 gün önce ve sonra akıntı oldu ama ne akıntısı idi bilmiyorum
canım siz yinede bugünü kaçırmayın bence

Kızlar ya offf bişey dicem , benim son bir haftadan beri gögüslerimi sıkınca beyaz bir sıvı geliyor , süt müdür başka birşeymidir bilmiyorum.1 hafta önce gayriihtiyari gögüslerimi kontrol ediyordum sıkınca birden özellikle sol göğüsümden beyaz süt gibi sıvı geldi , yanlış gördüğümü denk geldiğini düşündüm ama gün aşırı bakınca aynen damla kadar olucak şekilde de olsa geliyor , gögüslerimde şiş hassaslık ağrı yok sadece ince sızı oluyor günde 1 -2 kere başkada bişey yok, bugün hastalanmam gerekiyor ama hiç haraket yok , cumartesi test yaptım ondada bişey yok ((

süt hormanumu yükselmiştir acaba ?hormon testi yaptırmıştım ama sorun yoktu ?korkmaya başladım açıkcası

uzun oldu kusura bakmayın

canm benm de aklıma prolaktin hormonu geldi, baktırmanda fayda vaar.. canm bügün hastalanman gerekiyorsa cumartesi erken yapmışsın testi. yarın sabah ilk idrarla bikere daha test yap.. benim de bugün 29. günüm, adet olmam gereken günü bilmiyorum çünkü döngülerim çok değişken.

ne bileyim evet erken olduğunun farkındayım aslında benimde döngülerin acayip şaşmış durumda geçen ay 40 günü bulmuştu yani , bu hafta bişey olmazsa yeni bir dr gidecem hayırlısı bakalım , inşallah umut olur güzel bir başlangıç olur

canım senin progesteron olayını sadece okumuştum ama cevap yazmamıştım;yanlış hatırlamıyorsam 21.gün değilde daha erken bakılmıştı ve düşük demişti doktor..değilmi?? progesteronun 21.gün bakılmasının bi anlamı var aslında..sadece o gün en yüksek değere çıkıyo,yani öncesinde bakılanın bi anlamı yok.tabii doktorun bileceği iş ama 20 değilde 21.gün bakılması muhakkak önemli..geçen gün sırf kontrol amaçlı bi doktora gideyim dedim,yani eşimle aynı yerde olmasakta ovülsayon oluyomuuyum,ne zaman olcam vs..takip olayım yaza kadar böyle deneyelim demiştim,doğal yolla belki olur diye..doktora geçmişimi anlatırken ben ovülsayon olmuyodum diye başlayınca anlatmaya, nerden biliyorsun dedi,bende şu akıntı muhabbetini anlattım,hatta 21.gün progesteron değerlerim 7 lerde sonrada 2 falan çıktı dedim..birincisi 7 iyi bir rakam dedi(şaşırdım bayaa)...ikincisi adet oluyormusun dedi evet dedim,düzenli oluyorum hatta dedim..bu en önemli göstergesidir,adet olan kadın yumurtlar muhakkak,haa her ay olacak diye bişey zaten diyemeyiz dedi..bende yazayım diyodum size yazını görünce aklıma geldi...olmayacak diye bişey yok yani..

canım şu akıntı işine bende öncelerden dikkat etmiyordum önemsemediğim için ,arkadaşım vardı ünv.de,hep akıntıdan şikayetçiydi,günlük ped kullanıyorum bazen çok fazla oluyo derdi,evlendi hemen gebe kaldı:) meğer anormal olan benmişim..benim hep kupkuru olur çamaşırım..sadece 2 aydır adetimin 9.günü falan kıvamı koyu bi akıntı geliyo 1 seferlikve çok az..,
göğsündeki olay benimde aklıma prolaktini getirdi,en son ne zaman yaptırmıştın?ama streste etkili olabilir..prolaktine baktır,ama tedavisi kolay korkma sakın...

KEKCB ben bebek istemeye basladiktan sonra birtakim testler yaptilar bana ve prolaktin yani sut hormonum yuksek cikmisti..ve o zaman cok arastirmistim... prolaktin beynin arka kisminda bir bolge gorevi sadece sut hormonu sut uretmek...bazen degerleri yukselebiliyormus eger buyume oluyorsa hamile olmamana ragmen gogusten sut bile gelirmis mutlaka doktara goster bir ilacla onu baskiliyorlar...diger bir sebep ise bebek istegi cok olan kadinlarda vucut kendini hamile sandigi icin bu hormonun degerlerini farkinda olmadan yukseltebiliyorlarmis....bende oyle oldu cocuk istemeye basladigim an yukselmeye basladi o ay kendimi hamile sanmistim acayip sevindirik olmustum gecikince megersem farkinda olmadan bu hormonumuda yukseltmisim haa tabi en kotu yani ise vucutu kendini hamile sanip sut urettigi icin hamile de kalamiyorsun...o yuzden arkadasim doktora gozuk lutfen...

canım benim bekarken benimde çok düzenli akıntım olurdu çok iyi hatırlıyorum onun aslında yumurtlama için olduğunu bilmezdim ama nedense sorun olarakda görmezdim , nedense olumlu bişey gibi gelirdi ama ne zaman evlendim hafif hafif kilo almaya başladım , sorun başladı iğleride kullanınca hepten ayvayı yedim şimdi ne gelen var nede giden
ama mutlaka prolaktine baktırıcam inşallah sorun yaşatmaz :44:

canım yazdıklarını okuyunca gerçekten çok mantıklı , ben geçen ay hastalandıktan sonra nedense hastalanmam kısa sürdüğünden dolayı acaba üstüne mi gördüm acaba hamilemiyim diye kendimi çok motive ettim farkında olmadan , sanki bu ay olucak gibi geldi ,bu nedenlede hormonlar harekete geçti, çok haklısın .
İnsan neden bunu kendine yaparlı insan vücudu nasıl bişeyki herşeyi bu şekilde algılayıp harekete giçiyorda neden hamiş kalmak için motive edip gönlendiremiyoruz , tam tersi çok takınca psikolijikmen olmuyor , offff çok karmaşık , karışık makina gibi dilinden anlamak zor

hosbulduk canım allah razı olsun hepınızden bugun 15.30 oldu asılama bu sefer canım yandı bıraz ama herseye deger sende moralını bozma boyle devamlı neden takıp edıyon yumurtlamayı bılmıyorum ama bu senı yorar bana sorarsan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…