canım kardeşimin evliliği yolunda gitmiyo.dünya güzeli bi bebekleri var.bakınca sorun yok ama artık anlaşamıyolarmış.çok canım sıkılıdı ama şimdi iyiyim..onun için çok üzülüyorum,hafta sonum onlarla ve sorunlarla geçti..eve geldiğimde canım burnumdaydı resmen..düşüne düşüne geldim yol boyunca..kendimemi yanayım onamı..eriyo gözümün önünde,toparlamaya çalışıyo ama berbat bi adamla evli..
canım kardeşimin evliliği yolunda gitmiyo.dünya güzeli bi bebekleri var.bakınca sorun yok ama artık anlaşamıyolarmış.çok canım sıkılıdı ama şimdi iyiyim..onun için çok üzülüyorum,hafta sonum onlarla ve sorunlarla geçti..eve geldiğimde canım burnumdaydı resmen..düşüne düşüne geldim yol boyunca..kendimemi yanayım onamı..eriyo gözümün önünde,toparlamaya çalışıyo ama berbat bi adamla evli..
merhaba canlar günlerdir doğru dürüst girip yazamıyorum ama mutlaka haberleri almak için bakıyorum özellikle gözüm kulağım dew ve landarchın üzerinde.
öncelikle landarch yazını okuyunca çok üzüldüm lütfen kendine ve bebeğine haksızlık etme. bende sürekli belirti takibi yapmıştım ama ne kadar yanıldığımı anladım. sen aynı hatayı yapma. senin yaşadığın belirtiler çok normal. şu an birşey belli olmaz. boşuna kendini geriyorsun. pozitif düşün.
dewcim senden güzel haberler bekliyordum ve nerdeyse emindim döllenme olacağından.pozitifliğinden dolayı seni tebrik ediyorm canım arkadaşım. dualarım seninle.
kizlar hepiniz guzel seyler yazmissiniz benim icin tesekkur ederim hepinize...hemsireden telef.bekliyorum bugun yarin transfer saati icin...bu sabah crionone progostereon hormonu almaya basladim vajinadan...hormon hormon sistim davul gibi karnim pantalonlara giremiyorum :)
Landarch bugun nasil hissediyorsun karamsarligi biraz olsun ustunden atabildin mi?
slm kizlar sizi ara sira girip okuyorum sizler benden tecrubeli ve önde olarak asilama asamlari asmissiniz sanirim size bir sorum olacak .. asilamadan sonraki adetiniz nasildi ? yani benim asilamamin biri ocak ta digeri ise martta oldu iki adetimde tam günunde basliyor ama bir turlu gelemyor kahverengi kan pihtisi gibi ama gerisi yok cumartesi lekelenmelrim basladi bugun 3.gun ve halen öle devam ediyor bir türlu dönemedi yani kirmizi sizlerinde basina böle birsey geldimi? ilk adetimde 3 günden sonra gelebilmisti normalde adetlerim birgun baslangic günu olur ikinci gunu hemen gelirdi.. aldigimiz ilaclardanmi acaba .. ay uzattim ama kusura bakmayin:)
Asilamalardan sonra degilde bu tedavilere basladigimdan beri adetlerim aynen tarif ettigin gibi ilk 3 gun kahverengi, hani tuvaletten sonra pecetede kahverengileri gorerek basliyor yani son zamanalrda hep boyle benim ama tabi yinede eger emin olmak istiyorsanbence kan tahlili yaptir icin rahatlasin...okuduklarima gore cogu hamilelerin boyle kahverengi akitilari oluyor...hayirlisi
:) canim sagolasin bende mutluyum inan...dun koltukta uzanirken icimden 3'u de dollenecek diye icimden gecirmistim inanin...ilk defa bu kadar pozitif dusundum bundan sonrada niyetim bu zaten...hep poztif olmak insallah...
3 tane koymayabilirim cunku doktorumda istemiyor ben zayif bir tipim hani oyle super guclu bir vucuda sahip degilim doktorum ilk basta bana sana 3 tane transfer edip 3unude kaybetme riskine giremem demisti...tahminim embriyolarin 3de iyi kalite olsa bile 2 tane koyacak eminim ben....ben ilk basta 1 diye tutturuyordum ama simdi 2 istiyorum kesinlikle....hayirlisi insallah...
canm zor bir durum seni anlıyorum çünkü benm ablam da yıllardır ewliliğinde sorunlar yaşıyor boyu kadar üç tane çocuğu var ama onlar bebekken de aynı idi hala da aynı. Bazen diyor ki keşke en başında ayrılsaydım ama cesaret edemio nedense. Ben daha oniki yaşındaydım ablam ewlendiğinde, biraz büyüdükten sonra bütün kavgalarını sorunlarını bana anlatırdı ve bende çoook ama çook üzülürdüm. Ewlilikten korktum bi süre resmen ama bak otuz yaşına geldim onlar hala ewli o kadar soruna rağmen üç çocuk yaptılar( iyiki varlar çook sewiorm onları) biz nekadar üzülsekte hayat birşekilde akıp gidiyor, herkes yaşamak istediği hayatı yaşıyor seçimleri ile..Hayırlısı için dua etmekten başka çaremiz yokk
Gulemcim uzuldum kardesin icin ama malesef olmadimi olmuyor eger anlasamiyorlarsa bitirmek en dogrusu hayat mutsuz bir yasam gecrimek icin son derece kisa hayirlisi olsun ...son yillarda ne kadar artti bosanma oranlari diymi?acaba gun gectikce hersey kolaylastigi gibi evlilik kurumuda mii kolaylasti bilemiyorum...hayirlisi guzelim
Kizlar,
Yarin transferim var heyecan basmis durumda...bakalim kac tane transfer edecekler...yarin orada karar verecegiz...
sizde saat 19:00ken benim transferim gerceklesiyor olacak dualarinizi eksik etmeyin....hepinizi opuyorum...
haklısın canım ama ayrılık onlar için çare değil.bebekte olunca belki düzelir diye diye sürüyo.biz bi yerde dışarda kalıyoruz ve saece onlar için dua edebiliyorum..hayırlısı ne diyim..
Kizlar,
Yarin transferim var heyecan basmis durumda...bakalim kac tane transfer edecekler...yarin orada karar verecegiz...
sizde saat 19:00ken benim transferim gerceklesiyor olacak dualarinizi eksik etmeyin....hepinizi opuyorum...
Canm dualarımız seninle.. boll şans..
LAANDARCH çok az kaldı, inşallah iyi sonuç alırsın.
Kizlar,
Kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?