Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gulem cım bende hıc adet goremıyorum dewamlı ılacla oluyurum hayıt tohuhumu bendede ıse yararmı tadı nasıl nasıl yapılıyo

canım deneyebilirsin..ara verdiğin bi dönemde yap ama,tedavilerini etkilemesin...hayıt tohumu aktalarda satılıyo.ben kaynatarak yapıyordum ama arkadaşım demliyomuş.1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu koy,ılık hale gelene kadar demle(ben 3-4 dk.falan kaynatıyordum).sabah akşam birer bardak iç.en az 2 ay devam edilmeli deniliyo.zaten bahsettiğim arkadaşım tam 2 ayın sonunda adet görmüş..inşallah etki eder.internettende bak istersen..

günaydın kızlar,
dün istanbul tüp bebek merkezine gittim, dr.aret bey muane etti gecen ay klomen kullanmıştım briden fazla yumurta gelişimini tamamlayamadan kalmış. kist mi olmuş diye sorunca kist diyemem folikül var eger buyumeye devam ederlerse bizim işimize engel olurlar perşembe tekrar göreyim dedi. perşemebe günü karar verilcek bu ay tedaviye başlanıp başlanmayacağı. reçetemi yazdı raporun 1 aylık olması yüzünden, buzdolabında muhafaza edicem. acıkcası bi sonraki ay olması daha işime gelir ama müdahele etmek istemedim, hayırlısı nasılsa ole olsun die.. bir de ilginç geldi hormon testi istedi perşemebe gününe hazır olsun dedi, hormon değerlerine göre kararımız netleşir dedi. e2 ile progesteron hormonu istedi.. benm doktorum 16. gün istemişti bu ise daha 4. günü istiyor. aklıma karıştı ama sanırım bu küçük yumurtalar hormon üretiyor mu dye bakacak heralde. tüp bebek doyasında bulunması gerek tahliller varmış hepatit kan pıhtılaşma rubella falan onları da yaptırmam gerekiyor. devlet hastanesi gitmeyi düşünüyorum en azından onlara para vermiim..

bubuş ne durumdasın? inşallah adet olmazsın, varmı belirtiler?

meldi cim dualarım seninle..

cnm hadi hayırlısı hakkında rabbim bu yolda verdiğin emeklerini boşa cıkarmasın inş. dualarım seninle.
dr una güvendiysen bırak o yönetsin seni müdahale etme. kısmetinde ne varsa o yasanacak. stres yapma yeter. allahım yar ve yardımcın olsun.

cnm benimde günüm 29 ocak tabi inşallah olmam ama belirti sayılacak pek bişeyimde yok bilmiyorumki
tek farklı şey akıntım var yumurtlama tarihinden bu yana. birde iki gün üst üste yumurtlama akıntısı geldi 2 gün sonra tekrar geldi acaba birden fazlamı yumurtladım.hep değerlendirdik ama bekliyorum ne olacağını artık kestiremiyorum.

meldicim cnm allah yardımcın olsun. dualarım seninle. güzel haberlerle dön aramıza.
bütün arkadaslar tüm kalbimizle yanındayız. elini tuttuğumuzu hisset. artık sıraya girmenin zamanı geldi.cnm çok öpüyorum seni.

Landarch canim hayirlisi olsun BUBUSUnda yazdigi gibi ne emek ne emek yaaa...vallaha allh kolaylik versin emeklerini bosa cikarmasin sonunda yuzun gulsun insallah...bende tup bebek ilaclarimin siparisini verdim indirim varmis bu iki ay ve nerdeyse %70 indirim var saka gibi o yuzden verdik siparisi dursun kenarda :)onlar benim icin muhafaza edecekler...
Meldi icin buyuk gundu eminim su siralar evde dinleniyordur...insallah hayirlisi olsun...
herkese sevgiler

hayırlı olsun canım..doktoruna güven bencede..sağlam olsunda beklersin 1 ay daha..inşallah herşey yolunda gider..

canım şimdiden hayırlı olsun,ne güzel indirim falan....çok önemli bunlar bizim için..maalesef buralarda olmuyo öle şeyler..

canlarım benim hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız destek olmuşsunuz beni merak etmişsiniz okurken gözlerim doldu. iyi ki sizleri tanıdım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

benim embryo dejenere oldu çözülemedi yani kortuğum başıma geldi trnsfer iptal oldu iki ay boşa geçti. onca ilaçlar kullandım.

üzgünüm. çok uzun yazamıyorum beni merk etmeyin diye girdim. moralm yerle bir.ama iyi olucam. sadece biraz zamana ihtiyacım var.hepinizi öpüyorum.

sevgiler..

Son düzenleme:

landrach inşallah iyi olur canım. e2 ve progestana tedavi süresince sık olarak bakıyorlar. ilaç dozunu falan ayarlıyorlar ona göre.
sen adet oldun ve muayenede duran yumurtaların mı vardı. derler ya bazen 2 defa yumurtlama olabiliyor aslında yeni yumurta oluşumu değilde arkadan gelen yumurtalardan biride böyle ara dönemlerde çatlayabiliyor galiba.

canım belirti arama. ben belirtim olduğu an kesin regli olcağım diyorum ve oluyorum. inan hertürlü belirtiyi hissediyorum. kasık batması, göğüs şişliği, arada bulantı falan. biran düşüyorum acaba olabilirmi diye amaher zamanda regl oluyorum. 2 hamileliğimde de hiç ama hiç belirti hissetmedim adet belirtisi dahi yoktu. onun için bunu takma.

gulem canım sende endometriz varya onu nasıl anladın. yani bir şikayetin falan varmıy dı.

canım sen hemen başlıyormusun tüp bebeğe. ilaçlarını doktormu verdi yoksa kendin mi aldın.

cnmmm bende sizleri tanıdığım için çok mutluyum. hayatımdaki hiç kimseyle konuşamadığım kadar samimi bir şekilde sizlerle paylaşıyorum herşeyi.

meldicim unutma her şerde bir hayır vardır. burda bi arkadas yazmıştı. rabbim istediklerimizi ya daha iyisi olacağı için o sırada vermezmiş. ya da istenilen şey bizim için hayırlı olmayacağından.
rabbime sığın kendini yıpratma sakın isyan etme. sen en azından şöyle düşün. biz daha tüpmü bilmem nemi diye düşünürken sen tecrübeli bile oldun bu yolda. bizde cesaret bile yok henüz.
tüp bebek yaptırıp tutmayıp sonra kendiliğinden hamile kalıp doğuran çok kişi gördüm.
dinlen kafanı toparla biz hep burda olacağız.öpüyorum cnm allaha emanet ol.

arencim belirti arayamıyorum çünkü hiç net bişey yok. göğüslerim dolgunlaştı biraz ağrımaya başladı yumurtlamamdan bu tarafa akıntım var biraz sarıdan hafif kahveye dönük. ara sırada hasta olacakmış gibi kasık ağrısı ama akıntı dışındakiler her ay oluyordu zaten. bende belirti aramıyorum dedim neler saydım bide olsaymış
29 u günüm 3 gün kaldı allah büyük rabbim daha fazla bekletmez inşallah.

canm üzülme demek istemiyorum çünkü gereksiz geliyor insana, ama kendini yıpratma en azından.. ben daha tedaviye başlamadan hemen bir b planı oluşturdum. devletin desteğini sonuna kadar kullandıktan sonra yani 2 kez tüp e rağmen hala hamilelik yoksa rafa kaldırıcam çocuk meselesini en az 6 ay yada 1 yıl.. lazer epilasyon, lazer göz ameliyatı gibi ertelediğim ne varsa yaptırmak istiyorum. sen de brezilya fönü yaptırmak istiyordun ara vermeyi düşünüyorsan yaptır aradan çıksın.. her daim bakımlı olmak insana moral verir.

canm ewet adetin 4. günü muane etti beni doktor, ultrasında orta büyüklükte folikül gördü.. bunlar gecen aydan kalma olabilir dedi, bende klomen kullandığımı ama bir işlem yapılmadığını söyledim ewet ozaman klomenin etkisiyle bunlar arkadan gelenler olabilir dedi. bunlar çoğu zaman bizim tedaviyi engeller dedi, 3 gün sonra eğer büyümüşlerse bir sonraki siklusta başlarız tüpe dedi.hem tahlillerde elimizde olur o zaman karar veririz dedi. buarada bugün ilaçlar için eczaneye gittim raporda eksikliker var dedi tekrar hastaneye gittim sekreter kadın söylendi durdu bu eczacılardan bıktım hepsi ayrı bişey istiyor diye.. allahtan eşim çok sabırlı, sağolsun hep koşturuo benimle, inanın eğer maddi durumum çok çok iyi olsa parayı basarım hiç uraşmam prosedürlerle.

MELDIM canim lutfen kendini yipratma tatlim olurmu?yine kendine en yardimci kendinsin kesinlikle kizlara katiliyorum erteledigin ne varsa hayatinda gerceklestir ve biraz kafani bosalt ilaclarda insani cok ypratiyor kendini toplamaya ihtiyacin var guzelim hatta belki kis abir tatile gidersiniz kocanla ne iyi gelir...inan nefes alirsin....uzaktan konusmak kolay birde ben ne yasadim bilseniz diyorsundur eminim ama inan cnm olacak cocugun hemde nur topu gibi olacak...bosuna uzulmusuz o donemlerde diyecegiz bu hepimiz icin gecerli...
arasalim..dertleselim biraz...optum seni kocaman

LANDARCHCIM canim allah bu gayretlerini bosa cikarmasin guzelim..dualarim seninle...insallah en dogru zaman senin icin ne zaman ise o zaman olsun tedavin...

canım sen hemen başlıyormusun tüp bebeğe. ilaçlarını doktormu verdi yoksa kendin mi aldın.

ARENCIM yok hemen baslamiyorum yani daha dogrusu haftaya belli olacak neden dersen?esim dun sperm testi verdi bilmiyorum hatirliyormusun yaklasik 1 aydir keci boynuzu kuru,ari sutu ve keci boynuzu pekmezi iciyor ve inanilmaz umutlu degerlerini tavan yapacagina iste dun test yapildi tetsin sonucu eger normalden daha yuksek cikarsa esinim istegi bir asilama daha yapmak haaa ama eger degerd ebri oynama yoksa yine normal seviyede seyir ediyorsa hic denemeyelim tupe gecelim dedik..doktorda mantikli buldu bu yaklasimimizi...bu sebeple doktor dediki o zaman biz her ihtomale kampanyadan yararlanmak icin ilaclarinizin siparisini verelim eger asilama tutarsa ben ilaclari baskasi icin kullanirim sorun degil dedi yani bizim hikaye bundan ibaret...haa bu arada benimde bir hormonum dusuk cikti onunda tekrarini istedi bugun kan verecegim....

dew cim hangi hormonun düşük çıktı? şu sıralar hormon değerlerine takmış durumdayım da merak ettim bi sakıncası yoksa sormamda.. eşinin tahlil sonucunu da merak ettim, kürler işe yaradı mı diye.. biz de bi ara kürlere başlayacaktık sonra doktor sperm üretimini arttıran antioksidan vitamin verince vazgecmiştik. bu arada bana doktor folik asit, coraspirin ve elevit provital verdi, şimdiden kullanmaya başla dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…