Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

menapurudamı kendin yapıyorsun canım, okalça iğnesi değil mi. onu nasıl yapıyorsun.

bencede bırak sigarayı meldi de içiyor kızıyorum ona da. çörek otunu ben üm koymuştum ama yiemdim zor oluyordu hala da duruyor öyle. bu sefer mikserden geçireceğim.

haklısın canım,çok az ve keyfine içince bırakmıyo insan(bırakamıyo değil yani:)) istediğim anda bırakırım şeklinde devam ettim,inşallah yakın zamanda tamamen bitecek...bende yapmıştım bal,çörek otu tarçını..bende diri diri koymuşum,çiğnemeye çalıştım ama tamamını çiğneyemiyosun tabii,hepsini bitiremedim yani..ama günde bikaç tane bile çiğneyip yutmak çok faydalı diyolar..

Ben ekim ayinda turkiyedeyken corek otu aldim ogutulmus dolapta sakladim bugune kadar sizce bozulmusmudur bende iceyim diyorum balla?ne dersiniz?

Ben ekim ayinda turkiyedeyken corek otu aldim ogutulmus dolapta sakladim bugune kadar sizce bozulmusmudur bende iceyim diyorum balla?ne dersiniz?

yok canım boulmamıştır. bal tarçın çörek otu yap kendine. yumurtaların kalitesine iyi geliyormuş.

merhaba kızlar..pek kimse uğramamış.nasılsınız??ben iyiyim,yanlız kaldım yine;(
bubuşu çok merak ediyorum yaa..

Son düzenleme:
merhaba kızlar..pek kimse uğramamış.nasılsınız??ben iyiyim,yanlız kaldım yine;(
bubuşu çok merak ediyorum yaa..

evet ya kizlar nerelerdesiniz?Yarin sbh(sali) yumislerime bakacaklar bakalim kac tane olmus diye meraktayim cok sizlama hissediyorum size donunce haber veririm landarch ,meldi bubus nerelerdesiniz?

ne kadar koymak dogru peki olcusu varmi?

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

DEWW canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Merhaba kızlar, su sıralar ise gitmiyor. İki günde bir kontrollerim var o yüzden geri kalan zamanlarda ewde dinleniyorm. Yarın yumylerim toplanacak, cumartesi de transfer.. Çok heyecanlıyım, netten uzak durmaya çalışıyormuş benm gbi az yumurtası olup nasıl sonuc alanları okamakmak için, çünkü olumsuzları okuyunca gardim düşüyor. Gerçi kendimi Allaha teslim ettim diyorum hep, ne gelirse raziyim, hakkımızda hayirlisi.. Dew cim bugün ilk kontrolün var inşallah hersey guzeldir. Bubus acaba dinleniyor mu, belki benm gbi ewde neti yoktur. Telefondan yazmak çok zor kızlar hepinizi opuyorm, bana dua edin olur mu?

canım benim dualarımız seninle. az kaldı inşallah olumlu olur. transferden sonra belki giremezsin. sana şimdiden bol şanslar. sonuçtan bizi haberdar et mutlaka merak edeceğzi seni. öpüldün.

LANDARCHcim canim senden haber almak cok guzel heyecanla dort gozle guzel haberlerini bekliyoruz ve tabiykide hepimiz senin icin yarin ve cumartesi tek yurek olacagiz emin olabilirsin...dualarimiz seninle....sakin moralini bozma olumsuz olanlarin disinda tek yumurta bile bi suru hamile kalan okuyorum bunuda aklindan cikartma...opuyorum

Bende ki durumlar ise soyle sabah gittim ilaclara basladiktna sonraki ilk kontrol bu,kan aldilar sonrada vajinal muayene hersey yolunda dediler ancak sonuclari tam degerledirip aksam uzeri seni aricaz dediler heyecan yaptim acaba ilk asamada bile ne kadar olustu meraktayim kizlar...sanki bekledikleri gibi bir yanit vermedim yani doktorun surtaindan cozumledim bunu kendi kuruntumda olabilir neyse bakalim sonuclar ne cikacak haber alir almaz yazarim size...
ARENCIM tarif icin tesekkuler bugun hemen yapacagim...

canım yaa,çok az kaldı..İnşallah bebeğine kavuşursun..transferden sonra çok iyi dinlen..sonuca kadar arada yaz bize..öpüyorum:) hayırlı olsun..

vallahi hayretsin,yolunda gidiyomuş işte,niye kötüye yoruyosun..lütfen kendine eziyet etme..hayırlısı için dua edeceğiz..ok? :)

kızlar eski sayfaları okudum biraz,,ilk güne baktım..mayıstan beri beraberiz şaka maka:) arada yazanlar oldu,kaybolanlar...inşallah bebeklerimizin gelişimlerinide paylaşırız:))
bu arada bubuşu çok merak ediyorum..

kızlar hafta sonuna kadar irmeyeceğeim yine şehir dışı seyahatlerim var. çok meraktayım. inanamıyorum landarch yumurta toplamaya kadar gelmiş. inş. herşey yolunda gider. dualarım landarch senin için.

dewcim senden de güzel haberler gelir inş. moralini yüksek tut. bir sorun olsa drun söylerdi.

hepinizi öpüyorum.

allaha emanet olun. topiğimizin ilk bebeklerine kavuşmaya az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…