Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
GULEM AREN Iyi dilekrioniz icin teskekurler...
LANDARCH devam kararina acyaip sevindim super haber Meldinin dedigi gibi iptal olsaydi sacma olurdu doktor guzel karar vermis cok sevindim cnm....hadi bakalim....
MELDICIM canim demek senin kurler ise yaradi ay cok sevindim o zaman devam sakin birakma tedavi baslayana kadar super bi olay bu...
Kizlar vallaha kendim icin oldukca heyecanliyim ama sizleri dusuncede icim kipir kipir oluyor heyecanim ikiye katlaniyor....
kizlar opuyorum hepinizi sakin ozellikle bugunlerde ortadan kaybolmayin hepinizde haber almak istiyorum bu arada hepinizin email adersilerini rica edecegim ozelden yazisalim hani her ihtimale birbirimizde olsun diyorum ne dersiniz?

tup bebek topiklerine yeni bir topik eklenmis orda gordum birisi ibrahim saracogluna soru sormus doktorun verdigi cevabi yaziyorum tamda benim durum cok enteresan geldi...

''Kürü uygulayınca hemen ertesi ay hamile kalınacaktır diye bir kural yoktur. Biraz sabırlı olun, İnşaallah sizde hamile kalırsınız. Size önerim. AMHormonunuzu ölçtürünüz. Tüm gonadotropin hormonları (FSH, LH, Estradiol gibi) normal çıkmasına rağmen, AMH (Anti Mullerian Hormon) düşük ise hamile kalmanız mümkün olmaz. AMH yı yükseltici destek küre ihtiyacınız olabilir. Sağlığınız daim olsun. AMH sonucunu bildiriniz. AMHormonu yumurta gelişimi kontrol eden hormondur.''

bende okumuştum aynı şeyi.

canım benim yaptırmadığım birşey kalmadı galiba. net birşey denmiyor. birde ikiside farklı bir neden dendi. bende pıhtılaşma faktörlerinden tek gen mutasyonu var yani mthfr1298 mutasyonu heterezigot. tek gen olduğu için sadece taşıyıcılık var o da sorun değil dendi ama genede önlem amaçlı hamile kalırsam .iğne vurulacağım 7-8 ay boyunca.

Son düzenleme:

yaa bende yaptırayım o tahlili..bu ay troidlerim için gidecektim zaten..peki adetliykenmi bakılacak?

anladım canım,tabii riske atmamak lazım..iğnelerin bi zararı yok zaten bildiğim kadarıyla..

yaa bende yaptırayım o tahlili..bu ay troidlerim için gidecektim zaten..peki adetliykenmi bakılacak?

Gulemcim sanirim adetliyken olmasi gerekmiyor aslinda en guzeli kadin dogumcuna sorman yada labaratuar biliyordur yardimci olur bence baktirmak gerekiyor bencede ..gerci bilemezsin belki doktorun zaten baktirdi cunku bence onemlibir hormon doktorun atlayacagini sanmiyorum....

yok canım bakılmadı bana..atlanmıştır eminim,çünkü burada işler böyle ilerliyo,derdimi anlattığım doktorlar beni ciddiye alsalardı şimdiye belki bebeğim olmuştu,,akla gelebilecek şeylere baştan bakmaz bizim doktorlarımız,sıraya bindirirler niyeyse..ve bizler bol para ve akıl harcadıktan sonra sıraya işlemeye başlar düzen..insan hayatı kıymetli olamadı bizde maalesef..eski mesleğimide bu yüzden sevememiştim..işin içindeydim çünkü..

Son düzenleme:

O da dogru haklisin insan guvenemiyor ama biliyormusun burdada farkli degil benim bu hormonum bastan beri bu degerdeymis e be adam ne demeye beni 3 asilama ile ugrastirdin o zaman? ben kendime cok sordum bu sorulari ama baktim guvenimde eksilme oluyor o zaman vazgectim cunku bu merkezi birakip baska yere gitmek istemedim ayni testler ayni stresler yine yine yasayamazdim..o yuzden boynumuzu buktuk oturduk....

evet canım,maalesef bi yerde tıkanıyoruz,keşke en başta ayrıntılı değerlendirseler..aman sonuçlarımız pozitif olsunda sağ salim....

merhaba kızlar, bubuş tahlillerin çıktı mı? laporaskopi günün belli mi? dew cim sen doğum kontrol hapını kestin adet oldun mu yoksa adet olmadan mı başlıyorsun iğnelere. ben adet olduğum gibi bazı destek ürünler içmeye başladım, yumurta toplanana kadar içicem inşallah. doktoruma danışmadan aldım o ürünleri çünkü karşı çıkmasından korktum. gecen gün kontrolde üstü kapalı sordum işte bazı ürünler duydum yumurta kalitesini arttırıyor diye. kullanabilirsin tabi bi sakıncası yok dedi ve içim rahatladı. ben bunu cocuk istyorum diye bir sitede tüp bebek sırasında kullanılması tavsiye edilen vitsaminler adı altında gördüm. dong quai bitkisel hapı ve l-arginine hapı, transferden sonrada buğday çimi hapı öneriliyor. normalde hap kullanmaya çok karşıyımdır ama bu sitede birsürü doktor var zararı olsa tavsiye edilmezdi die düşünüyorum. ben adet olduğum gibi başladım şöyle anlatayım; sabah uyandığım gibi arısütü bal polen karışımı ndan bir kaşık aç karınla, sonra biraz baş boyun omurga egzersizleri biraz yoga hareketlerinden seçmelerle ısınma. sonra ofiste kahvaltı( haşlanmış yumurta ve taze sıkılmış portakal suyu, tost) kahvaltıdan sonra elevit provital 1 tane, dong quai 1 tane, l-arginine 1 tane. öğlen iğnelerim var gonal-f 300 doz, menagone 3 toz 1 su ve yeni eklenen cetrotide ile gobüş delik deşik.. akşam da yemekten sonra 1 adet dong quai ve yatmadan önce arısütü bal polen ile kapanışş. tüm bunlara rağmen en iyi ihtimalle 5 yumoş var ( ama olsun ben onlara da razıyım..
doktorum sordum benim durumumda olanlar var mı onlarda durum nasıl oldu başarılı oldu mu diye, sen sanıyormusun ki senin yaşında herkeste 20-30 yumurtası var. zaten o kadar yumurtanın insana bir faydası yok normal koşullarda.. çünkü her kadın her ay bir yumurta üretir, tüp bebek tedavisinde biz fazla yumurta severiz dedi. ama sen 40 yaşın üzerinde olsaydın fazla ümit bağlama derdim ama sana böle bişey demiyorum bak dedi. çok uzun yazdım yine, ara verince böle oluyorum işte..

bende ek vitamin kullanıyorum beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum eskisine göre ama yeteri kadar beslendiğimi düşünmediğimden B12 ve ACE PLUS SELENYUM alıyorum hergün 1 tane. haftasonuda arı sütü bal polen alıp ona başlayacağım ve içinede çörek otu ve tarçında eklemeyi düşünüyorum. birde incir kürü yapamam ama yerim. bende doktora sormadım ama zararı olacağını düşünmüyorum bunların.

Landarch,Aren kizlar ben sizlerin yazdiklarini okuyunca hicbirsey yapmadigimi gordum :) birtek sabahlari pekmez iciyorum o da kansiz bir tipim kan yapsin diye birde iki haftada bir, 1 hafta her gece havuc suyu iceriz, onun disinda prenatal denen folik acid ve her turlu vitamini iceren hapi iciyorum baskada bir numara yok bende simdi okuyunca sizi acaba dedim eksik birseylermi yapiyorum...bu aralar kendimi nasil bitkin hissediyorum anlatamam o da ayri mevzu...

LANDARCH ilaci 2 gun once kestim ama regli yok zaten doktorun hemsiresi dediki regli seklinde olmaz belki bir damla kan gelir o kadar dedi neyse bu gece ignelerime basliyorum kismetse, aksam saatinde yapmami istedi doktor her gece ayni saatte bende aksam 8 diye belirledim kafamda...gonal f 450, landarch sen sanirim 300 aliyorsun diymi? beni abartmis biraz galiba yaa birde yaninda menapur diye bir igne daha yapacagim

canım benim aldıklarımda vitamin. diğerlerine yeni başlayacağım. arı sütü bal polene.

Canm ben tup tedavisini arastirirken okumuştum dogum kontrol hapını çok az kullandirip adet gelmeden iğnelere başlatılan bir protokol yumurta sayısını artırıyormuş doktoruma soracaktım ama kaldı ole.. Ne güzel bol bol yumylerin oluşur inşallah. Bende gonal f 450 başladım sonra 300 e indi menagone eklendi. Beslenmene çok dikkat et canm bol protein bol su.. Bende gebelik olmazsa ciddi bir rejime girmem gerekecek. Yarn kontrol var inşallah hersey yolundadir, benm inatçı yummyler ne alemde bakalm

maşallah size:) iyi adapte oldunuz..benimde 3 ayım kaldı sanki:))
aren cim;bal polen arı sütüne çörek otu ve tarçın koy becede..çörek otu çok faydalıymış vücuda,ama diri diri yutma,ya çiğe yada ezip koy karışıma..çünkü dirisi tam sindirilemeyebiliyormuş..ve bağırsakları
çiziyormuş..bu arada selenyumu bende alcam,çünkü haşimato troidindeki antikorları düşürmeye yarıyormuş...ben doping reçetenizi tedavi sırasında alırım sizden:) zaten günde 1 yada 2 içtiğim (o da şu incelerden)sigarayıda bırakcam,çünkü doktorum ilk bunu soruyo,adam acayip karşı ve bırakmazsan tedaviye bile başlamam demişti bana:)

LANDARCH vallaha inanilmaz arastirmacisin AREN de sende ikinziden de ne cok sey ogrneiyorum eksik olmayin vallaha..gecen gun yazmistim midem asit uretiyor bu ara reflu gibi birsey hemisreyi aradim sabahlari reflu ilacimi icebilirmiyim diye kadin kizdi bana hayir kesinlikle icmiyorsun agri kesicilerde sadece tylenol verdi onun disinda yasakmis hersey sastim kaldim vallaha...

kizlar iyi hafta sonlari...dun aksam ignelerimi yaptim buyuk bir heyecan ile :) beni igneyi yapmaktan daha cok dogru yapiyormuyum durumu huzursuz ediyor ignelerden bir tanesi menapour su ve pudra gibi iki sisenin birlesimesi gerekiyor onlari yapmak gerdi beni ama AREN dedigin gibi bir kere yapinca alisiyor hemen insan...
umarim hepinizin keyfi yerindedir...
opuyorum sizleri

bencede bırak sigarayı meldi de içiyor kızıyorum ona da. çörek otunu ben üm koymuştum ama yiemdim zor oluyordu hala da duruyor öyle. bu sefer mikserden geçireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…