Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlaaarrrr geldiiimmm...

öncelikle cok teşk ederim merak etmişsisniz.unutmamıssınız beni :)))
geçtiğimiz cuma dr un özel kliniğine yattım. 3 te ameliyata girdim. 5 buçukta odaya cıktım. çok tedirgindim.korktum. ama allahın izniyle girdim çıktım.
dr umdan allah razı olsun. o kadar iyi tecrübeli, işini iyi bilen biri ki kendini teslim ediyosun zaten bi yerden sonra. verdiğim bütün para helal olsun. hemşireleri odaları vs. herşey cok iyiydi. şimdiye kadar gittiğim dr larada hakkımı helal etmiyorum. hepsi oyalamış.

evet kızlar endometriozis 2. evreymişim. kılcal damarlar cok dağınıklaşmış. hepsini yakmış hocam.bu aşamada yakmak yeterli tertemiz oldu için dedi. rahim duvarında arpacık gibi şeyler oluşmuş. onlarıda almış. artık hiçbir engelin kalmadı. normal hamile kalacaksın gözün aydın diyerek uyandırdılar beni. tekrarlarmı diye sordum. bu arada hamile kalırsan hiçbişey olmaz kökten çözümü hamile kalmakmış.
ilişki 10 gün yasaktı fakat dün kontrole gitiğimde yumurtlama dönemindeyim dedim. dr da olgun yumurta görünce ilişkiye girin kaçırmayın bu günleri bu ay bile olabilir dedi. bu aydan itibaren adetlerimde artık normal geçecekmiş. ay nasıl bişey ağrısız normal adet olmak çok merak ediyorum.
kısacası cok iyi geçti herşey çok şükür. şimdi bekliycez bakalım 4-5 ay. olmazsa yine gel dedi. hamile kalırsanda gel dedi. birdaha bırakırmıyım sizi hocam dedim.
ve biliyomusunuz bu endoyu her dr bilmiyor. dolayısıyla sebepsiz denilen kısırlıkla uğraşan %50 insanların sorunu buymuş. dr bu konuda uzman olmadığı için anlamıyor bosu bosuna tedavi tedavi bir sürü para herşey boşa gidiyor.
rabbim iyi işini bilen allah korkusu olan dr larla karşılaştırır inş.

varmı ben gelmeyeli hamiş. okuyamadım hepsini. hadi artık sırayla hamiş kalmamız lazım..
hepinizi öpüyorumm..:89:

Bubus nasıl sewindim anlatamam. Gecmis olsun, gelsin bebis artk engeli yokk.. Dew sen ne yaptın? İlaçlar aynı doz dewammi? Benm opu oldu, 4 tane toplandı korktuğum gbi değilmiş suan az ağrım var okadar. Yarın arayacaklar durumları için. Hepinizi optm dua edinbana

sağol cnm.
inş. bununla geçer. 4 yumurtanda nurtopu gibi gelişir. rahminede en sağlıklısı en güzeli en hayırlısı gelir yerleşir. rabbim bu emeklerimizi tamamına erdirir inş. dualarım seninle.

BUBUS oncelikle cok cok gecmis olsun iyilik haberlerine cok sevindim...super haber sagligina kavusman :) insallah bir daha tekrar etmesin ve hemen hamile kalabilrisin cnm ....super...
LANDARCH cnm sonunda toplandi inanamiyorum 4 yumurta bence gayet iyi cnm ya insallah yarin ararlar ve dordude supe rkalite haberi alirsin 2 koyarlar 2de dondururlar ne guzel olur:)))
MELDicim sana da iyi yolculuklar islerinde kolay gelsin...
Benim durumuma sonuclar iyi geldi yani normal bir gelisim gosteriyormusum kac yumrutam var hala tam soylemedile ryarin tekrar gormek istediler beni...ek bir igneye baslayacaktim bugun ganirilex onada baslatmadilar persembe gorelim seni once ondan sonra karar veririz dediler....yani durum simdilik boyle bu sekilde devam edersem Sali gunu yumurta toplamam var..yarin sanirim daha net bilgi edinmis olurum....
herkesin geri gelmis olmasina sevindim hemde guzel haberlerle :)

canım benim merak etmiştik seni. iyi geçtiğine ve şu an da herşeyin yolunda olamsına sevindim. inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan kendiliğinden olur. bu aralar o kadar çok haber aldım ki tedavilerden olumsuz sonuç aldıktan 1-2 ay sonra kendiliğinden hamile kalan inşallah seninde kısa zamanda güzel haberlerini alırız. öpüldün.

canım gözün aydın. inşallah 4 üde iyi olur. çok az kaldı baksana zaman nasılda geçti. bende OKS alıyorum şimdi. tam anlamıyla öbür aya başlamış olacağım. offff daha çok var.

canım merak ettim seni ne çabuk geçti zaman bak. inşallah LANDRACH ve senin güzel haberlerini .benle meldi aynı zamanda yaptırmış olacağız.

cok sağol cnm eksik olmayın. inş emeklerimiz boşa gitmez.
haberlerimiz peşpeşe gelir inş. öptm cnm.

canım merak ettim seni ne çabuk geçti zaman bak. inşallah LANDRACH ve senin güzel haberlerini .benle meldi aynı zamanda yaptırmış olacağız.

ARENCIM sagol cnm eksik olma...OKS ne bu arada ?insan bu yola basladimi zaman hemen gecsin istiyor ama basladigin an zaman cabuk geciyor simdide diyorum ki aman yavas gitsin saglam olsun diyorum garip bir celiski :) bakalim insallah yarin yumurta sayimi ogrenirim...

Bu arada LANDARCH cnm senden ricam uygun oldugunda biraz yumurta toplama surecinden bahsedermisin?merak ediyorum neler hissettin oncesinde cok heyecan yaptin mi?bitince agrin oldumu?

Merhaba arkadaşlar. Geçmiş olsun Bubuş bende 2,5 yıldrı hamile kalamıyorum.
2 negatif aşılamam var. Eşimde ileri hız ve morfoloji bozukluğu var ama
doktorlar bu şekildede hamile kalabilme ihtimalim olduğunu söylüyorlar.
Ama kalamıyorum.
bubuşun yazdıklarını okuyunca bende şüphelendim. Acaba bendede endometrizios olabilirmi?
Belirtileri nedir? Lütfen bana yardımcı olun. Ayrıca ben rahim filmi çekildim, bu rahatsızlık olsaydı, görünürmüydü?
Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

bubuş;canım yaa çok geçmiş olsun..iyi olmana çok sevindim:) çok merak ettik seni.ağrın varmı?omuzlarına vuran tarzda ağrın olabilir..hemen çıktınmı hastaneden?bak durumun ağır olmamakla birlikte sebep bulundu..çok sevindim valla ne diyiim.yani aslında endometriozis sevinilecek bişey değil ama bundan sonrası senin için güzel geçecek biliyorum..o yüzden sevindim..ve ağrısız sızısız adet görünce ne demek istediğimi anlayacaksın:) canım benim güzel haberlerini bekliyoruz..öpüyorum..

valla süpersin canım..4 çok iyi bi rakam..boşuna endişelendin bak..nasıl oldu toplama işlemi? bayıldınmı?haberdar et bizi..şimdiden hayırlı olsun canım..

merhaba..seni daha önceden hatırladım sanki..canım bende geçen sene mart sonunda ameliyat lmuştum..endometriozisten şüphelendiler çünkü adetlerim hep ağrılı olurdu son 8 ayda mideme va bağırsaklarıma kadar ağrı çekiyordum,2 yıldır bebeğim olmuyordu ve çok afedersin ilişki sırasında makatıma doğru yayılan ağrı oluyordu..laparoskopi sonucu endo çıktı,temizlemişler..hemen 1.aşılama yapıldı tutmadı sonraki ayda doğal yolla gebe kaldım ama kalp atımı olmadı ve kürtaj oldum..neyse şimdi tüp bebek için yaz tatilini bekliyorum..bu arada benim eşimdede krugere göre morfoloji %3 tü hep sebebi bu zannettik:) o engel değil canım ya..ünv.de profa gittik krugere göre bakarsak çoğu adamın çocuğu olmazdı demişti.

rahim filminde bu belli olmaz canım. doktorlar bazı semptomlardan dolayı bundan şüphelenebiliyor sancılı adet, ağrılı cinsel ilişki gibi falan yada tesadüfen saptanıyor. biz burada hepimiz aşılamalaradn negatiflerden sonra tüp bebek sürecine girdik bir şekilde.

canım OKS doğum kontrol hapı

yarın haber vermeyi unutma merak ederim seni.

vizontele hsg de belli olmaz canım,unutmuşum yazmayı arencim yazmış,ama endometriozis eğer tüplere yerleşirse adı çikolata kisti oluyo ve bu hsg de görülüyo..daha doğrusu tüplerin kapalı çıkıyo.banada çekilmişti ve temiz denmişti..bendeki olay endometriozis rahim dışında yapışıklık yapmış,oda tüplerin hareketini engellemiş..laparoskopi hem teşhis hemde tedavi yöntemi zaten..

günaydın kızlar, nihayet günler sonra ofise işimin başına gelebildim. bugün de benden hayır gelmez çünkü kulağum telefonda lab. dan gelecek haberi çok merak ediyorum. eşim sona geldik galiba diyor ama ben transfere girmeden rahat nefes alamicam. Kızlar iğneler yok kalçadan yok göbekten derken zaman çabuk geçti opu gününden bir gün önce mideme ağrılar girmeye başladı. sanırım bende anestezi fobisi varmış ama haberim yokmuş. daha önce hiç ameliyat v.s olmamıştım. rahim filmi çekmeden önce doktorum sormuştu sakinleştirici istermisi diye şiddetle hayır demiştim. annemlerin yanındayız uzun bir süreden beri tedaviye başlamadan önce gelmiştik yemek falan derdimiz olmasın die.. aileme çaktirmamaya calıştım ama o gece çok uzun geldi bana, sabah sadece su ile ılık bir duş aldım spor giysilerimi giydim aç susuz gittik hastaneye.. once muane etti doktor sonra hazırlanabilirsin dedi beni bir odaya aldılar üstümdeki herşeyi çıkarıp önlük giydim ve doğumhaneye gittik.. aynı doğum yapma yatağına yattım ayaklarımı kollarımı bağladılar damar yolumu açtılar anestezi doktoru geldi ve ben kokrularımı anlattım ağrıya dayanabilirim dedim.. ağrı eşiğim çok yüksek lütfen bayıltmayın derken ağzım uyuşmaya başladı sonrasını hatırlamıyorum.. sonra sesler duymaya başladım birileri başımda konuşuo ve alt tarafımda bişeyler yapıyorlar, sanırım son son temizlediler ve biri 4 tane yumurtaı topladık hadi hayırlısı dedi.. gözlerimi açmam baya zordu o kadar tatlı bir uyku hali ki :)) sonra odama götürdüler ben eşimi istedim yanıma gelsin die, meğer o da sperm veriyormuş. biraz dinlendim bana kahvaltı getirdi hemşire kendimi iyi hisedince kalktım giyindim ilaçlarımı eczaneden getirtmişler onları içtim. korktuğum gibi değilmiş kızlar boşuna telaş yapmışım..

slm öncelikle bu yolda bol sans dilerim. benim belirtilerim olduğu için gitmedim dr uma. yıllardır doktor doktor gezdim bütün testler rahim filmi vs. yapıldı. hormonlar kan değerleri herşey normal çıktı. kimsede böyle bir sıkıntı olabileceğini söylemedi. bu dr umu tavsiye üzerine buldum. bütün sonuçları götürdüm. 2 negatif aşılamam olduğunu söyledim klomen çatlatma iğnesi vs. kullandım dedim. asistanına bu kızcağıza herşey yapılmış dedi. adetlerin nasıl dedi. aşırı ağrılı ve parça düşüyor dedim. muayeneye aldı. elle muayene de ağrı olunca söyle dedi. bi yere dokundu aşırı ağrıdı tamam anlaşıldı dedi. laparoskopi yaomamız lazım sonrada kendiliğinden olur çünkü başka hiçbir sebep yok dedi. bu konuda cok tecrübeli olduğunu bildiğim için ilk adetim bitince hemen gittim ameliyatı oldum. çokda güzel sonuç aldığımızı söyledi dr. su anda üstümden bir yük kalktı bilinmeyeni çözdüğümüz için. allah vicdanı olan iyi dr larla karsılastırsın herkesi.

sağol cnm o kadar tedirgindimki ağladım bile odada damar yolu açılıp beklerken. genel anestezi alıp o masaya yatmak çok korkuttu beni. sanki birdaha kalkamayacakmısım gibi. çok şükürki burdayım. cnm sağ omzum 3 gün falan çok ağrıdı. özellikle yatar pozisyonda. sonra azalarak geçti. göbek deliğimden girmiş dr birde sol kasığımdan göbek deliğinin hassasiyetinden dolayı ilk 2 gün yatıp kalkarken ağrım oldu. en büyük sorunum gazdı. su içsem dolaşıyorum bir saat cok sancı yapıyor gaz. endometriozis 2. evreydi dedi. dr. yakmak yeterliydi bu aşamada dedi. tekrarlarmı diye sordum. bu arada hamile kalırsan kökten çözüm olur. tek bertaraf eden sey hamilelik dedi. 5. gün bandajları aldı banyoya izin verdi. ultrasonla kontrolde olgun yumurtan var dedi. yumurtlama dönemim dedim. o zaman ilişkide serbest dedi. belkide bu ay olur dedi. olmaz ise adetimle birlikte serophene yazdı onu kullan yumurtaların kaliteli olsun dedi. hamile kalırsanda 4-5 aya kadar kalmazsanda gel dedi. ayy ben sizi bırakırmıyım dedim. bulmuşum böyle uzmanı. cnm çok şükür en azından sorunu bulduk ve hallettik. dr bundan sonra ağrısız normal adet olacaksın sorunsuzda hamile kalacaksın dedi. inş. rabbim bunu sebep kılmıştır.öptm cnm seni.

cnm hadi bakalım hayırlısı olsun. bende şimdi senin gibi aynısını söylüyorum korkulacak bişey değilmiş diye. ama tecrübe ettiğimzi için. girerken neyle karşılacağımızı bilmediğimiz için korktuk. o tatlı uykuda süperdi yani. ay etraftakiler bi gitse yada sussada bi uyusam dedim sürekli. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…