Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ewet canm yaa haklısın aslında herkesin bünyesi farklı dolayısyla değerler de kime ve neye göre anormal oluo belli deil.. sen doktoruna sordun mu?

ewet canm yaa haklısın aslında herkesin bünyesi farklı dolayısyla değerler de kime ve neye göre anormal oluo belli deil.. sen doktoruna sordun mu?

Ben doktorun hemsiresini aradim burda doktorlarla telefonda gorusmek biraz zor neyse kadian dedim ki biz sperm testi ve hormon testi verdik ancak kocamda bende antibiyotik kullaniyoruz 5 gundur grip dolayisiyla sonuclara etki edermi diye sormak istedim benim sonucuma etki etmezmis ama esiminkine etki edermis belkide tekrarini isticekler bilemiyorum....pazartesi tekrar aricam eger sonuclar geldiyse doktor hemen bizi gorecek eger degerler bozuk cikarsa zaten tup bebek olayina gircem reglime yaklasik 10-11 gun var yetisirim gibi geliyor...doktor dediki birtek rahiminin olcusunu alacagim hani asilamadan farkli bir tek o test var onun disinda benzer uygulamar dedi....ay landarch bu surec beni yordu ya karar vermek,test sonuclarini dusunmek,hersey hersey yoruldum vallaha....

ARENCIM canim o an biraz korktum ve sasirdim ama sonra sakinlesince daha mantikli dusunmeye basladim...az once Landarchada yazdim eger sonuclar haftaya bozuk gelirse hemen tup bebege baslayayim diyorum bu surunceme karasizlik yordu beni..tahlil soyel cikti boyel cikti keci boynuzu pekmezi o bu derken kafalar iyice karisiyor....bakalim haftaya karar verecegiz...yiende guzel bilgiler icin sagol cnm...

merhaba kızlar meldıcım transferın ertelenmıs ama uzulme bence herseyde bı hayır vardır belkı byllesı daha ıyı moralını yuksek tut hersey daha guzel olsun benımde bugun onuncu gunum asılamamda cok cabuk gecıyo zaman cunku kafama takmıyorum sızde oyle yapın arkadaslar ben zaten gecen asılamada yasadıgım hıc bı belırtıyı yasamadım bunda cokfarklı oldu hıc agrım falan da olmadı bıde bısey sorucam bu yumurtalık boyutu mm mı yoksa cm mı oluyo benım 20 mm dı k ucukm u benım doktor um hıc dogru durust bısey soylemıyo sı masallah ondan daha ıyı doktorluk yapıyosunuz benım bıde cok akıntım war onuda anlayamadım gecenkınde kupkuruydum sadece bunlara sasırıyorum:26:

HZL83 canim hadi insallah senden guzel haber aliriz...dualarimiz seninle...belirtilerini takip etmemeye calis cunku insan deliye donuyor benim 3 asilamam oldu ucundede hep farkli tepkilr verdi vucudum o yuzden dinlememeye calis...Yumurtalar mm olarka ocluluyro bildigim kadariyla ve 20 tam ideal boy olarak demisti bana doktorum 20 olunca catlatam ignesini hemen veriyorlar kendi kendine patlamasin diye...yani 20 mm gayet iyi bir rakam....ideali 18-20 arasiymis

canım haklısın valla..yorgunuz herbirimiz,ama bu işler matematik kabul etmiyo,bizde nasip bu güneymiş demeyi bekleyeceğiz..

canım aklına kötü şeyler getirme,bir kere benimde e2 çok yüksek çıkmıştı..500lerde bişeydi..bende korkmuştum ama sonradan normal çıktı..kistler e2 yi yükseltiyo ama ,bunu biliyorum..kistlerin yok olsun,tedavine öyle başla tabiki..doktoruna güven,gereken şeyleri söylüyolar zaten,önemli bişey olsa atlamazdı dimi..

canım inşallah tutmuştur,kendini dinleme tabii ki,ama umutlandırmak için sölemiyorum,bende normalde çok kuruyumdur,hamile kaldığım ay acayip akıntım olmuştu..inşallah seninkide ondandır,kendini yorma,nolur nolmaz...

hadi canım az kaldı. hayırlısı olsun. mm ile ölçülür. boyutu gayet iyi. yumurta zaten 18-22 arası çatlar genelde.
sen hangi şehirdesin hzl.

tesekkurler canım ınsallah demek ıstıyorum bende ıyı dıleklerınıze bende mm olarak bılıyırum ama bazıları cm dıyo kafam karısmıstı sagol kendımı dınlemıyorum sadece sız daha tecrubelısınız sormak ıstedım o yuzden canım

ssgol gulemcım ınsallah oyledır ne yalan soylıyım kendıme hıc dıkkat etmıyorum ben normaldede nazlanmayı sewmem o yuzden kımseyede ben sunu yapamam ben bunu yapamam dıyemıyorum aksıne cogu ınsan benı engellıyo ne olur ne olmaz dıye

hadi canım az kaldı. hayırlısı olsun. mm ile ölçülür. boyutu gayet iyi. yumurta zaten 18-22 arası çatlar genelde.
sen hangi şehirdesin hzl.

ewet az kaldı aren haftaya carsamba cagırdı dokyor ama normalde o gun adet tarıhım dıyorımkı c.tesımı gıtsem daha garantı eger hastalanırsam hıc gıtmeyı dusunmuyorum ben ıstanbulda oturuyorum canım

merhaba kızlar herkese iyi bir hafta diliyorum. hzl inşallah bize güzel bir haber verirsin.dewcim ben okudum ama tam anlayamadım bazı mesajlar eksik bende sayfayı yenilemem rağmen okuduklarımdan bazı mesajları göremediği anlıyorum her neyse. sen amh testi mi yaptırdın. drun sonucu yorumladı mı. ben yaptırmadım daha ben de isteyeceğim ben fsh yüksekti bu hormon alarm verdiğini gösteriyor demişti drum o nedenlede tedavidede bir türlü motive olamamıştım.sende adam akıllı bir sonuçları öğrende eğer sende böyle bir problem varsa hemen tüpe geç canım arkadaşım.

landarchım bizim yeni heyecan sen olucaksın. tüpe başlıyacaksın inş. yüzümüzü güldürürsün.

ben iyice saldım ne düşünüceğimi ne hissedeceğimi bilemiyorum. boşlukta gibiyim. mart sonu nisan başı gibi tedaviye başlıyacağız. dr iki siklus dinlen bir sürü ilaç kullandın dedi. ben daha regli olmadım regli olunca soğan suyu kullanmayı planlıyorum bu ay.sonraki ayda incir kürü yapacağım. iki ayı böyle geçirip ondan sonra tekrar başlayacağım.bakalım.
neyse hepinizi öpüyorum.

sevgiler..

Guzelim doktorun iyi bir karar vermis bencede dinlen biraz bu stresi at ustunden sonra baslarsin tekrar...evet canim bende AMH testi istedi tekrar gecen hafta yaptirdim henuz sonuc gelmemis
doktora bu testin sonucunu almak uzun suruyormus...vallaha heralde hemen subat ayinda baslayacagim tup bebege acayip gaza gelmis durumdayim..doktor dediki rahimimin olcusunu alacaklarmis bu acili bir islem mi ya tup bebek uygulamasindan dah acok bu test benir gerdi iyimi?garipm miyim neyim? :) anti biyotik kullandim 2 10 gun grip icin belkide doktor yok bu ay yapmam diyecek o zaman yapamicaz tabi..hayirlisi insallah hepimiz icin....
Umarim kendini dinlemezsin canim kafani oyalayacak birseyler bulman sart...yoksa dusun dusun hepimiz kafayi bozuyoruz,...

cok opuyorum hepinizi iyi haftalar sekerler...

iyi haftalar herkese..

kızlar tam geciktim deyip umutlanmaya başlamıştım ki bugün sabah gördüm kırmızıları
artık hiçbişey yiyip içmeyi düşünmüyorum. gün falanda saymak istemiyorum. artık cok yoruldum yeter
yaza kadar dr da düşünmüyorum sonra tüpe kadar yolu var bakalım.
mevlam ne eylerse güzel eyler. deyip bekleyeceğiz bakalım.

BUBUSCUM canim uzulme lutfen hepimizin psikolojileri bozuldu cok yiprandik yok regli gunu yok gecikdi yok gecikmedi resmen aptala donduk sirf bu psikolojiden kurtulmak icin bir anda tup bebege karar verdim...eger karar verseydim de bu gun sayma isini birakma karari almistim kendi kendime...yiprandik vallaha....
bugun doktorun hemsiresini aradim sonuclar ciktimi diye?birde tup bebek olayina bu ay basalayalim istiyrouz dedim bakalim beni arayinca ne zaman gel diyecek?
Dualarinizi eksik etmeyin kizlar....

kizlar su sirlar cogunuz uykuya dalmissinizdir bile :) benim doktordan haber cikti ARENCIM senin soyledigin gibi degerimde bir degisiklik yok hala oranim 0,6 yani son derece dusuk neden 3 asialma oncesi bunu ben bilmiyordum bilmiyorum sorgulamaya baslarsam doktoruma guvenim azalacak o yuzden cenemi kapatim tup bebege karar verdim kizlar...bu arada kocaminda degerleri dusuk cikti yani sprem sayisinda artis var ama hareketlilik dusuk cikti saka gibi yaaaa....21 subatta sonogram cekecek herhangi bir polip yada kistik bir durum varmi diye 23unde karindan igne yapma egitimim var ...mart reglimde ilac kullanmaya baslayacagim sonraki sureci hepinzi az cok biliyorsunuz....ha dedin mi oluyro saniyordum megersem zaman aliyormus.....
kizlar benden gelismeler bu yonde...paylasayim istedim....

valla bu sefer ne yalan söyleyim cok üzüldüm. ağlayacak yer arıyorum. bi fırsatını bulsamda şöyle bağıra bağıra bi ağlasam sonrada yeter deyip bi kenara bıraksam.
bende dün eşimle konuştum.yaza kadar askıya aldık gün falan hiçbirşey saymıycam para biriktirip dr un karsısına dikilicem dedim. artık olduğu yere kadarda devam edicem tüp e kadar gidermiyim bilmiyorum ama gerekirse oda olacak artık.

zaten cnm sorgulamaya kalksak bu dr ları hiç dinlemeyip kendi bildiklerimizle devam etmemiz lazım.
bazen onlardan daha mantıklı düşündüğümüzü sanıyorum.
hiç umutsuz olma cnm ne değerlerle bebek sahibi olanlar var pozitif başla herşeye inş. herşey yolunda gider.
benim bi tanıdığım vardı hep anlatırım size tüp yaptırdı olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı 3 aylıkken düştü sonra yine hamile kaldı hemde erkek dün doğum yapmış haberi geldi bu moralimin üstüne iyide geldi bana 8 senedir uğraşıyordu onlarda demekki dedim allah ne zaman isterse o zaman veriyor hiçde hayatı zehir etmemek lazımmış.
dualarım seninle cnm allah bu yolda emeklerinin karşılığını verir inş.

merhaba kızlar,
bubuş cum bende ümitliydim senden bu ay, olsun bu ay olur belki.. yaza kadr bence dediğin gibi kendiliğinden olması için uğraş olmadı tüpe gecersin.
dew cim bu değer ne anlam ifade ediyor pek bilmiyorum ama bildiğim tek şey var doktorlar en ufak bir sorunu bile es gecmiyorlar.. demekki panik yapılacak büyütülecek bir şey yokki aşilama ile başlatmış tedaviye.. ama zaten 3 tane aşilama yaptırdın bundan sonraki aşama zaten tüp bebek. bizde tüple anne olacak demekki, özel seçilmiş yavrularımız olacak

buarda gecenlerde bişey oldu size anlatmak istiyorum. bir arkadaşımın isteme-söz kesilme akşamında kadınlarla birarada oturuyoruz. bir kadın bana kaç yıllık ewli olduğumu sordu bende cevap verdim, ordan kulak misafiri olan biri atladı hemen kaç çocuğun var die. bende yok dedim kafamı çevirdim, kadın ama beş yıllık ewliyim demedinmi az önce ded,. bende ewet dedim.. neden çocuğun yokki 5 yıldr demezmi.. bende ne kadr ilginç dimi, beş sene sen ewli kal bi çocuk bile yapama.. diyerek dalga gectim
daha sonra benm arkadaşımın annesi kadına sitem etmiş, neden ısrarla soruyorsun onlar da ister çocuğu olsun falan filan.. kadın ewe gidince baya ağlamış ben ne yaptım die..
ben ne kadar bu olayı olgunlukla karşılasam da kafamdan atsam da çocuğum olmadığı sürece bişekilde hep bu tarz olaylara maruz kalıcam. allah beni bu şekilde sınıyor..

canım takılma buna. doktor bir değişiklik var mı diye bakmıştır. yani değer düşmüşmüdür diye. hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız. ben bebek işinin şans işi olduğuna inanıyorum artık. inşallah o şans bizede gülecek birgün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…