Kizlar geldim....beni merak etmissiniz tesekkur ederim...ofise geldim ve ilk is size yazmak...sonuclar iyi yumruta toplama karari aldilar....cunku dun degerlerim yine yukseldi ve Solda 2 tane 18 mm 1 tane 10 mm var Sagda ise 1 tane 18 mm 1 tanede 15 mm var ha birde 9 mm yani fena bir tablo degil dedi doktor bugun kan almadilar damar bulamadilar zaten hepsi mor cunku ama gerekte gormediler cok...bu aksamda ignelerimi vurulacagim sabahta catlamayi engelleyiciyi ganirelix'i vurulcam...yarin aksam ise catlatma ignesi cumartesi sabahida yumurta toplama ay basti heyecanlar beni kizlar....
Mutluyum tabi yani bu kadar stres yasadim cumartesiden bu yana ama surkeli icimden herseyin hayirlisi saglikli bir evlat diledim hep hayirli ve saglikli...bundan sonrasi icin hayirlisi demekten baska bir secenegim oldugunu dusunmuyorum....
yanimda oldugunuz icin tesekkurler....dilegim sudur benden sonra tedaviye baslayacak hepiniz icin duam asla benim yasadiklarimi yasamyin insallah sular seller gibi olsun her isiniz....
Dun beni taaa orlardan MELDICIGIM aradi cok mutlu etti beni...benim icin hepiniz cok kiymetlisiniz...
çok çok sevindim canım senin adına , sabrın sonu selamet inşallah , bundan sonra herşey yolunda gidecek , sonuca nasıl geldiğini anlamayacaksın bile .Mutlaka stresden uzak dur , olumlu düşün hep .
Kızlar bakın mayıs ayıda geliyor , inşallah hepimiz mayıs ayında hamiş oluruz , aşılamaya inat
Kizlar herkese merhaba...bugun aksam uzeri hemsirem aradi yapacaklarimin uzerinden gectik...cuma aksami antibiyotige baslatiyorlar Meldi Landarch siz kullanmismiydiniz?ya ikinizde analttiniz daha once ama cok zor degil diymi yumurta toplama?sabah 6:30da hastanede olacagim kismetse...Landarch senin nasil olmustu en yakin sen yasadigin icin sorayim istedim yumurta toplamadan sonra gunun nasil gecmisti?:44:
Kizlar herkese merhaba...bugun aksam uzeri hemsirem aradi yapacaklarimin uzerinden gectik...cuma aksami antibiyotige baslatiyorlar Meldi Landarch siz kullanmismiydiniz?ya ikinizde analttiniz daha once ama cok zor degil diymi yumurta toplama?sabah 6:30da hastanede olacagim kismetse...Landarch senin nasil olmustu en yakin sen yasadigin icin sorayim istedim yumurta toplamadan sonra gunun nasil gecmisti?:44:
çok çok sevindim canım senin adına , sabrın sonu selamet inşallah , bundan sonra herşey yolunda gidecek , sonuca nasıl geldiğini anlamayacaksın bile .Mutlaka stresden uzak dur , olumlu düşün hep .
Kızlar bakın mayıs ayıda geliyor , inşallah hepimiz mayıs ayında hamiş oluruz , aşılamaya inat
canm benm pou günü başlamıştı antibiotik 5 gün kullandırdılar sonra bıraktım. Şimdi sende müthiş bir heyecan ve korku var biliyorum çünkü bende oleydim hatta son gece doğru dürüs uyuyamadım.. ama çok yersiz bir korku olduğunu anladım, keşke kendimi okadar üzmeseydim diye düşündüm. Transfer işleminden daha basit bir şey çünkü uyuyorsun. ben transfer sırasında çok heyecanlandım bacaklarım titriyordu.. ama yumurta toplama bir varmış bir yokmuş gibi insan hiçbirşey anlamıyor. yarım saat kadar dinlendim odamda bana kahvaltı getirdiler sonra yavaş yavaş giyindim ve arabamıza binip ewin yolunu tuttuk. Ağrı varmıydı diye sorarsan ewet gün içinde hafif hafif ağrı oldu ama inan benm adetlerim bu ağrının on katı kadar o yüzden ağrım yoktu desem yeridir. Akşam ewe gidince piskolojik olarak bir işlem görmüş olduğumu bildiğim için dinlendim tv karşısında. Esas adrenalini ertesi gün telefonum çalarken yaşadım embriyologla konuşurken ecel terleri döktüm :) Canm şimdi geriye baktığımda ne kadar tedavim sıkıntılı da geçmiş olsa tebessümle anıyorum, belki bir sonraki tedavim daha iyi olacak diyorm yani insan unutuyor hep ileriye bakıyor. Bir sonraki tedavi diyorum çünkü yüce rabbim bani hayal kırıklığına uğramamam için şimdiden alıştırıyor sanki.. Yada bunu ben yapıyorum farkına olmadan.. Kızlar hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum o yüzden kendimi kötüye alıştırmaya başladım bile
ne iyi olur gerçekten..çok ihtiyacım var lütfen hamileyim deyin artık..bizide bulsun muciziler.
(1.gün sendromundayım resmen,yarına geçer;((
Yok yok sakin kendini simdiden kotuye alistirma lutfen su anda rahiminde buyuk mucadele var bebegin sana tutunmaya calisiyor annesi olarak ona yardimci olman lazim daha annem bastan pes ettiyse ben neden ugrasayim demez mi?evet anliyorum en son asilamamda bende boyle hissetmistim farkinda olmadan kotuyu dusundum ki daha az canim acisin...ama bu farkli bunda tutma olasilgii daha yuksek lutfen icini biraz ferah tutmaya calis olurmu?burdaki doktorlar bana hep soyle diyorlar dew kendini hamiel hayal et bebek kucaginda diye dusun....yani burdada boyle bir dusunme sekli adapte ediyorlar :) eger islemim tamamlanirsa kendimi hamile kiyafetleir icinde hayal ediyorum....
umarim benimde yumruta toplama iyi gider bugun iki yumrutaligimda sizim sizim sizliyor...korkuyorum bu serseriler birde catlarmi diye :44:
ewet canm mayıs ayına çok az kaldı inşallah dediğin olur, sen ne durumdasın aynı gün öğrenicez dimi seninle sonuçları. 31 mart..
haklısın canm yaa, bu gece rüyamda bebeğim varmış ama o kadar küçük ki resmen cep bebeği gibi, masanın küçük çekmecesine koyuyorm onu arada bi açıp bakıyorum nasıl diye :)) yaani rüyamda bile normal bebek göremiyorum :) bugün bir topikte okudum benim gibi yumurta rezervi az olan birinin 4 yumurtası toplanmış 3 ü döllenmiş 2 sini transfer etmişler vee şimdi hamile ikiz olma ihtimali yüksekmişş.. dedim neden olmasın yaani biraz umurtlandım.. sende yumurta toplamayı sakın kafana takma çünkü çıkınca diyeceksin bu muydu dert ettiğim diye. Yumurta çatlamayı önleyici iğne kullanırken çatlamaz yumurtan merak etme. Normalde bile zar zor çatlayan yumurtalarımız şimdi mi çatlayacak :))
tipik regli ilk gunu gulemcim....insallah bu grupta seytanin bacagini Landarch kiracak arkasindan hepimiz sirayla pesinden gidecegiz....
bende son zamanlarda çok bebek rüyaları görüyorum ama hep başkalarının bebekleri , onları seviyorum kokluyorum , kendi bebişimi koklamak istiyorum artık....
bişey dicem transferden sonra , bişley hissedenler ne zaman hissetmeye başlıyorlar acaba yada herkez hissedermi :44:
kızlar rüyalarınızdan bahsetmişsiniz,hep aynı.rüyamda arkadaşım karnımı dinliyo,güya film çekiyomuş,ohoo ense kalınlığı bile belli diyo,anlayamadınmı gebe olduğunu....nasıl ağlıyorum,sevinçten..bi uyandım,ogünden bu güne gebe gibiydim,sağolsun hiç şaşırtmadı şıp geldi..inşallah gördüğünüz bütün güzel rüyalar gerçek olur,hepimizin:)
kekecb ben kendimi dusunurken birseymi kacirdim sendemi tup bebek yaptirdin?eger oyleyse nasil atladim ben bunu kendime sasirdim bak simdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?