canım şu anda bebeğinle buluşuyorsun yaşadığın duyguları tahmin edebiliyorum dualarım seninle..
gulemcim benim ablamda aynı sorunları yşadı biliyosun koca bir yazı ahrolarak yaşadım yaşadıklarınamı yanayım hayatını berbat bir adamla harcadığınamı. ve ayrıldılar. çok mutluyum.kendine yeni bir yaşam kurdu.
hepinizi öpüyorum. çok uzun yazamadım çıkıcaz. öpüyorum.
ha landarchım senden umutluyum lütfen sende kendin den umutlu ol.
üzme kendini cnm. böyle kahrolarak hayat geçirince ömrünüde boşa harcamış oluyor insan. benimde annem babam ayrılar. tek çocuğum. anneme bakıyorum 20 sene boşa harcamış kadın hayatını. bak evlatsa allahın izniyle büyüyoruz bir şekilde. haklarında hayırlısı olsun. dualarım seninle.
kimyasal gebelik hakkinda bilgi verirmisiniz kizlar o nasil oluyor ben bundan birbucuk sene önce idrar testinde hamileyim cikti adetim 8 gun falan gecmisti kandada degerim 196 iki gunsonra203 cikti ve diger gunlerdede kan degerimin dustugunu hamileligin sonlandigini sölediler yani cok kucuk olunca rahimde göremediler bu ne anlama geliyor sizce ben yurtdisindayim burdaki doktorlar ayrintili bir aciklama alamamistim
canım bende hemen baktım kan verdin diye bugün vereceğini sanıyordum. rabbim ne olur bu sefer güldür yüzümüzü ne olur. moralini yüksek tut. biliyosun pozitif olmak çok önemli. bak hepimiz arkandayız dualarımızla yanındayız. eğer rabbim kısmet ettiyse sabredip tadını çıkarmaktan başka bişey yapma. bence değerin yükselecek. çok şükür. bugünleride yaşamak varmış.OLSUN AMA OLSUNN BEN YİNE DE MUTLU OLMAM LAZIM çünkü ilk kez sıfır haricinde bir testim var..heyyyoooo HAMİLEYİMMMMMmmmm ayyy hiç bölesini hayal etmemiştim, bunu da yaşamak varmış. Varmısın Yokmusun derken var olduğunu öğrendim şimdi de Kalıcımısı yoksa Gidicimi cooook merak ediyorummm
kızlar dünkü testle bugünkü teste bakmaktan kafayı yiicem, bir de siz bakın
kimyasal gebelik döllenme oluyor rahme düştüğünde tutunamıyor. rahme düşüncede hemen değer yükselttiği için bhcg de artıyor ama az olarak sonrada embiryo canlılaşmadığı için değer hemen düşüyor.
canım bende hemen baktım kan verdin diye bugün vereceğini sanıyordum. rabbim ne olur bu sefer güldür yüzümüzü ne olur. moralini yüksek tut. biliyosun pozitif olmak çok önemli. bak hepimiz arkandayız dualarımızla yanındayız. eğer rabbim kısmet ettiyse sabredip tadını çıkarmaktan başka bişey yapma. bence değerin yükselecek. çok şükür. bugünleride yaşamak varmış.
tatlım bence daha net görünüyor. bhcg değeri yükseldikçe rengin koyulaştığını biliyorum o yüzden haydi halaya..
kızlar dünkü testle bugünkü teste bakmaktan kafayı yiicem, bir de siz bakın
günaydın kızlarr, sanki değeri düşük çıkan ben değilmişim gibi dün gece mışıl mışıl uyudum :)) bu sabah ilk idrarla yine test yaptım bu sefer ikinci çizgi daha çabuk belirdi ve rengi dünküne göre daha pembe. Kızlar idrarın konsantrasyonundan mı böle yoksa değerim artıyor mu? İnşallah ikincisidir.. bugün nasıl gececek yaaa.. Kekecb sende varmı belirtiler? Sakın erkenden test yapmayın inanın birşey bilmeden beklemek daha iyimiş
canım ya senin için umudum her geçen gün daha çok artıyor bak ikinci testinde daha çbuk çıkmış , artıyor inşallah değerin ,canım ya ohhh sefamız olsun inşallah olucakbu sefer , yarın inşallah daha güzel haberler vericeksin , o zaman çekicez halayı.
canım ben ne haldeyim bilmiyorum , akıntım çok fazlaydı düne kadar ama bugün hala bişey yok , sende peki farklı olan bişeyşer varmı ? yük taşımız gibi bide bel ağrılarım oluyo arada , aniden giriyo sanki , ben 2 nisanda hastalanmıştım bakalım ne olucak
kimyasal gebelik hakkinda bilgi verirmisiniz kizlar o nasil oluyor ben bundan birbucuk sene önce idrar testinde hamileyim cikti adetim 8 gun falan gecmisti kandada degerim 196 iki gunsonra203 cikti ve diger gunlerdede kan degerimin dustugunu hamileligin sonlandigini sölediler yani cok kucuk olunca rahimde göremediler bu ne anlama geliyor sizce ben yurtdisindayim burdaki doktorlar ayrintili bir aciklama alamamistim
canım ya senin için umudum her geçen gün daha çok artıyor bak ikinci testinde daha çbuk çıkmış , artıyor inşallah değerin ,canım ya ohhh sefamız olsun inşallah olucakbu sefer , yarın inşallah daha güzel haberler vericeksin , o zaman çekicez halayı.
canım ben ne haldeyim bilmiyorum , akıntım çok fazlaydı düne kadar ama bugün hala bişey yok , sende peki farklı olan bişeyşer varmı ? yük taşımız gibi bide bel ağrılarım oluyo arada , aniden giriyo sanki , ben 2 nisanda hastalanmıştım bakalım ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?