Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canm başa dönmek gibi düşünme, sonuçta boş geçirmiyorsun bence bu çok mantıklı. Hatta tüp tedavilerinde başarılı olamazsam laporaskopi yaptırıp bi süre klomen ve çatlatma iğnesi ile denemeyi düşüüyorum, inşallah gerek kalmaz ama en ucuz ve basit yöntem bu. bende kendimde belirti arıyorum ama aşilamalardan farklı hiçbir şey yok. zaten belirti olaan şeyler progestan vaginal jel den kaynaklanıyor.

Kizlar selam,
Yarin benim icin heyecan dolu bir gun dusundukce ter basiyor Kizlar biliyorum insanin elinde degil belirtileri dusunmemek ama ben simdi kendimi dinliyorum da goguslerim davul nasilda aciyor anlatamam.....yumurtaliklarim sizliyor arad abride migdm bulaniyor yani ilaclarin yan etkisi o yuzden not ettim kendime ki transfer olursa bunlari dusunup hamiel sanmayayaim kendimi diye :)))))

dew cim çatlatma iğnesini gece vurdun diye tahmin ediyorum, yarın da yumurta toplaman var. Sana bol şans diliyorum, dualarımız seninle.. Ultrasonda sayılandan daha fazla yumurta toplanıyor genelde o yüzden hiç endişelenme, yeter ki olgun olsunlar, döllensinler ve devam etsinler yaşamaya. Bana gece 12 den itibaren birşey yiyip içmeyin demişlerdi o yüzden saat 12 e kadar bol bol su içtim. Ertesi gün opu ya kadar hiç susuzluk cekmedim. Kendine iyi bak..

Cok tesekkurler guzelim....umarim senin kadar rahat gecer benimkide...bakalim heyecanla bekliyorum su anda gece 23:44 birazdan son abrdak suyumu icer yatarim...yarin ilk uygun zamaninda haberdar ederim sizi...evet catlatma ignemi dun aksam (persemebe)yaptim tam 36 saat yarin sabah 8 oluyor.Carsambaya kadar yumrutular buyucekmi simdi dollenecek mi stresi yasiyorum ay bu is bastan sona gerginlik ve zor bir surec simdi cok daha iyi anliyorum...hepinizi opuyorum destek icin tesekkurler...

dew canım inşalalh bugün senin için iyi geçmiştir. şimdi toplamıştır. güzel ahberlerini bekliyoruz.

dew canım inşalalh bugün senin için iyi geçmiştir. şimdi toplamıştır. güzel ahberlerini bekliyoruz.

Kizlar selam,
Sabah gittik heycanliydim tabi ama Meldi ve Landarch;in dedigi gibi son derece kolay bir olay...3 yumurtam toplanmis gozumua car acmaz sordugum soru kac yumurta toplandi enteresan olan ingilizce sordum kocama hahaha cok degil tabi 3 oldukca az ama 3de dollenirse yine bile fena olmaz diyorum bundan sonra ozellikle yarin sabah itibariyle gozum kulagim telefonda olacak tabi insalah dollenirler...bu kadar emekler bosa cikmaz umarim...simdilik kaciyorum uyku halim devam ediyor hepinizi opuyorum kizlar dualarini eksik etmeyin olurmu?ihtiyacim var...

Canm gecmis olsun, bak gordun nekadr basit bir işlem. Canm devamında da güzel haberler verirsin inşallah. Benden iyi haber yok, adet olmam an meselesi. Normal aylarda bile bazen kendimi hamile gbi hisederdim ama şimdi resmen bisey yok diyorm. Tek tesellim kimsenin bilmemesi.. Üzülmüyorum da nedense, sanırım sıkıldım.. Test tarihim gelsede iğnelerden ve cinsel yasaktan kurtulsam die can atıyorum. Haftasonu bide hava süper herkes gezmekte galiba. Dew güzel haberlerini bekliyorm, lütfen benm durumum yüzünden ümidinizi kırmayın bendeki olumsuzluk tedavinin basında kendini gösterdi bir umut devam ettik ama olmadı yapacak birsey yok.. Optm hepinizi...

kizlarrrrrrrrrrrrr benden haberler superrrrrrr 3 yumurtamin 3u de dollennmis az once embriyolog aradi uctuk uctuk sevincten transfer tarihim Sali gunu saatini bildircekler.cok yorum yapmadi embriyolog kaliteleri iyi dedi sadece...sevindim cunku 2 tane bile transfer etseler 1 tane yedegim kalcak bu beni mutlu ediyor...
Landarch canim diger forumlari okuyosundur cogu birsey hiseetmedi bazilarida aglamakli regli gununu bekliyordu ve hepsi hamile oldugunu teker teker ogreniyorlar o yuzden daha oncede soyledigim gibi regli belirtileri illa regli olcan anlamina gelmiyor ..hatta bri kiz vardi orda regli oldum diye uzuldu hatta bir damla kan bile geldi ama test yapti hamile oldugunu gordu yani o yuzden lutfen icini biraz ferah tutmaya calis...kolay degil biliyorum ama az sabir guzelim

Canlım cooook sewindim, maşallah onlara.. Üçte uç bu harika bisey! Burda tek yumurta dondurmaya pek yanaşmıyorlar ben olsam ucunude koydururdum :) ayyy ne güzel olurdu

Canlım cooook sewindim, maşallah onlara.. Üçte uç bu harika bisey! Burda tek yumurta dondurmaya pek yanaşmıyorlar ben olsam ucunude koydururdum :) ayyy ne güzel olurdu

:) canim sagolasin bende mutluyum inan...dun koltukta uzanirken icimden 3'u de dollenecek diye icimden gecirmistim inanin...ilk defa bu kadar pozitif dusundum bundan sonrada niyetim bu zaten...hep poztif olmak insallah...
3 tane koymayabilirim cunku doktorumda istemiyor ben zayif bir tipim hani oyle super guclu bir vucuda sahip degilim doktorum ilk basta bana sana 3 tane transfer edip 3unude kaybetme riskine giremem demisti...tahminim embriyolarin 3de iyi kalite olsa bile 2 tane koyacak eminim ben....ben ilk basta 1 diye tutturuyordum ama simdi 2 istiyorum kesinlikle....hayirlisi insallah...

merhaba kızlar..hafta sonları evde olmadığımdan yazamıyorum..çok keyifli sayılmam,adetim de 4.gününde bitti..neyse..
dew canım güzel haberler vereceksin demiştim sana..hep böyle olumlu ol..demekki doğru olan bu.bencede 2 tane transfer en iyisi..1 yedeğin güvencen olur..ama inşallah ona gerek kalmayacak:)
landarch canım çoğu kadın gebe kaldığı ay adet belirtileri yaşadığını anlatır,sonucu görmeden kendini üzme lütfen..ne olacağını bilemezsin şimdiden.sen dinlenmeyi ihmal etme..

canım gözünaydın çok sevindim. 2 tane transfer ederler umarım.

hemen olumsuz düşünme. belirti olacak diye birşey yok. o kişiden kişiye değişir.

merhaba canlar günlerdir doğru dürüst girip yazamıyorum ama mutlaka haberleri almak için bakıyorum özellikle gözüm kulağım dew ve landarchın üzerinde.

öncelikle landarch yazını okuyunca çok üzüldüm lütfen kendine ve bebeğine haksızlık etme. bende sürekli belirti takibi yapmıştım ama ne kadar yanıldığımı anladım. sen aynı hatayı yapma. senin yaşadığın belirtiler çok normal. şu an birşey belli olmaz. boşuna kendini geriyorsun. pozitif düşün.

dewcim senden güzel haberler bekliyordum ve nerdeyse emindim döllenme olacağından.pozitifliğinden dolayı seni tebrik ediyorm canım arkadaşım. dualarım seninle.

kızlar benim tedavim öbür aya ertelendi. gözüne bakdıkça pimpiriklendikçe birşey çıkıyor.

neyse arenden sonra ben..inşallah landarch, dew aren ben sırayla gideceğiz ve şeytanın bacağını kırıp yüzümüz gülecek. buna inanmalıyız.

arkadaşlar ssk raporuyla tüp bebek ne kadara mal oluyor?
birde sebepsiz infertilitedede rapor alınabiliyormu?

canm ilaçlar 1000 tl tuttu, tüp bebek merkezi de 745 tl aldı toplamda 1745 tl ama bizde ekstra ıvır zıvır ilaçlar falan 2000 lirayı geçti. Benim raporumda da sebepsiz infertilite yazıyordu çünkü tahlillerimiz hepsi normaldi. Tüp bebek doktorum yumurtalık zayıflığından kaynaklanıyor dedi yaani sebepsiz sandığımız infertilite meğer sebepsiz değilmişşş

canm neden keyifli değilsin? bi sebebi varmı yoksa genel mi?

canm doktorlar en uygun zamanı kolluyor tedaviye başlamak için. Ben rapor aldıktan tam 2 ay sonra başlayabildik tüpe kist yüzünden, hatta artık başlayalım dediğinde bile kist hala duruyordu ama artık zararı dokunmaz demişti. Eğer bu olmazsa bi sonraki tedaviye başlarken hiç acele etmiicem kist falan varsa kesinlikle istemiicem. Doktorumu nette arattığımda bazı yayınlar hazırladığını okudum yumurtalık cevabı zayıf olanlarla ilgili tedavi şekilleri diye. Gittiğimde belirticem bana farklı bir protokol uygulasın artık. Şeytanın bacağını kırmayı okadar çok isterim ki anlatamam. Şuraya HAMİLEYİİİİİİM diye yazmayı ne kadar isterim

canm neden keyifli değilsin? bi sebebi varmı yoksa genel mi?

canım kardeşimin evliliği yolunda gitmiyo.dünya güzeli bi bebekleri var.bakınca sorun yok ama artık anlaşamıyolarmış.çok canım sıkılıdı ama şimdi iyiyim..onun için çok üzülüyorum,hafta sonum onlarla ve sorunlarla geçti..eve geldiğimde canım burnumdaydı resmen..düşüne düşüne geldim yol boyunca..kendimemi yanayım onamı..eriyo gözümün önünde,toparlamaya çalışıyo ama berbat bi adamla evli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…