canım benim yok ben tüp yaptırmadım , klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum , yani başa döndüm
ben transfer ile ilgili sorumu landarch için düşünmüştüm , döllenmiş transfer ettikleri için bişey hisstemeye başlamak daha erken mi başlar acaba diye sordum ama mantıklı bir sorumu açıkcası emin değilim:44:
dew cim çatlatma iğnesini gece vurdun diye tahmin ediyorum, yarın da yumurta toplaman var. Sana bol şans diliyorum, dualarımız seninle.. Ultrasonda sayılandan daha fazla yumurta toplanıyor genelde o yüzden hiç endişelenme, yeter ki olgun olsunlar, döllensinler ve devam etsinler yaşamaya. Bana gece 12 den itibaren birşey yiyip içmeyin demişlerdi o yüzden saat 12 e kadar bol bol su içtim. Ertesi gün opu ya kadar hiç susuzluk cekmedim. Kendine iyi bak..
Kizlar selam,
Yarin benim icin heyecan dolu bir gun dusundukce ter basiyorKizlar biliyorum insanin elinde degil belirtileri dusunmemek ama ben simdi kendimi dinliyorum da goguslerim davul nasilda aciyor anlatamam.....yumurtaliklarim sizliyor arad abride migdm bulaniyor yani ilaclarin yan etkisi o yuzden not ettim kendime ki transfer olursa bunlari dusunup hamiel sanmayayaim kendimi diye :)))))
dew canım inşalalh bugün senin için iyi geçmiştir. şimdi toplamıştır. güzel ahberlerini bekliyoruz.
kizlarrrrrrrrrrrrr benden haberler superrrrrrr 3 yumurtamin 3u de dollennmis az once embriyolog aradi uctuk uctuk sevincten transfer tarihim Sali gunu saatini bildircekler.cok yorum yapmadi embriyolog kaliteleri iyi dedi sadece...sevindim cunku 2 tane bile transfer etseler 1 tane yedegim kalcak bu beni mutlu ediyor...
Landarch canim diger forumlari okuyosundur cogu birsey hiseetmedi bazilarida aglamakli regli gununu bekliyordu ve hepsi hamile oldugunu teker teker ogreniyorlar o yuzden daha oncede soyledigim gibi regli belirtileri illa regli olcan anlamina gelmiyor ..hatta bri kiz vardi orda regli oldum diye uzuldu hatta bir damla kan bile geldi ama test yapti hamile oldugunu gordu yani o yuzden lutfen icini biraz ferah tutmaya calis...kolay degil biliyorum ama az sabir guzelim
Canlım cooook sewindim, maşallah onlara.. Üçte uç bu harika bisey! Burda tek yumurta dondurmaya pek yanaşmıyorlar ben olsam ucunude koydururdum :) ayyy ne güzel olurdu
kizlarrrrrrrrrrrrr benden haberler superrrrrrr 3 yumurtamin 3u de dollennmis az once embriyolog aradi uctuk uctuk sevincten transfer tarihim Sali gunu saatini bildircekler.cok yorum yapmadi embriyolog kaliteleri iyi dedi sadece...sevindim cunku 2 tane bile transfer etseler 1 tane yedegim kalcak bu beni mutlu ediyor...
Landarch canim diger forumlari okuyosundur cogu birsey hiseetmedi bazilarida aglamakli regli gununu bekliyordu ve hepsi hamile oldugunu teker teker ogreniyorlar o yuzden daha oncede soyledigim gibi regli belirtileri illa regli olcan anlamina gelmiyor ..hatta bri kiz vardi orda regli oldum diye uzuldu hatta bir damla kan bile geldi ama test yapti hamile oldugunu gordu yani o yuzden lutfen icini biraz ferah tutmaya calis...kolay degil biliyorum ama az sabir guzelim
Canm gecmis olsun, bak gordun nekadr basit bir işlem. Canm devamında da güzel haberler verirsin inşallah. Benden iyi haber yok, adet olmam an meselesi. Normal aylarda bile bazen kendimi hamile gbi hisederdim ama şimdi resmen bisey yok diyorm. Tek tesellim kimsenin bilmemesi.. Üzülmüyorum da nedense, sanırım sıkıldım.. Test tarihim gelsede iğnelerden ve cinsel yasaktan kurtulsam die can atıyorum. Haftasonu bide hava süper herkes gezmekte galiba. Dew güzel haberlerini bekliyorm, lütfen benm durumum yüzünden ümidinizi kırmayın bendeki olumsuzluk tedavinin basında kendini gösterdi bir umut devam ettik ama olmadı yapacak birsey yok.. Optm hepinizi...
Canm gecmis olsun, bak gordun nekadr basit bir işlem. Canm devamında da güzel haberler verirsin inşallah. Benden iyi haber yok, adet olmam an meselesi. Normal aylarda bile bazen kendimi hamile gbi hisederdim ama şimdi resmen bisey yok diyorm. Tek tesellim kimsenin bilmemesi.. Üzülmüyorum da nedense, sanırım sıkıldım.. Test tarihim gelsede iğnelerden ve cinsel yasaktan kurtulsam die can atıyorum. Haftasonu bide hava süper herkes gezmekte galiba. Dew güzel haberlerini bekliyorm, lütfen benm durumum yüzünden ümidinizi kırmayın bendeki olumsuzluk tedavinin basında kendini gösterdi bir umut devam ettik ama olmadı yapacak birsey yok.. Optm hepinizi...
arkadaşlar ssk raporuyla tüp bebek ne kadara mal oluyor?
birde sebepsiz infertilitedede rapor alınabiliyormu?
merhaba kızlar..hafta sonları evde olmadığımdan yazamıyorum..çok keyifli sayılmam,adetim de 4.gününde bitti..neyse..
dew canım güzel haberler vereceksin demiştim sana..hep böyle olumlu ol..demekki doğru olan bu.bencede 2 tane transfer en iyisi..1 yedeğin güvencen olur..ama inşallah ona gerek kalmayacak:)
landarch canım çoğu kadın gebe kaldığı ay adet belirtileri yaşadığını anlatır,sonucu görmeden kendini üzme lütfen..ne olacağını bilemezsin şimdiden.sen dinlenmeyi ihmal etme..
kızlar benim tedavim öbür aya ertelendi. gözüne bakdıkça pimpiriklendikçe birşey çıkıyor.
neyse arenden sonra ben..inşallah landarch, dew aren ben sırayla gideceğiz ve şeytanın bacağını kırıp yüzümüz gülecek. buna inanmalıyız.
canm neden keyifli değilsin? bi sebebi varmı yoksa genel mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?