kizlar iyi hafta sonlari...dun aksam ignelerimi yaptim buyuk bir heyecan ile :) beni igneyi yapmaktan daha cok dogru yapiyormuyum durumu huzursuz ediyor ignelerden bir tanesi menapour su ve pudra gibi iki sisenin birlesimesi gerekiyor onlari yapmak gerdi beni ama AREN dedigin gibi bir kere yapinca alisiyor hemen insan...
umarim hepinizin keyfi yerindedir...
opuyorum sizleri
bencede bırak sigarayı meldi de içiyor kızıyorum ona da. çörek otunu ben üm koymuştum ama yiemdim zor oluyordu hala da duruyor öyle. bu sefer mikserden geçireceğim.
menapurudamı kendin yapıyorsun canım, okalça iğnesi değil mi. onu nasıl yapıyorsun.
haklısın canım,çok az ve keyfine içince bırakmıyo insan(bırakamıyo değil yani:)) istediğim anda bırakırım şeklinde devam ettim,inşallah yakın zamanda tamamen bitecek...bende yapmıştım bal,çörek otu tarçını..bende diri diri koymuşum,çiğnemeye çalıştım ama tamamını çiğneyemiyosun tabii,hepsini bitiremedim yani..ama günde bikaç tane bile çiğneyip yutmak çok faydalı diyolar..
Ben ekim ayinda turkiyedeyken corek otu aldim ogutulmus dolapta sakladim bugune kadar sizce bozulmusmudur bende iceyim diyorum balla?ne dersiniz?
merhaba kızlar..pek kimse uğramamış.nasılsınız??ben iyiyim,yanlız kaldım yine;(
bubuşu çok merak ediyorum yaa..
ne kadar koymak dogru peki olcusu varmi?
merhaba kızlar..pek kimse uğramamış.nasılsınız??ben iyiyim,yanlız kaldım yine;(
bubuşu çok merak ediyorum yaa..
Merhaba kızlar, su sıralar ise gitmiyor. İki günde bir kontrollerim var o yüzden geri kalan zamanlarda ewde dinleniyorm. Yarın yumylerim toplanacak, cumartesi de transfer.. Çok heyecanlıyım, netten uzak durmaya çalışıyormuş benm gbi az yumurtası olup nasıl sonuc alanları okamakmak için, çünkü olumsuzları okuyunca gardim düşüyor. Gerçi kendimi Allaha teslim ettim diyorum hep, ne gelirse raziyim, hakkımızda hayirlisi.. Dew cim bugün ilk kontrolün var inşallah hersey guzeldir. Bubus acaba dinleniyor mu, belki benm gbi ewde neti yoktur. Telefondan yazmak çok zor kızlar hepinizi opuyorm, bana dua edin olur mu?
Merhaba kızlar, su sıralar ise gitmiyor. İki günde bir kontrollerim var o yüzden geri kalan zamanlarda ewde dinleniyorm. Yarın yumylerim toplanacak, cumartesi de transfer.. Çok heyecanlıyım, netten uzak durmaya çalışıyormuş benm gbi az yumurtası olup nasıl sonuc alanları okamakmak için, çünkü olumsuzları okuyunca gardim düşüyor. Gerçi kendimi Allaha teslim ettim diyorum hep, ne gelirse raziyim, hakkımızda hayirlisi.. Dew cim bugün ilk kontrolün var inşallah hersey guzeldir. Bubus acaba dinleniyor mu, belki benm gbi ewde neti yoktur. Telefondan yazmak çok zor kızlar hepinizi opuyorm, bana dua edin olur mu?
Bende ki durumlar ise soyle sabah gittim ilaclara basladiktna sonraki ilk kontrol bu,kan aldilar sonrada vajinal muayene hersey yolunda dediler ancak sonuclari tam degerledirip aksam uzeri seni aricaz dediler heyecan yaptim acaba ilk asamada bile ne kadar olustu meraktayim kizlar...sanki bekledikleri gibi bir yanit vermedim yani doktorun surtaindan cozumledim bunu kendi kuruntumda olabilir neyse bakalim sonuclar ne cikacak haber alir almaz yazarim size...
ARENCIM tarif icin tesekkuler bugun hemen yapacagim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?