Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlaaar az önce aradılar, telefon çalarken ecel terleri döktüm konuşamadım soğru dürüst. embriyolog 4 yumurtanın 4 ününde olgun çıktığını hepsine mikroenjeksiyon yapıldığını ama sadece 3 tanesinin döllendiğini söyledi. cumartesi günü saat 14.30 da orda olmam gerekiyormuş. Kalite durumlarını sordum şuan belli olmaz dedi, cumartesi gününe kadar ki gelişimlerini takip edeceklermiş.

canım benim çok sevindim. az dedik bak kalite iyi önemli olanda bu zaten. kaç tane olursa olsun transfer sayısı belli zaten.

canım benim çok sevindim. az dedik bak kalite iyi önemli olanda bu zaten. kaç tane olursa olsun transfer sayısı belli zaten.

canm cok cok saol, lütfen bana dua etmeye devam edin. ben okadar şaşkın o kadar ne yapacağını bilmez bir haldeyim ki anlatamam size.

ayyy cok sevindim. rabbimden hayırlısı inş. bak sayı değil kalite önemli ayyy cok heyecanlı yaklaşık 15 gün sonra müjdeyi vereceksin ben inanıyorum. dualarım seninle.öptm.

Landarchcim bir cirpida okuyiverdim herseyi hemen yazayim diye nasil mutlu oldum anlatamam harika bir haber bu cnm...insallah super gelisim gosterirler ve super super kalitede bir tane embriyo yerlestirirler ay Landarch cok heyecan yaptim simdi senin icin su iki gun gecmek bilmez sana simdi :))) dualarim seninle...
yumurta toplama islemi icin ise yazdiklarin bir lokma icimi ferahlatti cunku bende en cok o kismi icin endiseleniyorum acikcasi.Canim inan cumartesiye kadar cok dua edecegim senin icin en guzeli olsun senin ve dogmamis bebegin icin....

canım OKS doğum kontrol hapı

yarın haber vermeyi unutma merak ederim seni.

Benden haberler soyle bugun yine kan alindi yine vajinal muayene bir turlu net bilgi vermiyorlar ama 2 tane guzel buyume gosteren bi surude minik minik yumurtam olusmus yani bu iyimi kotumu bilmiyorum henuz kan sonuclari cikmadan birsey diyemem dedi doktor ogleden sonra arayacaklar bakalim o zaman size net birsey yazarim...
benim icin en zor kismi kan vermek damarlarim son derece ince ve bi turlu bulamiyorlar damari surekli elimin uzerinden aliyorlar bide zaten kansizim hepten canim gucsuz dusuyorum hafta sonu sanirim cumarteisde var kontorolum ...
sonuclar gelsin yazcam kizlar...hepinize opucukler

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Evet gulem bu topiğin başlarında bende sizlere eşlik ediyordum.
Artık iş yoğunluğumdan dolayı pek giremiyorum.
Hatta ben ilk aşılamamı landarch ile aynı zamanda olmuştuk.
Benim adetlerim her ay ağrılı olmuyor arada ağrı oluyor, soğuk terler döküyorum.
Bazan de çok rahat oluyor.
Ama bilemiyorum doktora görünmeye karar verdim tekrar.

Yüce rabbim inşallah, bu yolda sağladığmız çabanın karşılığını verir.
Kucaklarımız boş kalmaz.

ya hanginize sevineyim bilemedim:))))))))))))))))
bubuşcum iyi olmana sevindim,Allahtan iyi doktoruların elindeydin.ben epey eziyet çektim,operasyondan sonra antibiyotik bile başlamadılar..hala ordan nasıl sağ çıktım şaşıyorum(töbe töbe) en yakın zamanda hamileyim dersin inşallah..
landarch gördünmü bak,boşuna stres yaptın..bunlar güzel değerler canım,bütün dualarıımız sen ve yumoşların için:))
dew,canım senin kaç günün var tahminen?panik yapma,büyürler büyürleerr:)))

canım bu hastalık bazı kadında belirti vermezmiş..ama bubuşunda dediği gibi bencede sebepsiz denilenlerde bu çıkar kesin..sinsii bi durum ve her kadın doğumcunun anlayabileceği bişey değil..tedavilere para dökmeden şüphelerini iyi bi doktorla görüşürsün..inşallah bizlerde anne oluruz..

Kizlar selam,
Gulemcim iyi dileklerin icin sagol guzelim...
Hemsire aradi degerlerim biraz daha yukselmis yani gelisen folukullerin icinde yumurtalar olusmus bu sekilde anlatti kadin ay bazen ozellikle bu tarz olaylarda ingilizce konusuyor olmak beni yoruyor ne kadar anlasamda kendi dilimi konusmak gibi degil tabi gicik bir durum...
Cumartesi tekrar gidecegim doktora gorunmeye eger o gun degerlerim iyi olursa ek igne ganirelix 'e baslayacagim...ya bilmiyorum neden bugun sinirim bozuk yani boyle garibim megersem ne kadar geriliyormus insan yumrutalar olusacak mi?kaliteleri iyi olacak mi?bi suru soru kafamda...
landarchcim sanirim sende onlinesin opuyroum seni cnm

canım bende seni merak etmiştim. herşeyin yolunda gitmesine sevindim.

canm bak ne güzel kan değerlerinle beraber değerlendiriyorlar. benden tedavimde hiç kan almadılar hep vaginal ultrasonla değerlendirme yaptılar. ordaki bi hemşireye sormuştum neden hiç e2 e bakılmıo die, o da sayıca fazla yumurtası olanlara bakılıo doz ayarlamak için dedi. içini ferah tut, beslenmene önem ver bol bol su için bak yumoşlara nasıl yarayacak

sağol cnm. cok şükürki merkezde dr umda hemşirelerde süperdi. allah hepsinden razı olsun. ben orayı bırakmam artık. benim ilk gidip yattıgımda bile damar yolu acıp serum bağladılar hemen eşime ilaç adı yazıp istediler. 2 kutu antibiyotik ampul onuda serumun içine eklediler. ameliyat sonrasıda bir kutu antibiyotik başladım yarın bitiyor. inş. enfeksiyon riskim bitmiştir. çok şükür bunuda atlattım. darısı problemi olan ve doğum yapacaklara inş.

kızlar yardım edin bugün aşılamanın 10. günü sabah üç dört damla sıcak su gibi sıvı geldi benden ben hemen adet olduğumu sandım çünkü aynıydı sonra ağlaya ağlaya ped bırakmaya koyulmuşken adet olmadığımı gördüm ama çamaşırım bayağı ıslanmıştı sanki altıma kaçırmış gibi oldu neden öyle oldu bilgisi veya tecrübesi olan yazsın ne olur

hamile olabilirsin, yerinde olsam kan testi yaptırırdım ve ona göre hareket ederdim. inşallah hamilesindir, idrar testi yapma çünkü 10.gün çıkmaz

hamile olabilirsin, yerinde olsam kan testi yaptırırdım ve ona göre hareket ederdim. inşallah hamilesindir, idrar testi yapma çünkü 10.gün çıkmaz

canım cevap için teşekkürler yarın 11. gün yapsam çıkar mı acaba yarın mı yapsam benim uzun bir yolculuğum var pazartesi günü erkenden öğrenmek isteyişim ondan

canım cevap için teşekkürler yarın 11. gün yapsam çıkar mı acaba yarın mı yapsam benim uzun bir yolculuğum var pazartesi günü erkenden öğrenmek isteyişim ondan

Selam kizlar,

Minnasu hamile olabilrisin sanki banada oyle geldi kan testi yaptir aslinda idrardada belli olur bence gunun gecmis...hayirlisi olsun...
Landarch Aren sagolun kizlar insallah dediginiz gibi iyi gidiyordur hersey...LANDARCH cnm sende heyecan var simdi eminim ben boyleyim seni dusunemiyorum....bu guzel heyecanin insallah 12 gun sonra en buyuk mutluluga donusur duam bu yonde senin icin....yarin biliyorum transfer sonrasi yatarsin internete girermezsin ama iki satir cebinden iyi olduguna dair yazarsan sevinirim...
tum sanslar seninle olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…