Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maşallahhh maşallahhh maşallahhhh
dew canım sonuçlar gayet güzel,inşallah böyle gider,bebeğin ilkinde gelir sana..
landarch sen nasılsın?sonucu ne zaman öğreneceğiz?
bende bişey yok...

Kizlar herkese merhaba...bugun aksam uzeri hemsirem aradi yapacaklarimin uzerinden gectik...cuma aksami antibiyotige baslatiyorlar Meldi Landarch siz kullanmismiydiniz?ya ikinizde analttiniz daha once ama cok zor degil diymi yumurta toplama?sabah 6:30da hastanede olacagim kismetse...Landarch senin nasil olmustu en yakin sen yasadigin icin sorayim istedim yumurta toplamadan sonra gunun nasil gecmisti?:44:

çok çok sevindim canım senin adına , sabrın sonu selamet inşallah , bundan sonra herşey yolunda gidecek , sonuca nasıl geldiğini anlamayacaksın bile .Mutlaka stresden uzak dur , olumlu düşün hep .

Kızlar bakın mayıs ayıda geliyor , inşallah hepimiz mayıs ayında hamiş oluruz , aşılamaya inat

ewet canm mayıs ayına çok az kaldı inşallah dediğin olur, sen ne durumdasın aynı gün öğrenicez dimi seninle sonuçları. 31 mart..

canm benm pou günü başlamıştı antibiotik 5 gün kullandırdılar sonra bıraktım. Şimdi sende müthiş bir heyecan ve korku var biliyorum çünkü bende oleydim hatta son gece doğru dürüs uyuyamadım.. ama çok yersiz bir korku olduğunu anladım, keşke kendimi okadar üzmeseydim diye düşündüm. Transfer işleminden daha basit bir şey çünkü uyuyorsun. ben transfer sırasında çok heyecanlandım bacaklarım titriyordu.. ama yumurta toplama bir varmış bir yokmuş gibi insan hiçbirşey anlamıyor. yarım saat kadar dinlendim odamda bana kahvaltı getirdiler sonra yavaş yavaş giyindim ve arabamıza binip ewin yolunu tuttuk. Ağrı varmıydı diye sorarsan ewet gün içinde hafif hafif ağrı oldu ama inan benm adetlerim bu ağrının on katı kadar o yüzden ağrım yoktu desem yeridir. Akşam ewe gidince piskolojik olarak bir işlem görmüş olduğumu bildiğim için dinlendim tv karşısında. Esas adrenalini ertesi gün telefonum çalarken yaşadım embriyologla konuşurken ecel terleri döktüm :) Canm şimdi geriye baktığımda ne kadar tedavim sıkıntılı da geçmiş olsa tebessümle anıyorum, belki bir sonraki tedavim daha iyi olacak diyorm yani insan unutuyor hep ileriye bakıyor. Bir sonraki tedavi diyorum çünkü yüce rabbim bani hayal kırıklığına uğramamam için şimdiden alıştırıyor sanki.. Yada bunu ben yapıyorum farkına olmadan.. Kızlar hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum o yüzden kendimi kötüye alıştırmaya başladım bile

canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin resmen..bayılacağın için asıl süreci hissetmeyeceksin ki bu iyi bişey..ben kürtaj işleminde bayıltılmıştım ve inan hiç bişey hissetmedim sonradanda,ne ağrı ne sızı.kürtajda ne kadar lokal uyuştursalarda acısı berbat olurmuş..bayılmak iyi bişey yani:) mışıl mışıl kalkıyosun,hatta bıraksalarda uyusam diyosun:)) inşallah herşey yolunda geçecek..
bende sabah berbat bi ağrıyla uyandım,adetim başladı ve işe gidemedim hatta..evdeyim..sökülemedide tam anlamıyla,kıvranmaktayım yani..

ne iyi olur gerçekten..çok ihtiyacım var lütfen hamileyim deyin artık..bizide bulsun muciziler.
(1.gün sendromundayım resmen,yarına geçer;((

ne iyi olur gerçekten..çok ihtiyacım var lütfen hamileyim deyin artık..bizide bulsun muciziler.

Yok yok sakin kendini simdiden kotuye alistirma lutfen su anda rahiminde buyuk mucadele var bebegin sana tutunmaya calisiyor annesi olarak ona yardimci olman lazim daha annem bastan pes ettiyse ben neden ugrasayim demez mi?evet anliyorum en son asilamamda bende boyle hissetmistim farkinda olmadan kotuyu dusundum ki daha az canim acisin...ama bu farkli bunda tutma olasilgii daha yuksek lutfen icini biraz ferah tutmaya calis olurmu?burdaki doktorlar bana hep soyle diyorlar dew kendini hamiel hayal et bebek kucaginda diye dusun....yani burdada boyle bir dusunme sekli adapte ediyorlar :) eger islemim tamamlanirsa kendimi hamile kiyafetleir icinde hayal ediyorum....
umarim benimde yumruta toplama iyi gider bugun iki yumrutaligimda sizim sizim sizliyor...korkuyorum bu serseriler birde catlarmi diye :44:

tipik regli ilk gunu gulemcim....insallah bu grupta seytanin bacagini Landarch kiracak arkasindan hepimiz sirayla pesinden gidecegiz....

haklısın canm yaa, bu gece rüyamda bebeğim varmış ama o kadar küçük ki resmen cep bebeği gibi, masanın küçük çekmecesine koyuyorm onu arada bi açıp bakıyorum nasıl diye :)) yaani rüyamda bile normal bebek göremiyorum :) bugün bir topikte okudum benim gibi yumurta rezervi az olan birinin 4 yumurtası toplanmış 3 ü döllenmiş 2 sini transfer etmişler vee şimdi hamile ikiz olma ihtimali yüksekmişş.. dedim neden olmasın yaani biraz umurtlandım.. sende yumurta toplamayı sakın kafana takma çünkü çıkınca diyeceksin bu muydu dert ettiğim diye. Yumurta çatlamayı önleyici iğne kullanırken çatlamaz yumurtan merak etme. Normalde bile zar zor çatlayan yumurtalarımız şimdi mi çatlayacak :))

ewet canm mayıs ayına çok az kaldı inşallah dediğin olur, sen ne durumdasın aynı gün öğrenicez dimi seninle sonuçları. 31 mart..

canım ya sorma hiç aklıma bile getirmiyorum, ama bir yandanda olabilirmi acaba , neden olmasın diyorum , kendimi dinlememeye çalışıyorum ama , kasılmalar oluyo arada kasıkdan iç bacak kısmımdan çekmeler oluyor gibi, bide akıntım var fazla bir şekilde amann ne bileyim düşünmemek en iyisi .
inşallah iki güzel haber alırız , bende 2 si gibi hastalanmıştım aşağı yukarı o tarihde belli olur herhalde.

eşimle hayaller kurmaya başladım ama bir yandanda o kızım ben oğlum gıyabında seviyoruz , yazık bize umutlarımız boşa çıkmaz inşallah .

bende son zamanlarda çok bebek rüyaları görüyorum ama hep başkalarının bebekleri , onları seviyorum kokluyorum , kendi bebişimi koklamak istiyorum artık....

bişey dicem transferden sonra , bişley hissedenler ne zaman hissetmeye başlıyorlar acaba yada herkez hissedermi :44:

tipik regli ilk gunu gulemcim....insallah bu grupta seytanin bacagini Landarch kiracak arkasindan hepimiz sirayla pesinden gidecegiz....

inşallah canım inşallah..adet oldum diyorum ama hiç normal değil kürtajdan sonra..ne güzel ameliyattan sonra artmıştı miktarı,yani normalleşmişti..şimdi o kadar az oluyorki anlatamam..nerdeyse leklenme dicem artık regl yerine..yani kendimi hiiçmi hiç normal hissedemiyorum..neyse karamsar karamsar konuşup canınızı sıkmiim:))

kızlar rüyalarınızdan bahsetmişsiniz,hep aynı.rüyamda arkadaşım karnımı dinliyo,güya film çekiyomuş,ohoo ense kalınlığı bile belli diyo,anlayamadınmı gebe olduğunu....nasıl ağlıyorum,sevinçten..bi uyandım,ogünden bu güne gebe gibiydim,sağolsun hiç şaşırtmadı şıp geldi..inşallah gördüğünüz bütün güzel rüyalar gerçek olur,hepimizin:)

kekecb ben kendimi dusunurken birseymi kacirdim sendemi tup bebek yaptirdin?eger oyleyse nasil atladim ben bunu kendime sasirdim bak simdi....

inşallah canım, ben hiç kendimle ilgili güzel hamilelik rüyası görmüyorum., ama 2 hamileliğimde de başıma geleceği bilmeden rüyasını görmüştüm.

kekecb ben kendimi dusunurken birseymi kacirdim sendemi tup bebek yaptirdin?eger oyleyse nasil atladim ben bunu kendime sasirdim bak simdi....

canım benim yok ben tüp yaptırmadım , klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum , yani başa döndüm
ben transfer ile ilgili sorumu landarch için düşünmüştüm , döllenmiş transfer ettikleri için bişey hisstemeye başlamak daha erken mi başlar acaba diye sordum ama mantıklı bir sorumu açıkcası emin değilim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…