merhaba gulem. ilk defa duyuyorum böyle bir hastalığı. geçmiş olsun. başımıza gelmedikçe haberimiz olmuyor hastalıklardan. antidepresanı bir süre olsun kullan istersen doktorun bir bildiği vardır. umarım her şey yolunda gider...merhaba kızlar..nasılsınız?ben adet oldum ve yine gün ve miktar olarak çok az..mide ve karın ağrılarım oldu bu sefer...ameliyattan önceki gibi..başa dönüyorum sanırım..neyse biliyorsunuz benim kalıtsal dediğim rahatsızlıklarım vardı.ama bir türlü teşhis konulamamıştı..hafta sonu konusunda uzman bi prof.a gittim ve fmf ve bağ dokusu hastalığı (bende yeni yeni okuyorum netten,canım çok sıkkın)teşhisini koydu.ömür boyu içeceğim ilaçlara bir yenisi eklendi..ayrıca antidepresan yazdı,kesinlikle ihtiyacın var,bu şekilde devam edemezsin hayatına dedi.inferilite sürecimi anlattım,antidepresan içemem,doğal deniyoruz hem yazın tedavim var derken lafımı kesti ve benim şu an acil bu ilaca ihtiyacımın olduğunu söyledi,hamile kaldığını öğrendiğin anda bırakırsın hiç bişey olmaz dedi..ama eşim istemiyo içmemi..
merhaba kızlar..nasılsınız?ben adet oldum ve yine gün ve miktar olarak çok az..mide ve karın ağrılarım oldu bu sefer...ameliyattan önceki gibi..başa dönüyorum sanırım..neyse biliyorsunuz benim kalıtsal dediğim rahatsızlıklarım vardı.ama bir türlü teşhis konulamamıştı..hafta sonu konusunda uzman bi prof.a gittim ve fmf ve bağ dokusu hastalığı (bende yeni yeni okuyorum netten,canım çok sıkkın)teşhisini koydu.ömür boyu içeceğim ilaçlara bir yenisi eklendi..ayrıca antidepresan yazdı,kesinlikle ihtiyacın var,bu şekilde devam edemezsin hayatına dedi.inferilite sürecimi anlattım,antidepresan içemem,doğal deniyoruz hem yazın tedavim var derken lafımı kesti ve benim şu an acil bu ilaca ihtiyacımın olduğunu söyledi,hamile kaldığını öğrendiğin anda bırakırsın hiç bişey olmaz dedi..ama eşim istemiyo içmemi..
merhaba kızlar..nasılsınız?ben adet oldum ve yine gün ve miktar olarak çok az..mide ve karın ağrılarım oldu bu sefer...ameliyattan önceki gibi..başa dönüyorum sanırım..neyse biliyorsunuz benim kalıtsal dediğim rahatsızlıklarım vardı.ama bir türlü teşhis konulamamıştı..hafta sonu konusunda uzman bi prof.a gittim ve fmf ve bağ dokusu hastalığı (bende yeni yeni okuyorum netten,canım çok sıkkın)teşhisini koydu.ömür boyu içeceğim ilaçlara bir yenisi eklendi..ayrıca antidepresan yazdı,kesinlikle ihtiyacın var,bu şekilde devam edemezsin hayatına dedi.inferilite sürecimi anlattım,antidepresan içemem,doğal deniyoruz hem yazın tedavim var derken lafımı kesti ve benim şu an acil bu ilaca ihtiyacımın olduğunu söyledi,hamile kaldığını öğrendiğin anda bırakırsın hiç bişey olmaz dedi..ama eşim istemiyo içmemi..
GULEMCIM cok cok gecmis olsun canim sen yazinca baktim hastaliga gercekten hic duymamisim ama okudugum her sitede tedavisi oldugunu yani en azindan durduralabilir bir hastalik oldugunu soyluyor sakin sakin moralini bozma...ve doktor sana antidepresan vermesi cok cok iyi olmus cunku bazen farkinda olmadan bi suru sey bizi yipratiyor ama isin kotusu yiprandigimizi fark etmiyoruz esim kanser gecirdi benim bilmiyorum daha once sizinle paylasmismiydim ama cok zor zamanlar gecirdik ve ben sureci yasarken o denli etkilendigimi bilemedim ne zaman ki esim iyilesti bende garip seyler tepkiler aciga cikti surekli bas agrilari filan beyin cerrahina gittik kadin benden test bile istemeden anti depresan yazip gonderdi yaklasik 6 ay ictim dunyaya tekrar geldim sandim inan bana... daha yaz var ilacini kullan arkadasim inan cocuktan daha once su anda senin kendini daha iyi hissetmen...
gulemcim geçmiş olsun canım.
günaydın kızlar
melankolik bir sabaha daha uyandım
yine onsuz olduğumu anladım bu sabah
çok fazla bişey istemiyordum aslında,sadece küçükçük bişeydi istediğim
tam bir aile olmakdı
bir tarafım tamamen kayboldu ,ama diğer tarafımda hala umut ediyor , o tarafımıda kaybetmek istemiyorum
annecim gel artık , sağlıkla , umutla
Kizlar biz burda turk tvlerini izleyebiliyoruz ama avrupa yayinlarini izleyebiliyoruz oyle olunca yurt disinda ozellike avrupada yasayan turklere yonelik cok programlara yer veriliyor bu sabah tesaduf evden cikmadan once bir baktim tup bebek ile ilgili bir program var ve uzman doktor yumurta toplama islemini filan analtiyor hani bazilariniza belki yardimi olur bana bir bakilmaya deger geldi.Avrupada 10 kez tup bebek deneyen bir kadin ilk denemede bu klinikte bebegini kucagina almis
Fertijin Tüp Bebek Merkezi bakin bakalim belki bir fikri verir istanbuldaki arkadaslarim..
opuyorum
günaydın kızlar
melankolik bir sabaha daha uyandım
yine onsuz olduğumu anladım bu sabah
çok fazla bişey istemiyordum aslında,sadece küçükçük bişeydi istediğim
tam bir aile olmakdı
bir tarafım tamamen kayboldu ,ama diğer tarafımda hala umut ediyor , o tarafımıda kaybetmek istemiyorum
annecim gel artık , sağlıkla , umutla
dew canım sen hastamıydın, yoksa ben mi anlamadım.
fertij,n nasıl bir yer bilmiyorumda çok çıkar programlara. hepde benzer hikaye bilme kaçıncı denemesi, birkeresinde 13.denemesi diye birini çıkarttılar. artık bilmiyorum. dew şmdi sen doğum kontrol hapına başlayacaksın ne kadar kullanacaksın. tahmini ne zaman başlamış olacaksın gonal-f kullanmayaç
ARENCIM canim ben regli olmak uzereyim 3unde bekliyordum sanirim o zaman olacagim yaklasik 10 gun kadar kullandiracaklar bana dogum kontrol hapini ancak soyle bir durum var dahada az kullandirtabilirim demisti doktorum,sanirim 6-7 gun kullandiktan sonrabeni muayene edecek ondna sonra karar verecek birseylere cok cok emin degilim hersey tam regli oldugum gune bagli....gonal f 'e ne zaman baslayacagim o da tamamen regli gunume bagli guzelim..belli olur olmaz yazarim...
merhaba kızlar
melesef gelgitler yaşıyoruz sürekli, ruh halim bir yukarda bir yerkerde.
28 şubat regli günümdü, 29 test yaptım dünde söylediğim gibi bişey çıkmadı ama hala hastalanmadım , daha öncesinde regli günü açısında vukuatlı olduğum içi ( 10-11 gün geçikmeler oluyor arada) beklemedeyim ama kafama takılan şey , iğnelerle yumurta büyütüldüğünde reglim 28 günde yada 30-31 gününde olurdum ama şimdi hiçbir hareket yok gögüslerimden başka ,büyüdüler, gündüzleri ağrı yok ama akşamları sızlamaya başlıyorlar, biran önce hastalansamda devam etsem ilaca beklemek sinir bozucu gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?