kekeç aşılama mı yaptıracaksın yoksa tüp bebek mi
LANDARCH'i gercekten cok merak ettim hic sesi solugu cikmadi...ses et bize lutfen canim...kizlar hemsire aradi reglim onlarin planladiklarindan 1 hafta once geldigi icin takvimimi tam bir hafta one cektiler.. haftaya sali muayene kan testi var o gun dogum kontrolhapini kesecegim ve 11i cumada ignelerime basliyorum insallah..hersey kesinlesince insan dahada bir heycanlaniyor..
hepinize opucukler...
Arkadaslar bu dogum kontrol hapini asilamadan öncemi tüpbebekden öncemi kullandiriyorlar ve ne icin kulandiriyorlar anlamadim cahilligimi mazur görun ama:)
merhaba kızlar, birkaç gündür yoğundum uğrayamadım. sizde ne var ne yok okuyamadan direk yazmaya başladm. ben adet oldum yarın 4. günüm ve randevum var ilacımla beraber gidicem doktora eğer yumoşlar uygunsa başlanacak tedaviye. şimdi benm bu uzun protokol mu kısa mı pek anlamadım, 14 gün doğum kontrol hapı kullandırdı doktor sonra muane ettikten sonra ilacı kesti tam 3 gün sonra regl oldum. aslında pekte umrumda deil sonucu iyi olsunda nasıl olursa olsun. bir de hep hayırlısı için dua ediyorum. bir tanıdığımızın engelli bir çocuğu var, tamam çok sewiyorlar ama kadın doğum yaptığı zamanları hayatının en ızdırap verici acısı olarak anlatıyor. hala piskiyatr a gidiyor yıllar geçmiş olması rağmen.. ona bişey olursa ben yaşayamam demesine rağmen.. o yüzden dualarım hep benm için en hayırlı olan için, eğer hayırlı olacaksa bir ewlat istiyorum
merhaba kızlar..dew,landarch ikinizede hayırlı olsun,Allahım inşallah sağlıklı sıhatli evlatlar versin..
dew cim tek-çift embriyoda neye karar verdin?kaliteye göre doktormu karar verecek?
kızlar şu 35 yaş altına tek embriyo kanunlaştı diye biliyorum ben...ama arkadaşımda yaptırdı tüp bebeği ve 2 tane yerleştirmişler,1 tanesi tuttu,yaşıda 24..tüp bebek sayfalarında da anlatıyolar ilk denemede 2 tane diye..anlamadım yani...landarch sen ne yapacaksın??
merhaba kızlar..dew,landarch ikinizede hayırlı olsun,Allahım inşallah sağlıklı sıhatli evlatlar versin..
dew cim tek-çift embriyoda neye karar verdin?kaliteye göre doktormu karar verecek?
kızlar şu 35 yaş altına tek embriyo kanunlaştı diye biliyorum ben...ama arkadaşımda yaptırdı tüp bebeği ve 2 tane yerleştirmişler,1 tanesi tuttu,yaşıda 24..tüp bebek sayfalarında da anlatıyolar ilk denemede 2 tane diye..anlamadım yani...landarch sen ne yapacaksın??
canm aslında eşim bu konuyu çok merak ediyor hatta gecen seferki randevumuzda soracaktı ben engel oldum daha iğnelere başlamadık bile hele kaliteli yumoşlarımız olsun o aşamada sorarız doktora dedim. bende yumurta sayısı zaten az, kanunlara göre yaşım gereği tek embriyo ama acaba biyolojik yaşım ne gerektiriyor işte bunları doktorla detaylı konuşmak istiyorum zamanı gelince. sen nasılsın?
kızlar büyük bir ihtimalle bende sizlerle aynı zamanda başlamış olacağım. reglimi bekliyorum.bu reglimde başlıyorum.
bubuş sen ne aşamadasın? adet olunca laporaskopi yaptıracaktın, inşallah adet olmazsın bebiş vardır
kızlar büyük bir ihtimalle bende sizlerle aynı zamanda başlamış olacağım. reglimi bekliyorum.bu reglimde başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?