Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arencim ya ne tüp bebeği..sen gebe kalabiliyosun..düşünme bence eşinin yanında olmaya bak:) bende kaldım diye beklemek istedim ama endometriozis yüzünden acele ediyorum,ha bide troid var:))))))))))))

canım benim nebileyim beklemek istemiyorum. ne olacağı belli olmuyor. bayanlarda rezerv, kalite durumu çok değişken olabiliyor.

merhaba kızlar
Kaç gündür işlerin yogunluğundan giremiyorum, umarım hepiniz iyisinizdir.
Tekrar yeni bir sayfa açıldı benim için ; yeni bir dr gittim dün , pazartesi gününden beri hastalanmayı bekliyorum ama gelen giden bişey yok.Dün dr gittim alttan muayene etti, 2,18cm olmak üzere çatlamamış yumarta vardı , ilk gördüm zaten panikledim kist mi diye ama 3 cm altında olduğundan dolayı değilmiş , çatlamamış yumurta dedi, hiç bir destek almadan yumurtam kendiliğinden o ölçüye gelmesi bile beni sevindirdi açıkcası , çatlamış olmasa bile.
Tedaviye başlamak için önce gebelik varmı anlamak için test yaptık , bu sabah sonucu aldık , tabiki beklenen sonuç ----- , açıklama yapmaya gerek yok bunun üzerine bana adet söktürücü ilaç verdi ayrıca bide ,serophene isimli ilaç verdi ( iğneden bahsetti ama ben kesinlikle iğne istemedim ) hastalanmanın 5 günü kullanmaya başlıcam 5 gün sürücek , kontrole gidicem bakıcaz yumoşlar olmuşmu.
Aslında başa gönmek gibi bişey ama ben daha önce ilaç kullanmayıp iğne kullandığımdan dolayı , bu seferde bunu yapalım bakalım dedik , bu yoluda denimiş olalım, belki bu iyi gelir.

İnşallah iyi gelir , bilmiyorum , bi kaç ay bunu deneriz olmaz ise zaten eşiminde benimde düşüncem tüp'e gitmek hayırlısı bakalım.

hayırlı olsun canm yeni tedavin, inşallah güzel sonuç verir.. o çatlamayan yumurtan her an çatlayabilir biliyorsun değil mi? inşallah tüpe gerek kalmadan bebeğine kavuşursun.

bende bugün adet oldum, merkezi aradım bildirdim adetin 4. gününe denk geliyor ön görüşmem. sorun olmaz dediler, eğer tedaviye uygunsam hemen aynı gün ilaçlara başlarsınız, olmadı sonraki siklusta başlanır dedi. pazartesi netleşecek durumum..

meldi cim transferine az kaldı güzel beslen morelini yüskek tut..

bubuş beklenmeyen adet tarihin nezaman?

ewet canm çok haklısın, ben normalde zaten ewimin haricinde rahat edemeyen biriyim iyice stres olurum misafirhanede. bir de inanılmaz fiyat varkı var dediğin gbi raporlu olunca merkeze 750 tl cepten verilio ama anatoliada bu rakam 3100 tl. ilaçlar da raporlu 1000 tl desek, yol ıvır zıvır 5000 i buluo, ne gerek var.. istanbul tüp te üçüzleirne kavuşan arkadaşımızla görüştük, gayet iyi bir yer dedi arka fonda da bebeklerin sesi çınlatıyor ortalığı :))

canım benim inşallah hayırlı olur , son duragın olur inşallah güzel haberler alalım artık , zamanıdır artık kızlar , lütfen olumsuz düşünmeyelim motivasyon çok önemli, hep iyi düşün, ben nedense şuan çok motive olmuş durumdayım , ilacın yanında ufakdan kürlerde yapma istiyorum, incir yemek , eşime keçi boynuzu yedirmek gibi

Canım adet söktürücü alıyorum ya o yumurtanın çatlamasını engellemezmi , yumurtayı söküp atmazmı ?
O yumurtayı çatlatmak için bişey yemek işe yararmı acaba bilmemki ?

meldi dende inşallah güzel haberler gelicek umutla bekliyoruz

Kizlar selam,
2-3 gundur acayip grip olmus durumdayim kafami kaldiripta iki satir yazamadim cok salgin grip burda havalarin dengesizliginden dolayi..
LANDARCH canim saka maka tup bebek olayian girdin hayirlisi boyleymis demek ki cok seviniyorum senin adina...hayirlisi olsun insallah...ama ne yap yap evine yakin bri yer sec ankara banada mantiksiz geldi senin rahatin cok onemli huzursuz olursan bu vucuduna yansir canim...
KEKECB catlamamis yumurta herzaman umuttur bunu unutma :)senin icin de hayirlisi olsun cnm...insallah igneye filan gerek kalmaz...

AREN sanirim bizimde artik tup bebek olayina girmemiz gerekiyor yavas yavas yas olayi beni cok geriyor acikcasi dedigin gibi yumurta rezervi olayi filan MELDIninde en buyuk uzuntusubi konuda olmustu....yas 33 onumuzdkei ay 34 olacagim saka gibi :)
Kizlar herkes icin hayirlisi olsun hepinize simdiden iyi hafta sonlari...
MELDI bu hafta sonu dinlen bol bol ye sigara icme kendine dikkat et...sali gunu dualarimiz seninle...

canım hayırlı olsun.inşallah olumlu sonuçlar alırsın..maalesef bizim gittiğimiz doktorlar en son işlemlerle başlıyorlar tedaviye,buda bizde hem maddi hemde manevi yıpratıyo.başa döndüm diye düşünme bu yüzden.denenecek yöntemlerin tükenmemiş anlaşılan.kendi kendine büyümüş yumurtan,bi çatlatma iğnesi bile şifa olur belki:) canım 2,18 cm.lik yumurta bana kalırsa çatlamaz gibi geliyo,yinede kötü etkilemek istemem seni..adet söktürücüyle zaten o sökülür bildiğim kadarıyla...

ınsallah canım ya ama bu sefer ıcım nedense o kadar rahatkı hıc gecen seferkı gıbı sıkmıyorum kendımı kus gıbı hıssedıyorum ama boyle sı cok ıyı olmazsada uzılmıycem allah buyuk ınsallah senınde transferın hayırlı bı sekılde sonuclanır kendıne dıkkat et ben fazla edemıyorum

kızlar ben geçen aylarda bitkisel kür diye hayıt tohumunu kaynatıp içmiştim..hatta o ay 3,5 cm kistim vardı ve 10 gün sonraki kontrolümde tertemiz dedi doktor,neyse tabii ben bıraktım bunu üşendim..
bi arkadaşım var asla ilaçsız adet olmuyo,ilk ergenliğinden beri..bu arkadaşımın 4 yaşında kızı var bu arada(oda çok ilginç;aşılama için ilaçları kullanıyo ama işlem yaptırmıyo,çatlatma iğnesi ve ilişkiyle gebe kalıyo).ikinci çocuğu istiyo fakat tedaviler cevap vermemiş.adet görmediği içinde sürekli ilaçlar mahvetti beni falan dedi..bende hayıt tohumunu anlattım,azmetmiş hiç aralıksız 2 ay içmiş ve hayatında ilk kez kendiliğinden ilaçsız adet görmüş:)) nasıl şaşırdım yaa..ve bana teşekkür etti,bu sefer o bana içmem için ısrar ediyo..bende başlycam tekrar..bütün hormonları düzeltme,orantılama özelliği varmış..gebe kalmak için içerlermiş eskiler..ama gebe kalınca bırakılırmış...bende size yazayım dedim..düzensizliklere birebirmiş...

canım bu sefer ne heyecan var ne stres cok rahatım nedenını bılmedıgım bı huzur war ıcımde hıc kafama takmıyorum ama dınlenemıyorum ısımdeyorucu ama doktor rapor wermıyo napıyım normal hayata dewammıs doktor oyle dedı

günaydın kızlar

canım evet haklısın bencede 2,18 cm lik yumurta çatlamaz , ama demekki zamana bıraksak zamannı gelince olucak ama hep bir yarış halindeyizya hayatla , illa herşey biz istediğimizde olucak ama olmuyor , oluruna bırakmak lazım belkide su yolunu bulur , biz elimizden geleni yapalım , azim edelim herşey yerini bulucak inşallah.

Canım transferin şimdiden hayırlı olsun diyelim şubattın ilk güzel habride sen den gelecek allahın izniyle rahat ol

sıze bırsey sorucam kızlar ben ılıskıye gırınce sag kasıgımda cok agrı oluyo acaba benınm yumurtam catlamadımı doktor kontrole bıle cagırmadı ben anlamıyorum ya neden herseyı sansa bırakıyolar olursa olur olmazsa olmaz der gıbıler sınır oluyorum boyle rahat davrananlara

benimde gebelikte kistim oluşmuştu. 1,5 ay önce doktora gittiğimde duruyordu bir daha gitmedim sonra ama sanki duruyor gibi hissediyorum.bende mi hayıt içsem ne yapsam.

canım arkadan büyüyen yumurtan olabilir ..kullanılan ilaçlar zaten biirden fazla yumurta elde ettiriyo,bence adet gününe kadar sık sık çalışın..

benimde gebelikte kistim oluşmuştu. 1,5 ay önce doktora gittiğimde duruyordu bir daha gitmedim sonra ama sanki duruyor gibi hissediyorum.bende mi hayıt içsem ne yapsam.

canım valla deneyebilirsin..bana doktor kistin yok deyince şaşırdım ama bu kadarda işe yarayabileceğini düşünmemeiştim..ama arkadaşımda adet gördüm hayıt sayesinde deyince işe yaradığına ikna oldum...sonuçta onun problemi ve sonuç çok net..hayret ettim,ve çok sevindim..deneyebilirsin,zararı yok diye biliyorum..

canım arkadan büyüyen yumurtan olabilir ..kullanılan ilaçlar zaten biirden fazla yumurta elde ettiriyo,bence adet gününe kadar sık sık çalışın..

benım zaten ıkı yumurta olusmustu bu dedıgını bılmıyodum oyle bısey de mı oluyo zaten calısıyoruz ama canım acıyo yınede dayanıyorum benım tek korkum catlamamıs olması butun emegım bosa gıderse ona uzulurum sagol bılgı werdıgın ıcın canım

gulem cım bende hıc adet goremıyorum dewamlı ılacla oluyurum hayıt tohuhumu bendede ıse yararmı tadı nasıl nasıl yapılıyo

canım sadece duyumlarımdan çıkarak söyledim.derlerya bazen bir ayda 2 kez yumurtlayanlar olurmuş..tedavilerdede oluyomuş bu..çok zor bu psikolojiyle bide acı çekerek birlikte olmak,ama napalım...

Kizlar selam,
Nasil bir gripse bugun daha yeni kendime gelir gibi oluyorum oyle fena oldum...
Canim Meldicigimin yarin transferi var umarim hersey yolunda gidecek 2 hafta sonra guzel haber alacagiz insallah...dualarimiz seninle canimcim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…