Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ARENCIM vallaha bende LANDARCH icin ayni seyi dusundum acaba yerlesme kanamasimi diye?!ay ne guzel olur yaaaa...
sen nasilsin arencim keyfin nasil?

iyiyim canım. benimde bu 3 gündür karnımın alt kısmında rahmimde garip bir dolgunluk hissi, rahatsızlık hissi var. daha adetime yaklaşık 10 gün var. şimdiden belirtilerim başladı bende mi erken regl olacağım ne.

kızlar ben regl oldum, çok erken geldi çoook.. dün baya morelim bozuktu neden böle oldu die ama bi düşündüm gecen ay adetin 4. günü doktor muane ederkn 20 küsür mm foliküller var demişti. gecen ay kullandığınız klomenin etkisi bunlar demişti doktor ve tedaviyi 1 ay ertelemiştik. demekki yumurtalar erken olgunlaşınca adette erkenden gelio. neyse tüp bebek merkezini aradım cuma öğlden sonra randevu aldım bakalm tedavi için uygunsam başlayacak tüp bebek maceram.

canım ya sende gerçekten ilginç şeylerle karşılaştın. bugün daha seninde 20.günün. neyse en azından erken başlamış olacaksın. iyi yanı da bu.

Canim iyice sasti bu reglilerimiz zaten benimde erken geldi bu ay 28 gunde olan regli 22 gunde filan oldu neyse insallah bu sorunlar kisa bir zaman sonra bitecek...9 ay kadar regli olmayacagimiz icin tam duzene girecegiz :))))pozitif dusuncelere basladim ben bu arada....polyanna gibi dolaniyorum ortalikta....

Kzılar ya haftaya salı 15ınde sonogram cekecekler bana ayrıca onu yaparken olcude alacaklar...bu ıslemle ılgılı fıkrınız varmı?stres oluyorum bu test ıel ılgılı!

kizlar ya cok soru sordum ama esim icin bu ara keci boynuzu suyuna ara verdim ne akdar sure kullanilmali heryerde farkli yaziyor...bana biliyorsaniz yazarsaniz sevinirim dogru zamanda baslatayim ki tup bebek yapilana kadar bri faydasini gorelim...

tesekkurler sekerler

dew cim bende sonogramın ne olduğunu bilmiyorum ve merak ettim.. kürlerden de bilgim yok açıkcası, bi soğan kürü yapmıştım o da ilk aşilamamdan sonraydı. sen eşine birkaç aydır keciboynuzu kuru yapıyordun yanlış hatırlamıoyorsam, değerlerde artış oldu mu canm? biz 3 haftadır eşimle arı sütü bal polen karışımı yiyorz sabah aç karınla. aslında spermler 3 ay öncesinden geliyor, tüp bebek tedavisine başlarken sigarayı bırakmanız birşey değiştirmez demişti bir doktor.
dew cim pozitif olman çok güzel bir şey.. tebrik ediyorum seni.. ben kendimi fazla moda sokmamak için düşünmemeye çalışıyorum tedavi sürecini.

Kzılar ya haftaya salı 15ınde sonogram cekecekler bana ayrıca onu yaparken olcude alacaklar...bu ıslemle ılgılı fıkrınız varmı?stres oluyorum bu test ıel ılgılı!

dew77 ben iyi bir ibrahim saracoglu hayrani olarak onu hep takip ederim bende esime keci boynuzu iciyorum 7 gün kaynattigimiz yarim litrelik kürun yarisini sabah ackarnina diger yarisinida aksam yataga giderken icecek ondan sonra 3 ay boyunca sade aksam yataga giderken icecek ama üc aydan sonra ara vermesi lazim istelinirse belli bir zaman sonra tekrarlayabilirsin insallah ise yarar

eslem 2000 bende bu sekilde uyguluyordum demek dogruymus tesekkur ederim bilgi icin....
Landarch Aren sanirim sonorgram aslinda hamileyken bebegi daha net gormek icin cekiliyormus ama bende rahim taramasi icin yapackalar yani her yerini gormek istediler rahimin icinin... polip,miyom gibi birsey varmi minik diye belki turkiyede adi farklidir bu uygulamanin bilemedim...google turkceye girdigimde genelde bebekleri 3d 4d filan goruntulemek icin yapiyorlar...bilemedim sordum acili degil dediler ama gorecegiz :)tahlilimi saliya cektiler regli erken geldigi icin bakalim...

eslem 2000 bende bu sekilde uyguluyordum demek dogruymus tesekkur ederim bilgi icin....
Landarch Aren sanirim sonorgram aslinda hamileyken bebegi daha net gormek icin cekiliyormus ama bende rahim taramasi icin yapackalar yani her yerini gormek istediler rahimin icinin... polip,miyom gibi birsey varmi minik diye belki turkiyede adi farklidir bu uygulamanin bilemedim...google turkceye girdigimde genelde bebekleri 3d 4d filan goruntulemek icin yapiyorlar...bilemedim sordum acili degil dediler ama gorecegiz :)tahlilimi saliya cektiler regli erken geldigi icin bakalim...

dew77 sen nerede yaptirayorsun turkiyede farklidir dedigine göre turkiyede degilsin:) birde keci boynuzu kaynatirken hizli atesde degil kisik atesde kaynatacaksin zaten 3 dk

dew77 sen nerede yaptirayorsun turkiyede farklidir dedigine göre turkiyede degilsin:) birde keci boynuzu kaynatirken hizli atesde degil kisik atesde kaynatacaksin zaten 3 dk

Evet canim ben Amerikada yasiyorum...burda yaptircam tup bebegi....genelde ilaclar uygulamalar hep ayni ama bu sosnogram sanirim fakrlia dlandiriliyor trde rahim filmi gibi birsey olsa gerek...
ben suyu kaynatiyorum once sonra altini kisiyorum icine atiyorum keci boynuzlarini ve 6 dakika kaynamis oluyor hafif ateste seninde tarif bu sekildemi?

valla canim bende ilk önce suyu kaynatiyorum iyice sonra 6 -7 adet keci boynuzunu atiyorum ama 3 dakika sadece ibrahim saracogluna ben email ile sordum 3 dk dedi bende 6 dk yapiyordum 3 dk az diye ama simdi eminim 3 dk

kızlarrrrrrrrrr bugün doktora gittim tüpe başlamak için, muanede yine pırtlamış yumoşlarım var ilerli gerili.. klomen in etkisi hala gecmemiş en iyi doğum kontrol hapı kullanmak dedi. şimdi 15 gün doğum kontrol hapı içicem sora yine muane falan derken mart ın ilk haftası gibi oluo tedavim. dewciim senle aynı zamanlar başlayacağız sanırım, beraber paylaşıcaaz heyecanımızı :))))

buarada doktor 3. muaneden sonra bizim sebepsiz infertilitemizle ilgili yorumlar yapmaya başladı, sağda ve solda olan yumurta sayısı az dedi, yumurtalığın az çalışıyor dedi. normalde senin yaşında bir bayanda daha fazla folikül olması gerekir dedi. ama hiç kokrulacak bişey yok biz bu tedavide 6-7 yumurta elde ederiz dedi. bende sebebni sordum ısrarla neden böle die, tamamen yapı ile ilgili dedi. bizim kendi doktorumuz bize herşey mükemmel bir şeyiniz yok dedi ama tecrübeli tüp bebek doktoru 3. muanede yorumunu yaptı. ayrıca sperm sayısı da mükemmel değil, spermler bol olsaydı bu zamana kadr hamile kalmış olurdunuz belki diye ekledi. doktoru çok sewdim kızlar, beni inanılmaz rahatlatıyor. doktorun iyisi kötüsü olmaz derler ama ben sanırım etkileniyorum yaklaşım şekillerinden. işte böle kızlar şimdi 15 gün korunacağız :))

Ay Landarch evet ayni zamanalrd abaslayacagiz cok heyecanlandim bak simdi insallah ikimizde olmulu sonuc aliriz canim...bende kullanacagim dogum kontrol hapi yazdi recetemi aldim hatta ilaclarimi ama dedilerki bana henuz baslama cunku doktor az kullanmami isitiyormus birde fazla korur diye :) ay bbu arada sen yada aren sormustunuz keci boynuzu kuru sperm sayisini artirdimi diye acikcasi arttirdi ama hareketlilik sayisinda bir degisiklik yok yani ne derece yararli oldu kestiremedim...bakalim bu hafta sonu tekrar baslatacagim onu annem yeni keci bynuzu gonderdi onlari yapcam....:)ben yapayimda aklimda kalmasin elbet vardir bir yarari...

canım hadi hayırlısı. bu aşılama sürecinde doktorlar hep yanıltıcı olmuş bizler için baksana. o kadar mükemmel tablo çizmeseler belki şimdiye kadar çoktan tüp bebeğe geçip bebek sahibi olmuş olacaktık.

kızlar bende biran önce başlamak istiyorum artıkç eşimi ikna etsemde 1-2 ay içinde başlasak. haftaya regl olurum, 1 dönem daha bekleyip başlasam ne güzel olur.

aren cim ewet belki bizim doktorlar biraz fazla iyimserdi ama ben yine de aşilamayı zaman kaybı olarak görmüyorum. sperm ve yumurta varsa mutlaka yapılması gerekiyor bence. pat diye tüp bebek deneyince bir de olmayınca insan ne yapacağını şaşırır.

gercekten tüp bebek yaptırmak istiyorsan bence eşini ikna etmeye calış, insanın kendini hazır hisetmesi çok önemli. bu ay bakalm adet olacakmısın?? :))) nedense ben bu ay senden bir sürpriz bekliyorum inşallaahhh.

bu gece bir arkadaşımı rüyamda hamile gördüm, kesin yakında haberi gelir

slm canım ya nasılsın demek bellı oldu tarıh ay cok heycanlı ya bende ucuncu asılamadan vazgectım tup dusunuyorum sen nerede yaptırıyon ıstanbul tupu arastırdım gayet olumlu seyler duydum zaten ben mayıs gıbı dusunuyorum ama fıyat konusunda bı bılgım yok sen ne kadara yaptırıyon canım benım esımde sperm acısından hıc sorun yok sorun benım yumurtalarda hıc yok neredeyse cok kucuk 1.5 mm mınıccık sızce benım tupte sansım warmı buda olmasza o zaman yıkılırım dayanamamkendıne ıyı bak canım heyecanla beklıyorum senın surecını nasıl gecıcık herseye anlat tecrube kazanalım:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…