Kizlarrrrrrrr 2 iyi kalite embriyo transfer ettiler...cok heyecanlydi goz yaslarimi tutamadim minik noktalarin icime aktarilisini gordum...3.de dondurdular kalitesi iyi oldugu icin...
Super bir duygu insallah bugunku sevincimi 12 gun sonrada yasamak nasip olur...iki su damlamda allaha emanet...
Kizlarrrrrrrr 2 iyi kalite embriyo transfer ettiler...cok heyecanlydi goz yaslarimi tutamadim minik noktalarin icime aktarilisini gordum...3.de dondurdular kalitesi iyi oldugu icin...
Super bir duygu insallah bugunku sevincimi 12 gun sonrada yasamak nasip olur...iki su damlamda allaha emanet...
kızlarrr yaa nerdesiniz içim kıpır kıpır, idrar testi yaptım 5 dk sonra ikinci çizgi çıktı açık pembe rengi. Ben aşilamalarda da şüpheli testler yapmıştım o yüzden emin olamıyorum
canıımm hadi hayırlı olsun minişlerin. inş. sımsıkı tutunurlar annelerine. sen kendine çok iyi bak dinlen ve iyi beslen. 12 gün sonra müjdeli haber almayı tüm kalbimle diliyorum. rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın.
ayyy görüntü süper inşallah pozitiftir. dr unu arayıp sorsan aslında bir fikir verir belki. ha bugün ha yarın. ne farkeder. ayyy hadi kızlar peşpeşe gidelim inşallah. benimde günüm pazartesi bakalım neler olacak.
haklısın canım ama ayrılık onlar için çare değil.bebekte olunca belki düzelir diye diye sürüyo.biz bi yerde dışarda kalıyoruz ve saece onlar için dua edebiliyorum..hayırlısı ne diyim..
kızlarrr yaa nerdesiniz içim kıpır kıpır, idrar testi yaptım 5 dk sonra ikinci çizgi çıktı açık pembe rengi. Ben aşilamalarda da şüpheli testler yapmıştım o yüzden emin olamıyorum
landarch seni umutlandırmak istemem ama KESİNNNNNNNNNNNN hamilesin gibi. 5.dk içinde çıkıyorsa vardır. sonradan çok bekleyince çıkıyorsa olmuyor.
çok heyecanlandım. git hemen kan ver.
canm testi yaptım arka plandaki renk beyazlaşana kadar tek çizgi idi birkaç dakika sonra acaba referans çizgisi mi ki diye düşündüm ama hemen pembeleşti ikinci çizgi. Eşim kesinlikle test yarın diyor, hiç güvenmiyor idrar testlerine. Kan testi de bugünlerde değerlerde değişimler oluyor die kesinlikle söylenen tarihte yaptırın dediler o yüzden beni götürmez hastaneye. Şimdi tek endişem bu testin catlatma iğnesinin etkisi ile böle çıkıp çıkmadığı.
ben hiç dayanamazdım yarına kadar. eğer 2.çizgi ilk beş dakkada çıkıyorsa yanılma olmuyor. ama bazı testler de alttan gölge gibi 2.çizgi görünüyor, ben onu ayırtedebiliyorum artık. benim 2 gebeliğimde de 2.çizgi hep silikti hiç koyu görmedim ama hemen 5 dk bile dolmadan çıkmıştı. ama çatlama iğnesinin etkisi 7-10 günde geçermiş. senin ne kaadr oldu.
canm gölge gibi çıkan testleri biliyorum ilk bebek için uğraştığımız aylarda beni baya yanıltmıştı. Çatlatma iğnesini yaptıralı 17 gün olmuş şimdi baktım takvime. yarın sabah erkenden ilk idrarımla bir idrar testi daha yapıcam eğer çizgi daha koyulaştıysa ümitlenirim sonrada zaten kan testine gidicem
LANDARCH testini büyüttim yakından baktım resmen 2.çizgi pembe. sen kesin hamilesin.
canmmm ağzından ball damlıyor ball.. hastaneye gittik kan verdim saat 5 te alıcaz sonucu. eşim beni sinir etti idrar testine baktı ewet çift çizgi ama sen kendini kötüye alıştır diyor, dedim tabiki dünyanın sonu değil ya.. bana kendimi ruh hastası gbi hisettirio, sanki ben çok istediğim için idrarım gebelik hormınu salgılıooZaten bu sabaha kadar zerre kadar ümidim yoktu, bu test biraz heyecanlandırdı o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?