Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
az kaldi az kendini uzme...bak tedvaiye baslayincada bir yigin stresle karsialsiyor insan :) 3 ayin dah avar belki hiccc bu tedavilere gerek kalmadan hopp hamile kaliverirsin arkadasim belli mi olur?

ya sizlerden pozitif sonucu alalımda o zaman daha hızlı geçecek bana vakit.siz başladınız bi yerden,vallahi böyle beklemek daha zor...canım nerdeeee o günler:)
esra erolun karnı büyümüş bu arada..hamileyim dediğinde ne ağlamıştım:))))))))))))

bende seni merak ettim bir bakayım DEW den haber varmı dedim. inan çok sevindim. c.tesi günki kontrolünden çok farklı baksana toplamda 7 yumurtan var. çok sevindim canım. herşey gayet iyi gidiyor. umutlu ol iyi olsun.

Son düzenleme:

gulem canım inşalalh bunlara gerek kalmadan kendiliğinden olur. .burada kızlara moral vermeye çalışıorum ama inanaılmayacak kadar şimdiden acayip stresim ve korku içindeyim.

Kizlar hemsire aradi kanimdaki ostrojen seviyesi dusmus bu yurmtualardan birinin catlamis olabilcegi anlamina geliyormus...yarin sabah 7:15 cagirdilar hem kan testi icin hemde vajinal muayene doktorum gelmis sehir disindan yarin her an asilamaya donusturebilirler bence benim durumu ...hayir hicbir yumiurtam 20 mm degildiki hangi ne ara dere catladi anlamadim ki?! zaten dun aksamdan beri akintim var hani yumurtlama gunlerinde olan akinti varya onun gibi kendi kendime heralde catlayan bisey yoktur diye dusunurken bu telefon geldi...vallaha artik ne dusunecegimi bilmiyorum moralimi bozmuyorum cunku her iste bir hayir var diyerek yarinki durumu duymayi bekliyorum...
sizleri bilgilendiririm...
tup bebege baslayacak yada bu surecte olan hepinize soyluyorum beni sakin dusunerek moralinizi bozmayin bence ben cok ekstrem bir ornegim okuyorumda forumlari benim gibi baska bir kisiye daha rastalamdim..o yuzden icinizi ferah tutun benim boyle oldu diye sizlerinde oyle olacak diye birsey yok...
hepinize sevgiler...

bak canım yine aynı şeyi yapıyorsun. moralini gereksiz yere bozuyorsun. yumurta 20mm de çatlayacak diye birşey yok genelde 18-22 arası çatlar. o birtane çatlasada diğerlrini toplarlar. hadi biri çatlasa kalan 6 tane yumurta ile hiç aşılamaya gidilir mi.

canm sana yumurta çatlamasını önleyici iğne kullandırmadılar mı? ben opu ya kadar 1 hafta boyunca cetrotide adında bir iğne yaptım yumurtaların çatlamasını önleyici. aren inde dediği gibi bence tedavin devam eder hatta şuanda topluyorlardır belkide yumoşları. canm dualarımız seninle..

kızlar hepinizin iyi dilekleri ve desteği için tesekkür ediyorum, yattığım yerden elimde telefonla yazdıklarınızı okudum fakat detaylı yazamadım size. transfer işlemi de sandığımdan daha basit bir işlemmi tıpkı aşilama gibi benm için tek farkı sperm yerine embriyonun transfer edilmesi oldu. odaya sedyede getirildim yarım saat kadar yatırdılar, ben kalkmak istemesemde bu kadar yeterli deyip kaldırdılar. ewe kadar arabanın arka koltuğunda eşimin yorgan yastıkla yumuşacık hazırladığı yerde geldim. ewde de tam anlamıyla yattım sayılmaz ara sıra oturdum, uzandım .. zaten lavaboya falan kalktım ilk gün yemeğim yatağıma geldi sonraki gün masaya oturdum. dün akşam da biraz dolaşmaya çıktık eşimle, bugün de ofise geldim işte. transferden once doktor muane etti yine embriyoların bilgisini verdi gayet iyi üç embriyon var dedi bende hemen atladım kaçıncı kalite kaç hücreli diye. 2. kalite hepsi biri 8 hücreli biri 9 hücreli biri de 4 hücreli deyince benm suratım düştü. doktor biraz kızdı biz çok nadir rastlarız 1. kalite emriyoya dedi, benm önem verdiğim hücre sayısıdır dedi.. bilmiyourm artk beni rahatlatmak için mi söyledi bilmiyorum. 8 hücreli olan şuan göbüşümde diğerlerini 6. güne kadar takip edeceklerdi eğer durumları iyise dondurulcak yaani bugün haber bekliyorum laboratuardan.
kızlar annem babam arkadaşlarım akrabalarım kimse bilmiyor tüp ebebk yaptırdığımı, sadece iş ortağım biliyor . dün akşam annemlerdeydik kayınvalidemlerde vardı annem pat die kızım ben rüyasını gördüm sen bu ay hamile kalıcaksın dedi.. şokk oldum, tutuldum kaldım hayırlısı anne dedim.. kızlar böle işte yaşadıklarımız kolay değil Allah hepimizin gönlüne göre versin

aren cnm dualarim seninle ins iyi bir sonuc alirsin bende hemen baslicam yazin.ins bu defa rabbim yuzunu guldurur...nasil sen memnun kaldin mi bu arada ordaki doktordan?ben hala ozleden msj atamadigim icin burdan yazmak zorunda kaliyorum

canım inşallah iyi olacak.
benimde aileden kimse bilmiyor sadece iş arkadaşlarım biliyor aslında onlarada söylemek istemiyordum ama burada saklama imkanı yok malesef. ama neyseki gelip birşey sormuyorlar çünkü geriliyorum.senin herhalde kendi işin o nedenle daha rahatsındır. sen çok fazla yatmadın o zaman. bugün geldiğine göre 4 gün falan yattın sadece. inşallah annenin rüyası çıkar.

kekecb sen nasılsın?neler yapıyosun?uğra arada..

canlarım günaydın,
heyecanla sizleri takip ediyorum , umutluyum inşallah bu ay çok güzel haberler alıcaz , topiğimiz ilk hamişlerine kavuşacak inşallah.

ben geçen ay ilaç kullanmıştım ama olmadı ,bu ay yeni bir dr gittim ( çok dr değiştiriyorum ama ne yapayım içimi sinmeyen bişeyler oluyor herhalde)
BU gittiğim dr nisa hastanesinde , geçen ay ilaçla büyüdügüne göre ben bikaç ay böyle devam etmek istedim , bu hastaneyi aradım ve tüp bebek merkezlerinin olduğunu öğrendim , dr başımdan geçen herşeyi anlattım ve kadın resmen şok oldu , bu dr lar hiç mi pko vakası görememişler , en son yapılması gereken şeyleri ilk başta yapmışlar dedi.senin yumurtalıkların ilaca cevap veriyor ,stenilen şekilde , çatlıyorda , o zaman bu sebepsiz infertitiye girdigini söyledi .Özellikle dr aşılama yapılmadan önce yumurtların çatlayıp çatlamadığına bakılması gerekir mi diye sordum , oda tabiki mutlaka bakılması gerek dedi ,nasıl bakmadan yaparla diye çok şaşırdı ve bunu yapanda prof dr du üstelik.
çok uzattım , yani sonuç olarak bu ayda ilaç kullandım , istenilen şekilde oldu ve çatladılar , ilk defa çatlayan yumurtamı gördüm diyebilirm ( gördüm derken bıraktığı sıvısını gördüm , buda ayrı bir heyecan oldu tabi )
yani beklemedeyim ay sonunu , inşallah sonuca ulaşırım , hem heyecan hemde sukunetle bekliyorum , hayırlısı artık

landarch cım bol bol dinlen sakın kendini yorma ve düşünmemeye çalışmak en iyisi bence , kendine işine ver ama kendini sakın yorma , aşağı yukarı aynı tarihde alıcaz sonuçları.

Deww canım gerçekten herşeyde var bir hayır , hiç bilemeyiz neyin nasıl olucagını , ben kaderci oldum iyice , lütfen kendini üzme yorma, beynimizi biz yönlendiricez pozitif düşünerek

gülemcim insan beklerken daha çok heyecanlanıyor değil mi?sabırsızlaşıyor .bahar yorgunluğu çok kötü gerçekten , geçen haftada ben o şekildeydim , kafamı bir türlü kaldıramadım.

Arencim canım sen nasılsın?sen neler yapıyorsun , başladın mı tüp e , kaçırdım mı bişeyler , bazen inana yetişemiyorum hızınıza?
Bubuşçum sen sonuçlarınıaldınmı ? son durumun nedir ?
Ne olur kızmayın bana okuyorum ama iş yoğunluğunda kaçırıyorum bazen .

kızlar hepimiz artık hak ediyoruz bebişlerimizi , allahım inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebişlerimizi alymayı nasip eder?

Artık kız kardeşlerim gibisiniz .
hepinizi sevgiyle öpüyorum
ayrının güzel anneleri

( çok uzun olmuş yaww)

selam arkadaşlar

bende uzuuuunn bı yol katettikten sonra bebeğime kavuştum hayırlısıyla bir oğlum olacak
sizlere tavsıyem umudunuzu hiç yıtırmeyın ve bu konuda uzman doktorlara gıdın yanı tup bebek uzmanlarına ben bır kımyasal gebelık geçırdım rahım agzımda darlık olduğu için aşılamada tam anlamıyla yapılamadı katater rahme gıremedı ve spermler rahım agzına bırakıldı ama hamıleyım ama benım pes dedığım noktalarda bıle drum hayır devam edıcez pes etmek yok dedı araştırın hastanelerın tupbebek uzerıne çalışan uzman drları var onlara gıdın paranız zamanınız ve moralınız boşuna harcanmasın
rabbım herkesı en kısa zamanda meleğine kavuştursun

kekecb cnm ne güzel yazmıssın. cokda haklısın.
bu dr lara inansan bir türlü inanmasan bir türlü
şimdiye kadar bende ne dr lar ne paralar neyse çıkacağı varmış deyip geçiyoruz ama bu arada cok yıprandık tabi.
bu laparoskopi yapan dr umdan cok memnunum. probelem olduğunu görüp söylemeden nasıl olsa olmaz deyip ilaçtı iğneydi asılamaydı oyalardı beni nerden anlayacaktım. aman allah hepsine vicdan ve insan sevgisi versin.
cnm benim dikişlerim düşmeye başladı yavaş yavaş geçiyor. işte günden güne farkediyor. ameliyattan 5 gün geçmişti yumurtlama dönemimdi kontrole gittiğimde dr da ultrasonda gördü yumurtayı zaten akıntımda geliyordu. o yüzden yasağı kaldırdı. ilişkiye başlayın. bellimi olur belki bu ay olur dedi.
yumurtlama dönemimde 1 kere ilişki oldu çok ağrım vardı çünkü sonra dedim bu kadar bekledik 1 aymı bekleyemiycez. şimdi beklemedeyim. ayın 4 ü tahmini adet günüm. adet olursam dr serophene yazdı ona baslıycam yumurtayı daha kaliteli hale getirmek için. 4-5 ay sonra yinede olmaz ise yine gidilecek dr a.
ay sonu senden güzel haberi alırız sonrada peşinden gelrirz inş. dediğin gibi hepimiz hakediyoruz artık bu duyguyu. öpüyorum gelişmeleri yaz

Kizlar hepinizi tek tek okudum,hepinize oncelikle destek icin tesekkurler...Bendeki son durum hala netlik kazanmis degil,bugun yine kan verdim yine vajinal muayene hala 3 buyuk yumurta duruyor ama kandaki ostrojenin dusmesi iyi degil icleri bos olabilir diye dusunuyor doktorum eger bugunki degerde yine dusuk cikarsa kesinlikle iptal edecegim dedi asilama yapariz bos gecmeyiz dedi ok dedim bende israr etmedima acikcasi oluruna birakmis durumdayim...hayirlisi neyse o olsun...diyecek cok birsye yok....

Landarchcim dinlenmis olmana sevindim inan cok sevinecegim senden guzel haber alinca dualarim seninle inan...kendini sakin yorma.bu arada bende catlatma ignesi oluyorum...
Aren haklisin bir down oluyorum bir yukariydaim bende sasirdim ne hissedecegimi cok garip seylerle karsilastim ne ile basladik ne noktaya geldik ona sasiriyorum...
Kan sonucum cikinca size yazacagim kizlar...

Hayırlısı olsun canm, ben tedavim boyunca hep dedim ki Allahım sana teslim oldum herşeye razıyım. Dun eşim dediki ben sona gelebileceğimize hiç inanamadım çünkü tablo hiç te iyi değildi. Az önce lab. dan aradılar 2 embriyonun 6. gün durumu iyi değilmiş o yüzen dondurulmayacak, bir tek içimdeki kaldı inşallah bana tutunur. Hayırlısı ne ise o olsun.. hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…