Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın canyoldaşlarım. benimde iş yoğunluğundan hiç vaktim olmuyor sık sık yazmaya arada izin alıp dr du tahlildi derken gün bile yetmiyor.
benimde check up hakkım vardı düzen laboratuarında onu yaptırdım. adetime denk geldiği için idrar testini verememiştim. öğleye doğru gidip onu vericem. akşam üstü 4 bucukta genel değerlendirme yapacak oranın dr u. oradan aldığım kan tahlili sonucunuda laparoskopi yapacak kendi dr uma götürücem. 5 bucuktada onunla randevu var. ameliyat gününü kararlaştırıcaz bugün. hakkımızda hayırlısı olur inş. herşey ayarladığımız gibi giderse cumartesi ameliyat olur sanırım.

tüpe başlayan muhteşem dörtlümüz hadi bakalım ardarda müjdeleri verin inş. arkanızdanda biz gelelim.
hepinize bol şans diliyorum. dualarım sizlerle.

canım tabi bunlar insanın moralini bozuyor ama takılma, hiç belli olmuyor önemli olan kaliteli olması. kaliteli olunca 1 taneyi bile topluyorlar. meldidende 3 tane toplanabildi ve 1 tanesi donduruldu bile. bugün bir arkadaşımın tüp ebeğinin tutmadığını öğrendim. ve kızda rezerv iyiydi, aşılamasında bile 12 tane yumurtası olup tüp bebeğe çevirmişerdi. bu denemesindede 17 yumurtası döllenmiş ama hepsi 2. kaliteymiş ve olmamış. spermde çok önemli kalitesiz spermle yumurta kaliteli olsa bile kalitesiz embiryo oluyor. olumlu düşün olumlu olsun sayılara takma canım herşey iyi olacak. bak godesi biliyorsun 22 yumurtası toplandı. 5.gün transferi oldu 1.kalteydi,4 tane donduruldu ama olmadı. bizim ne olacağımız belli değil. kısmetimizde varsa bunlar vesile sadece.

kızlar hepinize iyi şanslar.Allah yardımcınız olsun. ben sizi sürekli takip ediyorum. bugün daha bir pozitif hava var burda. hep böyle umutlu olun inşallah. benim oğlum 31 haftalık oldu çok şükür. dün dr. kontrolümüz vardı. ama ters duruyor maalesef. hatırlarsanız yarım rahimliyim ben. yer dar olunca dönemiyor bebişim. olsun ben her şeye razıyım. Hamilelerin duası kabul olumuş. Allahım inşallah sizlere de nasip eder bu duyguları. kendinize dikkat edin...

hadi canım inşalalh laporoskopi sonucu ihtiyaç kalmaz bunlara. ben şimdiden acayip stresim.

canm çok teşekkür ederim olumlu yorumun için. godes in tutmamasına okadr şaşırdım ki anlatamam ama dondurulmuşları var ne güzel.. o çok azimli en kısa zamanda kavuşacak bebeğine bence. meldi nin de 3 yumurtası toplandığını bilmiyordum sanki daha fazla gibi hatırımda kalmış. inşallah doktorum devam kararı alır. ultrasonda az çok belli olur heralde yumoşların kalitesi, eğer ufak ta olsa bir umut varsa devam etmek istiyoruz eşimde bende.

dew cim iğnelerin etkileri ile ilgli endişelerin var sanırım, yan etkileri arasında alt karında ağrı yazıyor ama ruh halindeki değişikler bence haptan ziyade tedavinin vermiş olduğu stresten dir. ben iğnemi yaptıktan 4-5 saat sonra karnım adet olcakmış gibi ağrıo sonra ağrı geçio şişlik kalıo, sabah o şişlik te kayboluo taa ki o günki iğneden sonrasına kadar. bende stres duygusallık falan olmadı hiç, hatta aksine herzamankinden daha sakinim. sadece dün muane odasına girerken kalp atışalrımı duydum resmen :) sonra sadece 3 yumoşumun olduğunu duyunca biraz morelim bozuldu sonra eşim şaklabanlıklar yaptı yol boyunca güle oynaya ewe geldik.

Guzelim kendinle ilgili uzun uzun yazdiklarini okudum once uzuldum ama senin umutlu olman cok hosuma gitti..tup bebek topiginde neler okuyorum tek embriyo ile kiz acayip umitsizdi kalitede orta seviyedeydi yinede tuttu dun gordum o yuzden icini ferah ve umutlu tutman son derece onemli....insallah olacak inaniyorum...
evet yan etkiler ile ilgili endiselerim var cunku ben klomende cok yan etki yasadim o yuzden bundan biraz tirsiyorum...paylasim icin sagol cnm...insallah senin icinde en guzeli olsun...

karamano1 hala bizleri unutmayip arada bri gelmen beni cok mutlu ediyor cok tesekkur ederiz...evet sanirim umutluyuz hepimiz insalah olumlus sonuclar alacagiz...insallah sende sorunsuz atlatacaksin bu hamileligi saglikla alacaksin kucagina bebegini daualarimiz seninle cnm...

MELDICIM canim sagol paylasimlarin icin....akapunktur bence super fikir diger yontemlerde oyle kendini iyi hissettigin kafani rahatladabilidgin surece kullandigin yol hic onemli degil...eminim bu pozitif dusunce ile herseyin ustesinden geleceksin :)

kizlar bugun doktor kontorolum vardi ham vajinal muayene oldu hemde kan aldilar.Sonuclarim icin aksam uzeri aradilar hersey yolunda cikmis Cuma gunu ignelerimi basliyorum heyecan yapiyorum dogru yapabilecekmiyim filan diye bu iki gun biraz calisacagim tekrar nasil yapilacagina dair...kendime hatirlatmam lazim :)
sizler simdi uykudasiniz size simdiden iyi bir gun diliyorum :)

hadi canım hayırlısı.korkma bir tane vurul hemen elin alışır.

GULEM nerelerdesin

canım geldim burdayım:) internetimde sorun oluştu,dün açıldı ama yorgunluktan giremedim bile,çalışıyorum,eşimle beraberim:) bi değişiklik yok..sizler naptınız?telaş başlamış??canım sen aslında düşüklerinin sebebini araştırtsan öncelikle..yani tedaviye ihtiyacın yok bence.eşinle yine ayrı yerlerdemisiniz?doktorun ne diyo düşükler için?şu pıhtılaşma olayı için bende incelenmek istiyorum,tedavi için uğraşıpta sonunda yine aynı şeyi yaşarsam diye aklıma geliyo..sen konuştunmu doktorunla??

hadi gözün aydın:) inşallah sonucuda güzel olacak..iğne olayı için heycan yapma,1 tane yaptıktan sonra usta hemşireler gibi olacaksın:))

karamancım arada yazman bizi mutlu ediyo,bebeğin için endişelenme,rahatı iyidir onun:)) güzel duaların içinde çok sağol..

bubuş nerdesin?ameliyat gününe karar verildimi?

landarch canım;senin yazdıklarını okuyunca embriyo kalitesi diye arattım ve okudum,embriyo kalitesi hücre sayısıyla belli olurmuş,ancak 1.kalitenin tutmadığı gibi 2.kalitenin tuttuğu görülürmüş.yani 1 tane bile oluşsa olmayacak diye bişey yok..lütfen kendini strese sokma.ilaç dozuna gelince benim ilk aşılamamla 2.aşılamamdaki dozlar çok farklıydı.doktoruna göre değişiyo heralde diye konuşmuştuk hatta eşimle.inşallah güzel sonuçlar alırsınız hepiniz,banada moral olursunuz:))

canlarım merhaba. bugün dr gittim ve rahimin tertemiz olduğunu kist falan olmadığını söyledi. çok mutlu oldum. benim şu soğan suyu ve saraçoğğlu kürleri işe yaradı gliba. drm napıyosan devam et dedi. kartiyotip genetik test verdi yarın onları yaptırıcaz eşimle.bunuda yaptır da aklında bir şey kalmasın dedi.
şimdilik zaman bir an önce geçsin istiyorum bende tüpe başlayayım yada bebeğim kendiliğnden gelsin belli mi olur.

landarch caanım yazmasan bile inş. yazımı okursun. sakın moralini bozma benim de tedavimde 3 yumurta oluştu. önemli olan kaliteli olması.ama senin tedavinin iptal edilmesi bana çok mantıklı gelmedi bana drum hiç iptalden bahsetmedi bile çünkü bir dahaki tedavin de 10 tane yumurtan olucak diye bir garantisi yok. sonuçta benim rezervimim çokda parlak olmadığı ortaya çıktı. sadece tek yumurtası olan insanlar var.o şekilde bile transfere kadar gidiyorlar. o kadar ilaç aldın bence drunla konuş ve trnsferi yaptırmak istediğini belirt.
bir daha tedavi olursan yine 3-4 tane olsa ne olucak yani.

dew hadi şimdi sen den bekliyoruz landarch başı çekti senden sonrada ben ve aren geleceğiz.

heyecanlıyım..

Bugün kontrolm vardı devam kararı verdik, 5 yumurta toplarız dedi doktor. Üzülecek bisey yok bu senin yapın, sac rengi gibi kisiden kisiye değişir dedi. Doktorm çok pozitif çok sewiorm onu. Gülem cim o pihtilasma testlerini toxoplasma rubella falan tup e başlarken istiyorlar yani benden istedi Doktorm. Telden yaziorm o yüzden kısa yazdım hepinizi optmm

canım ne güzel,herşey yolunda gidiyo demek:) soğan suyu övüldüğü kadar varmış:) şu testleride iyi yapmışsınız yaptırmakla..için rahat bi şekilde beklersin bebişini..

e süper o zaman..bencede ''iyi'' bi doktor bulmuşsun.artık kafanı yorma..canım içimi rahatlattın vallahi.pıhtılaşma olayı bayadır aklımdaydı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…