Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kimyasal gebelik hakkinda bilgi verirmisiniz kizlar o nasil oluyor ben bundan birbucuk sene önce idrar testinde hamileyim cikti adetim 8 gun falan gecmisti kandada degerim 196 iki gunsonra203 cikti ve diger gunlerdede kan degerimin dustugunu hamileligin sonlandigini sölediler yani cok kucuk olunca rahimde göremediler bu ne anlama geliyor sizce ben yurtdisindayim burdaki doktorlar ayrintili bir aciklama alamamistim

evet canım hatırlıyorum.ablan iyiyse gerisi boş..ayrıca canım boşanabilmekte bi marifet,ablamın başındaki biraz farklı, hem geçinmiyo hemde boşanma konusu açılınca tehditler savuruyo psikopatça.tam bir çıkmaz..bebek büyüyecek,aklı erecek.ona çok üzülüyorum..sende iyi bak kendine..öpüyorum canım..

sağol canım benim.dediğin gibi hayırlısı olsun diyorum,kendi derdimi bıraktım onları düşünüyorum sürekli,iyi olsunlar tek dileğim bu..

landarch harika bi görüntü canım,kalp atışlarım boğazıma kadar çıktı resmen,test sonucun şu an resmen pozitif,kendini strese sokma,denilen zamanı bekle..bu arada ben gebeliğimi öğrendiğimde 69 çıkmıştı.ve adet olmam gerekn günden sonraki gündü..tabi kanamalıydım,sağlıklı olmadığı ordan belliymiş ve beklediğim adetten 4 gün önce kanama başlamıştı.sen baya baya erken yapmış oluyosun,ayrıca kanamanda yok,dinlen bebeğin zafereine çalışsın:)

dew,canım geri sayım başladı.çok dua ettik,landarch ve senin için..inşallah bizlere umut olacaksınız.bebişlerine iyi bak:)

kimyasal gebelik döllenme oluyor rahme düştüğünde tutunamıyor. rahme düşüncede hemen değer yükselttiği için bhcg de artıyor ama az olarak sonrada embiryo canlılaşmadığı için değer hemen düşüyor.

günaydın kızlarr, sanki değeri düşük çıkan ben değilmişim gibi dün gece mışıl mışıl uyudum :)) bu sabah ilk idrarla yine test yaptım bu sefer ikinci çizgi daha çabuk belirdi ve rengi dünküne göre daha pembe. Kızlar idrarın konsantrasyonundan mı böle yoksa değerim artıyor mu? İnşallah ikincisidir.. bugün nasıl gececek yaaa.. Kekecb sende varmı belirtiler? Sakın erkenden test yapmayın inanın birşey bilmeden beklemek daha iyimiş

kızlar dünkü testle bugünkü teste bakmaktan kafayı yiicem, bir de siz bakın

Eklentiler

• $IMG_0291.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $foto¦şraf2.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 41
canım bende hemen baktım kan verdin diye bugün vereceğini sanıyordum. rabbim ne olur bu sefer güldür yüzümüzü ne olur. moralini yüksek tut. biliyosun pozitif olmak çok önemli. bak hepimiz arkandayız dualarımızla yanındayız. eğer rabbim kısmet ettiyse sabredip tadını çıkarmaktan başka bişey yapma. bence değerin yükselecek. çok şükür. bugünleride yaşamak varmış.

kızlar dünkü testle bugünkü teste bakmaktan kafayı yiicem, bir de siz bakın

tatlım bence daha net görünüyor. bhcg değeri yükseldikçe rengin koyulaştığını biliyorum o yüzden haydi halaya..

tesekkur ederim aren cevapladigin icin sagol

inşallah canm yaa sewinmek istiyorum ama olmuo yarın olsun biran önce.. inşallah ikiye katlanır değer

canım ya senin için umudum her geçen gün daha çok artıyor bak ikinci testinde daha çbuk çıkmış , artıyor inşallah değerin ,canım ya ohhh sefamız olsun inşallah olucakbu sefer , yarın inşallah daha güzel haberler vericeksin , o zaman çekicez halayı.

canım ben ne haldeyim bilmiyorum , akıntım çok fazlaydı düne kadar ama bugün hala bişey yok , sende peki farklı olan bişeyşer varmı ? yük taşımız gibi bide bel ağrılarım oluyo arada , aniden giriyo sanki , ben 2 nisanda hastalanmıştım bakalım ne olucak

hadi bakalım peşpeşe patlatıyomuşuz bebişleri. ayy ne güzel olur. benimde günüm yaklaştı gecen ay 4 ünde olmuştum. ameliyat sonrası ilk adetim bakalaım ağrılarım yok olmuşmu nasıl geçircem cok merak ediyorum.hepimize bol şans.landarch ne olur kendini yıpratma sakin sakin..:))))

canm belirti olmaz zaten çünkü o belirtiler(baş dönmesi, mide bulantısı) gebelik hormonu kanda en yüksek seviyeye ulaştığı zaman başlıyormuş. bende sıradan adet öncesi belirtiler var ama normalden daha az. bende adet öncesi cok bariz belirtiler olurdu kasıklarda sancı ayaklarda ağrı ve tarif edemediğim birsürü hisler. Şimdi sadece ayakta fazla kaldığım zaman kasıklarda hafif sancı oluo

nette benm durumumda olan var mı diye aramaktan gözlerim yandı resmen ve sonunda kendimi hasta ettim. resmen nezle oldum hapşurmktan altıma kaçırıcam :)

aren cim doğum kontrol hapın ne zaman bitio? dew cim bol bol ananas ve kabak çekirdeği ye

Canim arkadaslarim,

Ne guzel herkesler yazmis ben uyurken :) bende bir sefa bir sefa sormayin surekli uyuyorum burda hava surekli yagmurlu 1 haftadir tam dinlenme havasi....
LANDARCHcim kesinlikle ikinci test daha belirgin sen erkenden basladin yapmaya bu isi ama sukurki gerileme yok hergun sanirim one dogru gidiyoruz inan icim kipir kipir seni dusunuyorum surekli dualarim seninle yarin actigimda super haberler almak en buyuk dilegim su anda inan....

Kizlar hepinizi tek tek okudum hepinize iyi dilekleriniz ve dualariniz icin tesekkur ediyorum iyiki varsiniz....
Ben ananas yiyorum ama malesef kabak cekirdegi yok burda annem posta yapti ama anca 2 haftada gelecek..iyi besleniyorum cok dikaktliyim bu konuda...

eslem aren aciklamis sana sanirim...bende yurt dsindayim bazen ne kadar zor oluyor diymi ana dilinde anlasamamak ne kadar o ulkenin dilini konussan bile kendi dilin gibi olmuyor hele bu konularda ..cok iyi anliyorum seni

kekecb hadi insallah guzel haberler verirsin...soyel arka arkaya hep olumlu haberler olsa ne guzel olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…