Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canm zor bir durum seni anlıyorum çünkü benm ablam da yıllardır ewliliğinde sorunlar yaşıyor boyu kadar üç tane çocuğu var ama onlar bebekken de aynı idi hala da aynı. Bazen diyor ki keşke en başında ayrılsaydım ama cesaret edemio nedense. Ben daha oniki yaşındaydım ablam ewlendiğinde, biraz büyüdükten sonra bütün kavgalarını sorunlarını bana anlatırdı ve bende çoook ama çook üzülürdüm. Ewlilikten korktum bi süre resmen ama bak otuz yaşına geldim onlar hala ewli o kadar soruna rağmen üç çocuk yaptılar( iyiki varlar çook sewiorm onları) biz nekadar üzülsekte hayat birşekilde akıp gidiyor, herkes yaşamak istediği hayatı yaşıyor seçimleri ile..Hayırlısı için dua etmekten başka çaremiz yokk

Gulemcim uzuldum kardesin icin ama malesef olmadimi olmuyor eger anlasamiyorlarsa bitirmek en dogrusu hayat mutsuz bir yasam gecrimek icin son derece kisa hayirlisi olsun ...son yillarda ne kadar artti bosanma oranlari diymi?acaba gun gectikce hersey kolaylastigi gibi evlilik kurumuda mii kolaylasti bilemiyorum...hayirlisi guzelim

meldi ozeldenden yazdim merak ettim neden ertelendi?!!!!!

kizlar hepiniz guzel seyler yazmissiniz benim icin tesekkur ederim hepinize...hemsireden telef.bekliyorum bugun yarin transfer saati icin...bu sabah crionone progostereon hormonu almaya basladim vajinadan...hormon hormon sistim davul gibi karnim pantalonlara giremiyorum :)

Landarch bugun nasil hissediyorsun karamsarligi biraz olsun ustunden atabildin mi?

Canm dün akşam ilginç bir ağrı oldu sağ kasığımda, resmen yere çöktüm nefesim kesildi acıdan.. ewde de yalnızdım bi süre kıpırdayamadım düşündüm kaldım bu nedir şimdi diye. acaba dedim içimdeki heeyy ben burdayımmı diyor :)) ama genel olarak içimde böle pır pır aşilamalardaki gibi heves yok, hayırlısı olsun. Transferden sonra baya moduna girmiştim ilk 5 gün hamileymişim gibi dolaştım sonradan girdim karamsarlığa o da adet olcakmışım gibi rahmime giren ağrılardan dolayı. Ayağa kalkınca oluyor otururken bişey yok.
Cnm senin çok ama çook pozitif olman gerekn zamanlar, lütfen stres yapma çünkü stres sadece işleri zorlaştırıo yoksa herşey olacağına varıyor zaten

slm kizlar sizi ara sira girip okuyorum sizler benden tecrubeli ve önde olarak asilama asamlari asmissiniz sanirim size bir sorum olacak .. asilamadan sonraki adetiniz nasildi ? yani benim asilamamin biri ocak ta digeri ise martta oldu iki adetimde tam günunde basliyor ama bir turlu gelemyor kahverengi kan pihtisi gibi ama gerisi yok cumartesi lekelenmelrim basladi bugun 3.gun ve halen öle devam ediyor bir türlu dönemedi yani kirmizi sizlerinde basina böle birsey geldimi? ilk adetimde 3 günden sonra gelebilmisti normalde adetlerim birgun baslangic günu olur ikinci gunu hemen gelirdi.. aldigimiz ilaclardanmi acaba .. ay uzattim ama kusura bakmayin:)

Asilamalardan sonra degilde bu tedavilere basladigimdan beri adetlerim aynen tarif ettigin gibi ilk 3 gun kahverengi, hani tuvaletten sonra pecetede kahverengileri gorerek basliyor yani son zamanalrda hep boyle benim ama tabi yinede eger emin olmak istiyorsanbence kan tahlili yaptir icin rahatlasin...okuduklarima gore cogu hamilelerin boyle kahverengi akitilari oluyor...hayirlisi

ocaktakindede uc gun öle devam edince test yapmistim koca bir hamile degilsiniz yazisini görmustum .. simdide onu yapip yeniden hayal kirikligi yasamak istemiyorum aslinda ya tam gelecekse gelse insan böle daha cok umutlaniyor ama sonundada koca bir fosss cikinci umutlari tukeniyor ..umarim senin tüp bebek devavin olumlu gecer ilk üc yumurtayin döllenmeside buyuk sans bence az falan deme:) iki hafta sonra hayirli haberler le gel insallah...

işte bu tatlım. süper.rabbim tamamına erdirir inş. annoşlarına sıkı sıkı tutunurlar. hadi kır şu şeytanın bacağını. inş. arkandan gelicez.

canım o kadar haklısın ki..o benim canımdan bi parça ya,bi başkasının onu üzmesine katlanamıyorum.kendimde yaşamadığım için böyle bişey(Allah korusun)nasıl katlanır boyutunda bakıyorum olaya,kendi kendimi yiyip bitiriyorum.gerçekten çok kötü etkileniyorum.ama onlar alışmışlar böyle yaşamaya,öle gidiyo..

haklısın canım ama ayrılık onlar için çare değil.bebekte olunca belki düzelir diye diye sürüyo.biz bi yerde dışarda kalıyoruz ve saece onlar için dua edebiliyorum..hayırlısı ne diyim..

Kizlar,

Yarin transferim var heyecan basmis durumda...bakalim kac tane transfer edecekler...yarin orada karar verecegiz...
sizde saat 19:00ken benim transferim gerceklesiyor olacak dualarinizi eksik etmeyin....hepinizi opuyorum...

Kizlar,

Yarin transferim var heyecan basmis durumda...bakalim kac tane transfer edecekler...yarin orada karar verecegiz...
sizde saat 19:00ken benim transferim gerceklesiyor olacak dualarinizi eksik etmeyin....hepinizi opuyorum...

canım sana bol bollll şanslar. inşallah iyti geçer ve sonu iyi olur.

haklısın canım ama ayrılık onlar için çare değil.bebekte olunca belki düzelir diye diye sürüyo.biz bi yerde dışarda kalıyoruz ve saece onlar için dua edebiliyorum..hayırlısı ne diyim..

gulemcim insan gerçekten çok üzülüyor, inşalalh düzelirler.

Kizlar,

Canm dualarımız seninle.. boll şans..

LAANDARCH çok az kaldı, inşallah iyi sonuç alırsın.

Canm ewet az kaldı, ben aşilamalarda hep 9.gün kanda baktırmıştım ama bu sefer hiç test yaptırmak içimden gelmiyor yarın 11. günüm bakalm adet olmazsam mecburen 12.gün kan testi yaptırcam

ben bubuşu merak ettim, beklenmeyen adet tarihi bugünlerdi sanki, kekecb in ise biriki günü var daha

Kizlar,

yani şimdilerde bitti öylemi işlem?canım bütün kalbimle dua ediyorum..inşallahhhhhhhhhhhhh tutar,dinlen ve hemen yaz..

Kizlar,

canım şu anda bebeğinle buluşuyorsun yaşadığın duyguları tahmin edebiliyorum dualarım seninle..

gulemcim benim ablamda aynı sorunları yşadı biliyosun koca bir yazı ahrolarak yaşadım yaşadıklarınamı yanayım hayatını berbat bir adamla harcadığınamı. ve ayrıldılar. çok mutluyum.kendine yeni bir yaşam kurdu.

hepinizi öpüyorum. çok uzun yazamadım çıkıcaz. öpüyorum.

ha landarchım senden umutluyum lütfen sende kendin den umutlu ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…