canım takılma buna. doktor bir değişiklik var mı diye bakmıştır. yani değer düşmüşmüdür diye. hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız. ben bebek işinin şans işi olduğuna inanıyorum artık. inşallah o şans bizede gülecek birgün.
iyi haftalar herkese..
kızlar tam geciktim deyip umutlanmaya başlamıştım ki bugün sabah gördüm kırmızıları
artık hiçbişey yiyip içmeyi düşünmüyorum. gün falanda saymak istemiyorum. artık cok yoruldum yeter
yaza kadar dr da düşünmüyorum sonra tüpe kadar yolu var bakalım.
mevlam ne eylerse güzel eyler. deyip bekleyeceğiz bakalım.
merhaba kızlar,
hepimiz yine yelkenleri suya indirdik. bir diriliyoruz umutlanıyoruz sonra yine aynı noktaya geliyoruz. umarım bu zinciri bir yerde kırarız ve sırayla mutlu haberlerimizi paylaşırız. dewcim karar alınmış olmana sevindim ve lütfen motivasyonunu yüksek tut görüceksin bu tedavide çok önemli.ben baştan itibaren fsh fsh dedim sonucu gördüm.
bubuşcum sende landarch sende. hepimiz benzer şeylerle karşılşıyoruz. bende özellikle iş yerinde konuşurken birileri napıcaksınız tedavi oluyormusun diye soracaklar diye aklım çıkıyorr konuşmak istemiyorum kimseyle.
ben bu hafta garip şeyler yaptım. özellikle bubuş gibi bir süre bekleyeceğim diyenler için yazıyorum. prof. ibrahim saraçoğluna telefonla ulaştım. uzun hikaye özet anlatıyorum.durumumu anlattım tel. onu bulmak mucizeydi.bana kürler yazdı kargoyla gönderdi. daha gelmedi ilaçlar. 6 ay bunları kullan kendin hamile kalacaksın dedi. çok kısa süreyle çok fazla ilaç kullanmışsın dedi.ama benim bu kadar ara verme lüksüm yok iki arada bir derede kaldım benim için çok zor karar. bir tarafta tıp diğre tarafta alternatif tıp. bilmiyorum.bari diyorum üç ay falan deneyim bu arada vücudum dinlensin.
bu arad hafta sonu reikiye başlıyorum. inanmazdım önceden hatta dalga geçerdim. şimdi denemeye değer diyorum. bilmiyorum birşeyler yapmaya çalışıyorum.
sevgiler. hepinizi öpüyorum. allah yanımızda olsun yardım etsin, yol göstersin, ışık tutsun bizlere inşallah.
kızlar yıne olmadı hastalandım ama olsun allah buyuk cok sulugoz olmama ragmen hıc agllamadımben amma gucluymusum tedavıye ara werıp hayıt tohumu kullanıcam okudum herseye cok ıyı gelıyomus bıde bunu denıycem bakalım ne sonuc alıcam bundan
canım üzüldüm. Allah sana ve eşine sağlık versin. inşalalh birşeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir.
kızlar yıne olmadı hastalandım ama olsun allah buyuk cok sulugoz olmama ragmen hıc agllamadımben amma gucluymusum tedavıye ara werıp hayıt tohumu kullanıcam okudum herseye cok ıyı gelıyomus bıde bunu denıycem bakalım ne sonuc alıcam bundan
merhaba kızlar,
hepimiz yine yelkenleri suya indirdik. bir diriliyoruz umutlanıyoruz sonra yine aynı noktaya geliyoruz. umarım bu zinciri bir yerde kırarız ve sırayla mutlu haberlerimizi paylaşırız. dewcim karar alınmış olmana sevindim ve lütfen motivasyonunu yüksek tut görüceksin bu tedavide çok önemli.ben baştan itibaren fsh fsh dedim sonucu gördüm.
bubuşcum sende landarch sende. hepimiz benzer şeylerle karşılşıyoruz. bende özellikle iş yerinde konuşurken birileri napıcaksınız tedavi oluyormusun diye soracaklar diye aklım çıkıyorr konuşmak istemiyorum kimseyle.
ben bu hafta garip şeyler yaptım. özellikle bubuş gibi bir süre bekleyeceğim diyenler için yazıyorum. prof. ibrahim saraçoğluna telefonla ulaştım. uzun hikaye özet anlatıyorum.durumumu anlattım tel. onu bulmak mucizeydi.bana kürler yazdı kargoyla gönderdi. daha gelmedi ilaçlar. 6 ay bunları kullan kendin hamile kalacaksın dedi. çok kısa süreyle çok fazla ilaç kullanmışsın dedi.ama benim bu kadar ara verme lüksüm yok iki arada bir derede kaldım benim için çok zor karar. bir tarafta tıp diğre tarafta alternatif tıp. bilmiyorum.bari diyorum üç ay falan deneyim bu arada vücudum dinlensin.
bu arad hafta sonu reikiye başlıyorum. inanmazdım önceden hatta dalga geçerdim. şimdi denemeye değer diyorum. bilmiyorum birşeyler yapmaya çalışıyorum.
sevgiler. hepinizi öpüyorum. allah yanımızda olsun yardım etsin, yol göstersin, ışık tutsun bizlere inşallah.
dew cim sen bu ay başlıyormusun yoksa bi sonraki ay mı?
bende ilaçlarımı aldım tüp için reglimi bekliyorum diye çok uzağım bu ay bebek fikrinden. ateş ölçmeyi alışkanlık haline getirmiştim ne güzel onu da bıraktım.. bir tek gün aşırı ilişki oluo o kadarr.
dün çok ilginç bir şey oldu, ewde tv karşısında gecirmek istedim gec kalktım baya ama bi tuhaflık var bende.. sanki adet oldum olacam, takvime baktım 17. günüm imkansız bişey adet olmam. sık sık wc e gidip kontrol eidyorum kan falan yok ama resmen adetli gibiyim, belim ağrıo, kasıklarım, ayakalrım bir de üstüne çok sinirliyim.. :)) pc de bir programım var orda dün için yumurtlama tarihi yazıo ama normalde böle ağrılar olmaz bende ayın ortasında. haa bir de şu yumurtlama akıntısı denen şeye de artık inanmıyorum. çünkü 1 haftadır her gün gelio yapış yapış, her gün yumurtlayacak halim yok ya :)))
tüp bebek tedavisi göreceğimi bir tek ortağım bilio, ailem ve arkadaşlarımdan kimse bilmio. çok büyük gizlilikle halletmeye çalışıcaz bakalm nassıl olcak.
hadi canım az kaldı inşallah arkandan bizde geliriz. bende o akıntıdan birşey anlamıyorum. bugün 18.günüm ama kasıklarımda karnımın alt kısmında agrip ağrılarım var. bilmiyorum sizlerde de oluyormu. belli dönemlerde oluyor birkaç gün sürüyor geçiyor. eskiden hiç böyle şeyler hissetmezdim çok rahatsız oluyorum bundan acaba endometriozis falan mı var diye düşünüyorum bazen. ağrı değil değişik bir his sanki bir dolgunluk baskı hissi gibi değişik şeyler.
canm benim de bugün 18. günüm ve benim de ağrılarım var dediğin gibi dolgunluk hissi gibi. sanırım ben adet olucam, daha hiç 18. gün adet olmadım bu ilk olacak heralde. acaba vücut o gecen aydan kalan yumurtaları mı atıyor?
nry30 canm sen nasılsın, nasıl geçiyor hamilelik?
dew cim sen bu ay başlıyormusun yoksa bi sonraki ay mı?
bende ilaçlarımı aldım tüp için reglimi bekliyorum diye çok uzağım bu ay bebek fikrinden. ateş ölçmeyi alışkanlık haline getirmiştim ne güzel onu da bıraktım.. bir tek gün aşırı ilişki oluo o kadarr.
dün çok ilginç bir şey oldu, ewde tv karşısında gecirmek istedim gec kalktım baya ama bi tuhaflık var bende.. sanki adet oldum olacam, takvime baktım 17. günüm imkansız bişey adet olmam. sık sık wc e gidip kontrol eidyorum kan falan yok ama resmen adetli gibiyim, belim ağrıo, kasıklarım, ayakalrım bir de üstüne çok sinirliyim.. :)) pc de bir programım var orda dün için yumurtlama tarihi yazıo ama normalde böle ağrılar olmaz bende ayın ortasında. haa bir de şu yumurtlama akıntısı denen şeye de artık inanmıyorum. çünkü 1 haftadır her gün gelio yapış yapış, her gün yumurtlayacak halim yok ya :)))
tüp bebek tedavisi göreceğimi bir tek ortağım bilio, ailem ve arkadaşlarımdan kimse bilmio. çok büyük gizlilikle halletmeye çalışıcaz bakalm nassıl olcak.
Canim subat reglisinde degil mart reglisinde baslayacak tedavim kismetse...cunku ben karar verdigimde biraz gec kalmistim zaten hemen regli oluverdim kaldi...regliden 10 gun sonra rahim icine bakmak istedi testin adini unuttum hem rahim olcusu alacakmis hemde miyom filan varmi ona bakacak 21 subatta sonra egitim alacagim nasil igne yapacagima dair sonra regliyi bekleyecegiz bakalim nasil olacak heyecanliyim cok yaaa bazen gece tuvalete kalkiyorum aklima bir geliyor uykum kaciyor oyleee dusuncelere daliyorum....
bu arada landarch aklima ne geldi hamile misin acaba?belirtiler enteresan geldi....
bende kimseye soylemedim birtek annem ve kayinvalidem biliyor onun disinda kimsecikler bilyor amerikada olmanin avantaji kimse gormeden halledecegim ama tabi soyel bir dezavanatajda var yanliz oldugum icin evde yattigim gunlerde benimle ilgilecek kimse yok burdan sevdigim bir arkadasim var ona soyleyecegim mecburen bana gelip bakmasi icin gurbette olmanin kotulugu de bu iste
canm hayırlı olsun, ne güzel bak eğitim bile verecekler iğneler için. kim ne derse desin avrupa ve amerika bizden sağlık yönünden daha donanımlı.
eskiden ufak ta olsa ümidim oluyordu hamilelikle ilgili ama artık o da yok. artık tek derdim adetim düzenli olsun bir problem olmasın.. bu gece ağrı ile uyandım dedim tamam işte adet oldum lavaboya gittim bişey yok. sabah kalktığımda da ağrı devam ediyordu çamaşırımda çok çok az leke vardı pembemsi gibi. ağrı kesici içtim kahvaltıdan sonra belim dayanılmaz ağrıo..
sen normalde kaç güne bir regli oluyorsun çok erken değil mi. ilaç falan aldın mı acaba onun etkisi mi. yada başka birşey olmasın mı yerleşme kanaması falan:)
benimde dün ki kadar olasada yine içim hareketli. acaba diyorum kist falan mı oldu. yada önceden olan geçmedi mi duruyor mu hala. yada yeni mi yumurtluyorum. yada yada yada işte böyle.
sen normalde kaç güne bir regli oluyorsun çok erken değil mi. ilaç falan aldın mı acaba onun etkisi mi. yada başka birşey olmasın mı yerleşme kanaması falan:)
benimde dün ki kadar olasada yine içim hareketli. acaba diyorum kist falan mı oldu. yada önceden olan geçmedi mi duruyor mu hala. yada yeni mi yumurtluyorum. yada yada yada işte böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?