merhaba..ikinci bi test daha yap bence..tutmuş gibi görünüyo ama ilk kez böyle bi tablo görüyorum..belki ikinci çizgiyi daha net yakalarsın:)
Kizlar hemsire aradi moralimi bozmak icin erken oldugunu soyledi 3 yumurtam iyi gorunuyormus asil doktorum Kanada'da seminerdeymis pazartesi donecek o muayene edecek en son onunla karar verecegiz..
Iki ihtimal var dedi hemsire ya 3 guzel yumurtayi degerlendirip tup bebek tedavime devam etmek yada asilama ile bu ayi sonlandirmak...
ucuncu igneme de baslattilar ..pazartesi yazarim sonucumu...
hepinize iyi pazarlar kizlar...
landarchcim iyi dinlen lutfen...[/QUOT
mrb canım benim ilaç tedavisiyle anca iki yumurtam oluştu bu ay aşılama için.. 4 ay önce tüp bebek yapmıştım 13 tane yumurtam oluştu ama tutmadı oradaki hemşirelerden biri de tüp bebek yapmıştı benden 1 ay önce onun da 3 yumurtası oluşmuştu ve hamileydi...bence azdan ziyade kaliteli olmaları avantajlı benim şimdilik iki yumurtam oluşmuştu ben doktora sadece iki tane mi o kadar ilaçla doktorum özellikle aşılamada en iyi iki yumurtanın oluşudur fazlasını iyi bulmuyoruz dedi..yani sakın üzülme bak ben tüptense şimdikinden daha umutluyum hatta içimden bir his ikiz gelecekmiş gibibilmiyorum ama ilk kez umutluyum yarın test yapacağım bakalım artık
Kizlar hemsire aradi moralimi bozmak icin erken oldugunu soyledi 3 yumurtam iyi gorunuyormus asil doktorum Kanada'da seminerdeymis pazartesi donecek o muayene edecek en son onunla karar verecegiz..
Iki ihtimal var dedi hemsire ya 3 guzel yumurtayi degerlendirip tup bebek tedavime devam etmek yada asilama ile bu ayi sonlandirmak...
ucuncu igneme de baslattilar ..pazartesi yazarim sonucumu...
hepinize iyi pazarlar kizlar...
landarchcim iyi dinlen lutfen...[/QUOT
mrb canım benim ilaç tedavisiyle anca iki yumurtam oluştu bu ay aşılama için.. 4 ay önce tüp bebek yapmıştım 13 tane yumurtam oluştu ama tutmadı oradaki hemşirelerden biri de tüp bebek yapmıştı benden 1 ay önce onun da 3 yumurtası oluşmuştu ve hamileydi...bence azdan ziyade kaliteli olmaları avantajlı benim şimdilik iki yumurtam oluşmuştu ben doktora sadece iki tane mi o kadar ilaçla doktorum özellikle aşılamada en iyi iki yumurtanın oluşudur fazlasını iyi bulmuyoruz dedi..yani sakın üzülme bak ben tüptense şimdikinden daha umutluyum hatta içimden bir his ikiz gelecekmiş gibibilmiyorum ama ilk kez umutluyum yarın test yapacağım bakalım artık
Minnasu tesekkurler cnm bilgiler icin dune gore daha iyiyim surekli ayni seyi soyluyorum insallah sagliklidir yumurtalar...bende hamilesin sen yani bende ilk defa gordum boyle bir cift cizgi :) ama olsun cift cizgi gorundu ya onemli olan o..yarin guzel haberlerini dort gozle bekliyoruz...
dew canım senin aşılamalarda yada tüp bebekte regli iken yapılan ilk kontrolünde doktor demedi mi sağ da şu kadar solda şu kadar kesecik var diye o zamandan belli oluyor. ilaçlarlada birden fazla sayıdakinin büyütülmesi sağlanıyor. ben aşılama yaptırdıklarımda da, bu tüp bebek tedavisine başladığım ilk reglimin 2.günü olan kontrolümde de doktor saydı sağda şu kadar solda şu kadar var diye. asıl önemli olan o günkü sayı. insanın asıl rezervi hakkında o bilgi veriyor. bazı insanların doğal yapısı ile alakalı her ay ürettiği yumurta sayısı az olabiliyor. belki seninkide öyledir takma kafana onun için ve de bence inşallah tedavin iptal olmaz. sayıya takılma önemli olan kalite.
canım cumadan beri yoktum,üzülmüşsün ama şimdi iyisin sanırım..ben 1.aşılamamda kaç yumurtam olduğunu hiç bilmiyordum,sormamıştım çünkü..ikinci için gidipte hamile olduğumu öğrendiğim gün hemşire dosyamı eline alınca sordum,geçen ay kaç ymurtam olmuştu diye sormuştum ve hemşire dosyaya baktı 1 dedi:) arkadan büyüyen 1 tane daha varmış ama 1 yumurtayla bana aşılama yapmışlar..ilacım sadece menegondu..ben şok oldum,normal bi kadının her ay 1 yumurtası oluyo,benim ilaçla anca o kadar diye düşündüm..ama bunları düşündüğüm gün normal gebe kaldığımı öğrenmiştim..ha yaşamadı orası ayrı ama Allah verecekse 1 tanecik yumurtanada can verir,iyi bi karar vermişsiniz canım..devam et,belki zamanı bu zamandır..
Doktoruma sordum neden bende az yumurta gelişti, bunun sebebi ve tedavisi var mı diye defalarca sordum. Her seferinde bana rahat ol bu anormal bir durum değil nasıl sac rengi kisiye ozelse bu da ile birsey. Sen böle yaratıldın ve gayet sagliklisin erken menepoz demek değildir bu.. Yumurtaligin biraz Nazlı biraz uğraştiracak bizi demisti. Ertelemeyi biara düşündü ama başka bir ay da olsa hiçbir zaman 10 un üzerinde yumurtan olmayacak, bu bes yıl önce de aynı idi şimdi de aynı dedi. Yas sadece yumurtanın kalitesini etkiler senin gibi olanlarda dedi
AREN hep soylediler banada sagda suakadar solda bu kadar diye simdide soyluyorlar 12 civari var ama buyumediler 3 tane buyumus o da bu kadar ilaca tam buyume denemez 2si 16 1si 18di dun yani dusun onalr bile tam 20ye yakin degil doktorda sasirdi zaten...ben klomenle bile 3 uretiyordum demek bu ignelerin bana gram yarari olmadi gorunen o...baklim yarin ola hayir ola hala umudum var...tedavim iptal olsun hic istemiyorum...
Minnasu tesekkurler cnm bilgiler icin dune gore daha iyiyim surekli ayni seyi soyluyorum insallah sagliklidir yumurtalar...bende hamilesin sen yani bende ilk defa gordum boyle bir cift cizgi :) ama olsun cift cizgi gorundu ya onemli olan o..yarin guzel haberlerini dort gozle bekliyoruz...
canım inşallah olumlu bir haber verirsin bize.
Canm ilk önce bende üzülmüştüm ama durumu hemen kabullendim, şükrettim iyiki en azından birkaç tane var.. Ya hiç olmasaydı? Az ama öz yumurta olsun, bugün aynı odayı paylastgim kizin yirmi yumurtasından sadece bes tanesi dollenmis ona da bir tane transfer ettiler bana da. Lütfen üzülme ve devam et! Bana bugün sekiz hücreli ikinci kalite embriyo transfer ettiler, diğer iki yumurtalar dondurma olcak, 31 Mart büyük gün.. Çok mutluyum kızlar tedavinin sonunu gördüm ya bu bile yetio beni mutlu etmeye
Kizlar basliktanda anlayacaginiz uzere bugunku sonuclarim kotu...ola ola 3 yumurta oldu saka gibi yaaaa hicbri porblemin yok deyip durdurlar 1 yildir sonucu bumu kizlar ya?!Soktayim ve durmadan agliyorum isterseniz yarida keselim dedi doktor cunku bu 3 yumrutaninda dollenme garantisi yok dedi ben zaten kitlendim kocamda dediki ne biliyourz evladimizin o 3 yumrutadan birisi olmadigini biz kesmek istemiyoruz tedaviyi dedi...ben hala kitli agzimi acamadim bugun kan testimin sonucuna bagli olarak doktorla bu karari alacagiz...hayatimda kendimi hic bu kadar caresiz hissetmemistim....
canm cok cok heyecanlıyım, pozitif düşünmeye calışıyorum ama endişe de var tabi. Dua edin bana ben hepimiz için ediyorum bol bol, hepinizi çooook öpüyorum
canım benim mm si 3 üde birbirine yakın gayet iyi. bazılarınınki uyumsuz büyüyor biri önde giderken diğerlerinin mm si çok daha küçük oluyor. hiç şimdiden bunlara takılıp beynine olumsuz sinyaller gönderme sakın.
canım sakın morelini bozma , landarch dediği gibi 1 tane olsun tam olsun , şöyle düşün normal şartlarda her ay 1 tane yumurta oluyor ve onunlada hamiş kalınıyor , inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz, lütfen morelini yüksek tut
AREN evet haklisin vallaha tecrubene hayranim bugun ayni seyi soyledi doktor..solda 4 sagda 3 tane var ve hepsinin olculeri birbirine yakin yani 15,13,17 bu sekilde ve doktor 2 gunluk daha ek igne verdi ve degerlerimde guzel olan ostrojen hormonum 150-301-710 seklinde hep yukselmis olmasi buda bize folukullerin gelisiminin iyi oldugunu gosterir dedi..asistan profosordu beni muayen eden adam cumartesi onuda sikayet ettim beni mahvetti diye biraz erken konusmus sakin uzulme dedi...aksam uzeri bugunku kan tetsimin sonucuna gore karar verecekmis...moralim daha iyi olan yumurtalarida bu sekilde stres yaparak zedeleme niyetinde degilim....sagol cnm..
slm kızlar..nasılsınız..beni bahar çarptı resmen..üzerimde bi ağırlık,ufff...adet olmak üzereyim ayrıca.hiç adet ağrısı çekecek halde değilim yaaaaaaaaaa((((((((((((((((((
daha 3 ay var tedaviye..bende yaptırmak istiyorum yaaaaaaa..........
günaydın kızlar
canım benim senin adına çok sevindim inan , yazmasamda okuyordum gelişmelerinizi , ne heyacan değilmi , inşallah tutundu melegin sana , 31 mart çok güzel haberler alıcaksın inşallah , dinleniyormusun pek, transfer sonrası nasıl geçiyor
az kaldi az kendini uzme...bak tedvaiye baslayincada bir yigin stresle karsialsiyor insan :) 3 ayin dah avar belki hiccc bu tedavilere gerek kalmadan hopp hamile kaliverirsin arkadasim belli mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?