arencim ya ne tüp bebeği..sen gebe kalabiliyosun..düşünme bence eşinin yanında olmaya bak:) bende kaldım diye beklemek istedim ama endometriozis yüzünden acele ediyorum,ha bide troid var:))))))))))))
merhaba kızlar
Kaç gündür işlerin yogunluğundan giremiyorum, umarım hepiniz iyisinizdir.
Tekrar yeni bir sayfa açıldı benim için ; yeni bir dr gittim dün , pazartesi gününden beri hastalanmayı bekliyorum ama gelen giden bişey yok.Dün dr gittim alttan muayene etti, 2,18cm olmak üzere çatlamamış yumarta vardı , ilk gördüm zaten panikledim kist mi diye ama 3 cm altında olduğundan dolayı değilmiş , çatlamamış yumurta dedi, hiç bir destek almadan yumurtam kendiliğinden o ölçüye gelmesi bile beni sevindirdi açıkcası , çatlamış olmasa bile.
Tedaviye başlamak için önce gebelik varmı anlamak için test yaptık , bu sabah sonucu aldık , tabiki beklenen sonuç ----- , açıklama yapmaya gerek yokbunun üzerine bana adet söktürücü ilaç verdi ayrıca bide ,serophene isimli ilaç verdi ( iğneden bahsetti ama ben kesinlikle iğne istemedim ) hastalanmanın 5 günü kullanmaya başlıcam 5 gün sürücek , kontrole gidicem bakıcaz yumoşlar olmuşmu.
Aslında başa gönmek gibi bişey ama ben daha önce ilaç kullanmayıp iğne kullandığımdan dolayı , bu seferde bunu yapalım bakalım dedik , bu yoluda denimiş olalım, belki bu iyi gelir.
İnşallah iyi gelir , bilmiyorum , bi kaç ay bunu deneriz olmaz ise zaten eşiminde benimde düşüncem tüp'e gitmek hayırlısı bakalım.
Allah aşkına istanbuldaki tüp bebek merkezlerinde profmu yok. emin ol istanbulda ankaradaki merkezlerden çok çok daha iyisi vardır. anatolyada yaptıran 2 arkadaşım var. ve şu an ikiside istanbulda merkez bakıyor. sen doktorunun ısrarına bakma işin psikolojiside önemli kalacak yer bile başlı başına bir stres.misafirhanesi var ama ne kadar rahat edeceksin.
birde normalde tüp bebeği raporlu yaptıracaksan merkeze sadece 800 civarı birşey ödüyorsun.birde tabii artı ilaçlar var. ilaçlarda raporlu kullandığın miktara göre 800-1000 arası değişiyor. raporlu olması gerekeni bu.
hayırlı olsun canm yeni tedavin, inşallah güzel sonuç verir.. o çatlamayan yumurtan her an çatlayabilir biliyorsun değil mi? inşallah tüpe gerek kalmadan bebeğine kavuşursun.
bende bugün adet oldum, merkezi aradım bildirdim adetin 4. gününe denk geliyor ön görüşmem. sorun olmaz dediler, eğer tedaviye uygunsam hemen aynı gün ilaçlara başlarsınız, olmadı sonraki siklusta başlanır dedi. pazartesi netleşecek durumum..
meldi cim transferine az kaldı güzel beslen morelini yüskek tut..
bubuş beklenmeyen adet tarihin nezaman?
merhaba kızlar
Kaç gündür işlerin yogunluğundan giremiyorum, umarım hepiniz iyisinizdir.
Tekrar yeni bir sayfa açıldı benim için ; yeni bir dr gittim dün , pazartesi gününden beri hastalanmayı bekliyorum ama gelen giden bişey yok.Dün dr gittim alttan muayene etti, 2,18cm olmak üzere çatlamamış yumarta vardı , ilk gördüm zaten panikledim kist mi diye ama 3 cm altında olduğundan dolayı değilmiş , çatlamamış yumurta dedi, hiç bir destek almadan yumurtam kendiliğinden o ölçüye gelmesi bile beni sevindirdi açıkcası , çatlamış olmasa bile.
Tedaviye başlamak için önce gebelik varmı anlamak için test yaptık , bu sabah sonucu aldık , tabiki beklenen sonuç ----- , açıklama yapmaya gerek yokbunun üzerine bana adet söktürücü ilaç verdi ayrıca bide ,serophene isimli ilaç verdi ( iğneden bahsetti ama ben kesinlikle iğne istemedim ) hastalanmanın 5 günü kullanmaya başlıcam 5 gün sürücek , kontrole gidicem bakıcaz yumoşlar olmuşmu.
Aslında başa gönmek gibi bişey ama ben daha önce ilaç kullanmayıp iğne kullandığımdan dolayı , bu seferde bunu yapalım bakalım dedik , bu yoluda denimiş olalım, belki bu iyi gelir.
İnşallah iyi gelir , bilmiyorum , bi kaç ay bunu deneriz olmaz ise zaten eşiminde benimde düşüncem tüp'e gitmek hayırlısı bakalım.
kızlar birkaç gündür giremedim. aramıza katılan hzl inşallah aşılamn hayırlı olur. dualrımız seninle..dikkt et landarch gibi ağır kaldırma. iyidinlen. ben aşılamalarımda bunlara hiç dikkat etmedim pişmanım.
dewim canım benimtransfer günüm ayın 25 i yani önümüzdeki hafta salı günü. dondurmam çözülebilirse. valla ben geçen tüpteki gibi umutlu olmadığımdn moda giremedim hiç bieşeye dikkat etmiyorum çyımı kahvemi sigara mı içiyoru. sigarayı günde 5 tane falan içiyorum gerçi o bile çok ama . neyse saçlarıma kalıcı fön yaptırıcaktım brezilya fönü. internette bir kampanyadan satın aldım normalde pahalı bir işlem benim kuaförüm 600-800 milyon arası yapıyor. ben bir kampanyadan 250 milyona görünce direkt kartla satın aldım sonra o gün drumla konuştuk aramışken aklıma geldi geldi söyledim hayır kesinlikle yaptırma dedi şaşırdım kaldım. hani yumurta geliştirme olayı olamdığı için aklıma bile gelmedi sakıncalı olabileceği okadar rahatım yani.benim parada gitti sinir oldum. neyse kuaförle konuştum anneme röfle yapıcak. öyle yani canlar . transfer aşamasına gelirsem dualarınızı esrgemeyin lütfen. bu arade işlerim inanılmaz yoğun napıcam nasıl istirahat edicem bilmiyorum.
kekecb ve gulem akıntınızı takip edip vücudunuzu tanıyorsunuz. ben bunları daha tüpten sonra takip etmeye başladım. ama yumurtlama zamanını ayıramıyorum. sanki hep akıntım var. anlamıyorum ya.
b
landarhcım bakarsın bebişimiz kendiliğinden gelir. ne güzel bir sürpriz olur değil mi.2011 yılı yüzümüzü güldürür inşallah. bakalım bu senin hamileleri kimler olucak. şeytanınbacağını kırabilecekmiyiz.
sevgiler. hepinizi öpüyorum.
canım hoşgeldin;
bu aşamalar hem heyecanlı , hem stresli , ne düşüneceğimizi bilmediğimiz , umutla umutsuzluk arasında gidip geldiğimiz bir süreç , kendini çok dinlememeye çalış, kendini çok yorma , ama hayatınıda kısıtlama ,açıkcası tam doğrusu ne bilmiyoruz kısmetimizde varsa olucak inşallah , sen sadece kendini iyi hisset sırayla bebişleri kucağımıza alıcaz inşallah
canım hayırlı olsun.inşallah olumlu sonuçlar alırsın..maalesef bizim gittiğimiz doktorlar en son işlemlerle başlıyorlar tedaviye,buda bizde hem maddi hemde manevi yıpratıyo.başa döndüm diye düşünme bu yüzden.denenecek yöntemlerin tükenmemiş anlaşılan.kendi kendine büyümüş yumurtan,bi çatlatma iğnesi bile şifa olur belki:) canım 2,18 cm.lik yumurta bana kalırsa çatlamaz gibi geliyo,yinede kötü etkilemek istemem seni..adet söktürücüyle zaten o sökülür bildiğim kadarıyla...
kızlar birkaç gündür giremedim. aramıza katılan hzl inşallah aşılamn hayırlı olur. dualrımız seninle..dikkt et landarch gibi ağır kaldırma. iyidinlen. ben aşılamalarımda bunlara hiç dikkat etmedim pişmanım.
dewim canım benimtransfer günüm ayın 25 i yani önümüzdeki hafta salı günü. dondurmam çözülebilirse. valla ben geçen tüpteki gibi umutlu olmadığımdn moda giremedim hiç bieşeye dikkat etmiyorum çyımı kahvemi sigara mı içiyoru. sigarayı günde 5 tane falan içiyorum gerçi o bile çok ama . neyse saçlarıma kalıcı fön yaptırıcaktım brezilya fönü. internette bir kampanyadan satın aldım normalde pahalı bir işlem benim kuaförüm 600-800 milyon arası yapıyor. ben bir kampanyadan 250 milyona görünce direkt kartla satın aldım sonra o gün drumla konuştuk aramışken aklıma geldi geldi söyledim hayır kesinlikle yaptırma dedi şaşırdım kaldım. hani yumurta geliştirme olayı olamdığı için aklıma bile gelmedi sakıncalı olabileceği okadar rahatım yani.benim parada gitti sinir oldum. neyse kuaförle konuştum anneme röfle yapıcak. öyle yani canlar . transfer aşamasına gelirsem dualarınızı esrgemeyin lütfen. bu arade işlerim inanılmaz yoğun napıcam nasıl istirahat edicem bilmiyorum.
kekecb ve gulem akıntınızı takip edip vücudunuzu tanıyorsunuz. ben bunları daha tüpten sonra takip etmeye başladım. ama yumurtlama zamanını ayıramıyorum. sanki hep akıntım var. anlamıyorum ya.
b
landarhcım bakarsın bebişimiz kendiliğinden gelir. ne güzel bir sürpriz olur değil mi.2011 yılı yüzümüzü güldürür inşallah. bakalım bu senin hamileleri kimler olucak. şeytanınbacağını kırabilecekmiyiz.
sevgiler. hepinizi öpüyorum.
kızlar ben geçen aylarda bitkisel kür diye hayıt tohumunu kaynatıp içmiştim..hatta o ay 3,5 cm kistim vardı ve 10 gün sonraki kontrolümde tertemiz dedi doktor,neyse tabii ben bıraktım bunu üşendim..
bi arkadaşım var asla ilaçsız adet olmuyo,ilk ergenliğinden beri..bu arkadaşımın 4 yaşında kızı var bu arada(oda çok ilginç;aşılama için ilaçları kullanıyo ama işlem yaptırmıyo,çatlatma iğnesi ve ilişkiyle gebe kalıyo).ikinci çocuğu istiyo fakat tedaviler cevap vermemiş.adet görmediği içinde sürekli ilaçlar mahvetti beni falan dedi..bende hayıt tohumunu anlattım,azmetmiş hiç aralıksız 2 ay içmiş ve hayatında ilk kez kendiliğinden ilaçsız adet görmüş:)) nasıl şaşırdım yaa..ve bana teşekkür etti,bu sefer o bana içmem için ısrar ediyo..bende başlycam tekrar..bütün hormonları düzeltme,orantılama özelliği varmış..gebe kalmak için içerlermiş eskiler..ama gebe kalınca bırakılırmış...bende size yazayım dedim..düzensizliklere birebirmiş...
sıze bırsey sorucam kızlar ben ılıskıye gırınce sag kasıgımda cok agrı oluyo acaba benınm yumurtam catlamadımı doktor kontrole bıle cagırmadı ben anlamıyorum ya neden herseyı sansa bırakıyolar olursa olur olmazsa olmaz der gıbıler sınır oluyorum boyle rahat davrananlara
benimde gebelikte kistim oluşmuştu. 1,5 ay önce doktora gittiğimde duruyordu bir daha gitmedim sonra ama sanki duruyor gibi hissediyorum.bende mi hayıt içsem ne yapsam.
canım arkadan büyüyen yumurtan olabilir ..kullanılan ilaçlar zaten biirden fazla yumurta elde ettiriyo,bence adet gününe kadar sık sık çalışın..
benım zaten ıkı yumurta olusmustu bu dedıgını bılmıyodum oyle bısey de mı oluyo zaten calısıyoruz ama canım acıyo yınede dayanıyorum benım tek korkum catlamamıs olması butun emegım bosa gıderse ona uzulurum sagol bılgı werdıgın ıcın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?