Selam kizlar,
Minnasu hamile olabilrisin sanki banada oyle geldi kan testi yaptir aslinda idrardada belli olur bence gunun gecmis...hayirlisi olsun...
Landarch Aren sagolun kizlar insallah dediginiz gibi iyi gidiyordur hersey...LANDARCH cnm sende heyecan var simdi eminim ben boyleyim seni dusunemiyorum....bu guzel heyecanin insallah 12 gun sonra en buyuk mutluluga donusur duam bu yonde senin icin....yarin biliyorum transfer sonrasi yatarsin internete girermezsin ama iki satir cebinden iyi olduguna dair yazarsan sevinirim...
tum sanslar seninle olsun...
Selam kizlar,
Minnasu hamile olabilrisin sanki banada oyle geldi kan testi yaptir aslinda idrardada belli olur bence gunun gecmis...hayirlisi olsun...
Landarch Aren sagolun kizlar insallah dediginiz gibi iyi gidiyordur hersey...LANDARCH cnm sende heyecan var simdi eminim ben boyleyim seni dusunemiyorum....bu guzel heyecanin insallah 12 gun sonra en buyuk mutluluga donusur duam bu yonde senin icin....yarin biliyorum transfer sonrasi yatarsin internete girermezsin ama iki satir cebinden iyi olduguna dair yazarsan sevinirim...
tum sanslar seninle olsun...
Kizlar basliktanda anlayacaginiz uzere bugunku sonuclarim kotu...ola ola 3 yumurta oldu saka gibi yaaaa hicbri porblemin yok deyip durdurlar 1 yildir sonucu bumu kizlar ya?!Soktayim ve durmadan agliyorum isterseniz yarida keselim dedi doktor cunku bu 3 yumrutaninda dollenme garantisi yok dedi ben zaten kitlendim kocamda dediki ne biliyourz evladimizin o 3 yumrutadan birisi olmadigini biz kesmek istemiyoruz tedaviyi dedi...ben hala kitli agzimi acamadim bugun kan testimin sonucuna bagli olarak doktorla bu karari alacagiz...hayatimda kendimi hic bu kadar caresiz hissetmemistim....
canm cok cok heyecanlıyım, pozitif düşünmeye calışıyorum ama endişe de var tabi. Dua edin bana ben hepimiz için ediyorum bol bol, hepinizi çooook öpüyorum
Kizlar basliktanda anlayacaginiz uzere bugunku sonuclarim kotu...ola ola 3 yumurta oldu saka gibi yaaaa hicbri porblemin yok deyip durdurlar 1 yildir sonucu bumu kizlar ya?!Soktayim ve durmadan agliyorum isterseniz yarida keselim dedi doktor cunku bu 3 yumrutaninda dollenme garantisi yok dedi ben zaten kitlendim kocamda dediki ne biliyourz evladimizin o 3 yumrutadan birisi olmadigini biz kesmek istemiyoruz tedaviyi dedi...ben hala kitli agzimi acamadim bugun kan testimin sonucuna bagli olarak doktorla bu karari alacagiz...hayatimda kendimi hic bu kadar caresiz hissetmemistim....
Canm ilk önce bende üzülmüştüm ama durumu hemen kabullendim, şükrettim iyiki en azından birkaç tane var.. Ya hiç olmasaydı? Az ama öz yumurta olsun, bugün aynı odayı paylastgim kizin yirmi yumurtasından sadece bes tanesi dollenmis ona da bir tane transfer ettiler bana da. Lütfen üzülme ve devam et! Bana bugün sekiz hücreli ikinci kalite embriyo transfer ettiler, diğer iki yumurtalar dondurma olcak, 31 Mart büyük gün.. Çok mutluyum kızlar tedavinin sonunu gördüm ya bu bile yetio beni mutlu etmeye
slmlar dev öncelikle hic morelini bozma verecek olan o ucunede can verir.. ama ilacin dozunumu az kullandirdi doktorun ..yurdisindaki doktorlar turkiyedeki gibi fazla doz kullandirmiyorlar diye duymustum ondan olabilirmi ?
Kizlar hemsire aradi moralimi bozmak icin erken oldugunu soyledi 3 yumurtam iyi gorunuyormus asil doktorum Kanada'da seminerdeymis pazartesi donecek o muayene edecek en son onunla karar verecegiz..
Iki ihtimal var dedi hemsire ya 3 guzel yumurtayi degerlendirip tup bebek tedavime devam etmek yada asilama ile bu ayi sonlandirmak...
ucuncu igneme de baslattilar ..pazartesi yazarim sonucumu...
hepinize iyi pazarlar kizlar...
landarchcim iyi dinlen lutfen...
Canm pozitif olabilir, Boran önce kan testi yaptir. Ayyyy inşallah hamilesindir. Ne kadr süre oldu testi yapali rengi hala dağınık duruo
Kizlar hemsire aradi moralimi bozmak icin erken oldugunu soyledi 3 yumurtam iyi gorunuyormus asil doktorum Kanada'da seminerdeymis pazartesi donecek o muayene edecek en son onunla karar verecegiz..
Iki ihtimal var dedi hemsire ya 3 guzel yumurtayi degerlendirip tup bebek tedavime devam etmek yada asilama ile bu ayi sonlandirmak...
ucuncu igneme de baslattilar ..pazartesi yazarim sonucumu...
hepinize iyi pazarlar kizlar...
landarchcim iyi dinlen lutfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?