Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba..ikinci bi test daha yap bence..tutmuş gibi görünüyo ama ilk kez böyle bi tablo görüyorum..belki ikinci çizgiyi daha net yakalarsın:)

ayyyyyyy canım sağoll valla inşallah tutar bu benim son şansım olmazsa artık hiçbir şey yapmayacağız...Allah hepimizin gönlüüne göre verir inşallah kimsenin emeği boşa gitmez..yarın sabah kan tahlili vereceğim sonucu yazarım

Son düzenleme:

AREN hep soylediler banada sagda suakadar solda bu kadar diye simdide soyluyorlar 12 civari var ama buyumediler 3 tane buyumus o da bu kadar ilaca tam buyume denemez 2si 16 1si 18di dun yani dusun onalr bile tam 20ye yakin degil doktorda sasirdi zaten...ben klomenle bile 3 uretiyordum demek bu ignelerin bana gram yarari olmadi gorunen o...baklim yarin ola hayir ola hala umudum var...tedavim iptal olsun hic istemiyorum...

Gulemcim sagol guzelim...evet dun epey kotuydum biraz topladim kendimi olan yumurtalarida stresimle berbat etmek istemiyorum...dunden beri durmadan uyuyorum zaten ne zaman basa cikamayacagim sorun yasarim hemen uyurum zaten....
dun esimde doktora aynen senin dedigini soyledi 3 diyorsun iptal edelim diyorsunuz ama ne bileyim ben o 3 taneden birisnin benim evladim olmadigini dedi...doktor kalakaldi tabi...adamda hani maddi acidan dusunuyor hani bosa giderse uzulmeyelim diye o da hakli kendince ama eger yarin karar siin derlerse devam edecegiz...ikimizde cok inandik..bakalim...sagol cnm

Doktoruma sordum neden bende az yumurta gelişti, bunun sebebi ve tedavisi var mı diye defalarca sordum. Her seferinde bana rahat ol bu anormal bir durum değil nasıl sac rengi kisiye ozelse bu da ile birsey. Sen böle yaratıldın ve gayet sagliklisin erken menepoz demek değildir bu.. Yumurtaligin biraz Nazlı biraz uğraştiracak bizi demisti. Ertelemeyi biara düşündü ama başka bir ay da olsa hiçbir zaman 10 un üzerinde yumurtan olmayacak, bu bes yıl önce de aynı idi şimdi de aynı dedi. Yas sadece yumurtanın kalitesini etkiler senin gibi olanlarda dedi

Cok mantikli bir yaklasim hosuma gitti acikcasi...sen nasilsin?agri sizi varmi?yatiyormusun yoksa yarindan itibaren normal hayatina geri donecekmisin?merak ediyorum seni

canım benim mm si 3 üde birbirine yakın gayet iyi. bazılarınınki uyumsuz büyüyor biri önde giderken diğerlerinin mm si çok daha küçük oluyor. hiç şimdiden bunlara takılıp beynine olumsuz sinyaller gönderme sakın.

günaydın kızlar
canım benim senin adına çok sevindim inan , yazmasamda okuyordum gelişmelerinizi , ne heyacan değilmi , inşallah tutundu melegin sana , 31 mart çok güzel haberler alıcaksın inşallah , dinleniyormusun pek, transfer sonrası nasıl geçiyor

canım sakın morelini bozma , landarch dediği gibi 1 tane olsun tam olsun , şöyle düşün normal şartlarda her ay 1 tane yumurta oluyor ve onunlada hamiş kalınıyor , inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz, lütfen morelini yüksek tut

canm cok cok heyecanlıyım, pozitif düşünmeye calışıyorum ama endişe de var tabi. Dua edin bana ben hepimiz için ediyorum bol bol, hepinizi çooook öpüyorum

cnmm dualarım seninle. hayırlısı en sağlıklısı olsun. 31 martta kutlama yapacağımızfan emin gibiyim. rabbim yüzümüzü güldürür inş.

AREN evet haklisin vallaha tecrubene hayranim bugun ayni seyi soyledi doktor..solda 4 sagda 3 tane var ve hepsinin olculeri birbirine yakin yani 15,13,17 bu sekilde ve doktor 2 gunluk daha ek igne verdi ve degerlerimde guzel olan ostrojen hormonum 150-301-710 seklinde hep yukselmis olmasi buda bize folukullerin gelisiminin iyi oldugunu gosterir dedi..asistan profosordu beni muayen eden adam cumartesi onuda sikayet ettim beni mahvetti diye biraz erken konusmus sakin uzulme dedi...aksam uzeri bugunku kan tetsimin sonucuna gore karar verecekmis...moralim daha iyi olan yumurtalarida bu sekilde stres yaparak zedeleme niyetinde degilim....sagol cnm..

slm kızlar..nasılsınız..beni bahar çarptı resmen..üzerimde bi ağırlık,ufff...adet olmak üzereyim ayrıca.hiç adet ağrısı çekecek halde değilim yaaaaaaaaaa((((((((((((((((((
daha 3 ay var tedaviye..bende yaptırmak istiyorum yaaaaaaa..........

Cok sagol kekecb biraz sinirim bozuktu ama simdi cok daha iyiyim emin olabilirsin...

canım ya 7 tanemi olmuşş??? süper valla:) aferin onlara:)

az kaldi az kendini uzme...bak tedvaiye baslayincada bir yigin stresle karsialsiyor insan :) 3 ayin dah avar belki hiccc bu tedavilere gerek kalmadan hopp hamile kaliverirsin arkadasim belli mi olur?

kekecb sen nasılsın?neler yapıyosun?uğra arada..

az kaldi az kendini uzme...bak tedvaiye baslayincada bir yigin stresle karsialsiyor insan :) 3 ayin dah avar belki hiccc bu tedavilere gerek kalmadan hopp hamile kaliverirsin arkadasim belli mi olur?

ya sizlerden pozitif sonucu alalımda o zaman daha hızlı geçecek bana vakit.siz başladınız bi yerden,vallahi böyle beklemek daha zor...canım nerdeeee o günler:)
esra erolun karnı büyümüş bu arada..hamileyim dediğinde ne ağlamıştım:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…