Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah duan kabul olur kızzlar çok umutlandım heyecanlandım yarın test yapacağım inşallahhh...Allahım ne olur isteyen her kadına annellik duygusunu yaşat yarabbim senden hayırlı evlatlar istiyoruz,,,amin

canm cok cok heyecanlıyım, pozitif düşünmeye calışıyorum ama endişe de var tabi. Dua edin bana ben hepimiz için ediyorum bol bol, hepinizi çooook öpüyorum

Kizlar basliktanda anlayacaginiz uzere bugunku sonuclarim kotu...ola ola 3 yumurta oldu saka gibi yaaaa hicbri porblemin yok deyip durdurlar 1 yildir sonucu bumu kizlar ya?!Soktayim ve durmadan agliyorum isterseniz yarida keselim dedi doktor cunku bu 3 yumrutaninda dollenme garantisi yok dedi ben zaten kitlendim kocamda dediki ne biliyourz evladimizin o 3 yumrutadan birisi olmadigini biz kesmek istemiyoruz tedaviyi dedi...ben hala kitli agzimi acamadim bugun kan testimin sonucuna bagli olarak doktorla bu karari alacagiz...hayatimda kendimi hic bu kadar caresiz hissetmemistim....

canım tedavini yarıda kesme bak landrachında 4 toplandı 3 ü döllendi. belli olmuyor. sayıdan çok kalite önemli. meldininde 3 tane toplanmıştı. 2 si döllendi 2 side kaliteliydi. onunki kimyasal oldu tutmadı da değil. umudunu kaybetme sakın.

canm cok cok heyecanlıyım, pozitif düşünmeye calışıyorum ama endişe de var tabi. Dua edin bana ben hepimiz için ediyorum bol bol, hepinizi çooook öpüyorum

inşallah bugün senin için herşey iyi geçmişti ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur.

Canm ilk önce bende üzülmüştüm ama durumu hemen kabullendim, şükrettim iyiki en azından birkaç tane var.. Ya hiç olmasaydı? Az ama öz yumurta olsun, bugün aynı odayı paylastgim kizin yirmi yumurtasından sadece bes tanesi dollenmis ona da bir tane transfer ettiler bana da. Lütfen üzülme ve devam et! Bana bugün sekiz hücreli ikinci kalite embriyo transfer ettiler, diğer iki yumurtalar dondurma olcak, 31 Mart büyük gün.. Çok mutluyum kızlar tedavinin sonunu gördüm ya bu bile yetio beni mutlu etmeye

canım sevindim. 2 tane donurulmuşunun kalamsına da sevindim. önemli olan kalite zaten 1 tane, başka şartlarda en fazla 2 tane transfer ediliyor.

Aren Landarch hemen yazdigin icin cok tesekkurler...landarch senide cok merak ediyordum cok sukur transfer olmus canim 31 marta kadar heyecanla bekleyecegiz guzelim...
ilk basta sok oldum ama simdi biraz daha iyiceyim zaten tedaviyi kesmeyecegiz kesin kararimiz o tabi aksi bir durum olmazsa...bakalim kan testim ne diyecek o 3 tanenin akibeti ne?!bir gun hic boyle dusunecegimi tahmin etmezdim su tedavinin sonunu goreyim insallah der oldum....

kızlar bugün 11. günüm test yapmadım daha erken sanırım..pazartesiye kadar olmazsam adet inşallah yaparım

Son düzenleme:

slmlar dev öncelikle hic morelini bozma verecek olan o ucunede can verir.. ama ilacin dozunumu az kullandirdi doktorun ..yurdisindaki doktorlar turkiyedeki gibi fazla doz kullandirmiyorlar diye duymustum ondan olabilirmi ?

slmlar dev öncelikle hic morelini bozma verecek olan o ucunede can verir.. ama ilacin dozunumu az kullandirdi doktorun ..yurdisindaki doktorlar turkiyedeki gibi fazla doz kullandirmiyorlar diye duymustum ondan olabilirmi ?

eslem2000 ilac dozlarim oldukca yuksek 450 lik gonal f yapiyorum her aksam ayrica yaninda menopur kullaniyorum o da 2 olcu yani ilaclarin dozajlarini yuksek tuttular ama demek benim vucuduma yaramadi bu ilaclar vucudum pek cvp vermedi cunku asilamarimda bile benim 3 yumurtam oluyordu o yuzden sasirdim kaldim...
evet haklisin moral bozmak yanlis 1 tane ile bile olacagi varsa olur...tesekkurler olumlu yorumlarin icin...

Kizlar hemsire aradi moralimi bozmak icin erken oldugunu soyledi 3 yumurtam iyi gorunuyormus asil doktorum Kanada'da seminerdeymis pazartesi donecek o muayene edecek en son onunla karar verecegiz..
Iki ihtimal var dedi hemsire ya 3 guzel yumurtayi degerlendirip tup bebek tedavime devam etmek yada asilama ile bu ayi sonlandirmak...
ucuncu igneme de baslattilar ..pazartesi yazarim sonucumu...
hepinize iyi pazarlar kizlar...

landarchcim iyi dinlen lutfen...

dew canım senin aşılamalarda yada tüp bebekte regli iken yapılan ilk kontrolünde doktor demedi mi sağ da şu kadar solda şu kadar kesecik var diye o zamandan belli oluyor. ilaçlarlada birden fazla sayıdakinin büyütülmesi sağlanıyor. ben aşılama yaptırdıklarımda da, bu tüp bebek tedavisine başladığım ilk reglimin 2.günü olan kontrolümde de doktor saydı sağda şu kadar solda şu kadar var diye. asıl önemli olan o günkü sayı. insanın asıl rezervi hakkında o bilgi veriyor. bazı insanların doğal yapısı ile alakalı her ay ürettiği yumurta sayısı az olabiliyor. belki seninkide öyledir takma kafana onun için ve de bence inşallah tedavin iptal olmaz. sayıya takılma önemli olan kalite.

Canm pozitif olabilir, Boran önce kan testi yaptir. Ayyyy inşallah hamilesindir. Ne kadr süre oldu testi yapali rengi hala dağınık duruo

Canm pozitif olabilir, Boran önce kan testi yaptir. Ayyyy inşallah hamilesindir. Ne kadr süre oldu testi yapali rengi hala dağınık duruo

inşallah canım çok heyecanlandım ama 2o dakika sonra baktığımda öyleydi ondan önce daha dağınıktı

canım cumadan beri yoktum,üzülmüşsün ama şimdi iyisin sanırım..ben 1.aşılamamda kaç yumurtam olduğunu hiç bilmiyordum,sormamıştım çünkü..ikinci için gidipte hamile olduğumu öğrendiğim gün hemşire dosyamı eline alınca sordum,geçen ay kaç ymurtam olmuştu diye sormuştum ve hemşire dosyaya baktı 1 dedi:) arkadan büyüyen 1 tane daha varmış ama 1 yumurtayla bana aşılama yapmışlar..ilacım sadece menegondu..ben şok oldum,normal bi kadının her ay 1 yumurtası oluyo,benim ilaçla anca o kadar diye düşündüm..ama bunları düşündüğüm gün normal gebe kaldığımı öğrenmiştim..ha yaşamadı orası ayrı ama Allah verecekse 1 tanecik yumurtanada can verir,iyi bi karar vermişsiniz canım..devam et,belki zamanı bu zamandır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…