Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım oldu ıkıncıyı de atlattım sıra sonucu beklemeye geldı ben dınlenmek ıstıyorum ama dktr ıkı gun raporu bıle zor verdı resmen yalvarttı bu tedavıden de sonuc alamazsam bırakıcam zaten ılgısızın tekı bıde tavsıye uzerıne gıttım cok yogun oluyo

kızlar birkaç gündür giremedim. aramıza katılan hzl inşallah aşılamn hayırlı olur. dualrımız seninle..dikkt et landarch gibi ağır kaldırma. iyidinlen. ben aşılamalarımda bunlara hiç dikkat etmedim pişmanım.

dewim canım benimtransfer günüm ayın 25 i yani önümüzdeki hafta salı günü. dondurmam çözülebilirse. valla ben geçen tüpteki gibi umutlu olmadığımdn moda giremedim hiç bieşeye dikkat etmiyorum çyımı kahvemi sigara mı içiyoru. sigarayı günde 5 tane falan içiyorum gerçi o bile çok ama . neyse saçlarıma kalıcı fön yaptırıcaktım brezilya fönü. internette bir kampanyadan satın aldım normalde pahalı bir işlem benim kuaförüm 600-800 milyon arası yapıyor. ben bir kampanyadan 250 milyona görünce direkt kartla satın aldım sonra o gün drumla konuştuk aramışken aklıma geldi geldi söyledim hayır kesinlikle yaptırma dedi şaşırdım kaldım. hani yumurta geliştirme olayı olamdığı için aklıma bile gelmedi sakıncalı olabileceği okadar rahatım yani.benim parada gitti sinir oldum. neyse kuaförle konuştum anneme röfle yapıcak. öyle yani canlar . transfer aşamasına gelirsem dualarınızı esrgemeyin lütfen. bu arade işlerim inanılmaz yoğun napıcam nasıl istirahat edicem bilmiyorum.

kekecb ve gulem akıntınızı takip edip vücudunuzu tanıyorsunuz. ben bunları daha tüpten sonra takip etmeye başladım. ama yumurtlama zamanını ayıramıyorum. sanki hep akıntım var. anlamıyorum ya.

b
landarhcım bakarsın bebişimiz kendiliğinden gelir. ne güzel bir sürpriz olur değil mi.2011 yılı yüzümüzü güldürür inşallah. bakalım bu senin hamileleri kimler olucak. şeytanınbacağını kırabilecekmiyiz.

sevgiler. hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:

canım benim transferin inşallah hayırlı olur güzel haberler alırız, kötü düşünme , kendine motive et , biz hep kötüyü düşünüyoruz , neden olmasınki şansımız herzaman 50 /50 değilmi?eminim herşey çok güzel olucak hepimiz teker teker güzel haberler vericez inşallah

canım hoşgeldin;
bu aşamalar hem heyecanlı , hem stresli , ne düşüneceğimizi bilmediğimiz , umutla umutsuzluk arasında gidip geldiğimiz bir süreç , kendini çok dinlememeye çalış, kendini çok yorma , ama hayatınıda kısıtlama ,açıkcası tam doğrusu ne bilmiyoruz kısmetimizde varsa olucak inşallah , sen sadece kendini iyi hisset sırayla bebişleri kucağımıza alıcaz inşallah

canm ewet bu ay klomen kullanıştım 16.gün kotrole gittiğimde önce ultrasonla baktı ewet gayet güzel olgunlaşmış yumurta var dedi, sonra progesteron testi istedi sonucu 0.5 çıktı ve maalesef bu değer çok düşük yumurta kaliteli değilmiş dedi ve bizi gönderdi.. şu gün ilişki falan demedi bile.. hazır hisedince tüp bebek yaptırın dedi. benm kafam artk iyice karıştı, ben o gün baya üzüldüm iştee ama çalışmalara devam ettik. 20. gün kasıkalrım belim baya sızladı sanki adet olcakmışım gbi.. ertesi gün geçti belki gec yumurtlamışımdır diye düşündüm birkaç güne kadr da göğüslerde ağrı başaldı hala da devam ediyor.. bugün 30. günüm adet olmadım ama her olcakmışım gbi ağrılar giriyor arasıra

canım hayırlı olsun şimdiden..dondurulmuşlarla gebe kalan çok..bende hazirana hazırlıyorum psikolojimi:)) aşılamada yüzümüz gülmedi inşallah seninle başlarız pozitiflere..

yani bana tuhaf geldi doktorunun yaptığı,hem her zaman muayene bulguları önemlidir derler..neyse sen çalışmakla çokk iyi yapmışsın,inşallah tutmuşturda doktoruna test sonucunu götürürsün:)))) hep böyle hikayeler duyarız ya....aslında test yaptırabilirsin,bi sonuç verir....bu arada belirtilere takılma,dikkat et genede kendine..

slm kızlar,
sabah okudum ama cevap yazmaya fırsat bulamadım.
benim sürekli akıntım var diyemem zaten yumurtlama akıntısı farklı bişey kasıklarım üşütmüş gibi içten sertleşiyor şişme hissi veriyor 2 gün boyunca gergin bir şekilde ağrı yapıyor artık diyosaun nerdeyse patlıycam diye sonra ağrı derecesi düşmeye başlayınca yumurtanın beyazı gibi akıntı geliyor iki parmak arasında uzayan kopmayan tarzda. dolayısıyla bugünlerde kuruluk sorunuda olmuyor.hani derlerya ıslak günler olasılığı yüksek günlerdir diye.
bizde olabildiğince değerlendirdik bakalım hayırlısı.
birde kızlar geçen gün bişr araştırma okudum. hergün yapılan ilişki neticesinde erkekteki hasarlı spermler iyileşme gösteriyormuş.aklınızda olsun.
durmak yok çalışmaya devam :))))

landarch cnm iyi olmuş çalışmayı yapmanız. hangi dr a sorarsan sor 21. gün progesteron değerinin pik yaptığı günü söyler. 16. gün daha yeni yumurtlamış oluyosun yumurtanın tüplerde döllenmeyi bekleyip sarı cismin oluştuğu günler o sarı cisim denilen şey değeri yükseltiyor. eğer döllenme olmaz ise değer düşüyor ve adet kanaması oluyor. sen hiç kafana takma yumurtan iyi görünüyorsa iyidir. hadi bakalım bebiş çıkar gelirde inş. dr unu morartırsın :)))

hzl83 cnm hayırlı olsun asılaman inş bu sefer olur. dualrımız seninle. rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın inş.

meldi cnm dondurma işlemi ile hamile kalanları cok duyuyoruz umudunu sakın yitirme. kısmetin kimbilir nerde nasıl bilemezsin rabbim ol desin yeterki. dualarımdasın.kendine iyi bak olumlu ve rahat ol.öptm cnm.

Landarchcim canim reglin gecti hamile olabilirsin bence..ay oyle bir his kapladi icimi ay ne guzel olur...o kadar cok duydum ki bu sekilde hamile kalan 7 sene tedavi gorup hamile kalamayan tedavi gorup sizin cocugunuz olmaz denipte ertesi ay hamile kalan o kadar cok ki...neden olmasin?

dew aynen katılıyorum sana cnm. 30 günü geçti inşallah düşündüğümüz gibidir. dr önce moralini bozdu landarch da kafası rahat nasıl olsa olmaz diye düşündüğü için hiçde sürpriz olmaz. hadi inşallah.
benim bi tanıdığım 8 sene uğraştı olmadı tüp yaptırdı oda olmadı. sonra kendiliğinden hamile kaldı şimdilerde doğurmak üzere.

kızlarr az önce hasataneden geldim rapor işim hazır gibi, 2 doktorun imzası eksik yemekten sonra imzalatıcam onlara da.. raporlardan birinin üzerinde 1 ay gecerlidir yazıyor. ben daha adet olmadım, eğer birkaç gün daha gecikrise mecburen bu ay tedaviye başlamak gerekiyor, aslında ben ilkbaharda istiyordum ama rapor almada acele ettim.. ilaç raporunun 1 ay gecerli olduğunu bilmiyordum. neyse herşeyde bir hayır vardır.

Ağzınızdan ball damlıyor ballll.. ama hiç sanmıyorum hamile olduğumu, dün bi idrar testi yaptım negatif çıktı, bu ay gec yumurtladım olsa bile çıkmaz daha idrarda. adet olcakmışım gibi sancm var, göğüslerde ağrıo.. bakalm öğleden sonra raporu alınca tüp bebek merkezini arayacağım, durumu anlatıp ne yapmam gerektiğini söylerler

canım valla bende çok umutlandım senden..dur bakalım bellide olmaz..ilaç raporu için 1 ay geçerlidir yazmışlardı benim aşılamadada..ama sana bahsetmek aklıma gelmedi canım..neyse dediğin gibi bundada vardır bi hayır.bu arada tüp bebek merkezi yardımcı oluyo falan deniliyo onlar karışmadımı senin rapora,sadece ilaç raporu alıyorsun değilmi??

merhaba kızlar
kaçgündür yazamadım.
landrach inşalalh gerek kalmazda sen şimdi tüp bebeğe mi başlayacaksın. nereye karar verdin.
bazen sabırsızlanıyorum biran önce tüp bebeğe başlayım diye sonra hadi olmazsa diye umutsuzluğa kapılıyorum korkuyorum.

kızlarr merhaba, raporlarımı aldım çok şükür, inşallah bir problem çıkmaz.. doktoruma da gittim dediki illa test yaptır, kan testi yaptırmak içimden gelmedi onun yerine hassas bir test aldım tabiki negatif çıktı.. şimdi sıra merkez seçme işinde.. istanbul tüp bebek merkezine raporlarımı faxladım inceleyip fiyat çıkaracaklar bana, ona göre ön görüşme için gidicem.. memorial da arkadaşım var, sgk ile anlaşmaları yok ama indirim yaptıracak orası da aklımda. kafam çok karışık aslında, ne yapacağımı bilmiyourm, ilaç raporu 1 aylık ama günü gecemeden reçetesini yazdırıp ewimde buzdolabında saklayabilirmişim 1 ay daha.. ben hem ilaç hem tüp bebek raporu aldım kızlar

kızlar anatolia da raporlu 3.000 civarlarında, istanbul tüp bebek ise 750 tl + ilaçlar diyor.. istanbul tüp bebek merkezi fiyatı çok uygun geldi bana. ilaçlarla beraber max 2000 tl tutar dediler. sizce ne yapsam? dr.aret kamer doktorum pazartesi günü randevu aldık, anatolia da en erken pazartesi randevu verdi. aynı günde hem burada hem de ankarada muane olamayacağıma göre ikisinden birini seçmem lazım.

canım istanbul tüp bebek nasılo kadar uygun?şaşırdım valla..anatolia 300 demişsin işlem +ilaçmı?
başka şehirde yaptırmak zor olmazmı? gerçi kalacağın yer varsa neden olmasın.birde dinlenme süren bittikten sonra yola çıkman yine riskli olur.yani evine en yakın erde yaptır bence..yinede sen bilirsin..ilaçlar dolapta durabiliyo,tabii dediğin gibi 1 ayıda geçirme..istanbuldaki diğer merkezler nasıl acaba?epeyde merkez vardır orda..

arencim ya ne tüp bebeği..sen gebe kalabiliyosun..düşünme bence eşinin yanında olmaya bak:) bende kaldım diye beklemek istedim ama endometriozis yüzünden acele ediyorum,ha bide troid var:))))))))))))

Son düzenleme:

canm bende ankarayı hiç istemiorm çünkü bilmediğim bir şehir kalıcak yer de sorun aslında merkezin misafirhanesi varmış günlük 25 tl ücretli, 3100 tl +ilaçlar, ilk görüşme 220 tl muane ücreti derken baya bi tutuo.. doktorumun anatoliayı tavsiyet etmesinin sebebi Türkiyede bu işi en iyi bilen prof lar ordaymış, başarı oranları çok yüksekmiş ama bu işler şans işi, maddiyatta önemli bizim için. İstanbul tüp bebek insanı huylandıracak derecede uygun ama gecen yıl bir arkadaşımızın üçüzleri oldu o merkez sayesinde, kısmet işte.. pazartesi görüşmeye gidince daha netleşir artık fikrim.. anatolia yı eledim, belki bide memorilal ile de görüşebilirim eğer o zamana kadr adet olup tedaviye başlamazsak.
istanbulda baya tüp bebek merkezi var, anadolu yakasındakiler hiç düşünmüyorum çünkü kıta değiştirmek şehir değiştirmekten dha zor burda.. avrupa yakasında da sgk ile anlaşmalı bulabildiğim bi burası var, memorial ın anlaşması yok fakat iyi indirim yapıyorlar. medicana var bide beylükdüzüne yakın ama orası resmen soyguncu

canım valla istanbulu bilmiyorum ama yol gel git yorulursun,dediğin gibi cebimizi düşünmemiz lazım..sadece işlem olarak hesap yapıyoruz ama ekstra masraflar çıkıyo.5 derken 10 harcıyoruz her seferinde..istanbul tüp bebek merkezine giden kişilerle konuş olmazsa..belkide sürümden kazanıyolardır:) birde embriyo dondurma işleminide sor.oda çok önemli,dondurma işleminin ücretide önemli..

Allah aşkına istanbuldaki tüp bebek merkezlerinde profmu yok. emin ol istanbulda ankaradaki merkezlerden çok çok daha iyisi vardır. anatolyada yaptıran 2 arkadaşım var. ve şu an ikiside istanbulda merkez bakıyor. sen doktorunun ısrarına bakma işin psikolojiside önemli kalacak yer bile başlı başına bir stres.misafirhanesi var ama ne kadar rahat edeceksin.
birde normalde tüp bebeği raporlu yaptıracaksan merkeze sadece 800 civarı birşey ödüyorsun.birde tabii artı ilaçlar var. ilaçlarda raporlu kullandığın miktara göre 800-1000 arası değişiyor. raporlu olması gerekeni bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…