Canim hayirlisi olsun oncelikle..bence bana soyledigin gibi doktoruna guven ve degerim neden bu kadar yuksek diye dusunme ben de degerim dusuk cikinca hormonda moralom bozuldu ama sonra doktoruma guvenmekten baska carem olmadigina karar verdim degerlerin ustunde takili kalma bu ay belkide baska nedenlerden yuksek cikti inumzudeki ay belki normale doner cnm daha once 120-200 ciktiysa demek normal oldugun donemlerde varmis bu en buyuk kanit....icini ferah tut...
ewet canm yaa haklısın aslında herkesin bünyesi farklı dolayısyla değerler de kime ve neye göre anormal oluo belli deil.. sen doktoruna sordun mu?
dew canım moral bozacak birşey yok. rezerv bitti anlamına gelmiyorki. azalma var deniyor. sonuçta gebeşik için 1 yumurta ve 1 sperm lazım. rezerv tükenmedikçe her ay 2 yumurta oluşsada hatta 1 tane bile gebelik şansı var. sonuçta 1-15 yumurtası olanındaçoğul gebelik dışında hepsi değil 1 tanesi dölleniyor bunu kafana takma. normalde adetin 2. yada 3. gün kontrolde yumurtalıklarda doktorlar keseciklere bakar kaçtane var kaç tane büyütebiliriz diye her yumurtalıkta 4 tane kesecik yani toplamda 8 civarı kesecik olması beklenir aşağı yukarda bu civarda olursa bizim için iyi demişti doktor.
ilk amh tetsini yine burada bir arkadaştan duymuştum. o da benim gibi gebeliğini sonlandırmak zorunda kalmış, ve fsh değeri gayet iyiyken 4,90 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam AMH si 0,7 çıkmıştı doktor rezervin azalmaya başlamış tüp bebek demiş. neyseki ilk aşılama yaptırdığım yerde bendende istedi doktor. o zaman yaptırmıştım. AMH nim düşük olması normal yolla olmayacak anlamınada gelmez dediğim gibi 1 yumurta 1 sperm ve şans.
HZL83 canim hadi insallah senden guzel haber aliriz...dualarimiz seninle...belirtilerini takip etmemeye calis cunku insan deliye donuyor benim 3 asilamam oldu ucundede hep farkli tepkilr verdi vucudum o yuzden dinlememeye calis...Yumurtalar mm olarka ocluluyro bildigim kadariyla ve 20 tam ideal boy olarak demisti bana doktorum 20 olunca catlatam ignesini hemen veriyorlar kendi kendine patlamasin diye...yani 20 mm gayet iyi bir rakam....ideali 18-20 arasiymismerhaba kızlar meldıcım transferın ertelenmıs ama uzulme bence herseyde bı hayır vardır belkı byllesı daha ıyı moralını yuksek tut hersey daha guzel olsun benımde bugun onuncu gunum asılamamda cok cabuk gecıyo zaman cunku kafama takmıyorum sızde oyle yapın arkadaslar ben zaten gecen asılamada yasadıgım hıc bı belırtıyı yasamadım bunda cokfarklı oldu hıc agrım falan da olmadı bıde bısey sorucam bu yumurtalık boyutu mm mı yoksa cm mı oluyo benım 20 mm dı k ucukm u benım doktor um hıc dogru durust bısey soylemıyo sı masallah ondan daha ıyı doktorluk yapıyosunuzbenım bıde cok akıntım war onuda anlayamadım gecenkınde kupkuruydum sadece bunlara sasırıyorum:26:
bu rakamlarla boğuşma bosver hamile kalan bir sürü bayanın böyle şeylerin varlığından bile haberi yok. bazıları hamileliğin nasıl oluştuğunu bile bilmiyor. cok isterdim öyle olmayı aaa bi bakmısım hasta olmamısım geçmiş gitmiş günüm farkında değilim dr a gidiyorum oda ne nerdeyse 6 haftalık ohh ne güzel ne gün saymak ne değerler..ne güzel hayaller bunlar değilmi??
rabbim hepimize sağlıklı mutlu eşlerimizle beraber hamilelikler nasip etsin inş. cumanız mübarek olsun.
kızlarrr, az önce forumlarda bakıyorum e2 bu kadryüksek olan yokk, anca birsürü yumurta gelişince falan oluyormuş.. acıkcası baya korktum. aşilama yapan doktorumu aramıştım dün durumu anlattığımda değerimi söyledim, ewet çok yüksek bu ay bişey yapılmaz bekleyelim dedi ama kötü bir surum varsa neden söylemedi bana.. sizin bilginiz var mı? neden bukadr yüksek çıktı, elimdeki eski tahlillere bakıorm hepsi 3. yapılmıştı e2 ortalama 120 ile 200 arası
merhaba kızlar meldıcım transferın ertelenmıs ama uzulme bence herseyde bı hayır vardır belkı byllesı daha ıyı moralını yuksek tut hersey daha guzel olsun benımde bugun onuncu gunum asılamamda cok cabuk gecıyo zaman cunku kafama takmıyorum sızde oyle yapın arkadaslar ben zaten gecen asılamada yasadıgım hıc bı belırtıyı yasamadım bunda cokfarklı oldu hıc agrım falan da olmadı bıde bısey sorucam bu yumurtalık boyutu mm mı yoksa cm mı oluyo benım 20 mm dı k ucukm u benım doktor um hıc dogru durust bısey soylemıyo sı masallah ondan daha ıyı doktorluk yapıyosunuzbenım bıde cok akıntım war onuda anlayamadım gecenkınde kupkuruydum sadece bunlara sasırıyorum:26:
merhaba kızlar meldıcım transferın ertelenmıs ama uzulme bence herseyde bı hayır vardır belkı byllesı daha ıyı moralını yuksek tut hersey daha guzel olsun benımde bugun onuncu gunum asılamamda cok cabuk gecıyo zaman cunku kafama takmıyorum sızde oyle yapın arkadaslar ben zaten gecen asılamada yasadıgım hıc bı belırtıyı yasamadım bunda cokfarklı oldu hıc agrım falan da olmadı bıde bısey sorucam bu yumurtalık boyutu mm mı yoksa cm mı oluyo benım 20 mm dı k ucukm u benım doktor um hıc dogru durust bısey soylemıyo sı masallah ondan daha ıyı doktorluk yapıyosunuzbenım bıde cok akıntım war onuda anlayamadım gecenkınde kupkuruydum sadece bunlara sasırıyorum:26:
HZL83 canim hadi insallah senden guzel haber aliriz...dualarimiz seninle...belirtilerini takip etmemeye calis cunku insan deliye donuyor benim 3 asilamam oldu ucundede hep farkli tepkilr verdi vucudum o yuzden dinlememeye calis...Yumurtalar mm olarka ocluluyro bildigim kadariyla ve 20 tam ideal boy olarak demisti bana doktorum 20 olunca catlatam ignesini hemen veriyorlar kendi kendine patlamasin diye...yani 20 mm gayet iyi bir rakam....ideali 18-20 arasiymis
canım inşallah tutmuştur,kendini dinleme tabii ki,ama umutlandırmak için sölemiyorum,bende normalde çok kuruyumdur,hamile kaldığım ay acayip akıntım olmuştu..inşallah seninkide ondandır,kendini yorma,nolur nolmaz...
hadi canım az kaldı. hayırlısı olsun. mm ile ölçülür. boyutu gayet iyi. yumurta zaten 18-22 arası çatlar genelde.
sen hangi şehirdesin hzl.
merhaba kızlar herkese iyi bir hafta diliyorum. hzl inşallah bize güzel bir haber verirsin.dewcim ben okudum ama tam anlayamadım bazı mesajlar eksik bende sayfayı yenilemem rağmen okuduklarımdan bazı mesajları göremediği anlıyorum her neyse. sen amh testi mi yaptırdın. drun sonucu yorumladı mı. ben yaptırmadım daha ben de isteyeceğim ben fsh yüksekti bu hormon alarm verdiğini gösteriyor demişti drum o nedenlede tedavidede bir türlü motive olamamıştım.sende adam akıllı bir sonuçları öğrende eğer sende böyle bir problem varsa hemen tüpe geç canım arkadaşım.
landarchım bizim yeni heyecan sen olucaksın. tüpe başlıyacaksın inş. yüzümüzü güldürürsün.
ben iyice saldım ne düşünüceğimi ne hissedeceğimi bilemiyorum. boşlukta gibiyim. mart sonu nisan başı gibi tedaviye başlıyacağız. dr iki siklus dinlen bir sürü ilaç kullandın dedi. ben daha regli olmadım regli olunca soğan suyu kullanmayı planlıyorum bu ay.sonraki ayda incir kürü yapacağım. iki ayı böyle geçirip ondan sonra tekrar başlayacağım.bakalım.
neyse hepinizi öpüyorum.
sevgiler..
iyi haftalar herkese..
kızlar tam geciktim deyip umutlanmaya başlamıştım ki bugün sabah gördüm kırmızıları
artık hiçbişey yiyip içmeyi düşünmüyorum. gün falanda saymak istemiyorum. artık cok yoruldum yeter
yaza kadar dr da düşünmüyorum sonra tüpe kadar yolu var bakalım.
mevlam ne eylerse güzel eyler. deyip bekleyeceğiz bakalım.
BUBUSCUM canim uzulme lutfen hepimizin psikolojileri bozuldu cok yiprandik yok regli gunu yok gecikdi yok gecikmedi resmen aptala donduk sirf bu psikolojiden kurtulmak icin bir anda tup bebege karar verdim...eger karar verseydim de bu gun sayma isini birakma karari almistim kendi kendime...yiprandik vallaha....
bugun doktorun hemsiresini aradim sonuclar ciktimi diye?birde tup bebek olayina bu ay basalayalim istiyrouz dedim bakalim beni arayinca ne zaman gel diyecek?
Dualarinizi eksik etmeyin kizlar....
kizlar su sirlar cogunuz uykuya dalmissinizdir bile :) benim doktordan haber cikti ARENCIM senin soyledigin gibi degerimde bir degisiklik yok hala oranim 0,6 yani son derece dusuk neden 3 asialma oncesi bunu ben bilmiyordum bilmiyorumsorgulamaya baslarsam doktoruma guvenim azalacak o yuzden cenemi kapatim tup bebege karar verdim kizlar...bu arada kocaminda degerleri dusuk cikti yani sprem sayisinda artis var ama hareketlilik dusuk cikti saka gibi yaaaa....21 subatta sonogram cekecek herhangi bir polip yada kistik bir durum varmi diye 23unde karindan igne yapma egitimim var ...mart reglimde ilac kullanmaya baslayacagim sonraki sureci hepinzi az cok biliyorsunuz....ha dedin mi oluyro saniyordum megersem zaman aliyormus.....
kizlar benden gelismeler bu yonde...paylasayim istedim....
kizlar su sirlar cogunuz uykuya dalmissinizdir bile :) benim doktordan haber cikti ARENCIM senin soyledigin gibi degerimde bir degisiklik yok hala oranim 0,6 yani son derece dusuk neden 3 asialma oncesi bunu ben bilmiyordum bilmiyorumsorgulamaya baslarsam doktoruma guvenim azalacak o yuzden cenemi kapatim tup bebege karar verdim kizlar...bu arada kocaminda degerleri dusuk cikti yani sprem sayisinda artis var ama hareketlilik dusuk cikti saka gibi yaaaa....21 subatta sonogram cekecek herhangi bir polip yada kistik bir durum varmi diye 23unde karindan igne yapma egitimim var ...mart reglimde ilac kullanmaya baslayacagim sonraki sureci hepinzi az cok biliyorsunuz....ha dedin mi oluyro saniyordum megersem zaman aliyormus.....
kizlar benden gelismeler bu yonde...paylasayim istedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?