cnm bayadır iş yoğunluğundan giremedim arada bakıp cıkıyordum. ayyy nerde bende o sans bugün adet oldum. yarın sabah dr un istediği kan testleri var onları yaptırmaya gidiyorum. hafta içide dr la laparoskopi tarihine karar vericez. ücret vs. hastane nasıl olacağı konusunda son bir görüşme sonrada paramızı cebimize koyup tıpış tıpış gidicez. sonrası allahtan hayırlısı inş. rabbim hepimize bu yolda tek tek başarı verir inş. çokda korkuyorum aslında bakalım neler olacak. öpüyorum hepinizi ayrı ayrı kalbim sizlerle.
kızlar büyük bir ihtimalle bende sizlerle aynı zamanda başlamış olacağım. reglimi bekliyorum.bu reglimde başlıyorum.
BUBUSCUM hadi hayirlisi olsun cnm bizimde kalbimiz seninle..
kızlar büyük bir ihtimalle bende sizlerle aynı zamanda başlamış olacağım. reglimi bekliyorum.bu reglimde başlıyorum.
cnm bayadır iş yoğunluğundan giremedim arada bakıp cıkıyordum. ayyy nerde bende o sans bugün adet oldum. yarın sabah dr un istediği kan testleri var onları yaptırmaya gidiyorum. hafta içide dr la laparoskopi tarihine karar vericez. ücret vs. hastane nasıl olacağı konusunda son bir görüşme sonrada paramızı cebimize koyup tıpış tıpış gidicez. sonrası allahtan hayırlısı inş. rabbim hepimize bu yolda tek tek başarı verir inş. çokda korkuyorum aslında bakalım neler olacak. öpüyorum hepinizi ayrı ayrı kalbim sizlerle.
Bizim Mayis topigi gibisi yok inanin ben cok gezindim tup bebek kisminda yok kayda deger tek bir topik yok hani soyle dogru duzgun bilgi veren,deneyimlerin paylasildigi her gun bakiyorum birsey ogrenirmiyim diye malesef yok...ilac satisi yapanlar cok garip geldi bana...
Merhaba kızlar topigimiz canlandı yine ne güzel, ben bugün ilk iğnemi yaptm. 450 doz ile başlattı doktor, Pazartesi kontrolum var. Aren cim çok sewindim kararına inşallah hayırlı olur bizm için. Telefondan yaziyorm o yüzden kısa kesiyorm, hepinizi coook opuyorm
canlar iki gündür giremedim çok merak ettim sizleri. herkesde heyecan tavanda.sırayla gün sayıcaz. landarchım hadi hayırlı olsun arkadan da, sonra aren, öbür ayda ben başlıyorum. drumla konuştuk çarşamba randevu aldım öbür reglidede başlayacağız. gerçi benim daha saraçoğlu kürlerim var ama riske atamayacağım. geç kalırım diye korkuyorum.
landarch iğnelere başlamışsın hormon değerlerin kaç çıktı, folikül sayısı ile ilgili bilgi verdi mi dr.ilk başlangıçta söylemişti benim drum.
bende tüpden önce akupunktur yaptırayım bir ay diyorum, şu stres ve kaygıdadan kurtulmak için bazı drlar tüp aşamasındaykende akuyu devam ettiriyorlar benim ki tedavi aşamasında dışarıdan bir desteği istemediklerin söyledi. benim drumda bir garip.
hergün bir şeyler yapmaya çalışıyorum. dew ve landarch ve aren size tavsiyem beslenmenize çok dikkat edin lütfen. kahve içmeyin. yumurta geliştirici iğneler başladıktan sonra günde bir bardak ada çayı için. bolbol balık tüketin özellikle somon balığı.bunları ben çok araştırdım.sizlere dua edeceğim. hadi bakalım.eşlernizde keçi boynuzu pekmezi yesin.
bubuşcum inş. sende başarılı bir operasyon geçirirsin ve tüpe gerek kalmadan bebeğin kendiliğiden gelir.
gulemcim sen nasılsın neler yapıyorsun. sen de bu bekleme sürecinde bitksel bir şeyler denemeyi düşünmezmisin.
bu arada size bir kitap önereceğim pozitif düşünceyle iligili özellkle tedaviye başlayan kızlar vakit geçirmeden evrenden torpilim var diye bir kitap. dewcim sen belki oralarda bulamazsın ama bunun muadili bir kitap okumanı öneririm bu dönemde motivasyonda çok ama çok önemli.
hepinizi öpüyorum..sevgiler...
alalh hepimizin yardımcısı olsun
MELDICIM canim ne guzel onerilerde bulunmussun sagol guzelim...cok heyecanlaniyorum ben yaaa e surekli kendimi oyalayacak beni telkin edecek birseyler yapmaya calisiyorum 2-3 gundur reflum nuks etti biliyorum heyecandan...ilacta icmek istemiyorum asitten cildiriyorum sormayin...
Adacayi icme demisti annem tutunmaya engelmis ay yoksa o ihlamurmuydu bak simdi supheye dustum :)
canim sende kendine dikkat et iyi bak insallah tek tek hepimizin yuzu gulsun dualarim hepimiz icin...sende ozletme kendini daha sIk gel olurmu?bir ara telefonlasalim meldicim sanirim ozellikle yumruta toplama oncesi tavsiyelerine ihtiyacim olacak...
opuyorum canimcim
DEW benim kısa protokol olursa büyük ihtimalle senle aynı zamanlarda başlamış olacağız. uzun olursada meldi ile aynı zamana denk geleceğim. ben bir an önce olsun bitsin istiyorum. çok heyecanlıyım. bazen çok umutsuz bazen çok umutluyum. bu aralarda hep bebek görüyorum rüyamda.
GULEM umarım hazirana kadar bir süpriz yaşarsında gerek kalmaz. karar verip beklemek bile stresli bir süreç başlayınca nasıl olacağım bilmiyorum.
LANDRACH bize zaman zaman bilgi verde merakta kalmayalım.
ARENCIM hadi hayirlisi olsun cnm senin icin hangisi hayirlisiysa o olsun insallah...MELCIDIM canim adacayi olayini anladim birazda okudum aynen dedigin gibi yumurta toplamaya kadar devam edecegim....tesekkuler aslinda sana ignelerle ilgili soyle bir sorum olacak yan etkilerini cok yasadin mi?yani biliyorum cok duygusal oluyormus insan doktor aynen soyle dedi gokyuzu neden mavi diye bile aglayabilirsiniz dedi bunun disinda sen hic bir yan etki yasadin mi?
Landarch bizi bilgilendir arkadasim...merak ettirme...
Kizlar bu Sali kontrolum var kan tahlili ve ultrason ile bakacaklar sanirim rahim yumrutaliklarin durumuna gore dogum kontrol hapini kesecekler yada devam diyecekler bakalim....
hepinize iyi haftalar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?