kızlaaar az önce aradılar, telefon çalarken ecel terleri döktüm konuşamadım soğru dürüst. embriyolog 4 yumurtanın 4 ününde olgun çıktığını hepsine mikroenjeksiyon yapıldığını ama sadece 3 tanesinin döllendiğini söyledi. cumartesi günü saat 14.30 da orda olmam gerekiyormuş. Kalite durumlarını sordum şuan belli olmaz dedi, cumartesi gününe kadar ki gelişimlerini takip edeceklermiş.
canım benim çok sevindim. az dedik bak kalite iyi önemli olanda bu zaten. kaç tane olursa olsun transfer sayısı belli zaten.
kızlaaar az önce aradılar, telefon çalarken ecel terleri döktüm konuşamadım soğru dürüst. embriyolog 4 yumurtanın 4 ününde olgun çıktığını hepsine mikroenjeksiyon yapıldığını ama sadece 3 tanesinin döllendiğini söyledi. cumartesi günü saat 14.30 da orda olmam gerekiyormuş. Kalite durumlarını sordum şuan belli olmaz dedi, cumartesi gününe kadar ki gelişimlerini takip edeceklermiş.
canım OKS doğum kontrol hapı
yarın haber vermeyi unutma merak ederim seni.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Evet gulem bu topiğin başlarında bende sizlere eşlik ediyordum.
Artık iş yoğunluğumdan dolayı pek giremiyorum.
Hatta ben ilk aşılamamı landarch ile aynı zamanda olmuştuk.
Benim adetlerim her ay ağrılı olmuyor arada ağrı oluyor, soğuk terler döküyorum.
Bazan de çok rahat oluyor.
Ama bilemiyorum doktora görünmeye karar verdim tekrar.
Yüce rabbim inşallah, bu yolda sağladığmız çabanın karşılığını verir.
Kucaklarımız boş kalmaz.
Kizlar selam,
Gulemcim iyi dileklerin icin sagol guzelim...
Hemsire aradi degerlerim biraz daha yukselmis yani gelisen folukullerin icinde yumurtalar olusmus bu sekilde anlatti kadin ay bazen ozellikle bu tarz olaylarda ingilizce konusuyor olmak beni yoruyor ne kadar anlasamda kendi dilimi konusmak gibi degil tabi gicik bir durum...
Cumartesi tekrar gidecegim doktora gorunmeye eger o gun degerlerim iyi olursa ek igne ganirelix 'e baslayacagim...ya bilmiyorum neden bugun sinirim bozuk yani boyle garibim megersem ne kadar geriliyormus insan yumrutalar olusacak mi?kaliteleri iyi olacak mi?bi suru soru kafamda...
landarchcim sanirim sende onlinesin opuyroum seni cnm
Kizlar selam,
Gulemcim iyi dileklerin icin sagol guzelim...
Hemsire aradi degerlerim biraz daha yukselmis yani gelisen folukullerin icinde yumurtalar olusmus bu sekilde anlatti kadin ay bazen ozellikle bu tarz olaylarda ingilizce konusuyor olmak beni yoruyor ne kadar anlasamda kendi dilimi konusmak gibi degil tabi gicik bir durum...
Cumartesi tekrar gidecegim doktora gorunmeye eger o gun degerlerim iyi olursa ek igne ganirelix 'e baslayacagim...ya bilmiyorum neden bugun sinirim bozuk yani boyle garibim megersem ne kadar geriliyormus insan yumrutalar olusacak mi?kaliteleri iyi olacak mi?bi suru soru kafamda...
landarchcim sanirim sende onlinesin opuyroum seni cnm
ya hanginize sevineyim bilemedim:))))))))))))))))
bubuşcum iyi olmana sevindim,Allahtan iyi doktoruların elindeydin.ben epey eziyet çektim,operasyondan sonra antibiyotik bile başlamadılar..hala ordan nasıl sağ çıktım şaşıyorum(töbe töbe) en yakın zamanda hamileyim dersin inşallah..
landarch gördünmü bak,boşuna stres yaptın..bunlar güzel değerler canım,bütün dualarıımız sen ve yumoşların için:))
dew,canım senin kaç günün var tahminen?panik yapma,büyürler büyürleerr:)))
kızlar yardım edin bugün aşılamanın 10. günü sabah üç dört damla sıcak su gibi sıvı geldi benden ben hemen adet olduğumu sandım çünkü aynıydı sonra ağlaya ağlaya ped bırakmaya koyulmuşken adet olmadığımı gördüm ama çamaşırım bayağı ıslanmıştı sanki altıma kaçırmış gibi oldu neden öyle oldu bilgisi veya tecrübesi olan yazsın ne olur
hamile olabilirsin, yerinde olsam kan testi yaptırırdım ve ona göre hareket ederdim. inşallah hamilesindir, idrar testi yapma çünkü 10.gün çıkmaz
hamile olabilirsin, yerinde olsam kan testi yaptırırdım ve ona göre hareket ederdim. inşallah hamilesindir, idrar testi yapma çünkü 10.gün çıkmaz
canım cevap için teşekkürler yarın 11. gün yapsam çıkar mı acaba yarın mı yapsam benim uzun bir yolculuğum var pazartesi günü erkenden öğrenmek isteyişim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?