gulem cım bende hıc adet goremıyorum dewamlı ılacla oluyurum hayıt tohuhumu bendede ıse yararmı tadı nasıl nasıl yapılıyo
günaydın kızlar,
dün istanbul tüp bebek merkezine gittim, dr.aret bey muane etti gecen ay klomen kullanmıştım briden fazla yumurta gelişimini tamamlayamadan kalmış. kist mi olmuş diye sorunca kist diyemem folikül var eger buyumeye devam ederlerse bizim işimize engel olurlar perşembe tekrar göreyim dedi. perşemebe günü karar verilcek bu ay tedaviye başlanıp başlanmayacağı. reçetemi yazdı raporun 1 aylık olması yüzünden, buzdolabında muhafaza edicem. acıkcası bi sonraki ay olması daha işime gelir ama müdahele etmek istemedim, hayırlısı nasılsa ole olsun die.. bir de ilginç geldi hormon testi istedi perşemebe gününe hazır olsun dedi, hormon değerlerine göre kararımız netleşir dedi. e2 ile progesteron hormonu istedi.. benm doktorum 16. gün istemişti bu ise daha 4. günü istiyor. aklıma karıştı ama sanırım bu küçük yumurtalar hormon üretiyor mu dye bakacak heralde. tüp bebek doyasında bulunması gerek tahliller varmış hepatit kan pıhtılaşma rubella falan onları da yaptırmam gerekiyor. devlet hastanesi gitmeyi düşünüyorum en azından onlara para vermiim..
bubuş ne durumdasın? inşallah adet olmazsın, varmı belirtiler?
meldi cim dualarım seninle..
günaydın kızlar,
dün istanbul tüp bebek merkezine gittim, dr.aret bey muane etti gecen ay klomen kullanmıştım briden fazla yumurta gelişimini tamamlayamadan kalmış. kist mi olmuş diye sorunca kist diyemem folikül var eger buyumeye devam ederlerse bizim işimize engel olurlar perşembe tekrar göreyim dedi. perşemebe günü karar verilcek bu ay tedaviye başlanıp başlanmayacağı. reçetemi yazdı raporun 1 aylık olması yüzünden, buzdolabında muhafaza edicem. acıkcası bi sonraki ay olması daha işime gelir ama müdahele etmek istemedim, hayırlısı nasılsa ole olsun die.. bir de ilginç geldi hormon testi istedi perşemebe gününe hazır olsun dedi, hormon değerlerine göre kararımız netleşir dedi. e2 ile progesteron hormonu istedi.. benm doktorum 16. gün istemişti bu ise daha 4. günü istiyor. aklıma karıştı ama sanırım bu küçük yumurtalar hormon üretiyor mu dye bakacak heralde. tüp bebek doyasında bulunması gerek tahliller varmış hepatit kan pıhtılaşma rubella falan onları da yaptırmam gerekiyor. devlet hastanesi gitmeyi düşünüyorum en azından onlara para vermiim..
günaydın kızlar,
Landarch canim hayirlisi olsun BUBUSUnda yazdigi gibi ne emek ne emek yaaa...vallaha allh kolaylik versin emeklerini bosa cikarmasin sonunda yuzun gulsun insallah...bende tup bebek ilaclarimin siparisini verdim indirim varmis bu iki ay ve nerdeyse %70 indirim var saka gibi o yuzden verdik siparisi dursun kenarda :)onlar benim icin muhafaza edecekler...
Meldi icin buyuk gundu eminim su siralar evde dinleniyordur...insallah hayirlisi olsun...
herkese sevgiler
günaydın kızlar,
cnm hadi hayırlısı hakkında rabbim bu yolda verdiğin emeklerini boşa cıkarmasın inş. dualarım seninle.
dr una güvendiysen bırak o yönetsin seni müdahale etme. kısmetinde ne varsa o yasanacak. stres yapma yeter. allahım yar ve yardımcın olsun.
cnm benimde günüm 29 ocak tabi inşallah olmam ama belirti sayılacak pek bişeyimde yok bilmiyorumki
tek farklı şey akıntım var yumurtlama tarihinden bu yana. birde iki gün üst üste yumurtlama akıntısı geldi 2 gün sonra tekrar geldi acaba birden fazlamı yumurtladım.hep değerlendirdik ama bekliyorum ne olacağını artık kestiremiyorum.
canım deneyebilirsin..ara verdiğin bi dönemde yap ama,tedavilerini etkilemesin...hayıt tohumu aktalarda satılıyo.ben kaynatarak yapıyordum ama arkadaşım demliyomuş.1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu koy,ılık hale gelene kadar demle(ben 3-4 dk.falan kaynatıyordum).sabah akşam birer bardak iç.en az 2 ay devam edilmeli deniliyo.zaten bahsettiğim arkadaşım tam 2 ayın sonunda adet görmüş..inşallah etki eder.internettende bak istersen..
Landarch canim hayirlisi olsun BUBUSUnda yazdigi gibi ne emek ne emek yaaa...vallaha allh kolaylik versin emeklerini bosa cikarmasin sonunda yuzun gulsun insallah...bende tup bebek ilaclarimin siparisini verdim indirim varmis bu iki ay ve nerdeyse %70 indirim var saka gibi o yuzden verdik siparisi dursun kenarda :)onlar benim icin muhafaza edecekler...
Meldi icin buyuk gundu eminim su siralar evde dinleniyordur...insallah hayirlisi olsun...
herkese sevgiler
canlarım benim hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız destek olmuşsunuz beni merak etmişsiniz okurken gözlerim doldu. iyi ki sizleri tanıdım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
benim embryo dejenere oldu çözülemedi yani kortuğum başıma geldi trnsfer iptal oldu iki ay boşa geçti. onca ilaçlar kullandım.
üzgünüm. çok uzun yazamıyorum beni merk etmeyin diye girdim. moralm yerle bir.ama iyi olucam. sadece biraz zamana ihtiyacım var.hepinizi öpüyorum.
sevgiler..
canım belirti arama. ben belirtim olduğu an kesin regli olcağım diyorum ve oluyorum. inan hertürlü belirtiyi hissediyorum. kasık batması, göğüs şişliği, arada bulantı falan. biran düşüyorum acaba olabilirmi diye amaher zamanda regl oluyorum. 2 hamileliğimde de hiç ama hiç belirti hissetmedim adet belirtisi dahi yoktu. onun için bunu takma.
canlarım benim hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız destek olmuşsunuz beni merak etmişsiniz okurken gözlerim doldu. iyi ki sizleri tanıdım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
benim embryo dejenere oldu çözülemedi yani kortuğum başıma geldi trnsfer iptal oldu iki ay boşa geçti. onca ilaçlar kullandım.
üzgünüm. çok uzun yazamıyorum beni merk etmeyin diye girdim. moralm yerle bir.ama iyi olucam. sadece biraz zamana ihtiyacım var.hepinizi öpüyorum.
sevgiler..
landrach inşallah iyi olur canım. e2 ve progestana tedavi süresince sık olarak bakıyorlar. ilaç dozunu falan ayarlıyorlar ona göre.
sen adet oldun ve muayenede duran yumurtaların mı vardı. derler ya bazen 2 defa yumurtlama olabiliyor aslında yeni yumurta oluşumu değilde arkadan gelen yumurtalardan biride böyle ara dönemlerde çatlayabiliyor galiba.
canm ewet adetin 4. günü muane etti beni doktor, ultrasında orta büyüklükte folikül gördü.. bunlar gecen aydan kalma olabilir dedi, bende klomen kullandığımı ama bir işlem yapılmadığını söyledim ewet ozaman klomenin etkisiyle bunlar arkadan gelenler olabilir dedi. bunlar çoğu zaman bizim tedaviyi engeller dedi, 3 gün sonra eğer büyümüşlerse bir sonraki siklusta başlarız tüpe dedi.hem tahlillerde elimizde olur o zaman karar veririz dedi. buarada bugün ilaçlar için eczaneye gittim raporda eksikliker var dedi tekrar hastaneye gittim sekreter kadın söylendi durdu bu eczacılardan bıktım hepsi ayrı bişey istiyor diye.. allahtan eşim çok sabırlı, sağolsun hep koşturuo benimle, inanın eğer maddi durumum çok çok iyi olsa parayı basarım hiç uraşmam prosedürlerle.
canım sen hemen başlıyormusun tüp bebeğe. ilaçlarını doktormu verdi yoksa kendin mi aldın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?