Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

uzuldum dondurulmamasina ama gerke kalmayacak insallah gor bak tutunacak kuzumuz....dualarin icin amin diyorum...bende bastan beri acayip poztiftim aklima asla iptal edilmesi gibi birsey gelmedi inan simdi bu durumla karsilasmak beni cok sasirtiyorum sebepsiz infertileteden geldigim noktaya bakinca sasip kaliyorum..hersey insanlar icin...hayirlisi demekten baska caremiz yok..sagol guzelim...

DEW canım senin için hayırlısı ne ise o olsun. ama anlamadım içi boş olabilirse neden aşılama diyor ki. o zaman yine rsikli değilmi. çatlama iğnesi olacaksan o zaman diğer gün ya toplanacak ya da aşılama yapılacak öyle mi. hayırlısı.

canım içindeki sana tutunsunda o yeter. onun için moralini buna bozma.

canım iyiyim bende tam olarak başlamadım. inşallah 3 hafta sonra.

kızlar dün akşamdan veri sağ kasığıma ani bir sancı giriyor ve resmen hoplatıyor beni, az önce müşteri vardı konuşurken zıpladım :)))) adam dik dik baktı bu kadına nooldu şimdi die..

gulem canım inşalalh bunlara gerek kalmadan kendiliğinden olur. .burada kızlara moral vermeye çalışıorum ama inanaılmayacak kadar şimdiden acayip stresim ve korku içindeyim.

canım anlıyorum,sırayla sonuçlarınızı alacaz..ben bile heycanlanıyorum aklıma geldikçe..İnşallah firesiz pozitifleri alırız..benim doğal yolla olması mucize gibi..mucize 1 kere buldu oda canlanamadı;/ bugün adet günümdü yani son 4 aydır falan 26.gün oluyodum,hala olmayınca elimdeki tesi yaptım:)))))))) yazık bana yaaa:))

canım iyi olmana sevindim,umarım kendiliğinden gelir bebişin..doktor çok önemli tabiiki..güvenmek önemli bizim durumumuz çok hassas..

canım ne diyelim tabiiki hayırlısı olsun,sonuçta hormon yükseldi baştan ve bence boş falan değil,ha belki biri gelişmemiştir falan ama zannetmem canım..güzel sonuçlarla döneceksin biliyorumm:)

günaydın kızlar, dew yazmamış.. merak ettim neye karar verdiler, inşallah en hayırlı seçimi yapmışlardır.

günaydınn,
rabbim doğan güneşin yüzü suyu hürmetine hepimizin muradını verir inş.
yazın evlenen yiğenim vardı yasıda benden küçük evlenelide 1 yıl olmadı ama dün hamile olduğunu öğrendim. sonra düşündüm. benim hayat standartlarımla onunki çok farklı. onların durumları çok iyi değil. yemesi içmesi rastgele ne bulurlarsa seçme şansları olmadı hiçbir zaman. benden kaç kat daha üşüttü belkide. vs. vs. bizde yok et yiyelim yok sebze yiyelim yok balık yiyelim. aman üşütmeyelim. eşimiz sıcak suda yıkanmasın. sigara içmesin. aman şu vitaminimi versek. offfffff
ne kadar bunaltıyoruz kendimizi. bakın millet çatır çatır doğuruyor. hiçbişeye dikkat etmeden. kendime çok kızdım çookk.

Canm bende birara buna çok kafayı taktım, sokaklarda yalınayak gezen roman bir kadın vardı karnı hap burnunda. her sene doğuruyor patır patır.. o benden daha mı sağlıklı diye düşünmeden edemiyorum kendimle kıyaslıyorum.

evet çok takıntı yapıyoruz şunu yeme içme, yada şu iyi gelir falan ama o kadar çabamız boş çünkü hep kendimizi bu konuda stres baskı altına alıyoruz.

DEW i merak ettim.

Kizlar geldim....beni merak etmissiniz tesekkur ederim...ofise geldim ve ilk is size yazmak...sonuclar iyi yumruta toplama karari aldilar....cunku dun degerlerim yine yukseldi ve Solda 2 tane 18 mm 1 tane 10 mm var Sagda ise 1 tane 18 mm 1 tanede 15 mm var ha birde 9 mm yani fena bir tablo degil dedi doktor bugun kan almadilar damar bulamadilar zaten hepsi mor cunku ama gerekte gormediler cok...bu aksamda ignelerimi vurulacagim sabahta catlamayi engelleyiciyi ganirelix'i vurulcam...yarin aksam ise catlatma ignesi cumartesi sabahida yumurta toplama ay basti heyecanlar beni kizlar....

Mutluyum tabi yani bu kadar stres yasadim cumartesiden bu yana ama surkeli icimden herseyin hayirlisi saglikli bir evlat diledim hep hayirli ve saglikli...bundan sonrasi icin hayirlisi demekten baska bir secenegim oldugunu dusunmuyorum....

yanimda oldugunuz icin tesekkurler....dilegim sudur benden sonra tedaviye baslayacak hepiniz icin duam asla benim yasadiklarimi yasamyin insallah sular seller gibi olsun her isiniz....
Dun beni taaa orlardan MELDICIGIM aradi cok mutlu etti beni...benim icin hepiniz cok kiymetlisiniz...

sevindim canım . bak herşey yolunda görüyormusun. moralini boşyere bozdun. az kaldı inşallah herşey iyi olur.

canmmmm cok sewindimm bak gördün mü boşuna üzdün kendini, artk morelini yuksek tut cumartesi günü yumoşların uzun bir yola çıkacaklar morele ihtiyacları var. Canm senin tedavin kötü gecmedi sadece senle ikimizin ortak sorunu doktorların beklediği kadar yumurtamız büyümedi.. birçok kişiden tek bir tane bile yumurta bulabilmek için uğraşıyor doktorlar. Çok ama çok sewindim inşallah devamındada hep sewiniriz böyle

Sagolun kizlar eksik olmayin...ama inanin doktorlarin bazilari beni mahvettiler bak 2 gundur hep sevdigim endi doktoruma muayane oluyorum nasil rahatlattilar beni haftasonu nobetci doktor beni alt ust etti....evet landrch dogrusun cnm aynen oyle ama birde benim ine yapma surecimde uzadikca uzadi bugun 13 gunum yine igne yapcam....o da gerdi beni neyse sukur bu asamayda gelebildik bakalim hayirlisi hepimiz icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…